-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
-
Todzsi
újonc
Ezer köszönet Safiyah az edigitalos infóért, ha minden igaz nekem is sikerült behúzni egy gépet a készletből. Tudom, hogy sokan jóval hamarabb leadtátok a rendeléseiteket, de ha valaki annyira naív volt, mint én, akkor be tudok dobni a közösbe egy januári előrendelést.
-
bordi10
senior tag
válasz eisento #53484 üzenetére
GTA V (PS5)
Vajon harmadszorra is meg akarják vetetni a jónéppel vagy legalább az előző gen kap egy (free) upgrade-t?Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
-
eisento
addikt
lehet, hogy hulyeseg de majd kiderul. Holnapi state of play program
[link]Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
MechaMill
újonc
Összegyűjtöttem az elmúlt napok hozzászólásai alapján a boltok állapotát:
Konzol Világ:
- Lemezes: 2020.09.17. 17:08
- Digital: 2020.09.17. 1:06
Media Markt:
- 1-1 konzol felkerül online
Telekom:
- 1-1 konzol felkerül online
Alza:
- lemezes: 2020.09.17.
Hozzászólások, és Facebook alapján csak kitérő válaszokat adnak az aktuális állapotról
Edigital:
- Ma felraktak egy párat, és az előrendeléseket figyelmen kívül hagyják , és még törlik is azokat
Platinum:
- Lemezes: 2020.09.18.
PLayit:
- Lemezes 2020.06.12
Notebook:
- 230-ra felvitték a lemezes árát
KonzolKirály:
- Dec-Jan előrendelés, csak 210 az ára
Konzolstudio:
- Lemezes: 2020.11.30.
Kozpontiszalon:
- Lemezes: 2020.09.17.ha valami nem stimmel írjatok és javítom a listát
Iphone 12, PS3, PS5, Sony 65XH9096
-
bordi10
senior tag
"UPDATE: The March 2021 PS Plus reveal has been delayed, and is now likely to take place during this week's State of Play event."
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
ambushka
aktív tag
PSN ambushka8989
-
Mr.Wiking
tag
Mi a helyzet a mai Plus kínálattal?
-
drk88
senior tag
Nekem a kulon vasarolt ds-nel rairtak a gyariszamot a sony gari levelre
-
zkxdn
őstag
válasz Wesder #53448 üzenetére
"Azért sz@r a GwG, mert a GamePass a fontos."
Fontosabb is az MSnek meg oda megy a della és onnan is fog visszajönni. Én nem vitattam el a jó dolgokat csak azért írtam, hogy azért is meh a GwG mert a GamePassre megy el minden pénz és figyelem.
Sonynál meg a PS Plus fontosabb mint a Now úgylátszik. -
Steve1207
veterán
válasz tboy93 #53445 üzenetére
Ha jól emlékszem volt már anno, hogy az esemény idejére tolták a plus bemondást, de lehet tévedek. Amúgy a FF lehet igaz is, mivel a PS exkluzivitása most jár le márciusban, igaz ez is csak pletyka, lehet csak simán a dátum miatt találták ki. Türelem! Gép is lesz, játék is lesz, nem kell izgulni
.
-
ImACeltic
őstag
Szerintem reális lehet ez a leak unalmas listáról. Nyárn elején meg majd jön egy durvább State of Play a Forbidden West-el meg a Ragnarökkel.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
BjTango
csendes tag
Srácok Extreme Digitalon előjegyezhető lett a PS 5 lemezes változata! Csak gondoltam szólok ha valaki szeretne próbálkozni!
-
-
Elims
veterán
válasz Wolfy33 #53438 üzenetére
Nálam van különbség a két joy között.
[Gép mellé kapott.]
[Külön vásárolt.]
Ugyanolyan fényviszonyok mellett fotóztam.A gép mellé kapott joy-on a szöveg kicsit erősebb is.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz ggbuffon1897 #53447 üzenetére
Feleslegesen írtàl kisregényt mert igaza van. Azért sz@r a GwG, mert a GamePass a fontos.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ggbuffon1897
őstag
Ha ez cinizmus, és nem kotekeskeppen, de akk megtudod mondani mitől olyan rossz dolog a gamepass? Valoban orbitális tragédia h havi 4k-ért jatszhatsz egy halom, köztük jópár AAA-s címmel, köztük olyannal is, amiért nem adnál ki pénzt.
Volt ps plussom anno még a prohoz, de én annyira nem voltam a kinálattól elájulva, ami kellett megkellett venni.
Én egyszerű laikus vagyok, ps4prom volt, majd lett egy series x-em amit árán eltudtam adni decemberbe bizván h lesz lassan (értem ezalatt a belátható időt) ps5 (ami nem lett igy jol felbaszva magam lemondtam az összes előrendelésem, csak h itt jol megszakértsék mit miért csinálok) majd ujra vettem egy series x-et, amit már egyáltalán nem bánok. Nekem a gamepassal tökéletes, a konzol kinézete és mérete is OK (nekem a ps5 nem tetszik de ez nyilvan szubjektív).
Egyvalamiért b*ssza csak a csőröm a ps5 hiánya, h van pár játék amit megvettem de kb el sem kezdtem anno pl. Rdr2, igy meg kuka, vagy ha elő akarnám szedni, ujra megkell vegyem. De azt azért nehéz elvitatni exkluzivok ide vagy oda, h a gamepass egy kurva jó opció olyan hobbijátékosoknak mint én vagyok. Legalább a jó dolgokat ne vitassuk el.
[ Szerkesztve ]
-
ambushka
aktív tag
No nekem az a rendelés, amit telefonon adtam le edigitalnál miközben még állítólag technikai problémáik voltak már kiszállítás alatt van, számlával, követéssel, mindennel, úgyhogy remélem tényleg sok embernek tudtam itt segíteni
PSN ambushka8989
-
marquuard
veterán
Baszki, azt hittem az ET time zone az a CET. Így lesz esélyem élőben nézni.
PSN ID: marquuard
-
Steve1207
veterán
válasz tboy93 #53432 üzenetére
Majd nyáron a Future of gamingen szóba hozzák, hogy mi van velük vagy tudják-e tartani. Ráérnek még bőven, nem telt el a "megszokott" 5 év, hogy kapkodniuk kelljen egy folytatás megjelenésén
(#53439) Frod: lehet a State-en lesz a bejelentés, ezt már több oldalon is emlegették, valahol már nap közben is lehozták.
.
-
Wolfy33
senior tag
Átnéztem a csomagolasokat, nem látom,hogy a géphez csomagolt kontrollert, hogy lehet azonosítani és megkülönböztetni a külön vásárolttól.
-
Frod
addikt
Jövő hét hétfőn már március, tehát még a szokásos naptár probléma sem állhatott fent... Ennek ellenére miért nem kaptunk ma Plus bejelentést?
Do you see the white shadow?
-
marquuard
veterán
Resetera leak a holnapi State of Play-ről. Nekem legitnek tűnik, mivel elég unalmas a line-up.
Ja, hogy közben kikerült egy Returnal trailer? Akkor így már kamuszagú, ez is.
[ Szerkesztve ]
-
retroid
senior tag
Lehet a holnapi PS bejelentő eseményen lesz csak leleplezve a PS Plus lista
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
Elims
veterán
Gaben,Polonic,Elite: Köszi szépen!!
Furcsa volt,hogy az előző bontatlan egy kicsit sem lötyögött,ez meg igen. -
marquuard
veterán
Mr. Never Heard Of It tweetjéből lehet valamire következtetni? Nagyon sus.
-
Elims
veterán
Aki vett már új,bontatlan joy-t írja meg kérem,hogy a fehér dobozban a joystick alatt volt e neki átlátszó műanyag amibe beleilleszkedett a joy. ? Esetleg csak a fehér doboz és lötyögősen benne?
-
arpi6k
addikt
Mai Edigital rendelésem postára lett adva.
Intel & ATI
-
senior tag
Fyi. A mai edigital rendeléssel kapcsolatban most jött email a futárszolgálattól, hogy jelezték a csomagot.
-
folyqa
csendes tag
állítólag FF7Remake lesz a márciusi PS+ -
Nayrobi
őstag
válasz hombre[EU] #53401 üzenetére
Minden halál után megváltozik a bolygó
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Spórolós topik
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Google Pixel topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok