Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #596 üzenetére
Nem rossz.
Hetek óta nem indítottam el a játékot, ideje lenne már pedig, én még az elején vagyok, most másztam fel az első ilyen nagy valamire.
-
SH4D0W2011
őstag
-
pomk
őstag
Úgy érzem a vége felé járok, kezd kialakulni a sztori... most járok a hegy gyomrában... durvaaaa
-
szallasi007
őstag
válasz
SH4D0W2011 #592 üzenetére
Faja, akkor egy darabig porosodni fog
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
szallasi007 #591 üzenetére
Szia!
A DLC Store oldalán azt írják, hogy kell hozzá: To use this download, you need Horizon Zero Dawn™.
-
szallasi007
őstag
Sziasztok, azt tudni már hogy az érkező kiegészítőhöz kell majd az alapjáték is?
Új vagyok még PS témában, és ha nem kell az alap akkor lassan eladnám. -
SH4D0W2011
őstag
JorRaptor tippjei a megjelenési dátumra: 10.03. vagy 11.21.
-
SH4D0W2011
őstag
Aloy and her friends found an ancient device...
Bocsi, uborkaszezon van.
-
TBT
addikt
Outfitek:
-
Lefty
addikt
Most olvasom csak az uj patch notes-t. Kezdodhet az NG+ ultra hardon
-
emiki6
veterán
Oda mentem fel szuperruhában és úgy volt esélyem, de az is igaz, hogy akkor már nem volt sok kedvem szuttyogni a meghalásokkal és csak amiatt sima páncélban menni, hogy az emelje a lelki minőségem...
Amugy a követ oda is felfossa és hogyha két különböző oldalon vannak, akkor nehéz elbújni. :/
Pulyka jocó: nyugi, ott én is legalább tízszer meghaltam. Dodgeolni kell és lődözni a lábait tearblasttal. Ha leesik mind a négy lába, akkor nem tud leásni, le lehet kötözni.
-
unreg1
tag
válasz
pulyka jocó #581 üzenetére
Kulcsszó a fedezék, onnan könnyen elintézhetők. Az arénában bebújtam a egy fa építményszerűség mögé, gyakorlatilag alig tudott sebezni.
A tűzre elég érzékenyek. -
emiki6
veterán
válasz
SH4D0W2011 #573 üzenetére
Wow
Na nem mintha 50-80 óra kevés lett volnaBár egy még nehezebb fokozat azért meg fog kívánni némi skill-t, mert a sima hard is tűrhető volt (na nem a 2 corrupted rockbreaker ellen szuperruha nélkül). Az új nehézségi szint szerintem oda fog...ni.
-
Viper26
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #575 üzenetére
-
Viper26
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #573 üzenetére
Simán leszedi indításnál?
-
SH4D0W2011
őstag
A Yellowstone Parkon alapulna a Horizon Zero Dawn első DLC-je?
Az egy dolog, hogy lusták lefordítani, de akkor legalább azt a GamesRadar-os cikket belinkelték volna...
-
Yodamest
veterán
válasz
Kvelstadt #570 üzenetére
Kár amúgy, hogy nincs valami egységes hardware mindennek, mármint, hogy mondjuk a sony is kivenné a részét valamilyen formában a PC piacból és nem lennének konzolok. Ezek a szuper játékok sínylik meg, mert ha ez PC-re jelent volna meg akkor mehetne akár 120fps-el is és bármilyen felbontásban, akár valamilyen 21:9 ultrawideban, úgy még többet kilehetett volna hozni belőle. Egyszer szerintem úgy is elkerülhetetlen, hogy egybeolvadjon a konzol és PC csak idő kérdése.
Persze a kalózkodás is véget fog érni szerencsére, már sok kiadó sikeresen alkalmazza a különféle felhőből futtatós megoldásokat, ami miatt lehetetlen feltörni az adott játékot. Jó lenne mert ez, hogy több eszköz több játékhoz, meg valljuk be a konzolok ma már nagyon hamar elavultak lesznek gyak. évente jöhetne ki mindig új. Most ez nem a konzolok hibája csak sajnálom, hogy ezeket a nagyszerű játékokat korlátok közé kell szorítani (exkluzivitás, 30fps korlát, felbontás csak 2 féle, stb) ilyen olyan okok miatt, amikor többet ki lehetne hozni belőlük és szélesebb körben is lehetne értékesíteni őket.Oké én is megveszem miatta a prot, de kacifántos azt is bekötni helyet foglal stb. ha tehetném és lenne rá lehetőségem inkább letöltenék egy ps pro áráért egy PS exkluzivitást adó klienst a PC-re, amivel játszhatnék a PS játékokkal a PC-men is. Ugyanúgy ki lenne fizetve a gép ára is a játék ára is, de PC-n olyan beállításokkal játszhatnék vele ahogy nekem jólesik.
-
válasz
Yodamest #568 üzenetére
Max úgy van újrajatszás hogy pl először játszol egy könnyebb dokozaton hogy gond nélkül élvezd a játékot és annak világát, aztán legközelebb valami nehéz fokozaton kezded el.
De pl nekem stilusom nem volt.
Főleg nyulsztam de használtam a csúzlitis a csapdákat is meg a csákjszást is amivel lekötöm a dögöt harc közben.
Adott ellenféltől függött mit használok.
Pl a repülő elkenfeleket lekötöztem hogy ne repüljenek.
A gear meg olyan hogy játék második felétő már néz ki valahogy a fegyvertárad és onnantól egyre kevesebb energiából egyre több pénzed lesz.
Nekem a játék elején sose vokt elég pénzem mert mindent fejleszteni akartam. A második felében meg már nem farmoktam alapanyagot hanem vettem mert úgyeem tudtan kifogyni a pénzből.A játékot meg slim-en játszottam és engem lenyűgözött hogy egy ekkora világottöltőképernyő nélkül ilyen jól tud futtatni a sima ps4is.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Yodamest #568 üzenetére
Hát jelenleg nem igazán van újrajátszhatóság faktora a játéknak, de a játékosok nagyon bombázták a fejlesztőket egy időben az NG+-ért. Buildek meg szó szerint véve nincsenek, még a játék vége előtt megszerezhető az összes skill, maximum azzal tudsz variálni, hogy milyen fegyverrel és páncélban vagy, ezekből tudsz a saját stílusodnak megfelelőt választani. A Favor Resolution opciót meg nyugodtan választhatod szerintem, én csak egyetlen zárt épületben vettem észre, hogy alacsonyabb lenne az fps szám, de azóta már lehet azt is javították.
-
Yodamest
veterán
Na látom mindenki imádja a játékot, én tavaly eladtam a sima PS4-et, de tervezek most venni egy prot a Horizon miatt. Sztem a BB-t is megveszem újra illetve a Crash collection is elég erős érv még.
Olvastam itt a kommenteket, afelől nincs kétségem, hogy bőszen ellehet lenni a játékkal csak az volt nekem furcsa, hogy a befejezés után sokan csak így lófrálnak a világban. Ezzel sincs baj, de ez azt jelenti hogy újrajátszhatósága nemigen van? Gondolok arra, hogy pl. egy BB-ben, Dark Soulsban már ezért is megéri teljesen új játékot kezdeni, hogy más builddel, más fegyverekkel, fejlesztésekkel essen neki az ember ugyanazoknak az akadályoknak. Ebben a játékban ennyire nincsenek különböző buildek? Vagy csak így is úgy is minden maxos a végére így nincs már mit kipróbálni new gameban?
A másik kérdésem, hogy ha én 1080p TV-n játszanék akkor is érdemes lesz a max grafekra tenni a játékot vagy úgy inkább a favor performancera? Ha 30fps-t eredményez mindkettő akkor ki választaná a performancet?
-
Főküldik közben elszórva.
Pl volt efy küldi mikor egy ilyen romos felhőkarcoló környékén vomt dolgom és fel lehetett mástni nagyon magasra és ott volt az egyik.
Szóval így el vannak szórva a játékban de nem robotokban vannak.
Keress rá neten hogy hol vsnnak ha nem találod mert ugye mocskosnagy a térkép ahhoz higy 1db ilyen itemet oint megtalálj. -
Friss
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Mother's Rise-tól keletre a bunkerben, ahol egy speciális páncél van két power cellre van szükség a bejutáshoz. Az egyik ott volt, ahová be kell helyezni őket. A másikat hol lehet megtalálni? Esetleg egy robotból kell kinyerni?
Ez egy side quest: Ancient Armory
Előre is köszönöm ha tud segíteni valaki!
-
unreg1
tag
válasz
pulyka jocó #556 üzenetére
Most még elég jól el lehet adni, 10-11 ezerért.
Aztán majd ha kijön a DLC, veszel egyet olcsóbban. -
melega
őstag
Jövőre tervezem megvenni idén más játékaim lesznek.
Kérdésem van a Horizon Zero DAwnhoz magyarosítás?
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
pulyka jocó #554 üzenetére
Kár
Akkor így nemtudom hogy eladjam-e a játékot
Köszi! -
glspeter1
őstag
válasz
pulyka jocó #554 üzenetére
Igen.
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok
Fog kelleni az alapjáték a DLC-hez? -
Viper26
nagyúr
Én is ezen gondolkozom, szerintem csinálom a mellékes dolgokat, aztán ahogy alakul.
A játékidőt hol látom? Mintha valahol a menüben lehetne megnézni, de nem emlékszem már hol.Még csak most tanultam meg "állatokat szelidíteni."
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Elite series v2 komplett ( fülekkel, töltővel, tartóval ) - újszerű - 15 hó alza garral FÉLÁR ALATT
- Series X - két hónapos - karcmentes + Xbox wireless headset ( 22 hó garancia )
- JSAUX 6-in-1 Docking Station (Steam Deck, ASUS ROG)
- Asus Rog Ally X !!!Megapack!!! Újszerű, Összes tartozékkal, 28 hónap Garancia + rengeteg extra!!!
- Xbox One S all digital.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest