Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisZozó
kezdő
Azt írja az újság,hogy a pro-hoz mellékelt 2db"vízszintes elhelyezést segítő állvány " nem használható attól a pillanattól,hogy rácsatlakoztatjuk a lemezolvasót.
Mi a megoldás ebben az esetben
Megáll magától stabilan a konzol"Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2
-
_drk
addikt
válasz boost #186607 üzenetére
Ha áramtalanítottad miért nyomtad a gombot? Meg egyáltalán miért nyomogatod a gombot? Egyszer nem nyomtam még meg 3 év alatt! Vagy takarításkor lehet sikerült már.
Kontrollerrel PS gomb bekapcs! Kikapcsolni szintén PS gomb és egyből ott van gyors menü és pihi vagy kikapcs.
Valószínű az áramtalanítás totál resetelte, hogy te kvázi power gombbal egy "Hideg " kikapcsolást csináltál a hosszan nyomással.
Azt a PS nagyon nem szereti!Nekem szokott baszakodni, hogy nincs kép. Hogy a tv vagy a PS HDMI-je szar nem tudom. De ezt már a PS4 is csinálta talán. Régebben a kábelt birizgáltam, egyből lett kép, persze kikapcsolt állapotban, mert HDMi-t csak úgy szabad!
Most már csak kikapcsolom a tv-t és vissza. Egyből van kép.
-
Bilux
veterán
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Alister71
nagyúr
válasz Kendek #186648 üzenetére
Ne haragudj, ha te is belelekeveredtél.
De úgy érzem jogos a felháborodásom, ha eddig a PS miatt a kedvenc játékommal valami baj történt.
Annó emiatt vettem PS1-et, majd PS2-öt, és soroljam?
Csak szimplán nem akarok elfogadni hibákat.
De ez ma reggel csúnyán több fps droppot produkált, amire korábban a PS4 pro-n se volt hiba.Alister from Hell
-
-
Alister71
nagyúr
A többi játéknál nem vettem észre ezt a hibát, de a GT7 akadozik, nem tudom mire vélni, eddig hibátlan volt. 4k, HDR 10 tv.
Nyilván nem számít, de a megjelenés napján vettem meg meg, PS4 pro-ra, majd megvettem a PS5 upgrade-et, de eddig hibátlan volt.
Majd ma reggel bekapcsoltam, és az uj kihívások akadztak, ami számomra wtf?[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Icewloxy
junior tag
válasz Kendek #186631 üzenetére
értem mire gondolsz, de akkor most rossz lenne a gt7 a felhasználók 90%-nak kb, amit nehezen hiszek, a gt mindig is az egyik,ha nem a legjobb optimalizált játék. simán lehet csak ssd-je megtelt,vagy közeli állapotban van, de nyilván 1000 oka lehet miért szaggat,nyilván nagyon nem okés dolog gt esetében.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Simán el tudja rontani a pro patch a sima Ps5 performanciáját, ha ez a céljuk
Dive ever, work never.
-
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok ,
M.2 ssd tárhely volt beállítva elsődleges telepítésre.
Most visszaállítottam konzolalapú tárhelyre az összes telepítést még is az M.2-re telepített.Beállítás után kell egy újraindítás a gépnek ,hogy véglegesítse az elsődleges tárhelyet?
-
Alister71
nagyúr
Üdv, PS5 slim-em van, egy rakás játékom kapott frissítést, nem tudom mire vélni, viszont azeddig tökéletesen futó Gran Turismo 7, elkezdett akatozni, több pályán is. Wtf?
A sima ps5 is megkapja a pro frissítéseket, és innentől kezdve szar lesz?Alister from Hell
-
S e t h
nagyúr
Nem vagyok a rajongója ezeknek a megoldásoknak, de meg kell hagyni, ami jó az jó.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Nescafé
őstag
Resident Evil 4 Gold edition megvéve
Boldog Karácsonyt mindenkinek iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
boost
addikt
PS5 Pro-val a héten kétszer futottam abba a hibába, hogy kikapcsolom a gépet az elején a nyomógombbal, megvárom a második pittyenést, hogy teljes leállás legyen, erre mikor bekapcsolom legközelebb, akkor nincs kép. Sehogyse. Az a mágia működött, hogy áramtalanítottam a gépet, nyomtam 30mpet a bekapcsológombot, majd újra áram alá helyeztem, és lett kép. Semmi más módszer nem segített. Korábbi gépeknél ezzel a fajta lekapcsolással nem volt gond.
itt a link ami segített: [link]
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
válasz FireFox1996 #186602 üzenetére
Na megnézem mi van otthon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma