Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
válasz
tboy93 #108086 üzenetére
Nekem volt tavaly egy a Zelda miatt. Az jó volt, megérte végigvinni, bár a vége kicsit csalódás volt.
Kipróbáltam pár multiplatform AAA portot is (Doom, Metro, Crysis, Switcher3, MK11), de a Mortalon kívül mind játszhatatlan kategória. Ott aztán édes álom a 30 fps. Ráadásul sok még a kijelző natív felbontását sem viszi, ami miatt brutálisan moslék volt néhány játék.Az exkluzívok teljesen jók voltak, illetve az egyszerűbb címek. De én külföldi munka miatt is vettem, hogy hozom ki magammal és mikor időm engedi játszom, de hamar túladtam rajta.
Ettől függetlenül van ismerősöm, akinek csak Switch-e van, ő szereti ugyan, de sokallja szintén a játékok árát és AAA felhozatalát és cserélni akarja normális konzolra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fűnyíró topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Last Epoch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest