Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz Jim74 #185875 üzenetére
Mondjuk az már egy szomorú szint, ha valaki így érzi... Én szerintem „örök gyerek” maradok bizonyos tekintetben, csak hát ezt a kölyköt folyton vissza kell fogni, háttérbe kell helyezni, ha majd jön gyermek a családba, na akkor meg aztán tényleg vége mindennek...
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Mike
veterán
válasz MrHurricane9 #185871 üzenetére
A story egyáltalán nem ilyen
-
F-ECT$
titán
válasz vodrosjozsi #185891 üzenetére
A kontroller driftelhet.
A konzolnak ismert baja nem nagyon van, némelyik picit hangosabb (venti / coil whine) mint a többi, de messze nem PS4 Pro szint.
Dive ever, work never.
-
LÁZ
addikt
válasz vodrosjozsi #185891 üzenetére
bőven vannak a ph-n használt garis ps5ök is, ahogy néztem
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Nagyon gondolkodom egy konzol vásárlásán de jelenleg csak használtan jöhet szóba.
A kérdésem az, hogy mire kell figyeljek, mit kérdezzek az eladótól mi lehet a gondja a konzolnak ha nincs rá garancia?
Vagy ez is olyan megbízható mint anno a ps4?
A kontroller ugyanúgy driftelhet ugye?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
veterán
válasz spleenszuru #185869 üzenetére
Gondolod jó lesz az 24'-os fhd monitoron is 😂😂😂
-
TBT
addikt
válasz fausto #185883 üzenetére
Inkább az a ciki az iparra nézve, hogy a CoD-on kívül egyik sem Nyugati cím. Erre futotta az idén az iparnak. Pedig a listában volt Dragon Édzs és SW Outlook is.
Valamiért azok nem kerültek a trófeások közé.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz Wesder #185878 üzenetére
Ezt a játékosok hozták össze. Nyilván abból válogattak, ami rendelkezésre állt és amivel játszottak. Ha haszontalannak / érvénytelennek találod, az már a te bajod. A tény pedig jelenleg ez a hivatalos PS Blog szerint.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #185880 üzenetére
Az is vicces, de a 2.-3. helyezettel nem foglalkoztam, mert a gálákon is csak az első helyezettet díjazzák.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Ez te képes voltál röhögés nélkül leírni úgy, hogy a Best use of DualSense-t a Stellar kapta, a Best Graphical Showcase-t meg az Astro? Lyézusom...
Ennél haszontalanabb listát nehezen találhattál volna.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
toxicjew
addikt
Megint egy kérdés a portalosokhoz: van, aki munkahelyi wifin használja? Illetve olyan, aki mobilnettel? Utóbbi az adatforgalom miatt érdekelne, hogy vajon mennyit fogyaszt? Az előbbi meg azért, mert gondolom egy sokak által terhelt hálózaton szarul fut?
-
TBT
addikt
A játékosok által (és nem kilóra megvett szavazatok/befektetők/szponzorok/politikai vagy egyéb érdekeltségek alapján) megvannak a 2024-es év legjobbjai a PlayStation játékok között!
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz fausto #185854 üzenetére
Én is ezt feltételezem okként, hogy miért is szerepel a könyvtáramban.
Bakker, azért durva. Gyerekként/kamaszként sorra pörgettem egymás után a játékokat, és voltak olyan időszakok, amikor unatkoztam, mert nem volt mivel játszani, hiszen mindent végignyomtam, ami érdekelt.
Azóta felnőtt lettem, rám szakadt minden ezzel járó feladat és felelősség, és emiatt annyira nem unatkozom soha, hogy akkor a videojátékos backlogom, hogy olykor már azt se tudom, hogy az adott szóba kerülő cím egyáltalán megvan-e - és ha igen, mint a Battlefront 2 esetében, akkor meg (kellemesen) meglepődök.
Újragyerekakaroklenniiiiii!!!
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
MrHurricane9
csendes tag
Csak online játszható játék, valamint voltak benne az 1.0 megjelenése után egy ideig season-ok, meg eléggé hardcore irányba ment el szadista nehézséggel és haláloknál büntetésekkel. Azóta nem tudom milyen, de kb az MMORPG-k minden hátrányát (grind, időhúzás, always online, a felépítésből adódóan igazából nincs értelme együtt játszani másokkal) és semelyik előnyét nem tartalmazta akkoriban. Ráadásul már megjelenéskor kijelentették, hogy komolyabb TARTALMI frissítés nem várható, tehát új temtem szörnyek sem.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz spleenszuru #185869 üzenetére
Tökéletesen játszható PC-n is controlerrel, TV-re meg ma már nem nagy ördöngősség wifin keresztük streamelni a játékot a gépről.
www.adventuregames.hu
-
spleenszuru
őstag
válasz beyruth82 #185820 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást.
Igazából 10 eurot akkor is megér, ha végül nem jön be.Biztonság kedvéért szerintem PC-re veszem - mivel PS storeban csak a sima akciós most - hogy ha nagyon zavarnának ezek a dolgok, ki tudjam modolni.
Igaz feláldozom az ágyas kényelmet ill. az 55" kijelzőt, na de holnapig eldöntöm..
Malaka!
-
Bad Pritt
félisten
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #185861 üzenetére
Nem attól lesz valami fantasy, hogy a női karakter új néz ki, mint Eve. Egyébként a 4 közül egyedül a Concord karakter néz ki szerintem szándékosan rondán. Egy hero shooterbe nem biztos hogy átlagos karakterek kellenének.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Wesder #185859 üzenetére
Jelen kori brit játékban is így néznének ki
London addig tűnhet érdekes, talán egzotikus európai nagyvárosnak, amíg nem mész ki a reptérről. A mocsok és utcán szanaszét dobált hulladékmennyiség még a frekventáltabb helyen is egy dolog, ám az átlag, utcán szembe jövő random angol nők...nagyon nem olyanok, mint akiket a metróban vagy a 4-6oson látunk.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Mike
veterán
válasz Rigormortiis #185858 üzenetére
Ingyen kaptad decemberben ha van PS+ -od. Pokemon klón. Rengeteg harccal, jópofa storyval, nagyszájú, pimasz főhőssel
[ Szerkesztve ]
-
-
Wesder
félisten
válasz Rigormortiis #185858 üzenetére
Jason Temtem.
Amúgy ilyen MMO pokémon copy. Állítólag egész jó.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz madkiller #185843 üzenetére
Fable mentségére legyen mondva hogy egy brit középkoi fantasyban még érthető hogy így néz ki a karaktek. Ronda szegény? Ja, de teljesen beleillik abba a környezetbe.
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
Mondjatok olyan játékot amiben a tizenéves főhős ilyen szemtelenül pimasz mint a Temtemben. Nem nagyon találkoztam még ennyire beszólogatós játékkal, de baromira bejön!
-
Szoke1982
senior tag
válasz proly01 #185749 üzenetére
Nyugi meglesz az!
Szerintem menj a tökéletes Dodge-ra és légy türelmes, azaz inkább hátrálj és figyelj a staminára, bár megnézem nekem, hogy sikerült, de jah.. kicsit nehéz de ez még csak a kezdet! 🤪💪🏻
Én például egy hétvégét szívtam egy bossnál most, de végre meglett mert a végén már csak figyeltem mert tudtam minden lépést is! (de szerintem ide néha kell a szerencse is, mit nyom el a boss.. (legalábbis ahol én tartok jelenleg, most jött a 6 fejezet.) -
-
KaitouP
nagyúr
válasz Lacielvtárs #185827 üzenetére
Na, ma reggelizés közben mutatom az asszonynak, hogy "nézd, milyen olcsó a Battlefront 2, megveszem" erre ahogy megnyitom PS Appban a játék oldalát, látom, hogy megvan már játék...
-
LÁZ
addikt
EX27-XRFF-DPGD
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
madkiller
őstag
-
Rigormortiis
veterán
Vesszek meg, nekem tetszik a Heretic Prophet trailer!
Csalódni szerintem csak akkor fogunk benne, ha nem dobja ki a Sony az alapverzióval együtt rögtön a Remake-t is belőle
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Sanyi.mTs
addikt
Astro botba van local coop lehetőség?
-
kwzatz
őstag
Furcsa, de még a "Howlongtobeat" az, ami a legkorrektebbnek tűnik. Szerintem szélsőségesnek tűnő hülyeséget még soha nem találtam ott. Elsődlegesen nem arra van, hogy értékeljék az emberek a játékokat, így gondolom nem sokan trollkodnak/review bombolnak ott és nem oda szaladnak egyből a túlhype-olt cuccokat felpontozni sem. (search option/other options -> show user stats)
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Yodafon
senior tag
Hogwarts Legacyban számít hogy milyen válaszokat adok a párbeszédeknél? Próbálok a lehető legnagyobb köcsög seggfejnek látszódni, de félek hogy ez miatt ki néhány titkos küldetést
I'm gangsta!
-
zkxdn
őstag
Alzán ‘alza napok’ kóddal a Stellar Blade és Helldivers 2 elég jó áron van. Hülye kérdés vett már valaki Alzán dobozos játékot? Angol nyelvű borítóval jönnek vagy Cseh? Illetve megbízhatóak?
-
ProEvoFan
nagyúr
Aki szereti az arpg-t, az vegye meg a POE2 aarly accesst. Ez a játék zseniális. 39 óra alatt öbbször haltam meg benne, mint a Diablo 4ben megjelenése óta, ami nem tegnap volt. Szóval van benne kihívás...a bossok kegyetlen jól kivannak találva; pl vannak közel egyhites támadások is, amit ajánlott dodgeolni. Mint egy soulslike.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz pr0bi #185824 üzenetére
Tenksz az extra megerősítést, be is húzom, aztán pijú-pijú-pijú.
-
Asbee
veterán
válasz gangstagergo #185778 üzenetére
Köszi, be is húztam, hogy végre lett meghajtó a pro-hoz.
-
floatr
veterán
válasz Rigormortiis #185822 üzenetére
Neked lábjegyzet, nagyjából ennyi. Erről meg nincs értelme vitatkozni. Nekem meg az ER volt halálosan unalmas giccs
-
Rigormortiis
veterán
válasz floatr #185821 üzenetére
Neked még kevesebb, ha úgy gondolod, hogy ha ez a játék egy vagy két évvel ezelőtt jelent volna meg, akkor több lenne egyszerű lábjegyzetnél (Kínát leszámítva).
És a vezető...akárkije, akiről az egész cikk szól, két éve megírta a győzelmi beszédét (saját elmondása szerint)...az ER megjelenése után. Na ne vicceljen...
És a Fifa...nos, a Wkongban sincs több érték, mint a Fifában, a különbség annyi, hogy utóbbi fejlesztői a helyén kezelik a munkájukat.
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
válasz Rigormortiis #185797 üzenetére
Mondjuk nem sok közöd van ehhez a diskurzushoz, ha ennyi alapján egyenlőséget teszel a wukong és a fifa valamelyik éves epizódja között.
Ez a TGA díjosztó is kb annyit ér, amennyi látszik, és abban teljesen igaza van a faszinak, hogy senki nem tud egyetlen normális ismérvet mondani a pénzen és a sonyn kívül, hogy valami mitől lesz goty. Más kérdés, hogy semmi értelme nem volt ezen így felhúznia magát.
Régóta közröhej tárgya, ahogy a nyugati gaming sajtó értékel, vaskosan benne vannak az idei sokszázmilliós buktákban. És most nyomják a sony marketingjét, mert félnek h a bugisoft után dőlnek ők is, és akkor kitől kapnak fizetést. -
veterán
válasz spleenszuru #185806 üzenetére
Semennyire mert páncélt, fegyvert mindig lehet jobbat találni, kapni vagy venni a játékban. Köveket is ad amiket belerakhatsz kis tuningolás gyanánt. Pl a witcher felszerelések közül egy szettet csináltattam meg de sok haszna nem volt így váltottam olyanra amit venni lehet árustól, vagy találtam, fegyvert meg valamelyik küldetés után kaptam. A súly limit nálam egyetlen egyszer volt a játék legelején gond mikor minden sz@rt összeszedtem és nem mentem el eladni. A súly limit egyébként növelhető. Van egy olyan képesség is illetve a lovad nyeregtáskáját tudod lecserélni erősebbre/nagyobbra. A játék során egyre több súlyt lehet így cipelni de egyébként is elfogod adni a sok felesleges dolgot amiket felszedegetsz. Amikor közeledsz a limit felé akkor érdemes elmenni egy árushoz és eladni azt ami nem kell. Pl harcolsz és megölsz 8-10 banditat vagy katonát akkor felszeded a kardjukat. Ha van köztük ami jobb mint ami a tiéd cseréled es a többit eladod. Minek legyen 15 kard nálad? Persze kovácsnál szét tudod őket szedetni és akkor alapanyagnak mennek fegyver gyártáshoz de azt írtad te nem akarsz ilyenekkel pepecselni. Pl nekem most 230 kg a limitem és 126 kg cucc van nálam, szóval rengeteg minden elférne még.
-
madkiller
őstag
Pro esetén követték a framegent performance esetén, illetve a felbontást is jelentősen növelték viszont fsrt használtak. Sokkal szebb és stabilabb, mint a ps5 performance. A quality balance esetén pssr van. A balance stabil fpsel élesebb képpel fut, mint a korábbi quality én is így játszom most vállalható a sebesség viszont tényleg jól néz ki. A quality abban különbözik 30 fps és nagyon view distance. Balancenál látod, ahogy betöltödik távolban a textúrák első pillanatban zavaró volt, de egyébként az élesség hasonlónak tűnik az új qualityhez.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
Nem, végül is a Metacritic sem igazán mérvadó, ebben igazad van. Azt is lehet simán manipulálni, lehet botolni, lehet valami okból review bomb, és jah, ez a jelenség is él, hogy sokan évről évre megveszik és elégedetlenkednek utána, évről évre reménykednek valamiben, de az eredmény nem találkozik az elvárásokkal. A Battlefield topic-okban indítottam erre a jelenségre pár éve egy kommentláncot, amint bejelentik a következőt, esélyes hogy folytatom (mocskos vicces, ahogy végigmegy ezen, hogy 1. Trailer 2. Hype 3. Megjelenés 4. Szar 5. Következő rész trailer 6. Hype... stb.).
Jah, el lehet jutni odáig, hogy semmi ilyesféle értékelés nem ér semmit, sőt, el lehetne odáig is menni, hogy mennyire retardált is valójában, hogy egy játékot, filmet, sorozatot, könyvet akármit egy számskálán próbálunk belőni, hogy azzal fejezzük ki az értékét és így hasonlítjuk össze a Casablancát az Irány a Pókverzummal (és jön ki sok százezer ember szavazata után, hogy ezek ugyanazon a skálán kb. ugyanott vannak).
De hát... valami gyors összehasonlíthatóság kell, még ha annak nagyon sokszor nincs is semmi értelme."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Wesder
félisten
válasz Rigormortiis #185815 üzenetére
Az Always-Online meg MTX miatt lepontozták. Vissza már nem sikerült.
-
PTM
aktív tag
válasz Rigormortiis #185815 üzenetére
Mikrotranzakciók - vagy grindolsz, vagy fizetsz az autókért.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz Rigormortiis #185812 üzenetére
Köszi! Ennyiért ha csak tizenpár alkalommal ülök le elé sem csinálok rossz vásárt.
-
-
PTM
aktív tag
válasz kwzatz #185809 üzenetére
Én azért nem bánom hogy az Astro Bot nyert, mert tényleg több az extra benne (már csak a Playroomból kiindulva is), a nagyját pozitív értelemben véve. Ami nem tetszik, hogy az egy Sony-promóció is, és ahhoz képest rohadt drága.
Bár mint játékos, nagy jelentősége számomra sincs egy ilyen díjnak.
[ Szerkesztve ]
-
kwzatz
őstag
Amúgy még erre, hogy:
"Nem tudja, mi alapján nyer egy adott játék"
A honlapon ott van:
"Winners are determined by a blended vote between the voting jury (90%) and public fan voting (10%)"
Tehát van egy kis zsüri, ők eldöntik (esetleg nekik megsúgják ), hogy minek kellene nyerni, és az nyer. Ezért biztos nem dőlnék a kardomba a 20+ milliós eladással.
De persze a full fan voting sem ér semmit, mert ott meg vagy a legtöbb ember által játszott nyer (lásd a Fortnite győzelmet talán a Golden Joystickon, miközben a játékosok fele utálta, csak hát a másik fele még mindig több tízmillió, ami meg több, mint bármelyik játéknál az összjátékos volt akkor ), vagy a legnagyobb botfarm/legjobb csaló módszer.
Ergo, ahogy már mondtam: Ezek a díjak nem jelentenek semmit. Az a legfelfoghatatlanabb része nekem, hogy ezt egy díjra jelölt nem érti.hombre[EU]: Még mindig azt a részét nem érted, hogy: Szerinted. (és ez rendben is van, csak a populáció visszajelzése meg nem ez, ezért mások nagy valószínűséggel fognak emlékezni rá)
[ Szerkesztve ]
-
-
ribizly
veterán
válasz spleenszuru #185806 üzenetére
Annyira, hogy én épp ezeket mod-oltam ki PC-n.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
spleenszuru
őstag
-
kwzatz
őstag
válasz hombre[EU] #185801 üzenetére
A Saboteurből eladtak több mint 20 milliót és mindenhol kritikailag/játékosok által elismert?
Azt kellene észrevenned, hogy abból következtetsz több mint 20 millió emberre, hogy neked 7-8/10.Ugyanezt a következtetést nem vonnám le pl. a Last of Us-ra azért, mert - hogy a te szavaiddal éljek - nekem 6/10 és ami "ami velünk marad egy életre az a 9-10". Mégpedig abból kifolyólag, hogy a többség véleménye és az eladások az én véleményemtől függetlenül a legkevésbé sem ezt mutatják.
Wukongon csak Steamen konkrétan 800.000 pozitív (96%) értékelés van. Ezt elhanyagolhatónak tekinteni azért... ROFL.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz F-ECT$ #185800 üzenetére
A kiindulási alap az volt, hogy a több millió vásárlóból vélhetően fognak azért néhányan emlékezni a játékra a felvetéssel ellentétben, és még mindig nem az, hogy az eladott példányszám az alapja a goty díjnak, mert hát akkor a cod és a fifa.....
A játék által nyújtott élmény meg még mindig nincs összefüggésben azzal, hogy mit mond egy kínai csalódottságában.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
kwzatz
őstag
válasz F-ECT$ #185800 üzenetére
Hát ne is sírjanak, mert úgy látom, hogy az aktuális részt most választották legjobb sportjátéknak - a 2,4/10-es Metacritic User Score-ja mellett - ezen a díjátadón. A Game of the Year azért erős lenne.
A Wukongnál ez nagy különbség, overwhelmingly positive steamen, plusz 8.3 Metacriticen, szóval nemcsak sokan játsszák, hanem szinte mindenki szereti is.
A díjról leírtakon mondjuk nem változtat semmit és a sírást sem értem továbbra sem.[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz S e t h #185787 üzenetére
vannak rajongói minden játéknak, nem mondom. én is imádom a The Saboteur-t...valaki emlékszik rá,elōveszi? nem igazán, pedig egy tökjó 7-8pontos openworld akciójáték
a gamek nagyrésze random shit,amit elfelejtünk...ami velünk marad egy életre az a 9-10...és wukong szerintem kevés embernek marad meg. nincs benne semmi extra,közel sem év játéka minōségLife, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztrofotózás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest