Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Elnézést ha nem ide illő kérdés,de valaki kapott mostanság a konzolból? Én jan 12-én rendeltem, aki most kap az még tavalyi előrendelés? Azért szeretném tudni,esetleg valaki tud e valami infót,mert megvennék a ps4 konzolom,de ha még nagyon soká kapom meg a ps5 akkor nem adom el. Persze gondolom pontosat senki sem tud,de olvastatok esetleg valahol valamit?
-
Görgőőő
tag
Engem a Konzolvilágtól ma reggel hívtak november 26 18:48-as rendelés miatt.
-
-
őstag
válasz paether #61054 üzenetére
Ajj akkor én még nagyon odébb vagyok,én is ott rendeltem,vagyis elsőnek...jan 12 akkor még 2 hónap kb Köszönöm szépen mindenkinek. Már ez is sok segítség
Ui: ha esetleg valakinek nem kellene,mert már kapott és tegyük fel kétszer rendelt,megköszönném ha átadná nekem
[ Szerkesztve ]
-
Digidroid
aktív tag
válasz RangerFox #60971 üzenetére
Hello!
Ennek a Patient Zero dlc-s dolognak hogyan is kellene működnie pontosan
-Még tavaly behúztam a következőket:
HITMAN™ - The Complete First Season (Full Game)
HITMAN™ 2 - Free Starter Pack (Full Game)
Most a HITMAN 2 Starter Pack alól el is tudom érni a First Season pályáit.
-Tegnap felraktam az általad említett:
HITMAN 3 Access Pass: HITMAN 1 GOTY Edition (Add-On)
Viszont, ha rámegyek a Campaigns >> Get Access To Patient Zero elemre feldob egy ablakot miszerint szükségem lenne a
HITMAN™ - GOTY Legacy Pack Upgrade-re. Rámegyek a Go To PS Store-ra átdob a HITMAN™ 2 - Free Starter Pack oldalára és kiírja Installed (ami nem is csoda).
Természetesen a Store alól ki tudom választani a HITMAN™ - GOTY Legacy Pack Upgrade-t, de ezt 3.490 Ft-ért kinálja. Most,mi is lenne ennek a menete pontosan, vagy az egészhez telepítve kéne lennie a HITMAN 3-nak?
Kész téboly.. -
ImACeltic
őstag
Ennek az Oddworld játéknak van sztorija? Ha van, akkor van olyan előzmény amit ismerni szükséges a jobb élményhez?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
.LnB
titán
Előbb bepakoltam a könyvtáramba a PS+ játékokat. És most nem kellett imitálnom, hogy megveszem őket 0 ft-ért. Változott volna a metodika? (telós app-ban csináltam)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
karzol73
csendes tag
Tavaly szeptember 23-án rendeltem a PlayIt Store-ból egy PS5 DE-t, azóta semmi hír róla. Kérdeztem őket telefonon, ahol azt mondták írjak emailt. Onnan pedig ezt az automata választ kaptam:
Kedves Vásárlónk!
Sorrendet, illetve darabszámot sajnos nem közölhetünk.
A következő időszakban több szállítmány érkezik a gépekből, viszont külön rendelésre nem tudunk választ adni, hogy egy adott előrendelés mikor lesz teljesítve, mivel a beérkező darabszámok még kérdésesek.
Rendelési sorrendben vesszük fel Előrendelőinkkel a kapcsolatot telefonon, amint érkeznek gépek hozzánk.Marhára nem értem, miért is titok, hogy hányadik vagyok a várólistán, ha tényleg aszerint haladnak? Nem azt kérdeztem, mikor kapom meg, csak azt, hogy 50-en vagy 50 ezren vannak-e előttem. Ezután erős kétségeim vannak, hogy tényleg rendelési sorrend alapján osztanák a gépeket. Értem én, hogy kevés a konzol, de így mégiscsak nagyon gagyi az ügyfélszolgálatuk. Nekem erősen felejtős a hely!
-
ImACeltic
őstag
Igazából ezzel a stílussal én nem igazán szoktam próbálkozni, de pár videó meg az elég jó visszahangja meghozta az érdeklődésemet. Na meg persze az, hogy PS Plus-al jön. Viszont ha már belekezdek, akkor szeretném megismerni a sztorit is, ha van olyan benne, amire érdemes figyelni.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
zkxdn
őstag
válasz jkrisztian #61040 üzenetére
Tekintve hogy az MS ráfeküdt a stúdió vásárlásokra inkább még több lesz. Max annyi változás lesz hogy nem maradnak ki mindenből a PCsek.
-
-
saelin
veterán
Most olvasom hogy a Balan Wonderworld jól földbe állt. Rettentő rossz véleménnyel vannak róla a review-ok. Én játszottam a demóval/bétával, de nekem is az volt az álláspontom hogy ez szar, nagyon. Egy Hat in Time ezerszer különben össze van rakva mint ez.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
ratgab
tag
Konzolvilág mai frissítése alapján ps5 lemezes rendelések esetén 2020.12.04. 14:05-ig leadott előrendelések kapcsán fogják keresni az érintetteket (frissítés dátuma: 2021.04.06. 14:15).
-
Ronam
addikt
-
Ronam
addikt
#61083 ratgab, 61086 Wolfy33
Ok, köszi, megpróbálom.
-
Wolfy33
senior tag
válasz WhiteWalker #61088 üzenetére
Igen, a nagyobb boltokra gondoltam.
-
marquuard
veterán
Sony apparently nem lesz az E3-on? Én egy kicsit örülök, jók ezek a különutas eventek. Mármint nem a legutóbbi State of Play jellegű eventek, hanem ezek a nagyobbacskák.
PSN ID: marquuard
-
semetka
őstag
Lenyomtam a Watch Dogs Legion-t, illetve nagy nehezen platina is lett de nekem sajna elég középszerű lett. Első az etalon nekem, sőt akkor a genváltáskor igazi next gen látványt nyújtott ps3-ről ps4-re átnyergelve, most sajna ez sem sikerült neki. Jó ez a mindenkit betoborozhatsz ,de nekem még mindig jobban tetszik ha van 1 fő karakter.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
semetka
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
Kb mikor volt utoljára rendszer frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest