-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
predakon
őstag
Én ezt venném, 128gb tárhely nekem mindenre elég és az IP védelem sem izgat annyira mert vigyázok a telefonra. Szerintem az 5G miatt ez egy jobb készülék
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
retesz147
addikt
Xiaomi 13 eu dev...
-
Noukoum
veterán
Iphone se üzemidő: 7 pont -> szűk 1 nap
Mi 10t pro üzemidő 8 pont -> sima 2 nap„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Ezekiell
veterán
Ez tegnap volt nagyon jó vétel amazon.es-en, 600 EURért + ingyen egy Xiaomi Essential elektromos roller. Aki azt a pakkot behúzta, az nagyon jól járt, remegett is a kezem a buy now fölött
az aláírások rohadt idegesítőek
-
zsolt501
nagyúr
Valahogy nem érzem azt a késztetést, hogy én a Mi9T-t erre lecseréljem.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
INGJOKE
veterán
Először is köszi a tesztet ez most szerencsére elég gyorsan meg lett.
Az audio részére kicsit jobban is kitérhettek volna, mert a közepesnél jobb az elég tág fogalom.
Nekem nagyon tetszik ez a telefon, eddig ez a nyerő. 11.11-es akcióba meg is rendelem. Egyébként már most van 599 dollárért...Kár hogy az aurora blue színt csak a 256 Gb-os kiszerelés kapta meg az nagyon tetszene, viszont nekem a 128 is bőven elég most is van 75-80 gb szabad hely a 128-ból.
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
RoBos
senior tag
Durva, h Indiába a Mi 10T Pro 8/128GB-os verzió csak 39.999 INR, vagyis átszámolva kb. 170 eFT.
Gondolom Mi 10T Lite azért nincs még, mert még gyártják hozzá az SD750G-s chippeket!
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Jó kis IPS
Ja nemA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
enginev3.0 #12 üzenetére
Azzal most megint mi a baj?
Engem jobban bosszant, hogy egy néven belül van hét fajta készülék és nincs egy all in one darab se közte , mert még a flagshipből is hiányzik valami , ami benne van a másikba de abból meg az hiányzik ami az előzőbe benne van és így tovább.
Agyf@sz ez az egész Xiaomi és a termék palettája.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
WhiteWalker #13 üzenetére
Valamibe mindig bele lehet kötni...
Amúgy egész jó ajánat lett ez a telefon ilyen kezdőárral.
Més que un club!
-
janeszgol
félisten
A telefon formája nagyon tetszik (pláne az összegző oldalon), ám a kamera már eléggé kiáll. Jó féle videókat rögzít, pláne nappal, én a hangot is elég jónak hallom (jók a mikrofonok). Az állóképek nem rosszak.
Nekem nincs bajom az IPS panellel. BT kodekek is túlmutatnak a szokásokon. Fel van szerelve rendesen.Kicsit bízom abban, hogy 2021-ben kitör a gyártó a hardverek bűvöletéből, és szoftveresen is megbízható lesz.
Egyetértek Boggal: ma már hardveresen elég jófajta telefonok vannak (3-4 éve), a szoftver is legyen rendben. Tehát ami hardveresen benne van, az pöccre menjen. Különben minek van benne?[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
Szerintem a poco f2 pro a legjobb vétel a xiaominal én azt veszek majd tuti ha kell uj teló!
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi11
-
atiska007
senior tag
-
RoBos
senior tag
válasz
"...Agyf@sz ez az egész Xiaomi és a termék palettája...."
Most mond meg...
Az mi, h a Mi 10T Lite-ból lesz egy rebranded RN10 Pro 108MP-es főkamerával, a RN10-ből meg lesz egy új rebranded Poco!Itt már a rebranded telóból is rebranded teló lesz!
Keményen nyomja a Xiaomi... -
Graphics
Jómunkásember
Ismét egy jó cucc. Az árát jól lőtték be, engem a Lite verzió hozott inkább lázba, az igazából egy Poco X3 Pro, ha úgy nézzük...
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
bollokcs80
Korrektor
Én nem vagyok tőlük elájulva, kamera nem tetszik és ezen az árszinten már elvárnám az AMOLED-et. Tavaly a 9T-9T Pro jóval kevesebbért is azt kapott (a telefotó lencséről nem is beszélve).
B.Cs.
-
Noukoum
veterán
válasz
bollokcs80 #22 üzenetére
A régi jó dolgokból nem maradt semmi
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
tibcsi0407
félisten
Az esti képeken az a sok lens flare szerintem nagyon gáz..
Referencia RX 6950XT EK FC blokkal eladó!
-
zsolt501
nagyúr
válasz
bollokcs80 #22 üzenetére
Bizony ennek a telefonnak semmi köze a MI9T és a MI9T PRO-hoz, max annyi, hogy ezekkel is lehet telefonálni, de pont azok a dolgok tűntek el ebből a telefonból, ami a többi telefon fölé emelte.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
bollokcs80
Korrektor
Igen, tudom, hogy öregesen és maradian hangzott, de ez van.
Én nagy Xiaomi-párti vagyok (bár inkább a Note vonalon voltam korábban), tavaly nagyon tetszett a "T-páros", gondoltam idén szintet lépek, erre az 5G miatt jól elszálltak az árak - nem csak a Xiaominál.
Most egy OP7T-vel nyomulok, ez jó választásnak bizonyult, bár a MIUI felület hiányzik kicsit. A következő telefonváltás idején (~2022) majd meglátjuk hol áll épp a Xiaomi és lehet, hogy majd visszatérek.B.Cs.
-
gyonyoruwok
tag
olyan széles a dinamikatartomány, hogy már az első képeken totál kiégeti a házat. nem győzött meg ez a kamera, maga a szoftvere is tényleg káosznak jön le
Sony A6000 | iPhone 12
-
Ixion77
őstag
Kimaradt a cikkből az a lényeges eltérés, hogy a MI 10 és a MI 10 Pro nemzetközi változata szimpla SIM-es, ez pedig duplás.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
mongoose66
tag
Ajánlott? Ez a szar?
200e fölött legyen már amoled!
Akkor inkább egy gyengébb hardverrel de amoleddel. Pl nordI have spooken!
-
enginev3.0
félisten
válasz
Az, hogy akinek nem "ugrál" a szeme az amoldetol, annak soha többé nem kéne talán IPS
Egy csepp előnye sincs
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
dilajoska1
őstag
válasz
enginev3.0 #31 üzenetére
Én szívesen dobnám az Amoledet és lehet dobni is fogom.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
INGJOKE
veterán
válasz
mongoose66 #30 üzenetére
Nord akkor se kellene ha ingyen adnák. Akkor már inkább egy 8 pro, de a 8T is szar lett.
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
INGJOKE
veterán
-
nozs23
őstag
Ennek mi értelme van így: [link] Kb. egy 15 éves telefon csinált hasonló fotókat.
-
démosthenés
csendes tag
-
nozs23
őstag
válasz
démosthenés #37 üzenetére
Itt nem csak a fókusszal van a gond, az egész egy részlet nélküli elmosott zajtenger.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
mongoose66 #30 üzenetére
Nem értem ezt az AMOLED fetisizmust...
-
INGJOKE
veterán
válasz
enginev3.0 #40 üzenetére
Van értesítési led
Alacsony fényerőn zöldül
Beég
Drágább
Van akinek bántja a szemétKimaradt vmi?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #40 üzenetére
Eddig akárhány AMOLED-es tesztet olvastam nem láttam volna, hogy "kiugróan" keveset fogyasztana a panel, és emiatt látványosan nőne az üzemidő...
Nekem amiket felsoroltál annyira nem szempontok. Mobilt használok, arra amire, valahogy ez az AMOLED sose hozott lázba... Én több negatívumot tapasztaltam vele, így annyira nem ugrálok érte.
Beégés
Villódzás... Oké ezt már van ahol orvosolták.
AOD szuper, értesítési LED még jobb.
"báncsa" a szemem, mint a 120Hz is...
Oké szép a színe...De valahogy max 1x van a hűha, utána megszokja a szemem... Szóval nekem igazából nem relevánsNem lesz igazunk, kinek mi, én AMOLED-es telefont nem vennék
[ Szerkesztve ]
-
doooo
addikt
Csalódás a kamera. Szinte minden tekintetben. Ami elég meglepő.
-
enginev3.0
félisten
Sose láttam még zöldnek a telefonom
És sose égett be
Akinek egészségügyi okokból nem jó, az más, az teljesen érthető
Nem mondanám drágának mikor 60-70 ezres telefonokba is beleteszikDe hagyjuk abba, kinek ez kinek az
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #44 üzenetére
Melyik 60-70ezresbe teszik bele?
-
Bdanyy
addikt
miért jobb a led?
enyémen még van, illetve aod is, de csak az utóbbit nézem, sokkal több info van rajta. Bár igazából az sem hiányozna, értesítésekre ott az óra.[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
mjani1172
addikt
És ezek a fotók jók? Nem is értem, borzasztó messze van a jótól.
A fehér parasztház meg a patak mintha sütőpapíron keresztül lenne fotózva.
Az esti képek meg.....
Meg volt törölve az a lencse?[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
válasz
atiska007 #18 üzenetére
Az nem felesleges valtás lenne, poco f1 jó telo volt de már öreg...
Poco f2 pro legkobb proci nagyon jó kamerával legjobb vétel, kb 130k áron...
Én nem ertem miert nem momdják egy tesztben sem!?
Lehet tul olcsóGIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi11
-
dilajoska1
őstag
válasz
enginev3.0 #44 üzenetére
Szerintem jól nézd meg a statusbart ahol az ikonok vannak és ha virtuális navigációs gombokat használsz, azt is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem-csúcsmodell, egyáltalán nem csúcsközeli árazással. Vannak kompromisszumok, egy nagyobb és több kisebb, de cserébe tényleg vonzó az árképzés.
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű 2024.04.20. Apple garancia
- Eladó iPhone 11 Pro Max Arany 64GB Független Újszerű
- BONTATLAN Új Iphone 11 64-128GB 1év APPLE garancia gyári független DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- BONTATLAN ÚJ IPHONE 13 mini 128-512Gb gyári független MINDEN SZÍN DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPhone 13 128GB gyári független 2023.07.20. Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest