Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
Annyira nem éri el soha, hogy Ori and the Will of Wisps 6K@60fps-t, és natív 4k@120fps-t tud X-en. Nem mellesleg az utolsó 2 generáció egyik legjobb játéka, és mindeközben a látvány is pazar. Az más kérdés, hogy ugyanezt nem lehet minden játéknál megcsinálni, mert bár a motor és a játék 3D-ben fut, a nézőpont inkább 2D. Csak ilyeneket ne írjatok már le, hogy "soha". A valóság az (lesz a jövőben is), hogy a legtöbb esetben, de ez a kérdés ettől azért összetettebb.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Miles Moralessel végeztem. Kb 14 órát raktam bele, kellene még egy végigjátszás az összes trófeához de arra már nem jut idő. Vannak más játékok is amik érdekelnek.
Azt kell mondanom, hogy nekem sztoriban,grafikában és karakterekben is nagyon bejött.
Nem is tudnék rosszat mondani róla, annyit max, hogy a nyitóára talán picit magasra volt belőve. Mostani 10-12 ezres árát bőven megéri lemezen. Teljes ára akkor lett volna jó ha még tudnak beleírni egy 4-5 óra tartalmat. De vágom, hogy csak spin-off ahhoz képest azért rendesen össze lett rakva. -
Wesder
félisten
Két gond is van a kommenteddel.
Elöször is az hogy nem igaz, màsodszor meg TheVR meg egy éves videó, amikor kb minden is BC-ben futott és ebből vontak következtetést a szagértők.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
sz.atesz89
tag
Sony KD49XF8505 UHD Android SMART LED
[link]Ilyen típusú tvm van, mitől lehet az hogy a PS5 beállításánál vagy 2160p, vagy hdr-t lehet csak kapcsolni 2-t együtt nem hdr csak 1080pben. Abban a portban van ami elvileg tudja a 4k hdrt. Köszi előre is segítséget!
PSN: szuhi
-
MODERÁTOR
válasz sz.atesz89 #94307 üzenetére
Tévén:
1. Press the HOME button on the remote control.
2. Select Settings.
3. Select External inputs in the TV category.
4. Select HDMI signal format and set to Enhanced format. -
#gab_
őstag
4k videó átviteli sebességet rakd -1re.
4k60hz hdr csak yuv422 be fog menni.. és alapból rgb-n van amihez hdmi 2.1kell[ Szerkesztve ]
-
Wolfy33
senior tag
Amit írt Kendek: a beállítás lesz a gond, vagy ahogy nálam volt, én is azt hittem a jó portba dugtam a ps5-ot és amikor csak megnéztem hátul, kiderült végig a rosszban volt. Pontosan ezt az üzenetet kaptam egy xg90 esetén.
[ Szerkesztve ]
-
vanŠcore
csendes tag
Ebbe a januári store leárazásba van pár jó ajánlat, Dark Souls 3 - Deluxe Edition 6000 ft. Lemezes kiadások mennyire szokták követni az ilyen ajánlatokat? igazából erre a verzióra jelenleg jobbat nem igazán találtam.
-
hajbel
addikt
válasz F-ECT$ #94310 üzenetére
Azt írtad, hogy legalább 500-600K. Én meg, hogy nem lesz legalább 600K, mert az nettó hülyeség lenne árképzés szintjén. Azt sem írtam, hogy C2-t kell neki venni. Arra gondoltam, hogy a C2 megjelenésével a C1, vagy más OLED tv ára lejjebb kúszhat és ettől pl. azok még elérhetőbbek lesznek. Ettől függetlenül 500-nál biztos nem lesz drágább.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Peace
nagyúr
válasz hajbel #94314 üzenetére
De nincs sok értelme ennek a találgatásnak meg fogadásoknak azon kívül, hogy elfoglaljátok Magatokat és addig sem unatkoztok. Ha valaki venni akar és megteheti, úgyis megveszi a C2-t, amint elérhető lesz. Ugyanúgy lesz majd, aki vár jobb árra. És lesz, aki addig vár jobb árra, amíg már a küszöbön lesz az újabb modell és akkor már inkább arra fog fájni a foga és vár tovább inkább........a még újabb modell megjelenéséig. És azt veszi észre, hogy eltelt 10 év és még mindig nem vett OLED-et.
-
busman
veterán
Tényleg nem tudjátok elengedni a Oled témát?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Peace
nagyúr
válasz busman #94316 üzenetére
Nem! Akinek van, azért. Akinek nincs, az meg azért nem, mert szeretne.
De hogy ON topik is legyen, berendeltem egy Returnal-t. Már az első bejelentő videó óta rá vagyok feszülve. Tegnap néztem belőle pár stream-et és nem bírtam magammal. A roguelike stílus nagyon aggaszt és valószínű kegyetlenül fe fogom ba**ni magam, de max eladom. Viszont mindenképpen látnom kell, hogy milyen is, mert a hangulat és a játékmenet nagyon adja. Csak valószínű a minden elveszik halálnál és a boss-ok ki fognak hozni a sodromból. Nem egy Dark Souls vagy Nioh, ahol nem vesztek el a cuccaim és online segítséget is behívhattam........
-
MODERÁTOR
Nem kell -1-re rakni, a rendszer automatikusan YUV422-re vált ha a sávszélességlimit miatt erre szükség van. Azért van lehetőség a manuális átváltásra, hogy amennyiben anomália jelentkezik az HDMI-s képátvitelben, akkor így lehet javítani rajta. Ha rossz portba van dugva vagy nincs bekapcsolva az Enhaced mód, akkor a sávszélesség 1.4-es HDMI szintre korlátozódik, és 4K az csak YUV420 mellett lehetséges, a HDR pedig csak 1080p felbontással.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz raziel01 #94302 üzenetére
Engem csak a bugyuta párbeszédek meg ismétlődő dumák idegesítenek "harc" közben.. Bár ez már a GOW-nál is, amikor az első Baldur harc volt és csak pofázott és pofázott..
Értem én, hogy gyerekeknek, meg stb.. ez tök jó, de egy kettő már átesik a ló túloldalára.
A podcast bejelentkezéseket hála isten ki lehetett kapcsolni.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
hajbel
addikt
válasz F-ECT$ #94319 üzenetére
Hogy lenne 600k ha a c1 410k, még van 4 hónap a megjelenésig és az lg optimalizálja a gyártást, ráadásul konkurenciát is kap? Részemről be van fejezve a téma, mert szerintem komolytalan a vita. Elengedtem.
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
A Red Dead Redamption 2 az jol fut? 60fps?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
heihachi
addikt
Jo dontes!
Nem veszik minden el halalnal, a legfontosabb dolgok megmaradnak. Es minden biome-ban vagy egy ujraeledesi lehetoseged, plusz azon felul is van ujraeledesi lehetoseg.
De, az teny, hogy felfogod baszni magad[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Macccy
senior tag
Srácok, járt itt már úgy bárki, hogy a konzol forrónak érezze a helyzetet és kiírja, hogy bibi van/lesz ?
Csak kíváncsi lennék mi kell hozzá, mert tegnap este jól elfelejtettem kinyitni neki a szekrény üveg ajtaját. (bent lakik egy csecse üveg + fa vitrinben, üveglapon, üvegajtóval és kábé 70-80 liter levegővel) Nem süvített a venti szerintem, fejhallgatóban nem is hallottam, szerencsére csak a Batman Arkham Knightot toltam, azt meg kb 10% -kkal is elfuttatja ez a gép, de azért nem volt hideg odabent na De látott már bárki ilyen temperature warningot ? -
headhunter86
senior tag
Hitman 3-ban a Hitman 2 expassion az egyenértékű a Hitman 2 -vel vagy csak pályákat lehet játszani? Engem a sztori vonal érdekelne első körben.
A Hitman 3 verzióitól a falra tudok mászni annyi féle van, azt se tudom mit vegyek meg belőle.[ Szerkesztve ]
-
TrishtanAG
senior tag
Hozott a mikulásjézuska egy Kingston Cloud Stinger Core Wireless fülest. Méghozzá PS-es kiadásban, mégis Pc-n zenehallgatás és játék közben kiválóan szól, a Ps5-re dugva meg olyan hangja van játék közben, mint egy fadobozba rejtett Szokol rádiónak. Végigmentem minden létező hang beállításon (Dolby, DTS, a a Sony 3d-s izéjének ki/be kapcsolása), de semmi változást nem értem el. Másnak is volt ilyen gondja vele Ps5-ön, vagy kifogtam egy defektusos példányt és vissza kell vinnie a jézuskamikulásnak a hülye azért nem vagyok boltba?
www.adventuregames.hu
-
Dr. Venkman
tag
Számomra nagyon nehéz volt a Returnal, több mint 80 órába telt végigjátszani, 100nál is több újrakezdéssel. Másnak meg 15-20 óra volt 10 alatti halállal. Viszont nagyon szerettem, és végig szórakoztatott. Egy lefagyás volt, az frusztráló volt, több óra haladás veszett el. Most már biztos fixelték annyira, hogy ilyen nem várható. Mindenesetre az Elden Ringig csak very easy játékokat akartam utánna tolni. Ehhez képest most Sekirozok, úgyhogy lassan ideje lesz egy dominát is felkeresnem.
-
syler123
veterán
MPOW fejhallgatót itt rendeltetek páran, én az olcsó postát választottam. Megérkezne ez is gyorsan, ha nem ott lenne ahol
2021-12-29 06:59
Feucht, Germany
Tudom, hogy ez mai bejegyzés, csak mondom, hogy nekem még értékes csomagom innen soha nem érkezett meg, mindet ellopták DHL eCommerce csomag, tehát német posta. Aki ezzel rendelte, csak a szerencsében bízhat, hogy nem tetszik meg valakinek a fejhallgató. Mivel németből jön, további sarc nem várható.
-
varjupalink
csendes újonc
válasz headhunter86 #94334 üzenetére
a második rész teljes történetét végig lehet benne vinni, nem csak a pályák járhatók be.
ha csak a második résszel akarsz most játszani a legjobban úgy jársz, ha megveszed annak a gold edition-jét és némi kattingatás után befrissíted a 3. rész ingyenes starter pakjába (a legegyszerűbb talán a harmadik részen belül rámenni a frissítésre miután megvetted az eredeti játékot).
ha a harmadikat is meg akarod venni, akkor a delux most akciós, a sima nem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest