-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok! Először is Boldog Karácsonyt!
2021-ben karácsonyra vettem magamnak PS5-öt (Euronics-ből). Fizettem rá + 3 év kiterjesztett garanciát is. Eddig még nem volt a géppel baj, fél évente szoktam levenni az oldallapokat, és kifújni a ventilátort, de annál nem mertem tovább menni. Most ezt a kiterjesztett garanciát nem értem teljesen, hiába olvasgattam... A 2 év volt a sima garancia, amely alatt nem lehetett teljesen szétkapni, mert ugrik a gari (2023-ig)? Ha mostanában elromlik, akkor + 3 évre ugyanaz érvényes, mint az előző kettőre (illetve itt sem lehet még jobban megbontani)? Tehát kicserélik, ilyenek meghibásodás esetén? Mert valami baleseti biztosítást is ír a papír...
Köszönöm előre is!
-
Zeki
nagyúr
Van olyan autóvezetős játék, amiben jól lehet kormányozni a verdákat?
A GT7 sajnos nem ilyen. Ez fékezés közben nem kanyarodik.
Az Asphaltben túlérzékeny, kanyarodik mindenre mint a hülye.
A Motorfest már valamennyire jobb. MI van még? -
Rigormortiis
veterán
Gondoltam megnézem ezt a felülnézetes Alien játékot, amit a Plus-hoz adnak. Úgy rémlett, hogy jó értékeléseket kapott...
Először is azt hittem, hogy csak a másik Plus-os cím volt Focus Home által gondozott anyag, valamiért azt feltételeztem, ez nem az, de az...ugyanabból a sáskunyhóból került ki, úgy is néz ki. Már az intrónál bukott az egész, kb 20 évvel ezelőtti színvonal...azok a karakterek és animációk...aztán in game sem lett jobb a helyzet.
Oké, töröltem is 2024ben ez a kössz de kössz nem kategória, a 10(!) éves Isolation konkréten körberöhögi ezt.
Lehet, hogy játékmenet, hangulat terén okés (mondjuk az előző Alien játékot és a Focus Homet ismerve azért nehezen hiszem), de ezt már 10 éve is kikacagtuk volna.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
semetka
őstag
Ez a Rise of the Ronin akkora csalódás számomra, hogy azt kifejezni nem lehet. Egy játékkal se kínlódtam még hogy legyen már vége.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
Beegabor81
tag
válasz Viper26 #186689 üzenetére
Tényleg fura? Koreaiaknál ez inkább már a kultúra része. Minden "sztár" a tökéletességre törekszik, és a koreai emberek 90%-ka ezt is várja el, imádják, bálványozzák ezt a tökéletességet. Ha ehhez kés alá kell feküdniük, hát az sem gond nekik.
A játék meg nagyon frankó, nem csak a szép csajok és pasik miatt, hanem mert élvezetes a harc, remek a zenéje, és jó szerintem a sztori is, az egészben megvan ez a cool faktor.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ez a The Crew Motorfest pron eléggé rendben van, rendesen meglepődtem, tök jópofa kis game. Ha a Forza Horizon bejött nektek máshol adjatok neki egy esélyt, trial is van. OG gépen nem ismerem a teljesítményt, pro-n nagyon tiszta a kép és stabil 60fps.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Rigormortiis
veterán
válasz S e t h #186687 üzenetére
Középszernél egy kicsit jobb, de nincs ezzel baj, ha játszatja magát. Ahogy az új Dragon Age is. Semmi extra, tisztességesen néz ki, tettek alá egy remek harcrendszert és repülnek bele az órák.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
S e t h
nagyúr
válasz Rigormortiis #186686 üzenetére
Viszont ha nem lenne az arcunkba tolva ennyi csöcs, akkor ami maradna az max a középszerre lenne elég.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Rigormortiis
veterán
válasz Farkassacred #186684 üzenetére
Kezdetben én is hasonlóan gondoltam, de ezen kívül is teljesen okés cím. Mondjuk nem gondolnám, hogy bármit hozzátenne az élményhez, ha egy kisfiú testű leszbivel vagy 40es karral rendelkező ádámcsutkás nővel lennénk
-
Farkassacred
őstag
válasz Rigormortiis #186683 üzenetére
Most már kajak kíváncsivá tett ez a téma. Ez a játék javában a lányokról szól, legalábbis ahogy a linkelt képeket nézegetem. Nem lehet, hogy a fejlesztők műfajt tévesztettek, de nem is kicsit
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Rigormortiis
veterán
Másodjára is lement a Stellar Blade. Most valahogy jobb véleménnyel vagyok róla, mint a megjelenés utáni első nekifutásra. Először is: nagyon szépen fut! Én a balanced beállítást használtam (40 fps) és örülnék, ha ez a mód elterjedne máshol is, mert eddig csak itt és a Pókember 2ben találkoztam vele.
A zenék, főleg a bossharcok alatt fantasztikusak! A vége felé, pl Raven bossharcnál azért már súrolta a határt, de annak a harcnak a vége is elég kemény lett. Plusz az ünnep miatt Xion is új dalt kapott, ezt be is állítottam az összes camp-hez is, annyira jó!
Teljesen pozitív élmény az egész, stílusához mérten megfelelően hosszú is. Eszemben sincs minden mellékküldetést megcsinálni és minden bizbaszt összeszedni. A new game plus és a fotó mód dobott még rajta, ahogy a nier-es dlc is.
Valahol szomorú, hogy annak ellenére, mekkor kultjáték lett a nier-ből, egyenlőre nem készül folytatás
Mit mondhatnék még a SB-ről? Egy akciós árat simán megér, bőven remek cím kiváltképp egy első (konzol)játékos stúdiótól! Szerintem nemsokára az apró is tele lesz vele az Alzás leárazás miatt, de ez csak egy tipp
Ha első nekifutásra ilyen játékot pakolt az asztalra a ShiftUp, akkor nagyon kíváncsi leszek a folytatásra
-
S e t h
nagyúr
válasz Icewloxy #186680 üzenetére
Gyerek játszik vele, nagyon élvezi, én csak nézem, de lehet én is kipróbálom, feleségem tuti.
Nagyon hangulatos, zene, megjelenítés, humor, viszont ennek ellenére sem gondolom év játékának, kivéve ha nagyon pusztulat az év.
Gyerek szerint viszont év játéka.
-
krx21
nagyúr
Köszönöm a véleményeket. Majd lehet teszek egy próbát…
-
allnickused
tag
válasz Lacielvtárs #186476 üzenetére
Fura, mert ilyen stílusért tiltottak már ki 1-2 embert innen. Kettősmérce rulezzz!
[ Szerkesztve ]
Mennyire kell már prosztónak lenni ahhoz, hogy valaki kiírja ide (aláírásba), hogy milyen cuccai vannak dicsekvésből?? (pl: autó, tv, pc, konzol stb)
-
krx21
nagyúr
A warhammer 40k space marine 2-t próbálta valaki?
-
Bencus88
nagyúr
válasz Szilágyi84 #186670 üzenetére
Szerintem Te rosszra gondolsz. 1-2 hete jött be egy karácsonyi pálya sztem arra gondol
-
S e t h
nagyúr
válasz Szilágyi84 #186670 üzenetére
Köszi
-
S e t h
nagyúr
Az Astro Bot-ban a karácsonyi pálya csak korlátozott ideig elérhető, vagy bármikor a végigjátszást követően?
-
krx21
nagyúr
válasz TechN7ne #186625 üzenetére
Ilyenkor majd a következő telepített játék fog a beállított konzol alapú tárhelyre települni.
A régiek maradnak a M2-n és az érkező frissítéseik is oda lesznek települve…
Tehát a frissítések mindig oda települnek, ahova az eredeti játék települt.
Viszont tudod mozgatni a játékokat oda, ahova akarod..[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
válasz Lacielvtárs #186665 üzenetére
Soha eszembe nem jutott volna
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
F-ECT$
titán
válasz Icewloxy #186652 üzenetére
Nem gond, hogy segíteni akarsz, de az látszik, hogy egyáltalán nem értesz ezekhez a dolgokhoz. Szóval inkább maradj csöndben, és ne írj hülyeségeket a fórumba pls, csak azért hogy írj valamit. Biztos lesz majd olyan kérdés, amire tudod a választ
Dive ever, work never.
-
-
KisZozó
junior tag
Azt írja az újság,hogy a pro-hoz mellékelt 2db"vízszintes elhelyezést segítő állvány " nem használható attól a pillanattól,hogy rácsatlakoztatjuk a lemezolvasót.
Mi a megoldás ebben az esetben
Megáll magától stabilan a konzol"Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
_drk
addikt
válasz boost #186607 üzenetére
Ha áramtalanítottad miért nyomtad a gombot? Meg egyáltalán miért nyomogatod a gombot? Egyszer nem nyomtam még meg 3 év alatt! Vagy takarításkor lehet sikerült már.
Kontrollerrel PS gomb bekapcs! Kikapcsolni szintén PS gomb és egyből ott van gyors menü és pihi vagy kikapcs.
Valószínű az áramtalanítás totál resetelte, hogy te kvázi power gombbal egy "Hideg " kikapcsolást csináltál a hosszan nyomással.
Azt a PS nagyon nem szereti!Nekem szokott baszakodni, hogy nincs kép. Hogy a tv vagy a PS HDMI-je szar nem tudom. De ezt már a PS4 is csinálta talán. Régebben a kábelt birizgáltam, egyből lett kép, persze kikapcsolt állapotban, mert HDMi-t csak úgy szabad!
Most már csak kikapcsolom a tv-t és vissza. Egyből van kép.
-
Bilux
veterán
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Alister71
nagyúr
válasz Kendek #186648 üzenetére
Ne haragudj, ha te is belelekeveredtél.
De úgy érzem jogos a felháborodásom, ha eddig a PS miatt a kedvenc játékommal valami baj történt.
Annó emiatt vettem PS1-et, majd PS2-öt, és soroljam?
Csak szimplán nem akarok elfogadni hibákat.
De ez ma reggel csúnyán több fps droppot produkált, amire korábban a PS4 pro-n se volt hiba.Alister from Hell
-
-
Alister71
nagyúr
A többi játéknál nem vettem észre ezt a hibát, de a GT7 akadozik, nem tudom mire vélni, eddig hibátlan volt. 4k, HDR 10 tv.
Nyilván nem számít, de a megjelenés napján vettem meg meg, PS4 pro-ra, majd megvettem a PS5 upgrade-et, de eddig hibátlan volt.
Majd ma reggel bekapcsoltam, és az uj kihívások akadztak, ami számomra wtf?[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Icewloxy
junior tag
válasz Kendek #186631 üzenetére
értem mire gondolsz, de akkor most rossz lenne a gt7 a felhasználók 90%-nak kb, amit nehezen hiszek, a gt mindig is az egyik,ha nem a legjobb optimalizált játék. simán lehet csak ssd-je megtelt,vagy közeli állapotban van, de nyilván 1000 oka lehet miért szaggat,nyilván nagyon nem okés dolog gt esetében.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Simán el tudja rontani a pro patch a sima Ps5 performanciáját, ha ez a céljuk
Dive ever, work never.
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok ,
M.2 ssd tárhely volt beállítva elsődleges telepítésre.
Most visszaállítottam konzolalapú tárhelyre az összes telepítést még is az M.2-re telepített.Beállítás után kell egy újraindítás a gépnek ,hogy véglegesítse az elsődleges tárhelyet?
-
Alister71
nagyúr
Üdv, PS5 slim-em van, egy rakás játékom kapott frissítést, nem tudom mire vélni, viszont azeddig tökéletesen futó Gran Turismo 7, elkezdett akatozni, több pályán is. Wtf?
A sima ps5 is megkapja a pro frissítéseket, és innentől kezdve szar lesz?Alister from Hell
-
S e t h
nagyúr
Nem vagyok a rajongója ezeknek a megoldásoknak, de meg kell hagyni, ami jó az jó.
-
Nescafé
őstag
Resident Evil 4 Gold edition megvéve
Boldog Karácsonyt mindenkinek iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
boost
addikt
PS5 Pro-val a héten kétszer futottam abba a hibába, hogy kikapcsolom a gépet az elején a nyomógombbal, megvárom a második pittyenést, hogy teljes leállás legyen, erre mikor bekapcsolom legközelebb, akkor nincs kép. Sehogyse. Az a mágia működött, hogy áramtalanítottam a gépet, nyomtam 30mpet a bekapcsológombot, majd újra áram alá helyeztem, és lett kép. Semmi más módszer nem segített. Korábbi gépeknél ezzel a fajta lekapcsolással nem volt gond.
itt a link ami segített: [link]
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
válasz FireFox1996 #186602 üzenetére
Na megnézem mi van otthon
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest