Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
benix944
újonc
Sziasztok!
Nem rég lett egy Ps5 konzolom lemezes verzió. A kérdésem az, hogy nektek is szokott kiadni néha ilyen pattogó műanyag hangot? Ez miért van? -
benix944
újonc
Jah tényleg :D , akkor mindenkinél van :)
-
Bazsi747
aktív tag
Nálam most este kb másfél óra játszás után teljesen lemerült a kontroller pedig teljesen fel volt töltve és ki van kapcsolva minden rezgés funkció,nem bírom amúgy sem.Remélem semmi komoly csak nagyon meglepődtem ennél eddig tovább bírta.Biztosan egyéni probléma
-
-
Bazsi747
aktív tag
Talán nem mindenkinél van,szuper
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Most már csak az a kérdés, hogy ps5-ön IS tudok-e fél órát tolni vasárnap a resident evil demoval és p4-en IS
Nagyon OP lenne.Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
EmThor
addikt
Resi 8 felbontások, fps
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
válasz EmThor #62462 üzenetére
Wow, ez így nagyon korrekt.
Az egyetlen kínom annyi, hogy lehet jobb lenne ha az rt nem 4k 30fps lenne, hanem akkor már inkább 1440p60, vagy akár 1080p60 (vagy mondjuk ez így választható lenne).
De ez már tényleg az, amikor olcsón veszed a kákát és nagyon drágán adod el.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
bbuffy
senior tag
-
.LnB
titán
válasz tboy93 #62446 üzenetére
Ja, én szoktam. De benne lesz Game Pass-ban. Szóval nem tartok rá igényt, én majd kipróbálom "ott".
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bencus88
nagyúr
Na kinek ismerős az új avatarom?
-
.LnB
titán
válasz Bencus88 #62469 üzenetére
Mikulásos Törpapa?
(rákerestem az arckép topikba, így már tudom, hogy mi az. )[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Moby
addikt
Ezek a 45fps-es is nagyon aranyosak.
Isznak ezek vajon eleget? -
-
veterán
-
.LnB
titán
Azért ahhoz is kellett egy elme, hogy valaki ezekkel reklámozza. És ahhoz is, hogy bárki ezt elhiggye.
-
Moby
addikt
-
Mr.Wiking
tag
Amugy a Retulnalt előrendelte valaki?
Úgy látom annyira nem várják ezt a játékot, mint a többi PS exkluzív játékot.
Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz. Trailer alapján nem tetszett. Mondjuk a Thusimara is ezt mondtam és az egyik kedvenc játékom lett. -
.LnB
titán
A dobozon rajta van, ennyi. A laikus ember meg rácsodálkozik, hogy "dicsak, 8k-s router!"
-
jkrisztian
aktív tag
Ahojj kedves fórumozók!
Ha a haverom előfizetett a saját accountján az EA Playre, akkor én is tudom azt használni, ha össze van kötve az accountunk? Vagy az ilyen előfizetések nem megoszthatók, csak és kizárólag a digitálisan, véglegesen megvásárolt játékok?
Köszi a segítséget előre is
-
Sayami
újonc
Hali! Valaki tudja hogy kb hol tart a PlayIt a PS5 előrendelésekkel? Köszi
-
belan
addikt
Lenne egy olyan probléma hogy amikor be kapcsolom a tv ps5 magától bekapcsol 2x történt már ez meg . Ez frissítés óta van .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest