Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halbrand
csendes tag
Beszéltem az Euronics-al, tényleg kaptak fizikálisan készletet. Arra választ sajnos nem nagyon tudott adni miért nem jött email a rendelés leadásárol. Meg egy kb. darabszámot is mondott mennyi jött.
-
the_mad
aktív tag
válasz LSL1337 #54595 üzenetére
De azért nem érezzük kicsit abszurdnak, hogy nekem mint vevőnek kell cégadatokat ellenőrizni, hogy nem-e valami hajléktalan a tulaj, meg a telephelyet megnézni a google sztrít vjúvon, hogy nem-e egy üres gazosra mutat a cím valahol Borsod megye sarkában és hasonlók? Egy kicsit azé kifordult a világ magából.
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
the_mad
aktív tag
válasz retroid #54587 üzenetére
Lehetsz te akármennyire elővigyázatos, nem ér semmit. Maximum a nagyon amatőrök fennakadnak a rostán.. Az ügyesebb gecók és a vérprofik meg úgyis hülyére vesznek. Nem PS téma de tökéletesen leírja az alábbi példa: Sógorom vett egy autót, csili-vili minden, szalon állapot, stb. Átvizsgálta a márkaszerviz, megnézte független autószerelő, minden frankó. "Há'haver haezt nemveszedmeg akkorte nagyonhülyevagy" mondották az olajos kezeslábast viselő emberek. Megvette. Aztán 1500km után (kb 1 hónap aktív használat) szétrepült a motor. Javíthatatlan, motorcsere. Szétbontáskor kiderült, hogy a motor úgy volt összetákolva, hogy a saját lábán el tudja hagyni a telephelyet. Mondjuk ehhez képest jól bírta. Szal 900 ezres "új" motor, 2 éve pereskedés, egy centit nem haladt előre az ügy. Mindenki maszatol, "ilyenre nincs gari, nem rejtett hiba, ő tette tönkre, semmiközömhozzá bizományosacucc" ésatöbbi.. A legszomorúbb az egészben, hogy a magyar igazságszolgáltatás pedig asszisztál a csalóknak. Ez a savanyú helyzet.
a1b2c3 esetében nincs minden veszve. Lehet, hogy lesz megoldás a problémára.
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
SPQR301
tag
Nem sűrűn szoktam TV-t nézni, de most épp belefutottam egy PS5 reklámba. Minek reklámozzák, ha az, aki majd megszakad se tud hozzájutni? De az is lehet, hogy azért kezdtek el reklámozni, mert hamarosan nagy szállítmányokat küldenek végre ide is? Bizakodó vagyok.
-
saelin
veterán
válasz retroid #54587 üzenetére
HA már csak azért is jó, mert ha van egy tag aki 5-10+ éve fórumozik az nem fogja elszarni a profilját egy kamu eladással. Márpedig biztos vannak ilyenek is, akik nem nagyon kereskedtek eddig, de most felraknának egy ps5-öt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
retroid
senior tag
Elolvastam ezt a kellemetlen adás-vétel sztorit, hát a hideg is kirázott töle.
Sajnos a mai világba ekkora összeget, de még a töredékét se nagyon szabad ismeretlen embernek előre elküldeni úgy hogy az ég világon semmiféle referenciája vagy teljes visszakövethetőség nincs. Mert legtöbb esetbe vissza is élnek ezzel mint a jelen helyzetbe.
Én ezért is szeretem a hardveraprót mert ott azért lehet valamennyire elővigyázatosnak lenni a 2 napos reg vagy 0 pozitív értékeléses profilokkal nem is kezdek üzletelni.
Szerintem ez sajnos a tökéletes példa volt így a csoporttagok számára is hogy érdemes inkább biztosra menni és referenciák alapján eladót keresni vagy kicsit még várni és boltból elhozni,iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
swaggie5
csendes tag
válasz Derron #54579 üzenetére
Dehogynem van, én onnan rendeltem elő és konkrétan telibesz..ják az ügyfeleket. Amikor az első dropp után rákérdeztem az ügyfélszolgálaton, hogy ez mégis micsoda, ezt a választ kaptam:
Tájékoztatjuk, hogy a PS5 előrendelések teljesíthetőségére vonatkozóan még nem kaptunk visszajelzést beszállító partnerünktől. Amint teljesíthető lesz az Ön előrendelése, felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségen.
A termék áruházi készleten jelenleg nem elérhető.
Amennyiben a jövőben a segítségére lehetünk, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat!
Tájékoztatjuk, hogy panaszával tovább fordulhat a lakóhelye szerint illetékes Járási Hivatalhoz, illetve az Ön lakóhelye szerint illetékes Békéltető Testülethez
Ráadásul az első esti dropp után másnap egyből mentem az egyik vidéki üzletükbe, hátha oda is szállítottak, de ott azt mondták megjelenés óta egy db-ot sem kaptak. -
Gaben92
őstag
válasz folyqa #54570 üzenetére
Minden áruház másképp működik szóval ez is csak egy tipp, de ez egy elég kézenfekvő magyarázat amiatt gondoltam erre. Nem mindenhol van teljesen automatizált rendszer, gondolom vannak olyanok is ahol a PS-eket külön kezelik az előrendelések/kereslet miatt, stb, de ez az eset (nekem) elég egyértelműnek tűnik.
Wolfy33: Van egy Xbox One FAT itthon, az ugye érintőgombos és szereti kapcsolgatni. Most februárban járt le a két év gari, szóval sajnos kicsúsztam.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Flyboy00
csendes tag
Van itt aki csütörtök este 11es dropnal rendelt az Euronicsbol és már szállítják neki ? Vagy más van kiírva mint a Megrendelés befogadása ?
Az lesz az érdekes, hogy ha valaki a mai Dropbol hamarabb kap. (Csak azért kérdezem ,hogy hívogassam őket meg ilyenek? ) írni írtam már az ügyfélszolgálatra de 3 napja semmi! -
Peace
nagyúr
Na átpörgettem a majd 900 hsz-t, ami felgyülemlett és annyi volt számomra lényeges belőle, hogy pletyka szerint 2022-re csúszik a Forbidden West, majd egy másik pletyka ezt megcáfolta.
Amúgy nekem is összerottyantotta magát kicsit a gép múlt héten. Kiírta, hogy frissítenie kell magát. Rányomtam, majd kikapcsolt és fekete képernyő. Vártam pár percet, aztán megpróbáltam bekapcsolni manuálisan a kis power gombjával, de semmi. Vártam kicsit, megint megnyomtam és bekapcsolt. Kiírta, hogy hibát észlelt és ő elküldené a jelentést. Majd lefrissült és onnantól működött.
-
Derron
aktív tag
Ezek szerint Euronics nél nincs túl nagy előrendelés, hogy a beérkezett készlet rögtön ment is fel a shop ba.
-
-
Sipi458
tag
-
sz.robert99
újonc
Én kivételesen az alvási problémáimnak köszönhetem, hogy most (remélhetőleg) sikerült elcsípni egy PS5-öt az Euronicsból Be van állítva a Distill, ami e-mailben jelez, ha valahol elérhető a készlet, de le van némítva a telefon, így nem hallanám az értesítést, viszont 4:45-kor felébredtem, ránéztem a telefonra, és ott volt az alert.
-
Gaben92
őstag
válasz folyqa #54567 üzenetére
Szerintem meg logisztika. Miért lenne érdekük, hogy "csak az elvetemültek vehesseenek"? Nekik egy a fontos, el legyen adva. Bármikor raknák fel mindenki rárepülne egyből mindenképp.
Cserébe az este 11 / hajnal 4-5 elég tipikus szállítmányozási időpontok. Pár km-re lakok Tampere legnagyobb műszaki boltjától és mivel pont a hypermarkettel szemben van elég sokat járok arra. Nem egyszer láttam, hogy pakolják le a kamiont 10 - 11 között (9-ig vannak nyitva) illetve egyszer még hajnali 5-kor is sikerült elcsípnem mikor korán indultam messzire.
Egy normális informatikai rendszerrel gyakorlatilag amint a raktárban szkennelnek egy palettát (beviszik a szállítólevelet, stb.) azonnal megjelenik a webshop-ban elérhetőként. Ebben a boltban például még az árucímkék is digitálisak és realtime frissítik a rendszerről, hogy adott dologból mennyi van raktáron.
Szóval hidd el, logisztika és informatikai rendszer lesz a háttérben, nem direkt szívatás.
-
folyqa
csendes tag
válasz Sipi458 #54566 üzenetére
Szerintem az Euronics direkt csinálja ezt, szerda-csütörtökön volt este 11 körül drop, most reggel 4-5.
Biztosra mennek, hogy csak az elvetemültek vehessenek konzolt, mint amikor a brit Currys hajnali 3:00-kor nyomta fel az RTX stockot, hogy csak botok vehessenek belőle. Vicc. -
Sipi458
tag
válasz folyqa #54565 üzenetére
Igen, ismerem, játszottunk már vele. Jöhetne belőle folytatás. Jatekaim.hu-n fent van lemezesen, 3ezer forinttól, magyar szinkronosan, mi is úgy játszottuk.
Más téma: bírom ezeket a lehetetlen időpontban lévő ps droppokat. Hétfő reggel 5kor ki frissíti a készletet, hogy van elérhető raktáron. (8-10körül nyitnak az euronics-ek átlagban, értem én, hogy a központi raktár és a bolti raktár nem ugyan az, de akkor is érdekes)
Na meg a telekom 11-hajnali1-es droppok is 😂😂[ Szerkesztve ]
-
folyqa
csendes tag
Nekem azóta bekerült a rendelésekhez " Pénzügyi tevékenységre vár" státusszal, utánvételesként rendelve. Meglátjuk mi lesz, köszi a linket.
-
MrDrake
tag
-
sz.robert99
újonc
-
törölt tag
Euronics kiadja másnak, ha adok rendelés számot és adatokat?
Ha igen, és sikerült a rendelés, akkor Kökiben majd lesz egy átvehető lemezes. Még senki nem tudja mi lesz, de ha jön email és átvehető jelzem.Itt már mutatja:
[kép][ Szerkesztve ]
-
noblem1983
senior tag
Euronicsnál épp rendelhető a Ps5!!!
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
SUPREME7
addikt
-
Stingray88
csendes tag
válasz 1a2b3c #54487 üzenetére
Ilyenkor a következő a teendő: Odamész egy tükörhöz és megmondod a srácnak, hogy "Hülye voltál, besz*ptad". Ahogy előttem is írták, az összes létező hibát elkövetted, ami lehetséges egy vásárlás során. Igazán sajnálom, de ezt a pénzt elbuktad. Legközelebb remélhetőleg sokkal körültekintőbb leszel, merész dolog ekkora pénzekkel dobálózni.
[ Szerkesztve ]
-
Sefneni
őstag
Úgy érzem teljes értékű PS-tag lettem, hiszen megvan az első platinám az Astro-ban.
A Spiderman Remaster is nagyon tetszik, illetve a God of War is elég jónak néz ki, habár ezutóbbival én nem játszottam.
[ Szerkesztve ]
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
F-ECT$
titán
-
Methox91
junior tag
steelseries 7 2019 edition fejhallgató kompatibilis ps5el?
-
KaitouP
nagyúr
válasz Citroware #54541 üzenetére
Ha belehúz a falba az autó, akkor mindenképp. Az az ultimate win.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
MrDrake
tag
Bocs ha volt már, de ebben a kotvány hulladék PS5-ös oprendszerben hogy lehet játékot adni a home screenhez? Mert enélkül meg nem engedi a frissítések ellenőrzését, illetve jó lenne nem a könyvtárban keresgélni.
-
addikt
Az hogy driftel a DualSense, az igazából előny olyan játékoknál, mint a Dirt vagy a NFS, nem?
-
ggbuffon1897
őstag
válasz 1a2b3c #54523 üzenetére
Nem basztatásból, de csak igy most felutve az aprót van kapasbol 10-12 db 230-250 között és a többség ott van napok óta mert helyrejön lassan mind az elérhetőség mind az emberek agya..szval hatalmas kutatómunka lehetett lehetett megtalálni 280ért..mindezt előreutalással, újoncnak, csomagküldéssel. Igazából elkövetted az összes létező hülyeséget, drága tanuló pénz..
-
NorbiZsemi
tag
válasz balazs8907 #54528 üzenetére
Gondolom Auto Low Latency Mode és elvileg nincs még támogatva:
[link]Norbi
-
őstag
Attol fugg hany lapatos a gep
[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
hombre[EU]
veterán
-
Moby
addikt
Aaaaaa....mit?
-
balazs8907
tag
Sziasztok!
A Ps5 jelenleg nem támogatja a Low Latency modot? -
d@vee
őstag
válasz Szilágyi84 #54516 üzenetére
PS5 beállításaiban van menüpont eszközökhöz. Ott bluetooton keresztül kell csatlakoztatni, csak a kontrollert tedd párosítható üzemmódba. PS gomb+Share egyszerre, amíg a fehér fény villog, addig össze lehet kötni a kontrollert(teló, tablet, noti, PS5, stb...) a géppel.
Én így kötöttem rá, PS4 címeket DS4-el tolok, sokat multizunk barátnőmmel, illetve ha haverék átjönnek, egyből megy a Mortal
Második kontrollernek pedig olcsóbb volt 11-ért akcióban a DS4.[ Szerkesztve ]
Ja
-
Gaben92
őstag
válasz patyi1989 #54524 üzenetére
Megnéztem kettővel, egyik se csinál ilyet nálam.
Viszont: Azt vágjátok, hogy a DualSense is coil whine-os? Viccet félre téve ha fülhöz teszitek a joy-t van egy pici sípoló hangja. Annyira halk, hogy nekem is csak úgy tűnt fel, hogy lehajoltam megsimogatni a macskát és pont a fülem mellé került a kontroller.
-
patyi1989
tag
Sziasztok. Másnak nincs ilyen problémája? Mindjárt befújom wd 40 el, az mindenre is jó. Nincs kedvem gariba küldeni ezt is, a másik még meg se jött. Meg nem tudom hogy ez garanciának számít e, de minden esetre iszonyat idegesítő már megnyomni is, nem hogy hallgatni. Az enyém nem ilyen durva, de csinálja nekem is. A probléma :
https://youtube.com/watch?v=uNEyQF-O51M&feature=share
LG OLED CX 55 | PlayStation 5 | Samsung S20
-
1a2b3c
csendes tag
válasz eisento #54506 üzenetére
Jó fogásos volt, de több helyen is árulta. Betűre pontosan 4 helyen futott a hirdetés, a hardveraprón mondjuk pont nem.
monk80
Ez azért annyira nem igaz. Ugyan vannak fent 230-250 körül lemezes példányok, de mire ezeket felkutattam már mindre volt vevő, ezekről mind lecsúsztam mire írtam nekik. Már ha egyáltalán méltattak válaszra.sasa134
Igen, erre magamtól is sikerült rájönnöm..d@ve
Köszönöm, ez bíztatóan hangzik. Hát, majd lesz valami. Én is remélem, hogy happy end lesz a vége. -
Moby
addikt
válasz Szilágyi84 #54519 üzenetére
Nem. Viszont rendes usb kábel kell, mert sajnos vannak olyanok, amikkel csak tölteni lehet, adat nem megy át rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Szilágyi84 #54516 üzenetére
Összedugod kábellel egy felismerésig.
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok
Ps4-es joyt hogyan lehet parosítani a Ps5 géppel?
Nem akarja felismerni pedig fel van töltve és vezetékről sem.[ Szerkesztve ]
-
d@vee
őstag
válasz 1a2b3c #54487 üzenetére
Nyilván nem ezt a választ várod, de mi a bánatnak veszel egy full ismeretlen, értékelésekkel nem rendelkező valamitől/valakitől 280 ezres cuccot? Ráadásul el is utaltad. Ennyi erővel küldj mindenkinek csak úgy, hátha.
Tudta hogy szart ad el, innentől fel sem fogja venni és tuti nem látod vissza a pénzed.
Mehetsz egy kört rendőrségen, de hülyeséget csináltál, sajnálom.
Utánvétnél még tudtál volna az illetékes futárszolgálatnál panaszkodni talán, de így veszett ügy eddig.
Azért remélem valami pozitív dolog is lesz a dologból.[ Szerkesztve ]
Ja
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Mi a leggyorsabb megoldás a költözésre?
PS4pro --> PS5
Tele van a gép digitális tartalmakkal! -
Sipi458
tag
válasz 1a2b3c #54502 üzenetére
Tudom késő, de legközelebb vagy személyesen intézd, kipróbálási lehetőséggel, vagy ha nem lehetséges akkor max. foxpost, ott hiába veszed àt utánvéttel, ha átvernek és jelented akkor nem kapja meg a számlájára a pénzt. (Tapasztalatom nincs ezügyben szerencsére, de én így tudom)
Én is csak 1-2nappal az átvételt követően kaptam meg az ellenértékét a csomagnak.
Mint írták már, én jelenteném a banknál, akik a rendőrségi feljelentést fogják kérni de utána segíthetnek. A leírtak alapján ez a rohadék tisztába volt vele mit ad el, nem véletlen nem írt címet és nevet.
Én a helyedbe nem adnék neki időt, nem hogy pár napot nem, semennyit. Minél előbb annál jobb.[ Szerkesztve ]
-
kIsDe`
tag
válasz 1a2b3c #54502 üzenetére
Így olvasva a részleteket, valószínűleg tudta mit ad el, azért is felejti el felvenni a telefont, és azért is hiányzik a felado neve, címe. Mondjuk a bankszamla jó kiindulási alap, hiába egy nő, valószínűleg kapcsolatban vannak, rendőrség ezt felgöngyölíti könnyen, de kitudja mennyi ideig tart ez majd...
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Én is nulla napos reg esetében vásároltam, személyesen találkoztunk és jóval olcsóbban. De ne oltogassuk már az embert, elég neki, hogy átverték. Igen tudom, felnőtt ember és senki nem szegezett fegyvert a fejéhez. Az neki nem segít ha oltogatjuk.
[ Szerkesztve ]
-
1a2b3c
csendes tag
válasz Sipi458 #54491 üzenetére
Futárral küldte, ugyan van cím a feladó papíron de az egy 6 emeletes sorház bejárati ajtaját jelöli. Emelet, ajtó nem szerepel rajta, a feladó neve sincs rajta. A telefont nem veszi fel, próbáltam másik számról is. Bankszámla adatok az egyetlen kiindulási alap, természetesen ez sem az eladó nevén van. Egy hölgy nevén van, én pedig határozottan férfivel egyeztettem telefonon az eladás részleteit.
A gépet szombaton hozta a futár, de csak ma volt időm foglalkozni vele. Bontott volt a doboz, biztos hogy nem én voltam az első aki bekapcsolta. Gondolom megvette, vagy már out of box nem működött neki, vagy később ment tönkre, de ez végül is mindegy, aztán inkább feldobta eladásra a gariztatás helyett.Adok neki pár napot, aztán belengetem a rendőrséget is. Ha végképp nincs reakció akkor megy a feljelentés. Ettőp függetlenül elindulok a Triwarden vonalon is.
Köszönöm a tanácsot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest