Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Borzasmackó #1372 üzenetére
A srácok a PC-s verzióról beszéltek, PS4-en egészen máshogy van, ott úgy látom az 1.52 a legfrissebb verzió. Ha nyomsz egy Options gombot a játék ikonján állva, meg tudod nézni a frissítési előzményeknél, hogy melyik verzió van fent nálad, de amúgy a PlayStation is letölti a frissítéseket magától.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz tomazin #1312 üzenetére
Nekem attól függ, mennyire tetszik/érdekes a játék világa. Itt nem volt ezzel gond, szívesen keresgéltem, míg pl. a RAGE 2-ben baromi unalmas volt a drónokat vadászni, de megcsináltam, mert csak az hiányzott a platinához.
ollie, bár még odébb a megjelenés, kérhetek esetleg a Forbidden West témához is spoiler tag-et?
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Én sem tartom valószínűnek. Ahogy KRoy19 is írta, jelenthet valamekkora csábítóerőt a PS5 irányába. A Steames bevétel meg kb. aprópénz a 10+ millió eladott PS4-es darabszámhoz képest, sejthetjük, hogy a játékosok mekkora százaléka fogja úgyis csak letorrentezni.
(Amúgy Kojimáék nem belsős studió.)
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
& (#1194) oriic Igen, megcsináltam mindent, meg nem használtam gyorsutazást, nem szoktam. Kiegészítővel együtt volt ennyi, az talán olyan 20 órát adott nekem az alapjátékhoz. Egyébként én az a lassú tempóban haladó, minden kavics alá kétszer benéző játékos típus vagyok. Lehet nektek nem lesz ennyi a vége.
-
SH4D0W2011
őstag
Látom megérkeztek a PC-sek, jó játékot nektek!
Ha valaki útbaigazít, hogy hogyan is lehetne, akkor kérnék spoiler tag-et a topicba, ez valahogy elmaradt anno, pedig emlékszem, hogy volt róla szó. -
SH4D0W2011
őstag
Nyitottam is neki: Horizon Forbidden West topic
-
SH4D0W2011
őstag
válasz hjtz4t3wrseg #1100 üzenetére
Szerintem ezen annyira felesleges most agyalni...
-
SH4D0W2011
őstag
ÉÉÉS IGEN! A tegnapi PS5 Reveal Eventen megkaptuk a HZD folytatásának első, szerintem egészen lélegzetállító előzetesét. Ti mit szóltok? Tetszett?
Horizon: Forbidden West - MAGYAR feliratos 4K bejelentő előzetes | GameStar
-
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Runetheraven #1080 üzenetére
Szia!
A téma szerintem nem elérhető a mi régiónkban, én avatart kaptam, bár az nekem nem tetszett.
-
SH4D0W2011
őstag
Tegnap szomorú hírt közölt a Guerilla csapata, Patrick Munnik elhunyt. Nyugodjék békében!
-
SH4D0W2011
őstag
válasz hjtz4t3wrseg #1067 üzenetére
Ha jól tudom, a The Frozen Wilds a lemezen van.
-
SH4D0W2011
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
Horizon Zero Dawn - ajándékokkal ünnepeljük az első szülinapot és a 7,6 milliós eladást
Happy Birthday, HZD!
Magyar Store-ban Avatar Pack, illetve Dynamic Theme.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz moordavid #921 üzenetére
Hello!
Szerintem ezt jelenti valahol gamernek lenni, átadni magunkat az élménynek, nem a nagyfelbontású textúrák és magas framerate hajkurászása.
A DLC-be még én is épp csak belekezdtem, de ez inkább mellékszál, a fő sztoriline-hoz nincs köze, szóval csinálhatod bármikor. Vagyis majdnem, mert mintha olvastam volna, hogy 30. szint alatt viszont nem nagyon érdemes arra vetődni, mert elég kemények az itteni corrupted gépek. -
SH4D0W2011
őstag
BÚÉK!
-
SH4D0W2011
őstag
válasz ***ANDRÁS*** #909 üzenetére
Hello!
A Shield-Weaver lesz az, ha jól emlékszem 5 power cellt kell összegyűjteni hogy bejuss hozzá, azokat viszont csak a sztoriban való haladással tudod majd összeszedni.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Nem is tudtam eddig, hogy a Funko-nak van ilyen Horizon-os Mystery Mini Blind Box-a.
A szereplők dizájnja itt nekem annyira nem jön be, de a gépek jól néznek ki, a videogamesupply, amit hyggelig ajánlott legutóbb, ezeket is egész jó áron adja, 2.586 Ft-ért be is rendeltem egyet próbaképp. Kíváncsian várom.
A normál Pop-os watcher-em viszont baromi fejnehéz és majdhogynem napi szinten lebucskázik a polcomról, és ehhez stand sincs. Nem tudom mit találjak ki erre...
-
SH4D0W2011
őstag
Golden Joystick Awards 2017
Legjobb történetmesélés: Horizon Zero Dawn
Legjobb színészi teljesítmény: Ashly Burch - Horizon Zero Dawn
Az év PlayStation játéka: Horizon Zero Dawn
+1 A legnagyobb áttörés: Ashly Burch -
SH4D0W2011
őstag
Megérkezett a Launch Trailer
-
SH4D0W2011
őstag
Igen, az úgy kicsit bonyolult neked. Az a baj, hogy most nekem is van/jön túl sok minden, belekezdtem a Final Fantasy XV-be, nyakamon a CoD: WWII és az NFS: Payback, így lehet kicsit elhalasztom én is. Lesz kb. három hét téli leállás a melóhelyen, akkor le kellene nyomnom minden megkezdett játékot az év eleji megjelenésekre.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Horizon Zero Dawn: Building a Scorcher for The Frozen Wilds
Elvagyok itt magamnak.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Én sem gondolom, hogy tudnák überelni az első részt, de engem annyira beszippantott a játék világa, hogy jöhet bármi, szívesen térek vissza.
-
SH4D0W2011
őstag
No, most már ez is biztos. Horizon: Zero Dawn: Mégis csak egy kiegészítő lesz?
-
SH4D0W2011
őstag
válasz SH4D0W2011 #761 üzenetére
Na már nem tudok újra szerkeszteni, de még annyit hozzátennék, hogy rajongóként egyértelmű a Deluxe, de ha választani kell, akkor az a pár ingame tárgy messze nem ad annyit, mint egy The Last of Us.
(#762) vhw: Néha megesik, igen. De szerintem ilyenkor nem az a két armor/két íj fogja kisegíteni, mert addigra úgyis lehet (ajánlott) szerezni többfélét, a különböző helyzetekre (gondolok itt akár a stealth armorra, akár a különböző rezisztenciát adókra, fegyvereknél ugyanez a helyzet). Nem akarom persze lebeszélni a Deluxe-ról sem, de a pár sorral fentebb leírtakat gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
válasz L-e-f-i-e #758 üzenetére
Szia!
A Deluxe tényleg csak pár apróságot ad pluszban (páncélok, fegyverek, stb.), amit használhatsz a játékban, de teljesen jól meg lehet lenni nélkülük is. Szerintem is inkább vedd meg a standard kiadást, és mellé a TLoU-t, mert az is nagy élmény.
(#759) vhw: Én épp csak megnéztem ezeket a Deluxe bónusz cuccokat, aztán ment is vissza a kezdőfelszerelés. NPC-ktől vásárolhatóak különböző armorok és fegyverek, mire oda jut, hogy szüksége lesz rá, fog tudni ilyeneket venni, és ezekkel, illetve taktikázással olyan nagyon nem lehet elakadni a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Kvelstadt #746 üzenetére
Nekem egyből a Skyrim ugrott be erről a videóról, és talán pont ezért is tetszik annyira. Viszont igazat is adok neked, pl. a The Forbidden West szerintem sokkal izgalmasabb lett volna.
-
SH4D0W2011
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
válasz PowerBuldog #696 üzenetére
Sajnos én erre csak utólag jöttem rá.
-
SH4D0W2011
őstag
Igen, maximálisan egyetértek a mondanivalóddal, szerintem is szükség van arra, hogy merjenek ismeretlen vizekre evezni a fejlesztők, a tucatjátékok között nagy kincs az ilyen. A Hellblade-et én is elkezdtem, bár az (még) nem tudott berántani, de tényleg nagyon különleges atmoszférája van, egyedül a sok szimbólum keresgélés az, amit én túlzottan repetitívnek érzek. A végére majd meglátjuk.
-
-
SH4D0W2011
őstag
HZD fanoknak esetleg érdekes cím lehet majd a Biomutant is.
- BioMutant Announcement Trailer (from ex-Just Cause Devs)
- Biomutant [PS4/XOne/PC] Gamescom 2017 Gameplay Trailer[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Horizon Zero Dawn | Patch 1.32 Update | PS4
Új, "Story" nehézségi szint ( what? why? ), meg néhány fix, nem néztem patch note-ot, de ezek szerint semmi extra.
(#649) emiki6
-
SH4D0W2011
őstag
Nagyon úgy néz ki, hogy a Yellowstone Nemzeti Park lesz az új helyszín.
Grand Prismatic Spring, Yellowstone National Park, USA in 4K (Ultra HD)
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
oriic írta, hogy November 7.-én jelenik meg a Frozen Wilds.
-
SH4D0W2011
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
válasz BornToBePuli #617 üzenetére
Szia!
A Deluxe néhány ingame tárgyat tartalmaz, a játék elején esetleg jól jöhetnek, de én megvoltam úgy is, hogy nem is használtam őket. Az Art Book viszont tetszett. Esetleg akkor érdemes, ha nem sokkal drágább, vagy maximalista vagy, és szeretnéd, hogy minden apróság meglegyen, még ha felesleges is.
-
SH4D0W2011
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
válasz szallasi007 #591 üzenetére
Szia!
A DLC Store oldalán azt írják, hogy kell hozzá: To use this download, you need Horizon Zero Dawn™.
-
SH4D0W2011
őstag
JorRaptor tippjei a megjelenési dátumra: 10.03. vagy 11.21.
-
SH4D0W2011
őstag
Aloy and her friends found an ancient device...
Bocsi, uborkaszezon van.
-
SH4D0W2011
őstag
A Yellowstone Parkon alapulna a Horizon Zero Dawn első DLC-je?
Az egy dolog, hogy lusták lefordítani, de akkor legalább azt a GamesRadar-os cikket belinkelték volna...
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Yodamest #568 üzenetére
Hát jelenleg nem igazán van újrajátszhatóság faktora a játéknak, de a játékosok nagyon bombázták a fejlesztőket egy időben az NG+-ért. Buildek meg szó szerint véve nincsenek, még a játék vége előtt megszerezhető az összes skill, maximum azzal tudsz variálni, hogy milyen fegyverrel és páncélban vagy, ezekből tudsz a saját stílusodnak megfelelőt választani. A Favor Resolution opciót meg nyugodtan választhatod szerintem, én csak egyetlen zárt épületben vettem észre, hogy alacsonyabb lenne az fps szám, de azóta már lehet azt is javították.
-
SH4D0W2011
őstag
Én platináztam, de őszintén szólva fogalmam sem volt, van-e, vagy nincs, rá kellett néznem. HORIZON ZERO DAWN PLATINUM THEME (Free gift for earning the platinum trophy) Grat hozzá neked!
-
SH4D0W2011
őstag
válasz SH4D0W2011 #540 üzenetére
Találtam közben egy Reddit bejegyzést ezzel kapcsolatban, a Gerillák itt ezt írták:
For US customers the avatar will be available at the point of pre-order. For EU/AU/NZ customers the avatar will be available at the launch of the DLC. I think this has something to do with the rules for the different regions of these PlayStation Stores, sorry :/
Elég fura így visszatartani...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest