-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anthony711
újonc
válasz privacy99 #53699 üzenetére
De lehet itt valaki megvette volna tőled
Én nagyon szeretnék már egyet, annyi helyről vagyok előrendelve, október-november óta, még sincs semmi. Euronics is november óta előjegyezve, és semmi infót nem kaptam
Wolfy33 ha neked lesz pluszban, én normál áron átvenném tőled! -
privacy99
senior tag
Most hívtak a KonzolVilágtól, a rendelésem pontosan: 2020. szept. 17., Cs 21:47
Nemet mondtam rá, mert azóta más vizekre eveztem, de gondoltam jól jöhet másoknak, hogy hol tart a feldolgozás.
-
-
ballazsozso
csendes tag
válasz kresz2 #53679 üzenetére
Attól függ. Nekem is van előrendelésem KV-nál de nem mondom le, mert már most jelezte két kollégám, hogy igényt tartana a gépre (nekem tegnap sikerült egyet behúzni az edigital szórásból). Nyilván, akinek nem lesz hova adnia a sajátját, az le fogja mondani ha szerzett máshonnan, de itt a fórumon már többen jelezték (akik szintén szereztek más módon), hogy ha megjön a saját rendelésük akkor itt a fórumon felajánlják valakinek (az eredeti áron, nem a scalper tarifán). Ha a két kollégám offolja a vásárlást akkor valószínűleg én is így fogok tenni például
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz Executioner #53676 üzenetére
Én nem ezt írtam, de akkor leírom megint, picit másképp: ha előjegyeztek, legalább értesítsenek, hogy kell-e a motyó vagy sem, mert így sz*rt se ér az előjegyzés.
-
3L1T3
addikt
- Rendelések státuszával ne foglalkozzatok, nem jelent semmit a PS5 esetében.
- Hetente várható PS5 beérkezés.“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Wolfy33
senior tag
Képet kérek, ha megjött.
Beszéltem emberrel, kiderült, fogalmuk se volt róla, mert központi webshopra meg ők nem látnak rá mint áruház.
De így már tök mindegy.
Itt ajánlom fel én is két rendelésemet, ha jön normál áron akinek nem jutott, de ellenőrzöm, mert nem akarom meglátni 1 nappal később a HA-n.PS plusz legjobb a gép beállításoknál megadni, de máshogy is lehet, majd regisztrálsz profilt, aztán mehet a ps plusz előfizu, az ingyen játékok meg megjelennek majd a könyvtárban, meg be tudod húzni az e havit és köv héten már a márciusit is.
-
-
kresz2
aktív tag
Gratulálok minden új konzoltulajdonosnak!
Azon gondolkodtam,ha már ennyien tudtatok szerezni,vajon felgyorsul kicsit az előrendelések teljesítése?
Még mindig szeptember 17-nél jár a konzolokszervize,irdatlan sokan rendelhették meg ezen a napon,még 2 és fél hónapra vagyok tőle.
Április elejétől semmi időm nem lesz játékra,addig tuti nem kapom meg. -
Philips103
tag
Nem írtam, de tegnap nekem is sikerült behúznom egy edigitalos gépet.
Nagy az öröm, mert most hozta meg a futár, csak még 5ig ki kell bírnom, hogy szabaduljak a munkából
Ezer köszönet ambushka és safiyah kollégának, hogy szóltak és dobtak linket is mellé.
Lehet lesz majd egy pár kérdésem a követező napokban -
ProEvoFan
nagyúr
Twitter tele van találgatásokkal, mi lesz este a PS+ nagy bejelentés? Kedvenc tippem a GTA V, mert jön a fizetős GTA V nextgent patch.
Faszom, hol lehet kikapcsolni androidos telefonon írás közben ne legyen automata korrekció?[ Szerkesztve ]
-
caocao
csendes tag
-
echterion
nagyúr
Azért az jó, hogy nekem (meg még sokaknak) azt írja az edigi, hogy előjegyezve, aztán mi nem kapunk, aki meg elcsípi, az kap. Vicces fiúk ezek, na.
-
caocao
csendes tag
Ma megyek az edigital dropból nekem jutott gépért. Minden kedves fórumtársnak köszönöm a segítséget!
-
nagyúr
válasz CzKrys #53662 üzenetére
Ha a PS4-es AC Valhallát veszem meg akkor azzal ugyan ott vagyok mint ha a PS5-töst venném?
Igen, vagyis mondhatjuk hogy még előrébb is. Ugyanis ha a PS4-est veszed, akkor 2 platformon játszható játékod lesz, amit ha eladnál nagyobb lesz a vásárlóközönség.
Telepítés után felpatcheli magát PS5-ön, szóval ugyan olyan lesz mintha eleve egy PS5 lemezest telepítettél volna.
[ Szerkesztve ]
-
Grenglox
kezdő
válasz Stingray88 #53658 üzenetére
Engem kedden hívtak, de még mindig csak megerősítve státuszban van
-
CzKrys
csendes tag
Megkaptam én a is visszaigazolást, márc 2-re jön. Szuper!
Kérdésem van, bár biztos lerágott csont.Ha a PS4-es AC Valhallát veszem meg akkor azzal ugyan ott vagyok mint ha a PS5-töst venném?
Tehát ugyan úgy PS5-tös verziójú lesz a játék egy update-tel, csak mondjuk ez úgy működik hogy a gép feltepeíti először a PS4-gyes verziót, aztán netről update-elem PS5-re?
Így nem foglal több helyet a játék?Előre is köszi a választ.
-
eisento
addikt
válasz Stingray88 #53658 üzenetére
nekem elorendelt november 26. rendeles es digital
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
folyqa
csendes tag
PS+ = online játszhatsz multiplayer játékokkal és kapsz mellé havonta játékokat amit addig játszhatsz ameddig van előfizetésed, illetve cloud storage-t kapsz amint a mentéseidet tudod tárolni.
Előfizethetsz már most is ha akarod.
A state of play csak egy nintendo direct szerű event ahol 20-30 perc alatt ledarálnak pár bejelentést, ezt élőben tudod nézni twitchtv-n meg youtubeon is. Este 11-kor kezdődik.
[ Szerkesztve ]
-
Grenglox
kezdő
Aki konzolvilágtól rendelt és már megkapta, telefonhívás után milyen értesítést kapott, hogy mikor érkezik a konzol pontosan?
-
Raga
senior tag
Na nagyon úgy néz ki hosszú kálvária a végéhez közeledik.
Megkaptam az euronicstől az e-mailt hogy teljesíthető a rendelés és átadták a futárnak.
Nem élem bele magam de remélem holnap meg is érkezik.
Szeretném kérdezni mert nekem most nem egyértelmű a dolog...akkor előfizethetek ma a ps plusra?Valamint elő lehet gép nélkül is? Az ingyenes játékokon felül miket fogok kapni még most hogy jön ez a state of play?Gondolom azt is csak ps plus előfizetéssel élvezhetem.
Bocsánat a sok láma kérdés miatt de most váltok konzolra nem vagyok képben -
Iparmágnás
tag
Tegnapi Euronics drop 50 db-os volt. Gratula mindenkinek akinek sikerült
-
törölt tag
Hánykor kezdődik magyar idő szerint ma a PS Event?
-
ballazsozso
csendes tag
Nekem is megérkezett a gép. El sem hiszem. Köszönöm a tippet!
-
veterán
Nem hiszem el, hogy tegnap volt két dropp is és mind a kettőről lemaradtam...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
attis1990
csendes tag
Sziasztok,
Eddig csendes megfigyelője voltam a fórumnak, de szeretném veletek megosztani tapasztalatom a gép vásárlás tárgyában. Nekem edigitalban sikerült beszereznem úgy, hogy nem töröltem ki a korábban jelentősen többért (digital edition 225e) emailban kiküldött linket a levelezőmből és mikor az edigitál profilomban az árfigyelő (vagy kedvencek) részen láttam, hogy elérhető a gép de ettől függetlenül még nem lehetett rákattintani (404-es hibát írt a lap) használtam az emailban kapott kosárba helyező linket és normál áron siekrült így rögtön megvenni.
Hátha tudtam így valakinek segíteni... Kitartást mindenkinek talán javulni látszik a helyzet!
-
eisento
addikt
tegnap haver behuzott egy euronics gepet mar jott is a mail hogy atadtak a futarnak. szoval aki rendelt figyeljen ^^
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
feketekolega
csendes tag
-
uhhKinos
csendes tag
válasz feketekolega #53588 üzenetére
Én most kaptam visszaigazolást euronicstól hogy átadták a futárszolgálatnak a tegnap esti rendelést
-
Steve1207
veterán
válasz Kanczy #53607 üzenetére
Én alapvetően utálom ezt az animációs stílust , de főként azért, mert teletolják cukisággal meg idióta poénokkal az összes felkapottabb animációs filmet ebben a műfajban. Játékként viszont elsők között szerepel, így el tudom képzelni a jogosultságát.
(#53613) balazs025: Sima Plus-szal behúzhatja az ember a PS5 játékokat is, nincs ebben semmi gáz. Több m gépnél a piacon minek adják oda ingyen mindenkinek?
Kérdés a fejlesztési költség, alapvetően fura lenne, ha meglépnék, de ha csak sima népszerűsítési veszteségnek betudják akár be is kerülhetne (úgyis március a megjelenés), így generálva megint egy nagyobb átállási/vásárlási lökést (szállingóznak azért már a készletek) vagy csak simán havi előfizukat. Előfizetéseknél meg, ha csak 1 év múlva vált xy, akkor megint elő kell fizetnie, ha játszani akar vele, ismét egy előfizu generálás, tiszta sor PS4 tulajok közül meg sokan lennének, akik behúzzák, annyi gép van piacon és sokan mostanában is vettek még. Szerintem mindkét lehetőségben van ráció.
.
-
-
aktív tag
válasz cithonka #53553 üzenetére
+1 Ez engem is érdekelne, az eddigi Discord meghívók lejártak.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
őstag
Volt drop megint edigin.
-
.LnB
titán
válasz stilo18 #53611 üzenetére
Tök jó gondolat. De azért lassan van 5 milla gép kint. Játék meg nincs olyan sok rá. 3 millás eladás már szép kezdésnek. Szerintem egy picit még így erős lenne. De valóban nem elképzelhetetlen.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
stilo18
addikt
Biztos? (Kena)
Nincs akkora felhasználó bázis még, hogy óriási veszteség lenne ha betennék...
Reklámnak, felhajtásnak óriási hírértékü lenne, akik pedig később jutnak géphez, azoknak meg úgyis ki kellene fizetni...
Nem kifejezetten AAA-s játék, nem gondolom,hogy dollár milliók állnak a fejlesztés mögött...Szerintem nem lenne ördögtől való elképzelés.
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
.LnB
titán
válasz saelin #53597 üzenetére
Én is. De az kicsit erős lenne rögtön Plus-ba. Godfall-on már ha most bekerülne, akkor se lepődnék meg. De szerintem csak az után lesz a Godfall Plusban, ha megjelent más platformokra is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Gaben92
őstag
válasz Wesder #53602 üzenetére
Azért nem annyi a dolog, hogy fotórealisztikus vagy nem. Én például nem várom, pont a grafika miatt. Nem azért mert nem fotórealisztikus (Borderlands mai napig nagy kedvenc és jelenleg a Scarlet Nexus-t várom nagyon) hanem mert Disney/Pixar.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
F-ECT$
titán
válasz Neoteric #53601 üzenetére
Igen, nálunk a bútor is gáz picit, mert 80 cm magas, de csak a tv miatt egyelőre nem cseréljük az 5m hosszú nappali bútort egyelőre.
A szomszédomnál 75-ös tv-n is játszottam már olyan 3 méterről és ott is zavart, hogy messze van. Persze lehet, hogy pár nap után megszokja az ember...Dive ever, work never.
-
patyi1989
tag
Van esetleg olyan itt, aki a kontrollerét felküldte a triwardenhez, nem pedig személyesen adta át szervizre? Mennyi az átfutási idejük, meg kapok róla bármilyen értesítést, ha jön visszafelé a csomag? Pénteken ért oda hozzájuk, de egyelőre semmi, elérni meg nem érem el őket egyelőre. Köszi előre is.
LG OLED CX 55 | PlayStation 5 | Samsung S20
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest