Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Vadernagyúr #48 üzenetére
Jó, csak baromi nehéz kilépni belőle.
( Nem technikai akadálya van. )Az utóbbi időben nagyon kevés játék tudott beszippantani, és érte el azt, hogy ne gondolkodjak a kilépésen 1-1.5 óra játék után. Itt meg hopp, délutánból este lett. Hihetetlen, ahogy kinéz az egész, baromi jó a szinkron, fantasztikus a zene, szeretni valóak a karakterek, és viszi az egészet a történet, legalábbis az elején nagyon, mellékküldetésem még csak néhány volt. Meg olyan smooth az egész játékmechanika, a gyűjtögetéstől kezdve a craftoláson át a harcig minden, nem unalmas egyik része sem. Ha szereted az open world rpg-ket, szerintem ez kötelező darab.
Ez a zene is basszus...
[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
válasz Vadernagyúr #48 üzenetére
Szerintem teljes mértékben, ha tetszenek az ilyen fajta játékok, nekem minden forintot megért.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest