Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Sokan vagyunk ezzel így...bár pont mostanában pörög megint sokat a PS5öm az Elden Ring dlc miatt, viszont ehhez pont semmi köze nincs a Sonynak.
Emitt pedig a mai napig jönnek a belsős fejlesztésű Switch exkluzívok, igaz nem a giga tripla a méretben (botw, odyssey), de épp most fog befutni egy új Zelda (ami kisebb léptékű, de nem kevésbé jó játék), és én is pár perce tettem le a kezemből a paper mario 1000 year doort, ami habár egy gc remake/remaster, de olyan szemkápráztatóan gyönyörű és hangulatos, hogy megőrülsz. Mondom ezt úgy, hogy magát mariót és a pereputtyát rühellem.
Na és ezt a játékos játékot látom az astro boyban is, éppen csak a ps5 közönsége nem erre van kondícionálva. Viszont most kell domborítani, rengeteg stúdió elmondta, hogy az első pár hónap számít csak a franchise jövőjét illetően, amíg kb árában van a játék.
A vicc pedig az, hogy szeretem a ps5öt, csak épp nem az exkluzívok miatt, mert az egy szem gow raknarökön kívül nem tudok visszaemlékezni olyan címre, ami nagyon bejött volna tőlük (a pókember 2 oké volt, de messze nem system seller). Óriási szerencséje a japán vállalatnak, hogy az ms elengedte a konzolosdit hw szinten.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
miami
tag
Astro Bot's week one sales in the US were very strong, as the PlayStation platformer ranked second in unit sales across physical and digital formats.
Over in the UK, Astro Bot's launch sales were 21% higher than Ratchet & Clank: Rift Apart's debut, and it became the second fastest-selling platformer after Mario in the last 10 years.
[link]
Ezek alapján nem rosszak a számok -
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Valószínű sokan vannak vele úgy, hogy nem adnak 24-25 ezer forintot érte, pláne azok után, hogy a konzol indulásakor ingyen el tudtak bohóckodni vele.
Akkor én is belenéztem, aranyos, szerethető, de nem az én világom, egy forintot nem adnék érte.
Ezért nincs meg az első millió vélhetően.
[ Szerkesztve ]
W | W | H | W | W | W | H
-
F-ECT$
titán
Én is attól tartok, hogy rosszul fogy, ezért nincs hír. Azért szomorú lennék ha nem lenne meg a napokban az első millió. Mondjuk kis csapat csinálta, szóval lehet, hogy 1-2 millió eladása is már bőven nyereségessé teszi, de ha ez nem fog fogyni, akkor tényleg marad a cod, fifa, remaster szentháromság
Dive ever, work never.
-
kwzatz
őstag
"Illetve te nem jártál még sose úgy játékkal, hogy félretetted, aztán végül sose került rá sor?"
Csak 200 van a "legérdekesebb" listámon, szóval biztos lesz ilyen, mindenre nem jut idő. A "sose került rá sor" az elég "végleges állapotot" feltételez. Nekem nem gond bármikor elővenni akár 15 éves játékot sem."TLOU1-et sajnálom, h anno nem day1 játszottam, hanem közel egy évvel(?) később"
A Remake-et játszottam, összességében elég középszerű volt játékmenet/sztori terén (látvány, zene, hangok, aprólékosság, részletekre figyelés az természetesen nagyszerű), az sem lett volna nagy probléma, ha teljesen kimarad. Szóval ilyen is lesz, amikor az agyonhype-olt cucc annyira nem nyűgöz le. Abszolút mindent mindig másokkal egyszerre úgysem fogsz játszani. Emellett nyilvánvalóan a játékok drágábbak is megjelenéskor, és sokszor bugosak, nem futnak olyan jól, mint pár hónappal később, és még csak nem is teljes változatok, mert jönnek DLC-k stb., és ritkán megyek vissza már játszott játékra. Ezek miatt inkább azt mondanám, hogy nem is igazán éri meg megjelenéskor játszani, nekem legalábbis semmiképp.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
F-ECT$
titán
A hype és a tömeg fontos lehet egy multinál, de szerintem egy single címnél kevésbé. Azt se gondolom, hogy az összes haverod mindig egyszerre játszik a legfrissebb címekkel. Persze, a fórumon már nem lesz akkora impactja egy pár éves játéknak, de ott meg el lehet olvasni a régi hozzászólásokat, ha ez fontos.
Dive ever, work never.
-
kwzatz
őstag
"Hátpersze... mert a "hype" semmit nem ad az érzéshez vagy hogy mások is pont akkor tolják, hogy megbeszéled velük az élményeket, stb, stb."
Semmit. Soha nem értettem ezt, hogy miért ad valakinek ez bármit egy single-playernél, de biztos a személyiségemből ered, hogy engem rohadtul nem érdekel. Ha valami tetszett (tök mindegy, mikor jött ki), testvéreknek, haveroknak esetleg ajánlom, meg én is meghallgatom más ajánlását, de ennyi. Nyilván ilyen 5-10 évnél már lehetnek különbségek technikai oldalon, amik máshogy csapódnak le, mint megjelenéskor, de 2-3 évnél? Semmi. (bár utóbbi időben, mikor vannak 2015-ös játékok is, amik jobban néznek mint új AAA-k vagy 20 évesek, amikben jobb az AI/fizika, még ez az 5-10 év sem univerzális technikai oldalról sem )
Gondolom olyanoknál jobban jelen van, akik folyamatosan "tartozni akarnak" valami csoporthoz, mert ez tölt ki náluk egyfajta űrt. Lásd még különböző zenészek, sztárok rajongói, akik visítanak, sírnak a koncerteken, emberek, akiknek a focicsapatuk és szurkolói mivoltuk adja az egyéniségük 90%-át, vagy akik egy politikai párttal teszik egyenlővé a személyiségüket. Értem én ezt, hogy ez nagyon sokaknál így van, nincs ezzel gond, de közel sem mindenkinél.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Wesder
félisten
Az állítás az volt hogy a PC nem váltja ki a PS-t. Mivel minden játék mindkettőre megjelenik, ezáltal igen is kiváltja a konzolt. Ennyi. Most hogy ez kinek jó, azt nem én fogom eldönteni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
GEIL
addikt
Igen, teljesen tisztában vagyok a vállalkozások költségeivel, az adókkal és az alkalmazottak járulékaival...stb,..és tudom hogy drágább már a rezsi is...világitani meg fűteni is kell...+ a legtöbb esetben bérleti díjat is kell csengetni......de ha ennyire "nem éri meg" üzemeltetni, akkor be kell zárni mert nem működőképes...lesarkítva ilyen egyszerű ez.....de addig elősködnek sajnos, amíg van olyan madár aki hajlandó eladni annyiért nekik.
Autószerelő műhelye volt egy régi cimborámnak, de covid után már lassan olyan rezsióradíjjal akart vállalni bármit, mint egy nagyobb Bosch szervíz pl.
Mondtam neki, hogy gyerekkorunk óta ismerjük egymást, de azért pl egy 15 ezres olajcserére ne számolj már fel +20 ezer munkadíjat.....értem, hogy a szerelője is akart jó fizut, ő is akarta hogy maradjon jócskán haszna, és még a víz, villany, fűtés is ki legyen fizetve...stb......de azért van egy lélektani határ amit számla nélkül singyisungyizva érezni kell.......tavaly bezárt.....(hivatalosan 3 hónapot se éltek volna túl..., de még így sem...pont.)------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
GEIL
addikt
Úgy, hogy az a PS5 és a PS5 pro gépek GPU összehasonlitása.....papiron szép nagy az ugrás, de minden rendszer csak annyira erős, amennyire a "leggyengébb eleme erős"...és az bizony jelen esetben a régi CPU....az fogja vissza.....szóval ez a GPU egy jóval combosabb CPU mellett jobban tekerne.
Pl veszel pl Porschét németekhez autópályázni...de a váltón csak az első 2 fokozatot használhatod és slussz.....a motorban több van és ezt te jól tudod, de nem tudja magát kifutni mert korlátozva van.....ilyen egyszerű a PS5 pro GPU esetén is.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
madkiller
őstag
Teraflopsal lehet a legjobban belőni a teljesítményét az összes grafikus tulajdonság közül. Órajellel a legkevésbé az a legsemmitmmondobb tulajdonság. Ott csak azt látjuk, hogy ugyanaz a cpu mag magasabb órajelen gyorsabb, de ha eltérő a mag, akkor semmit nem mond nem tudjuk összehasonlítani. Teraflops vátozása az évek során viszont mutat egy teljesítményugrás szintet. Sőt még a tranzisztorok száma is többet elárul, mint az órajel.
-
Pferi
senior tag
Szia!
Én angol accon használtam a magyar kiadású Miles Morales sima lemezes verziót és amikor upgradelni akartam hogy meglegyen a Spiderman Remastered nekem is a képen látható hibát írta ki.
Átváltottam magyar fiókra, ott simán engedi a megvételt a store-ban.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
félisten
Igen csak a Sony árul saját UHD meghajtókat nem is olcsón és viszonylag jó minőségű és tartós mechanikával rendelkezőket használnak, az egyik legnépszerűbb gyártó.
Azért pl az Xbox One UHD jobb mint a semmi de pl az asztali lejátszómtól messze van .Valószínűleg ezt is belekalkulálják majd a meghajtós gépek árába.Egy belépő UHD Sony lejátszó olyan 200 $,a felsőbbek inkább 500 körül mozognak. Úgy gondolom nem a lemezmeghajtó nélküli lesz olcsóbb, hanem az UHD-s drágáb, a fenti okokból.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
MODERÁTOR
Szó sincs itt arról, hogy ne használna majd RAM-ot a PS5, bár arányaiban nem lesz szükség annyira mint eddig. Az ultragyors SSD és annak bekötése főleg a texture streamingen segít. Itt csakis folyamatos olvasási műveletekről van szó, számítások eredményének tárolására nem lesz használva. Vagyis nem kell attól tartani, hogy az integrált SSD majd emiatt idő előtt elhasználódik.
-
Kicsimix
őstag
-
Wesder
félisten
-
M@trixfan
addikt
Ez az SSD egy igen nagy lépés abba az irányba ahol az eddig nagyságrendekkel lassab háttértár közelebb áll egy jó nagy memóriatömbhöz. Még mindig nem vagyunk ott ezzel sem, de azért lesznek meglepetések. Mondjuk más kérdés, hogy PC fronton megint lesz majd “brute force” megoldás ilyen 16 GB Vram-okkal. Önmagában a PCI-E 4-es csatolású SSD nem Lesz ugyanaz Pc-n amúgy.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Neoteric
addikt
Azert a kep ugy kerek ha jelenertekeket nezzuk:
PS1 (1995) $299 most kb $500
PS2 (2000) $299 most kb $450
PS3 (2006) $499 most kb $630
PS4 (2013) $399 most kb $440Most a PS5-nel az $500-os basic kiadas meg sztem vallalhato lenne. Kevesbe arerzekenyek meg vehetik a $600-ost dupla hattertarral.
PSN: ne0teric_sAN
-
Mr Bond 007
őstag
Micsoda áldás hogy itt vagy nekünk, ki utat mutat a sötétségben, ki megmondja mi fog történni a nagy bejelentéskor, midőn megvédesz minket, hisz semmi érdemlegest nem fognak bejelenteni vala, így megspórolá nekünk felesleges perceket, órákat...
Áldassék meg jövőbe látásod vala, kérlek írd meg nekem privátba mik a lottó számok vala, kell az a q--a ps5!! -
hombre[EU]
veterán
Ismerem, már egy ideje foglalkozik a játékkal...sajnos a BB-t öreg iskola szerint rakták össze, egy darab hw-re volt tervezve így nem igazán "skálázódik" jól. Bruteforce-szal elketyegne 60framen valamilyen felbontáson (nekem ez is elég lenne) a ps5-ön, de szerintem az a játék megérdemelne egy rendes remastert, szebb textúrák-dinamikus fények, konzisztens frame pacing stb...
Majd megnézzük meg a Demon'sSoulsRemake-et addig[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
NyMRooD
őstag
Hivatalosan csütörtökön csak játékok lettek volna, szóval ezt a fétisedet ha megtartják sem gyakorolhatnád
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Wesder
félisten
-
Carlos Padre
veterán
Értem én, hogy neked a régi árkád GT-k tetszettek és egy újabb részt vártál volna tőlük, és nem tudod feldolgozni, hogy tovább léptek arról a szintről, de tudomásul kell venni, hogy az az egykori magas GT szint mára elég közép minden téren, míg a GTS kvázi etalon lett. Márpedig a GT erről volt ismert régebben. Majd a GT7 megint újít ebben, te meg szidhatod azt is, mert nem olyan lesz, mint a régiek.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
hombre[EU]
veterán
Hát nem tudom, szerintem borzasztó látvány volt (rift-ac után pláne,ami a minimum egy ilyen játékhoz), nem hiszem,hogy sokan vagytok akik ezt kívánják kigugliztam, 7darab autót tudott. Igen,megcsinálhatták volna PD-nél is...valahogy(mert a jelenlegi az nulla), de jól biztosan nem, fōleg hogy valami fizikát is számol,nem mint a Driveclub.
Ok, neked kellett volna, de nem volt,mert elbaltázta a Sony (is?). Mehetünk továbbLife, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Ha láttad volna a Driveclubot psvr-ban akkor tudnád,hogy nem elég a ps4 röviden,tömören: undorító, mindent kiszedtek belōle csak,hogy tartani tudja a framerate-t ilyen 720p körüli felbontáson és talán 5-6 autó lehet a pályán... Nem lehetséges,hiába sok idō,pénz... Ezek a gépek még nem készek vr multira,
Life, Uh, Finds A Way
-
-
hombre[EU]
veterán
-
-
Szabi®
addikt
-
Szabi®
addikt
""a a sony ekkor nyeregben érzi magát, 5-7 évig megint "semmi" nem lesz"" Ez már egyén kérdése hogy kinek mi a semmi és a valami
""Megkívánható exkluzív játékokban borzalmasan állnak, ez tény, viszont vettek studiokat"""
Csak nem mindegy milyen studiókat vettek,a sony keze alá elég ütős csapatok dolgoznak.
A microsoft üzlet politikájának az sem tett túl jót,hogy egy generációnyi időt malmoztak,mire észbe kaptak a studió vásárlásokkal .
A ps felhasználók 70% tökéletesen megvan ps+ nélkül is.Nem ez tartja őket a márka mellett -
NyMRooD
őstag
Egyetértek, van pár ilyen nem kívánatos ficsör és van pár kívánatos is pl PSNow-nak még lenne mit javítania (bár ahogy nézem ez már talán jó úton halad), a "homeolás" is mehetne jobban (bár így is megvagyok vele), ps3 bc is lehetne (nagy szívfájdalmam, mert az az éra kimaradt, ez bekerülhetne ps5-be, tudom, hogy sokakat nem érdekel, de engem igen), meg úgy az os+psn kettősnek van pár dolga ami lehetne userfriendly-b (ezek nagy részét felsoroltad). Ezek közül persze van ami a másik oldalon is hiányzik, de ott legalább nyitottak a pozitív változtatásra és ennek valószínűleg az az oka, hogy vesztették a gen-t (eladásban) és ez elég hamar egyértelmű lett.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Wesder
félisten
Hogy mi van a visszafelé kompatibilitással?
Épp itt lenne az ideje, hogy a PS Now-t berakjàk a Plus alà, és ha a stream nem is elérhető mindenhol, de a telepítés nem hinném hogy probléma kellene hogy legyen.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Szabi®
addikt
Azt nem tudom vágod e,de az Origins készült a legtöbb ideig.4 évig csinálta 12 csapat
Talán ez az oka hogy kiemelkedik az elmúlt 7-8 év Ubi produktum közül.Ez kapta a legütősebb filmet is,ami még vissza fogott is volt.Nem egy moslék mint a mostaniak.
Sztem is a legjobb rész a Unity.
Kaptam is az Odyssey topikba a sok elvakult marhától[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
-
d@vee
őstag
Elavult, vacak, bugos foshalmaz, ez jobb jelző?
Ne ájuljatok már el az AC-tól. Jól néz ki, hangulatos helyszín, de ennyi. Neheztelek is a sok szemellenzős Valhalla által beetetett játékosra, mert szokásos TPS Far Cry új köntösben, ugyanaz a sablonos küldetéscsomaggal, de nyitott seggel repülnek rá a preorder gombra.
Mert így csak lapátolják a pénzt abba a gondolatmenetbe, hogy ne erőltessük meg a fejlesztőket, a sz@rt úgyis vigyorogva eszik meg az emberek.
Bocsi ha valakit megbántottam, de a kezdetek óta egyetlen AC kivételével az összes részt végigjátoszottam (még a PSP-s Bloodlines is többször leppörgött) ezért tudom miről beszélek.[ Szerkesztve ]
Ja
-
Szabi®
addikt
Jah én nem a grafikára értettem hogy elavult.Hanem hogy rosszul kezeli az erőforrásokat.Cpu-t százon terheli,miközben a gpu meg vegetál.Azért csak a hetedik évében van a motor
Amúgy nem tudja a 30 fps-t konzolokon,meg a 4k-t sem.
Még úgysem hogy a texturák low res,és a lod sem túl acélos.
Digital Foundry-n láthatod.[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
Amúgy a Watch Dogs érdekes jelenség. Nyilván nagy port kavart, hogy olyan gameplay videóval demozták, ami köszönőviszonyban sincs az eredeti konzolos verzióval, de még az alap PC-s verzió is messze van attól. Pedig a játék kódjában benne van, hogy úgy nézzen ki, mint ahogy az E3-as demoban láthattuk, csak valamiért a fejlesztők elrejtették ezt. Van róla videó is, egy kicsit babrálni kell a forrásfájlokkal.
-
l.skywalker
félisten
-
Wesder
félisten
Az hogy a Streaming teljesen àtvehesse a helyét a mostani lokàlis jàtéknak legalàbb 2 generació kell még. Egyébként meg biztos hogy mindig is kiegészitő szolgàltatàs marad, mert annak pont jó. A stadia ott b@szta el hogy a havidíj mellé még vegyem is meg a jàtékokat. Hàt hülyék ezek?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
őstag
A logikus döntés nem gazdasági döntés Ha valamit eltudnak adni duplán (főleg egy ilyen speciális valamit mint a kormány pedál) megtehetik. Rohadt nagy kibaszás lenne ez tény, főleg ha valaki 200+ért vett T-GT-t vagy Fanatec CSL-t de sajnos nem lepődnék meg.
A többség továbbra is gamepaddel játszik, ez a szimezés szubkultúra szerintem. Engem a GTS indított el a multiplayer világban és már látom a fantáziát a kormány pedál beszerzésben de nem akarom megszívni.PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
VTom
veterán
Ez valójában épp fordítva működik többnyire. A konzolokra fejlesztik a multiplatform játékokat, és átportolják PC-re. A látvány nagy része a magasabb felbontásnak, és a nyers erőnek köszönhető (pl. nagyobb shadowmap) ami most már nem lesz probléma a Jaguarnál kb. 8x erősebb Zen2-nek.
A kérdés inkább az, hogy ezért kinek éri meg milliós PC-t fenntartani.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
hombre[EU]
veterán
Meg az egy elég lineáris játék az idō nagyrészében, a semi-openworld résznél pedig látszik mennyi mindent ki kellett venni a játékban,hogy megmaradjon a futásteljesítmény. Szerintem azok a játékok,amelyek szintet lépnek nem fognak tudni betonstabil 4K@60-at. Ha dinamikus felbontás és vrr-el megy majd az sem szégyen...én inkább az újítások híve vagyok. Ahol kötelezō ott szinte majdnem mindig most is a magasabb framet részesítik elōnyben
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Én utoljára az Asgards Wrath-et játszottam és nekem az bōven elég volt,ha azt tudná a psvr (hw és a headset) akkor happy lennék...de ami most van az engem már zavar. Az Alyx-Index kombó pedig az igazi nextgen
Idén elég jó éve lesz a psvr-nak: Vasember,Humanity,talán a Dreams,Solaris,horrorok stb...lassan azért töltik a store-t játékokkal is[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
A PS4(pro) viccnek is rossz volt VR-hoz lesz még itt Alyx is
Arra jó volt,hogy összekössék a brand nevét a technológiával
Azt tudod,hogy a frissen vásárolt Insomniac nemrég szabadidejében egy openworld VR játékot dobott össze az Oculusnak? Lesznek itt meglepetések[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
félisten
ah nem ronda egyáltalán, szép címek , csak statikusak és vannak technológiai hiányosságaik amik Pc ről erősen szemet szúrnak nekem.Mondom ezt úgy hogy a Switchet imádom a maga gyenge hardverével és itt is a PS5 esetében kizárólag a technológiai fejlődésről beszélek. Abban biztos vagyok, hogy ezt a hardvert maximálisan ki fogják használni és szép címeket fogunk látni, csak azt szeretném, ha más módon is fejlődne a grafika, AI , Fizika, RayTracing. vannak aggályaim igazából csak ennyi, jó lett volna erről valamit hallani.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
hombre[EU]
veterán
Majd meglátjuk pár év múlva. Szerintem Cerny jobban tudja mit szeretnének a fejlesztōk és a jövōben hol lehet a bottleneck a rendszerben. Az og ps4 még a mai napig megállja a helyét az esetek többségében, 7év után is...úgy gondolom,hogy ō jobban tudja. Sokkal egyszerūbb lett volna az amdtōl egy nagyobb gput kérni,ha ott a kulcs
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat