Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz Icewloxy #186680 üzenetére
Gyerek játszik vele, nagyon élvezi, én csak nézem, de lehet én is kipróbálom, feleségem tuti.
Nagyon hangulatos, zene, megjelenítés, humor, viszont ennek ellenére sem gondolom év játékának, kivéve ha nagyon pusztulat az év.
Gyerek szerint viszont év játéka.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
F-ECT$
titán
válasz Icewloxy #186652 üzenetére
Nem gond, hogy segíteni akarsz, de az látszik, hogy egyáltalán nem értesz ezekhez a dolgokhoz. Szóval inkább maradj csöndben, és ne írj hülyeségeket a fórumba pls, csak azért hogy írj valamit. Biztos lesz majd olyan kérdés, amire tudod a választ
Dive ever, work never.
-
-
mattheus
őstag
válasz Icewloxy #186533 üzenetére
Nagyon sok ötletet tuszkoltak a játékba, viszont engem személy szerint már annyira nem kötött le. 3 pálya után nekem muszáj volt valami mással játszanom, mert egyszerűen elegem lett belőle. 93%-ig jutottam, így nem platináztam ki.
Kétségkívül egy nagyon üde színfolt a játékok között, viszont engem egy Mario játék mind a mai napig jobban "elvarázsol" (pl. Odyssey), de nem szabad és akarom összehasonlítani.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz Icewloxy #186500 üzenetére
német playstation minden évben hirdet adventi kalendáriumot/nyereményjátékot karácsonyig, ott a fiókoddal játszhatsz, igaz nyerni csak ehte német lakcimes fiókkal lehet.
én ismerős fiókjával idén 2 kontrollert nyertem 😀
mind3n nap a napi sorsolásra jelentkezésért kapsz a napi avatarhoz kódot, ezt bárki felhasználhatja (ha rám keresel, a többit is behúzhatod).
dióhéjban
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
MODERÁTOR
válasz Icewloxy #186456 üzenetére
~5.500 MB/s olvasásban, és ~250 MB/s írásban. Ezzel szemben pl. egy 990 Pro gyári értéke az 7.450 / 6.900 MB/s, és léteznek már Gen5-ös SSD-k is.
Persze bőven gyors így is a konzol, sőt, ez az olvasási sebesség sem volt még ténylegesen kihasználva egyetlen játékban sem. -
PTM
aktív tag
válasz Icewloxy #186358 üzenetére
Nincs előttem a konzol, de ahogy emlékszem van LPCM formátum a menüben, és választhatsz hogy hány csatornád van. Kettőre állítva ez gyakorlatilag éppen a tömörítetlen sztereó lesz, ezt javaslom én is.
(Lacielvtárs linkjén a PCM-et nézd, ugyanaz.)
A többi inkább házimozikhoz praktikus, vagy ha olyan fejhallgatója van valakinek.
[ Szerkesztve ]
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Icewloxy #186358 üzenetére
"A lineáris impulzuskód-moduláció (Linear Pulse Code Modulation, LPCM) a digitális hangrögzítés alapja. Az analóg jelet rendszeres időközönként mintavételezik, az amplitúdót pedig egy digitális skála szerint rögzítik. Mivel nem történik adatfeldolgozás vagy tömörítés, a hangminőség elérheti a professzionális stúdiófelvételek szintjét, azonban az igen nagy méretű fájlok miatt az LPCM nem igazán alkalmas mindennapos gyakorlati felhasználásra."
[link][ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
-
kwzatz
őstag
válasz Icewloxy #186309 üzenetére
A CPU ugyanaz, csak kicsit húzva van, 10% plusz talán. Ehhez a játékhoz meg több mint valószínű, hogy ennél több fog kelleni.
madkiller: Aki gyakorlatilag egy remasternek hazudott grafikai beállítás patchért (tekintve, hogy milyen PC-s beállításokkal ekvivalens a mostani konzolos RDR2, és mennyire sok lehetőség van bárminemű "remaster" nélkül benne) fizet majd, annak előre gratulálok. Ha a Rockstar ilyennel próbálkozik, akkor érdemes elgondolkozni a cégen, ha pedig valaki meg is veszi, akkor meg a bohócsapkán.
A Horizon 10$-os upgrade-jéből érdemes kiindulni. Oké, ott sem gondolja sok ember indokoltnak az upgrade-et, (vagy csak nem játszaná újra, ezért nem érdekli, pl. én sem), de ott korrekt, jól körülírt, érdemi a változtatás és hozzá mérten az árazás.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
kwzatz
őstag
válasz Icewloxy #186259 üzenetére
Hát, fps-ben szinte borítékolható, hogy nem. Tekintve, hogy mindkét gépben ugyanaz a proci van, ami valószínűleg kevés lesz a 60 fps-hez egy ilyen játékban, jó eséllyel a simán és a prón is 30 fps lesz a GTA VI. (talán 40, de akkor meg valószínűleg a sima PS5-ön is)
Most mondanám, hogy majd PS6-on már 60 fps lesz, de kiindulva abból, hogy az RDR2 már a sima PS5-ön is mehetne a mostaninál jobb grafikával is 60fps-sel (PC-s teljesítmény alapján), ha nem szarná le nagy ívben a Rockstar a játékosokat, még ez a kijelentés is merész lenne.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
válasz Icewloxy #186217 üzenetére
első kérdés válasza igen
ha olcsóbban akarod mint a ps store akkor lehet venni feltöltőt akár itt HA-n és azt beváltani, az kód fogmájában jöün és a wallett egyenlgre kerül és onnan tud vásárolni.
úgy tudom kell a minimum csomag az online játékhoz, de majd a többiek megerőstenek ebben
az előfizetés is mehet PSN feltöltő kártya egyenlegből, így valamivel oclsóbb tud lenni.
igen, amit store-ban veszel az megmarad a fióükodom és korlátlan alkalommal le tudod tölteni
a többi kérdésre meghagyom másnak a választ, nem vettem ps5pro-t így nincsen sajnos tapasztalatom ezen a téren"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
LÁZ
addikt
válasz Icewloxy #186227 üzenetére
végre lehetek valaki...
nincs nagy varázslat, játékot online csak a storeból tudsz venni, relativ sokszor vannak akciók, igy azért van esély rá, hogy lesz átfedés azokkal, amiket whislistre raksz, másik opció a lemezes játék, amit meg használtan megkapsz jóval olcsóbban, mint a bármelyik boltban, és vagy ugyanannyiért, vagy minimál bukóval továbbadsz, igy 2-3ezerből kb ki tudod hozni az adott játékot.
a storeból vásárolt játék a könyvtáradba kerül, ami ott is marad, online játékhoz kell a plus, ha csak annyi kell, akkor a legkisebb /essential/ a megoldás, de sztem az extra-közepes csomag éri meg legjobban, mert ahhoz tartozik katalógus is, ami egyrész nagy, másrészt mindig kerülnek bele játékok, szóval pl backlog vagy exkluzivok bepótolásához tökéletes...itt a legolcsóbban úgy jössz ki, ha névérték alatt veszel feltöltőt (eneba-driffle oldalakról vagy ph apró)..(plusz érdemes regisztrálni a ps stars-ra is, mert azzal meg pontokat kapsz a digitális vásárlásaid után, meg ingyen is, ha megcsinálsz pár challenget, amit be tudsz váltani 2000 és 4000 huf-os store kuponra)
gt7et kérdezd meg a fejlesztőktől meddig szeretnének belőle pénzt látni , ami az árát illeti használt lemezesen biztos, hogy olcsóbb, de meg kell nézni a store-t pl a ps appon, hogy éppen mennyi a digitális változat.
ps5pro-nál mindenhol ugyanazt a gépet kapod, szóval onnan veszed, ahonnan szeretnéd, vagy szimpatikus (sony központi szalon, konzolvilág,platinumshop,alza stb), de pl a hardveraprón is van sztem dögivel bolti ár alatt új, garis gép, megbizható eladótól, én biztos, hogy ott kezdeném el a projektet...
egyebet nem tudok mondani, kérem kaccsojjja ki
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest