Hirdetés
- Idő előtt kiszivárgott a Secret Level antológia sorozat legújabb előzetese
- 2024 - Íme a 42. héten megjelenő játékok listája
- Kooperatív, taktikai RPG lesz a Sunderfolk
- Life is Strange: Double Exposure - Középpontban Lucas
- Metaphor: ReFantazio - Alig egy nap alatt 1 millió példányt adtak el a játékból
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Első tippre ez a Valhalla lesz, csak Japánba.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
myckey
veterán
Amennyiben hozza Origins & Odyssey minőségét ( világépítés tekintetében, de a sztorit is említhetném, vagy karaktereket, változatosságot )... Jöhet ! Japán kellően tökéletes táptalaj egy hasonszőrű programhoz. Lehetőleg némi upgrade azért legyen...
Várjuk
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
MikeWazowski
veterán
Jó lesz biztos, csak lehet gépet kellene újítanom
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
nubreed
veterán
Na és akkor, mivel a Ubiról van szó, mi van ezzel a kijelentéssel:
"Ubisoft Says Gamers Should Get More Comfortable Not Owning Their Games"
[link]További kérdéseim:
itt is 70 euró lesz-e az alapváltozat?
110 környékén a Digital deluxe
és 130 az Ultimate?Lesz-e pay wall mögé zárt mission, ami a standardban nem lesz elérhető?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Heroes fan
őstag
válasz MikeWazowski #4 üzenetére
Mid van?
-
oriic
HÁZIGAZDA
leak:
Prices are the same in USD/EUR/GBP
Season pass costs $40 and will give you access to a questline called “Origami Killer” (along with the DLCs that release later)
Ultimate edition gives you 5 skill points.
Pre-Order is something called “Thrown to the Dogs” whether it gives you a Quest or some items, I do not know but I think it gives you some .
Source: fraxR6 (known R6 Siege leaker)
Live-Die-Respawn
-
Montanaxy
aktív tag
Most lesz pcre Tsushima, meg ez is jön, az komoly.
-
MikeWazowski
veterán
3060. Többi átlag.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Raysen623
addikt
Ha már japán, akkor esetleg megtehetnék, hogy a vívást felfejlesztik kb oda, ahol a Ghost of Tsushima volt, vagy annál picivel jobbra.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
herion
tag
Számomra a Mirage nagy csalódás volt, egyébként sem csipáztam annyira Basim karakterét, hogy a bőrébe bújjak. Úgyhogy a Mirage volt az első AC game amit egyelőre kihagytam. Majd ha szénné lesz akciózva akkor lehet teszek egy próbát. Remélem a Shadows hozza majd az Odyssey, Origins, Valhalla élményét. Szeretem ez ezeket az óriási térképeket millió mellékküldetéssel megpakolva, hosszú hónapokra le tudott kötni ez a 3 AC game
Who Let The Dogs Out?
-
Heroes fan
őstag
válasz MikeWazowski #10 üzenetére
Kompatibilis a win 11-el akkor jó vagy.
-
k-adi
nagyúr
válasz Raysen623 #11 üzenetére
Ha már japán, akkor esetleg megtehetnék, hogy a vívást felfejlesztik kb oda, ahol a Ghost of Tsushima volt, vagy annál picivel jobbra.
na igen, én is nagyon remélem, hogy átgondolják a harcrendszert, mert ez az agyatlan püfölöm a másikat elég gáz, főleg ha tényleg egy
kitanított ninja
féle lesz a főkarakter, elég gázul nézne ki ha katanával kéne 10-20x suhintani valakire csak azért mert 2 pixellel több az életereje, HP bar -
myckey
veterán
Beleélitek magatokat a harcrendszerbe....
De pedig simán ez lesz sztm, majd üti az ember az életenergiát róla, a HP csíkot ... katanaval vagy kalapáccsal, mindegy.
Nem várok nagy dolgot ilyen téren, mert az előzőekből indulok ki. Legyen jó a világ, sztori karakter blabla, már soroltam.
Aztán ha valami reform jön a harcrendszerben, hát , hab a tortán"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Raysen623
addikt
Véleményem szerint sikerült egy olyan megoldást lerakniuk, ami nem volt túl bonyolult vagy nehézkes, és ha ráéreztél, akkor a harc indulásakor 4 ember 4 vágásból meg is volt. Ez a része nekem nagyon adta, bár ugye az AC többe épít elvileg a lopakodásra, de arra is voltak jó dolgok kitalálva GoT-ben.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #10 üzenetére
Hát jó lenne. Idén nem akarok gépet venni, max jövő nyáron, de akkor combosabbat.
-
nubreed
veterán
Egy single player játék? Havidíjas??? Na elmegy a Ubi az isten f***ába ha ez igaz. Ezerrel dolgoznak azon, hogy oda kerüljenek az EA és az Activision Blizzard mellé a leggyűlöltebb cégek közé.
De ha már itt tartunk, a Microsoft is jön fel "szépen", most, hogy kicsináltak 4 általuk felvásárolt stúdiót és a Bethesdától is kirúgtak egy csomó fejlesztőt...Az AAA játékipar tényleg halott.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Televan74
nagyúr
Átraktam a hírhez!
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen