Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
A Killzone sorozatról ismert Guerilla Games ezúttal egy hatalmas, nyílt világú akció-szerepjátékot készített, a sok helyről talán ismerős elemet viszont az előzetes tesztek szerint rendkívül jól keverték. Megjelenés 03.01.-én, szóval két nap, és végre mi is láthatjuk a PlayStation idei, sokak által egyik legjobban várt címét
Launch trailer
GameStar előzetes
Gamekapocs előzetes
Jimquisition review -
func93
senior tag
Várjuk várjuk. Megjelenéskor lesz a szülinapom, szóval remélem jó lesz.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Tatyla
őstag
Már csak egyet kell aludni
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Apone33
őstag
Én már töltöm a játékot.
Play Hard!!!
-
Mirakuru
tag
Üdv! Sokáig vártam vele, de nem bírtam ki és elő van rendelve a Digital Deluxe Edition!!! Már száguld is lefele.
-
Apone33
őstag
Ma megéri sokáig fent maradni, muszáj lesz kibírnom, hogy megnézzem a játékot.
Play Hard!!!
-
SH4D0W2011
őstag
Éjfél után már játszható lesz, ugye?
Én nem merek addig fent maradni, a héten délelőtt dolgozom, az előző két éjszaka nem nagyon tudtam aludni, és már most is rottyon vagyok.
Tegnap azért tök szar volt látni, hogy Konzolvilág Ricsi már streamelte, én meg várhatok még két napot. -
Apone33
őstag
válasz SH4D0W2011 #8 üzenetére
Hát ki kell venni szabit. Még 2 hetem van itthon az idő alatt bőven lesz időm rá.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
válasz SH4D0W2011 #10 üzenetére
Az a pár óra is több a semminél. Lassan eljön a hétvége is. Kitartás.
Play Hard!!!
-
törölt tag
válasz SH4D0W2011 #8 üzenetére
Sry! Remélem azért nem utálsz, de ez a dolgom. Hogy segítsek eldönteni , hogy megéri megvenned a megjelenés napján.
Mindenesetre nagyon jó a játék, persze a gameplay egy idő után túlságosan repetitív és talán túl sok a dialógus de kárpótol minden! Főleg a story ami egyre jobb ahogy elkezd kibontakozni.
-
Apone33
őstag
-
Apone33
őstag
-
Apone33
őstag
válasz SH4D0W2011 #15 üzenetére
Első benyomásra nagyon tetszik. Gyönyörű a táj, meg maga a világ ahogy él. Nagyon sok minden van benne, eltart egy darabig mire kiismerem, az első harcnál majdnem elvéreztem még szokni kell. Már maga a játék eleje nagyon megfogott. A térkép is hatalmas. Egyelőre ennyi, most megyek vissza játszani vele.
A gépet is pörgeti rendesen, elég szépen süvít a venti.[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
keIdor
titán
Pont 00:00-tól nyomtam eddig. Nehéz letenni, nagyon is, talán utoljára a Witcher 3-at tettem le ilyen nehezen. Nagyon, nagyon tetszik a játék! Sok a kérdés, jó a story eddig, nagyon jó az irányítás, jók a karakterek, jók a hangok és brutális a grafika PS4 Proval és 4K HDR10 TV-n.
Eddig 10/10, de sajnos valamennyit aludni is kéne.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
SH4D0W2011
őstag
Köszi srácok az infót, ez nagyon jól hangzik! Mondjuk így csak még nehezebb lesz kivárni, hogy hazaérjek délután.
-
Tatyla
őstag
12 óra játék után level 18 és a térkép negyede van feloldva, böszme nagy dinókkal még nem is találkoztam
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
holozis_HUN
veterán
Várható esetleg PC-re a játék?
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
keIdor
titán
-
Tatyla
őstag
-
pomk
őstag
válasz Bad Pritt #21 üzenetére
So-so.
5. szinten vagyok, ha jól számoltam eddig 4 mellékküldit csináltam meg. Volt ami 3 feladatból állt, de van aminél a 7-8.-nál tartok és még nincs vége.Ahogy egy ismerősöm fogalmazott: "Open world játék UC4 grafikával, egy kis Far Cry - UC - Tomb Raider - Witcher 3 koktél. És mindenből a javát "nyúlták" le. Magam sem mondhattam volna jobban.
A sztori számomra kicsit klisés, viszont a ebből a világból ezt lehet kihozni. Maga a világ felépítése és a létrehozott lények, törzsek, tárgyak, ruhák, növények, stb. nagyon eredeti! Le a kalappal!!Mindenkinek ajánlom aki gondolkodik a vásárláson!!
(#26) Richie0717
Szerintem ez a sztorihoz kapcsolódó szükséges elem. Ettől függetlenül énem érzem, hogy túl sok lenne az átvezető videó / párbeszéd.[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok Srácok!
Sima PS4-re is érdemes megvenni a játékot?
Ott is rendben szuperál? Erről tudnátok írni pár mondatot?
Köszönöm.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #29 üzenetére
Ez mondjuk jól hangzik.
Köszi.
-
SH4D0W2011
őstag
PlayStation Community teszt. Bár akit még ezek után is győzködni kell...
-
PowerBuldog
veterán
Sajnos én csak HOLNAP kapom kézhez!
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
utomi
senior tag
Most még nehezebb kivárnom az estét. Egyszerűen csak már ezekért az Exclusive címekért megéri megvenni a PS4-et. UC4, Last of US, most a Horizon és hol van még az év vége. Egyszerűen brutális amit a Sony művel. Nagyon remélem , hogy ebben a játékban sem fogok csalódni bár ahogyan olvasom biztosan nem. Valaki nyomja PS4 Pro+Full HD tévé párossal ? Nincs FPS drop? Sajnos a 4K-s TVm szervizben van remélem vissza kapom addig amíg még nyomom a játékkal. : DD
-
Trevol22
csendes tag
Sziasztok, nekem ma jött meg a játék. A CD galaxistól rendeltem és ígértek előrendelőknek ilyen Nora Keeper Outfitet és nem tudom hogy most nekem ezt kód formájában kellett volna megkapnom vagy mi a fene. Mert a tokban semmi más nem volt csak az alap melyik gomb mit csinál lap.
Amúgy a játék nagyon szuper, azóta alig bírtam kivárni mióta megláttam E3on a gameplayt belőle. Szerintem aki szereti az RPG-gket annak ez a játék jó választás. -
glspeter1
őstag
Amikor a tokban nem találtam, egyből a dobozban kezdtem el keresgélni.
Hát mondom itt sincs b*szki, aztán eszembe jutott a számla. Gondoltam az újságokra csak nem ragasztották/írták rá.Hogy a játékról is írjak valamit.
Eszméletlen. Még csak most kezdtem el, de ez valami bámulatos.
Jövő héten szabin leszek és egyre inkább úgy érzem, hogy életem legjobban időzített szabija lesz ez.Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
SH4D0W2011
őstag
válasz glspeter1 #42 üzenetére
Végre játszottam vele én is vagy 4 órát, igaz sokra nem haladtam, még a próba előtt vagyok. De ahogy mondod, eszméletlen. Mivel egy régi notin játszogattam többnyire eddig, így nem vagyok hozzászokva a szép grafikához, de ez még így is bámulatos, ahogy kinéz, pedig csak egy régi FHD monitorom van. Az elejétől kezdve nagyon tetszik, még rendesen el is érzékenyültem, Aloy-t egyből a szívembe zártam. Behúzott nagyon a játék hangulata, játszanék még én is, de muszáj aludni kicsit.
-
Scholes9
nagyúr
Most jöttem havertól, toltam 1 órát a játékot, nem Pro PS4-en meg egy 80-as Full HD TV-n, igen meggyőző volt, amit láttam
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
MdewC
nagyúr
Biztos nagyon jó lehet, mert alig van komment, annyira tolja mindenki.
-
MdewC
nagyúr
Srácok? Lopakodni, bujkálni, lesből támadni mennyire lehet a játékban?
-
Vadernagyúr
senior tag
Most elég jó árban hozzá tudnék jutni a játékhoz lemezes verzióban(15k).. Szerintetek megéri? Jó játék?
PSN: joskovagyok199
-
func93
senior tag
válasz Vadernagyúr #48 üzenetére
Szerintem teljes mértékben, ha tetszenek az ilyen fajta játékok, nekem minden forintot megért.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Vadernagyúr #48 üzenetére
Jó, csak baromi nehéz kilépni belőle.
( Nem technikai akadálya van. )Az utóbbi időben nagyon kevés játék tudott beszippantani, és érte el azt, hogy ne gondolkodjak a kilépésen 1-1.5 óra játék után. Itt meg hopp, délutánból este lett. Hihetetlen, ahogy kinéz az egész, baromi jó a szinkron, fantasztikus a zene, szeretni valóak a karakterek, és viszi az egészet a történet, legalábbis az elején nagyon, mellékküldetésem még csak néhány volt. Meg olyan smooth az egész játékmechanika, a gyűjtögetéstől kezdve a craftoláson át a harcig minden, nem unalmas egyik része sem. Ha szereted az open world rpg-ket, szerintem ez kötelező darab.
Ez a zene is basszus...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 - origami
- Kupon kunyeráló
- Politika
- iGPSport iGS800 kerékpáros óra: egyből a csúcsra tör
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- Vásárolnék Nintendo Switch Oled konzolt!
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 23 éve működő üzletből!
- Felújított Sony PlayStation 4 Slim 9.00 FW + GoldHEN magyarosított PS4 játékokkal
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest