Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most vettem meg Kena-t, reggel majd kipróbálom!
Mi a véleményetek róla? Valaki játszotta? -
MODERÁTOR
-
kevike576
senior tag
Nektek sem csatlakozik a ps5 szerverre ?
Egy játék se indul, és a kikapcsolás és bekapcsolás kb 5-10 perc[ Szerkesztve ]
-
chrisx1
tag
Sziasztok!
Kicsit OFF, de használ valaki hbo max klienst ps5-ön?
Nálam elég gagyi a képminőség, és fogalmam nincs miért.
Olyan mintha valami 480-as felbontásban menne....... -
WhiteWalker
nagyúr
válasz Ctrl+Alt~Del #106891 üzenetére
Nem érted mit akar a játék közvetíteni , nem érted a társadalmi kritikáját , a vicceit és beszólásokat , a három karakter társadalmi elhelyezkedését , és különben is , hogy mersz ilyet írni a szent tehénről , hogy nem kötött le?
-
Raga
senior tag
válasz Ctrl+Alt~Del #106891 üzenetére
Én most a Cyberpunk 2077-el vagyok pont így.
Becsületből végig tolom de kurvára unom már.
Az egyetlen ami vigasztal hogy olcsó volt😊 -
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz Lackooo84 #106880 üzenetére
Az angol nyelvtudásom ne firtassuk, mert szarul jössz ki belőle, de nekem sem tetszett a GTA 5. Ilyenkor mi van?
Utáltam az összes karaktert, pláne azt a züllött fasz Trevort, és rém unalmasnak találtam a sztoriját. Nem, nem volt vicces, sem izgalmas, és nem kötött le, letoltam becsületből, és azóta egyetlen egyszer nem vettem elő.
W | W | H | W | W | W | H
-
-
_Balee_
aktív tag
Mit lehet tenni akkor, ha egy megadott trófea nem jelenik meg a trófeák között? Még mindig lockolva van, holott megadta. Hiába játszottam újra az adott részt, nem
adta meg újra.i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
WhiteWalker
nagyúr
Ezt is kár volt ideböfögnöd , mivel nem ismersz. De bocs hogy leírtam egy játékról a véleményem ami nem egyezik a tiedével és ez téged fájdalmasan érint. Tudom , nehéz elfogadni mások vélemét ,nézetüket , de próbáld meg.
A másik pedig a szövegértelmezés amivel hadilábon állsz , mivel egy szóval nem írtam , hogy sz@r a játék , sőt pont az ellenkezőjét írtam. Olvasd át mégegyszer amit leírtam , aztán utána kezdj el nekem fröcsögni...Egyébként meg ahhoz , hogy megmondjam egy gulyás levesről , hogy jó vagy nem , ahhoz nem kell tudnom főzni.
-
parandroid
félisten
Kikezdhetetlen az érvelésed, miszerint, ha neked tetszett, akkor nincs olyan ember, akinek ne tetszene. Meg vagyok győzve, minden érvem porba lett sújtva, és itt ülök lehajtott fejjel, hogy az egész életem egyszerűen csak szomorú, és értelmetlen.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
TrishtanAG
senior tag
Én fektetve használom a gépet, mert így kevésbé feltűnő a kinézete, meg mintha ritkábban rezonálna be az optikai meghajtó használatakor az oldallap. Ellenben a gyári tartót túl kicsinek éreztem, ezért a pincéből előkotort magnókazetta tokokra pakoltam rá a gépet.
www.adventuregames.hu
-
Lackooo84
nagyúr
válasz WhiteWalker #106879 üzenetére
Hát ha értetted volna a történetet (mert, hogy nem értetted, az fix, és most nem feltétlen az angol nyelvről van csak szó), tuti nem írtál volna ilyen hülyeséget, hogy a GTAV szar... Talán az irányítása ami hagy némi kívánnivalót maga után, de a történet és a poénok, valamint a társadalomkritikai megvalósításai zseniálisak, és szerintem tuti nincs olyan ember aki érti és nem röhögi szarrá (belül meg elgondolkodik, mert tényleg így működik a világ) magát rajta...
The Truth is out there...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Lackooo84 #106876 üzenetére
Jó hogy ismersz és tudod mennyire beszélek angolul Hagyjuk már ezt a személyeskedő bullshit hsz-t. Tudjuk mindenki h@lye csak te vagy helikopter
Szabi® #106871: a IV. rész még tetszett , a kiegek is jók voltak. Igen , akkoriban nem volt más openworld játék , ezt nagyon meglovagolták , aztán maradtak is ebben....
[ Szerkesztve ]
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz WhiteWalker #106857 üzenetére
J"ó , szebb, nagyobb , bővebb de lényeg ugyanaz: menj "A" pontba ott csinálj valamit , majd menj "B" pontba és ott is csinálj valamit."
Melyik játék nem erről szól?
Egy találós kérdés, ha már felhoztad: Melyik az a játék, aminek a cselekmény az, hogy juss el A pontból B-be, és vidd el a lányt?
The Last of Us W | W | H | W | W | W | H
-
Lackooo84
nagyúr
Gondolom egy betűt sem makogsz angolul, és lóf*szt sem értettél a történetből + poénokból. Hát úgy persze, hogy szar a játék...
-
Griff55
senior tag
válasz madkiller #106873 üzenetére
Itt nem is az atmoszférát értem, hanem hogy mennyi brutális tartalom és részletesség van a RDR2-ben. Akárhányszor fut neki az ember szinte mindig találhat valami újat. Annyi sok apróság, részletekre való odafigyelés van benne, hogy példaértékű lehetne más kiadóknak. Pl nem bánnám ha lenne egy ennyire részletes Ghost of Tsushima 2 mondjuk a jövőben
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
madkiller
őstag
válasz Griff55 #106872 üzenetére
Nekem is az rdr2 jobban bejön, mint a gta vonal. Lehet , mert a western atmoszféra jobban tetszik. Másnak meg a másik. Gtaban a san Andreas a best nálam, mint sokaknál :D 5öt még anno 360on játszottam, de nem fejeztem be meguntam félúton. Most behúztam, de mikor kerül rá sor azt nem tudom :D
-
Griff55
senior tag
válasz WhiteWalker #106869 üzenetére
Hatudnak egy olyan igényes és részletes szintet hozni mint a Red Dead 2-vel én már boldog leszek.
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Szabi®
addikt
Én a buzi Tony balladáját (Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony) még csíptem, de az volt az utolsó rész ami tetszett. A sima 4-es nekem sem volt szimpi, az 5-ös megvalósításilag nagyon bejött, de borzasztó unalom volt a vége mindig. Szinte küldetést nem is csináltam benne, csak mentem ész nélkül egy rabolt járművel a térképen.
Azért annyit hozzátennék, hogy amikor a GTA-k "menők" voltak (3, Vice City, San Andreas, 4 ) akkoriban valamirevaló openworld nem is volt, és mára ez változott meg, így a mai felhozatalhoz képest csak egy erős 6-os a játék nálam, de akkor sem feltétlen nyomnám. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz fausto #106867 üzenetére
Én nem azt mondom , hogy rossz játék , sőt minden téren egy remek alkotás technikai oldalról.
Imádtam a GTA sorozatot , vártam minden új részét , de számomra ez a rész , ami már "unalomba" fulladt , kiégett , mint egy rossz párkapcsolat.Ott a VC , SA része mindkettőnek remek hangulata van , árad belőle az adott korszak legjava , de ebben az ötödik részben nem érzek semmit. Szorgos iparos munka , kiváló recept alapján készült játék , nem több.
Egyik karakter iránt se éreztem semmit , az se érdekelt volna ha félúton az egyik otthagyja a fogát valahol , egyedül Trevorba volt élet , ő aki kicsit színezte ezt a palettát , talán Ő nevezhető a GTAV Jokerének .
A küldetések közt volt néhány ami tetszett , de az egészet nézve ez elenyésző , hiába lehetett a 3 ember közt váltani , sokat nem adott a játékhoz. (Mondjuk egy offline coop módba érdekes lett volna )
Mindezeket egy 10 éves játékról mondom , ezt nem felejtem el. Viszont az az érdekes , hogy még mindig megállja a helyét ha így vesszük.
Erre kevesen képesek ennyi idő után.Majd a GTA 6...
-
Moby
addikt
A GTA bármely korábbi része ma üt csak igazán. Olyan erős társadalomkritika volt, amik mind a maguk idejáben is ütöttek, de ma már ellképzelhetetlen ebben a fossányomorított PC világban. Egyúttal teljesen nyilvánvaló, hogy a VI egy kilúgozott szar lesz, szóval akinek nem volt meg, az úgy tekinsten rá, mint a szabad vélemény világának egy utolsó emléke, az utolsó igaz szatírák egyike.
-
fausto
addikt
Az érthető, hogy ha a karakterek nem jöttek be, az sokat elvesz az élvethetőségből, így gondolom a sztori sem kötött le annyira.
De a többivel nem értek egyet."az irányítás sokszor bosszantó volt. " mi volt a gond az irányítással? Én egyedül az FPS nézetet nem érzem 100%-osnak, de az mondjuk érthető is, hiszen nem annak volt tervezve.
"nem sok újítás van benne akár a harmadik részhez képest" - ez mondjuk nem igaz, mennyi mindent beletettek már a korábbi részekhez képest? Melyik korábbi részben vagy akár melyik másik openworld játékban van ennyi lehetőség, különöbőző tevékenység? Melyik korábbi GTA-ban voltak hasonló heistek, ahol az elejétől kezdve megtervezed, hogy hogyan akarod végigvinni, összeszeded hozzá a felszerelést, levezényeled (3 karakter között váltogatva)
De nem csak ezek, hanem akár a fő, akár a mellékküldetések között is vannak nagyon emlékezetesek (a kedvenceim: amikor Jimmy elköti a jachtot és utána kell menni; amikor Micheal lelövi az utasszállítót és Trevorral üldözni kell a vidéki területen a lángoló, zuhanó gépet; amikor Trevor a kis repülővel beleszáll a Merrywather gépbe és utána menekülni kell onnan; meg persze a rablások) Persze vannak egyszerűbbek (XY elviszel valahova, ahol beszél valahova, majd vissza), ezek nyilván azért vannak, hogy a sztorit előrébb vigyék.
De összességében több izgalmas, változatos küldetés van, mint ahány töltelék."Jó , szebb, nagyobb , bővebb" - Igen, és tegyük hozzá, hogy nem kicsit! És elég jól sikerült megtölteni élettel ezt a hatalmas teret, akár a random eventekkel, akár az NPC reakcióival és beszólásaival.
"de lényeg ugyanaz: menj "A" pontba ott csinálj valamit , majd menj "B" pontba és ott is csinálj valamit." - ezzel mondjuk tényleg leírtad a videojátékok nagy részét. A Witcher-ben is tulajdonképpen ugyanezt kell csinálni és ráadásul a W3 gameplay egyszerű és fapados, ott inkább a narratíva miatt lesz emlékezetes 1-1 küldetés.
"Már a negyedik résznél is éreztem ezt , de ennél nagyon kijött" - az mondjuk nekem is csalódás volt, a technikai részeken kívül visszalépésnek éreztem a SA-hoz képest.
Egyébként ezt úgy írom, hogy szintén játszottam a korábbi részekkel, még a handheld epizódokkal is (a kivéve Chinatown-t, azt nem vittem végig)
Ráadásul elég friss az élmény, mert szintén most pörgetem, már a vége felé vagyok, de az előző generációkon is megvolt. És akkor még az online-ról nem is beszéltünk. -
WhiteWalker
nagyúr
Tényleg nem így van , bocs.
Kiegészítem!
Kihagytam , hogy el kell menni "C" pontba is és ott csinálni valamit , majd irány "D" , onnan vissza "B" , aztán "A" és végül "C" .
Így megvan egy feladat , mondjuk kaptál egy macskafözetet , amit még el kell vinni XY-nak.
Így teljes.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz WhiteWalker #106864 üzenetére
A witcherben nem kell menni "A" pontba, és ott csinálni valamit, majd onnan elmenni "B"" pontba, és ott is csinálni valamit? Én játszottam mindegyikkel, de ilyen részt én még nem láttam.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Kendek #106860 üzenetére
Az eladást azért megdobja , hogy 3 generációs gépen is megjelent. Ezt ne feledjük. Lassan ez 10 év.
Rosszindulat nélkül mondom , ha nem játszottál sok GTA-val akkor biztos szórakoztató az ötös , de én és sokan végig játszottuk az összeset , vagy több részét , így már nagy újdonságot nem tartalmaz , maximum bővebb lett a technikai fejlődés miatt.Moby #106861: Elég mellé ment , ott a Witcher ellenpéldaként. Ott ezt mégis megtudták oldani , hogy ez a rész is változatos legyen.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Akkor én vezetek. Életemben nem játszottam még az ötödik résszel. Az első néggyel igen.
-
Moby
addikt
"de lényeg ugyanaz: menj "A" pontba ott csinálj valamit , majd menj "B" pontba és ott is csinálj valamit."
Gyakorlatilag definiáltad a teljes videójátékkínálat 99%-át. A maradék 1%-ban nem kell menni benne sehova, és ott nem kell csinálni semmit. Szóval az összes gamertopik zárható.
Az utolsó majd kapcsolja le a villanyt. -
MODERÁTOR
Ciki vagy sem, én meg pont most értem a végére a San Andreas-nak. Ezzel pedig bepótoltam a trilógiát, ami viszont nekem maradt ki anno.
Én mondjuk élveztem a játékmenetet, és egyáltalán nem érzem azt, hogy az ötödik rész már nem szórakoztató. Valószínűleg a legtöbben így vannak vele, amennyit eladtak már belőle... -
Raga
senior tag
Na ez jó kritika…szeretek ilyeneket olvasni…nem mellesleg minden szavával egyetértek
-
parandroid
félisten
Nem vagy egyedül a véleményeddel, már a gta4-et is az ellenszenves fő karakter miatt nem játszottam, az 5 is emiatt maradt ki. A 3+SA még végigment nálam annak idején PC-n.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
WhiteWalker
nagyúr
Ciki nem ciki , én most vittem végig először a GTAV-t.
Mit ne mondjak , nem voltam elszédülve tőle. Egyik karakter se nyerte el tetszésem , inkább közömbös volt mindhárom. Talán Trevor tetszett , ha választani kellene.
A küldetéseket unalmasnak éreztem , az irányítás sokszor bosszantó volt. Nagyon vártam , hogy vége legyen és töröljem egy mozdulattal.
Én úgy érzem ez a sorozat már kiégett , nem sok újítás van benne akár a harmadik részhez képest. Jó , szebb, nagyobb , bővebb de lényeg ugyanaz: menj "A" pontba ott csinálj valamit , majd menj "B" pontba és ott is csinálj valamit.
Ez a játékmenet már kevés... Tudom , lassan 10 éve jelent meg , de valahogy már nincs meg benne az a katartikus érzés mint az előző részeknél megvolt. Már a negyedik résznél is éreztem ezt , de ennél nagyon kijött.
A következő részt aszem kihagyom. Ha úgy nézem , hogy 10 évente jelenik meg egy rész , ennyi idő alatt felnő egy újabb generáció , nekik biztos az lesz a best of GTA , de nekem mint régi motorosnak már nem. Hiszen az újszülöttnek minden vicc új. -
Bencus88
nagyúr
válasz cyberkind #106854 üzenetére
Nálam már most.... elden ring után hatalmas üresség, végig szenvedtem a lego sw meg próbálkoztam a ps plusokkal, de semmi. Talán ennyire lekötni legközelebb a gow folytatása fog, addig meg beérem pár indie meg platform gamel. Nem baj addig leugrok a Balcsira úgy is itt van 5 percre
-
madkiller
őstag
Sikerült az Elden Ring végére érni nagyjából megjelenés után 1 héttel kezdtem, 101 óra lett nekem. Bár nem szoktam platinázni, de ez annyira elvitt, hogy most kivételesen az lett. Nagyon nagy kaland a játék a változatos mapjaival, már várom a kettőt
-
S e t h
nagyúr
Február letudva.
Dying light 2,HFW, Elden Ring, és csak most számoltam ki hány órára jön ki napi átlagban a velük töltött idő, hát öööööö, még jó, hogy ritka a csillagok ilyen együttállása és nem dobálják sűrűn ilyen közel egymáshoz az AA gameket.
Köszönet a gaming industrynak az élményért!This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
DaDa
senior tag
válasz tboy93 #106849 üzenetére
Köszönöm. Az a fektetett mód miatt van benne? Jó tudni, akkor megnézem.
Néztem Yt videót róla...menni fog, Köszi
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
Sziasztok, nemrég jutottam hozzá egy lemezes PS5-höz. Kérdésem, hogy nekem csak fektetve fér be a polcra, okoz ez gondot,? Mindegy melyik oldalára fektetem. Elképesztő, hogy ilyenre nem gondoltak a gyártás során. Olyan hullámos mint egy tenger. Érdemes alá tenni valami szivacsot? Mondjuk az meg a hűtés miatt nem túl jó gondolom.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
KaitouP
nagyúr
Manapság már nem nagyon érdekel, a legutóbbi Pók címek is hidegen hagytak (illetve amolyan "majd ha nem lesz mit játszani, hozzájuk nyúlik" kategóriába estek), de ha ezt a Pókember játékot viszontlátnám modern köntösben, instant menne a pre-order: [link] Gyerekként imádtam!
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
KaitouP
nagyúr
válasz lapoe #106828 üzenetére
Többször is autót, amik között volt Gr.3-as versenygép is. De szar a drop rate egyébként.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
lapoe
csendes tag
GT7-ben pörgetett már ki valaki akár csak egyszer is ajándékkártyáról a legkisebb nyereménynél akár csak eggyel nagyobbat? Imádom, szeretem a játékot, de nekem még egyszer sem "adta".. baromi idegesítő..
[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Most egy régebbi Sony Gold fülessel használom a PS5-öt (CECHYA-0083)
Egy Sony Pulse 3D mennyivel jobb, érdemes lecserélni? Vagy még HyperX-ből gondoltam valamelyik belépő vezeték nélküli headsetre (Stinger Core wireless vagy Cloud Flight)
Mit gondoltok, érdemes erről váltani valamelyik típusra? Köszi előre is!
(És légyszi ne ajánljatok artic 7p és hasonlókat! Biztos nagyon jól szól, de annyit nem szeretnék headsetre költeni, kb. ebben a 20-30 ezres kategóriában gondolkozom és csak akkor, ha megéri a Gold-ról váltani, köszi!) -
HaJózsi
aktív tag
válasz bsoos #106821 üzenetére
Én március legvégén adtam le az Alzánál rendelést lemezes gépre, plusz egy kontrollerrel. Azóta annyi történt, hogy kértek megerősítést arról, hogy tényleg kell-e a rendelésem.
Én várok türelemmel, hátha megkapom még az eredeti áron, ha pedig nem, akkor lemondom és megrendelem máshonnan.'Ne higgy el mindent, amit az interneten látsz.' - Albert Einstein
-
Farkassacred
őstag
Alzáról rendelt ps5-öt én biztosan nem várnék, mert az lenne csak ám az örökkévalóság.
Érdemes mihamarabb lemondani és átmenni a konzolvilághoz és társaihoz.
A másik meg, hogy esélytelen hogy a régi áron odaadják bárkinek is 1 év után, de gondolom ezt azért csak sejtik páran.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
addikt
Alza -ban tudtommal nagyon hosszú a várakozási idő. Hónapok. Ráadásul eddig is követhetetlen volt. Szomszéd konzolnál is össze-vissza érkeztek a megrendelések. Többször is volt már téma odaát.
Egyébként egyik ismerősömnek bundle -re van bent rendelése 2 vagy 3 hónapja. Pontosan nem tudom mennyi ideje, de ha érdekel megkérdezem. Semmi hír. Bár ő nagyon ráér vele.
Szerk.:
Lemezesre.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
bsoos
újonc
Sziasztok! Alzások segítséget kérném. Aki mostanában kapta kézhez a PS5-ét, mikor rendelte? Van bármilyen fórum, csoport ahol nagyjából lehet követni a kiszállitási időket? Köszönöm
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Nayrobi #106814 üzenetére
De hazai szerver nélkül kellene a francnak, olyan szar kockás képpel meg input laggal játsszon akinek hat anyja van az is lánctalpas... Így is azt vettem észre, hogy már a share screen is egyre gyatrább képminőséget produkál, már szó szerint 480p körüli minőség 2 1000Mbps kapcsolattal rendelkező ember közt, share play is pixelesedik, gatya, input lagos... azért még a PS4 éra idejében ezek is használhatók voltak, emlékszem a share play amikor bejött olyan volt a kép, hogy nem tudtam volna megmondani, hogy nem a saját gépemen megy, most meg.... egy kalap szar.
[ Szerkesztve ]
-
Nayrobi
őstag
Szóval kvázi lesz itthon is "psnow"
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
BBenceTM
csendes tag
-
wolf13
őstag
God of War: Ragnarök: A fejlesztők is megerősítették, hogy mikor jön a játék [link]
-
KaitouP
nagyúr
Hát az valóban nem az.
Emlékszem, én egy évtizeddel ezelőtt kaptam meg az fps huszár titulust, mert "idegbeteg" voltam, mert nem akadt a 250 fps CoD 2-ben. (Aztán a GPU csere 9600 GT-re megoldotta a problémát.)A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
TrishtanAG
senior tag
Valóban kellemesebb a szemnek. Ellenben lehet smooth egy 30 FPS is, ha a frame pacing normális. Ilyen például a 2018-as Spiderman vagy a Concrete Genie. Ellenpélda pedig az Order 1886-at, az rettenetesen agyon van blure-özve, hogy ne látszódjon mennyire gányul fut.
www.adventuregames.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest