Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
Topikgazda
válasz balázs1991 #105696 üzenetére
Most nézem, 245+ alkalmazottjuk van jelenleg, akkor tényleg nagyobb stúdió, mint amire gondoltam.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz WhiteWalker #105695 üzenetére
Amerikai PayPalról lehet US accon vásárolni. Ahogy Kendek is írta, a kártya meg a store régiója egyezzen meg. Csak arra fel írtam, hogy pár napja panaszkodtak az US accos kártyás vásárlásra, így lehet átmeneti a hiba.
-
-
RangerFox
Topikgazda
válasz balázs1991 #105692 üzenetére
Szerintem VR játékon dolgoznak. (ami persze nem zárja ki a Silent Hillt, de nem is tudom)
[ Szerkesztve ]
-
balázs1991
csendes tag
válasz KaitouP #105622 üzenetére
Tehát akkor nem hallott mégse az Abandoned projekt.
Végülis ígérték lesz update 2022 Q1be, lett is, csak kicsit bővebbre számítottam.😄
Tegnap olvastam a VGC-n, hogy a Sony belsős csapata a Firesprite egy AAA horror-akció sztori játékon (is) dolgozik.
Lesz itt Silent Hill. (Vagy nem)
😄😄😄😄😄 -
RangerFox
Topikgazda
válasz WhiteWalker #105690 üzenetére
Pár napja panaszkodtak erre, PayPal működött a tagnak.
-
Scarletiel
senior tag
válasz bandi0000 #105681 üzenetére
Köszi, én berendeltem 10-et. Majd aprón eladom 300k-ban bontatlanul
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #105683 üzenetére
Olyan szinten létezik, hogy hivatalosan csak az adott országra regisztrált kártyákat fogadja el. Szóval lehet fizetni bankkártyával is, csak oda regisztrálj, ahol életvitelszerűen tartózkodsz. Itthon ez a magyar Store lesz, és akkor el fogja fogadni a kártyáidat.
-
WhiteWalker
nagyúr
Az létezik hogy US account alatt már csak gift kártyával lehet fizetni? Ma akartam venni egy játékot , de semmilyen kártyát nem fogadott el amit eddig ( pl: Curve).
Ha így van akkor középső ujj fel mutat kedves $ony
-
Peace
nagyúr
válasz undercover #105618 üzenetére
Nem jelentettem ki ilyet. Csak hogy netes visszajelzések és személyes tapasztalat alapján a 2019-es és a 2020-as Qled széria biztosan hibás és inverse ghosting mint probléma játék módban jelen van. És hogy a Samsung tagad és lerázza magáról a felelősséget. Annak ellenére, hogy az elképesztő játékélménnyel promózza a honlapján a Qled-eket. Elképesztőnek elképesztő csak nem a jó értelemben. Elképzelhető, hogy bizonyos készülékeken valamiért nem jön elő vagy a tulaj szeme nem érzékeny rá. Én is jó egy év után kezdtem észrevenni és sajnos onnantól már minden játékban feltűnt. De inkább elfogadtam és megszoktam, minthogy egy kisebb vagyont kifizessek egy ugyanekkora OLED-re. Majd ha lesz nagyobb lakás/ház, akkor meglepem magam valami 77-essel. De Samsung-ot soha többet, ez biztos.
Na de hagyjuk is ezt a témát, mert páran a végén kiborulnak.
-
bandi0000
nagyúr
Rendelhető PS5 egész jó áron [Euronics-ban] , extra garit kössetek rá
Xbox One: bandymnc
-
.LnB
titán
válasz oriic #105678 üzenetére
Tudod/Tudjátok nagyon jól, hogy bármikor tudok ökörködni. Sőt, ma sincs rossz kedvem, de ez az április 1, ez nekem kurva fárasztó már. Mert szarok a poénok. Ebben a topikban az lenne nekem a csúcs, ha így összefűznék a kedvenc témáimat, egy áprilisi tréfába.
Mint, hogy például:"A Sony OLED TV-vel egybeépített PS5-öt dob piacra, amin alapértelmezetten elérhetőek lesznek, az Ubisoft, legkiemelkedőbb, legzseniálisabb játékai."
vagy
"Hideo Kojima bejelentette visszavonulását a játékkészítéstől." <- Mondjuk ez nagyon nem vicces.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KaitouP
nagyúr
-
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz S e t h #105663 üzenetére
A kérdés jogos - lett volna, ha offba teszed a magad hsz-ét is.
Na, duzzogjátok ki magatokat, aztán lapozzatok át a dolgon.
Ferenczi úr:
Egészsegedre! Az bizony fincsi, remélem minimum Pick borjúmájast. Kis újhagymával, és egy forró citromos teával jó reggelt indítás.[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Bencus88
nagyúr
Májusban érkezik a gow folytatásának demoja! [link]
Na Így kell ezt -
veterán
-
KaitouP
nagyúr
Figyelem, közérdekű: kollégáimmal megállapodtunk, hogy felszámoljuk a topikot. Mentsétek le a kedvenc hozzászólásaitokat, mert aztán kaput! Vót nincs!
Jó, tudom, szar április elsejei vicc. A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Moby
addikt
válasz melega #105658 üzenetére
Az Elden Ring pont annyira semmit nem tud kezdeni az openworld mivoltával, mint a felsorolt játékok nagyrésze. Remek játék, de megtölteni ugyanúgy nem sikerült tényleges tartalommal, fele harmadekkora is lehetett volna vágni, senki nem maradt vola le semmiről. Alibizésben sem marad el az AC-któl sem egyebektől, több korábbi játékukból újrafelhasznált mobok, movesetek, bossok, stb. És minden berakva négyszer-ötször, magában, duplán, pirosban, kékben, stb.
Jó játék az Elden Ring, mert a formula nagyon működik máig, de semmiben nem kiemelkedő a fromjátékok között. Ezzel együtt még lehet az év játéka, mert...mert most ilyen világot élünk, Ez is nagy szó, hogy valami megjelent ami jó, de az újdonságtartalom az konvergál a nullához. -
melega
őstag
Szerintetek idén mi lesz az év játéka?
Szerintem az Elden Ring.
Megunhatalan 130 órám van benne és Runny endinget és 2 normál befejezést csináltam meg.A sok évesformára vágott gyorscsomagolt előrefőzött AC, Cod, Battlefield, Far Cry, Ghost Recorn elbújhat mögötte.
Év sportjátéka pedig a Gran Turismo sport 7.
Ahogy hallgattam a Forza Horizon 5 olyan mint egy dlc, és a Fifa,NBA, ICE Hockey, WWE2K minden évben ugyanaz.Szerintem a God of War Ragnarök, Plague tale requiem, Hogwarts legacy úgy is jövőre jönnek.
[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vampire: The Masquerade - Bloodhunt - Pre-Order Available | PS5
Április 27. (F2P cím)
Live-Die-Respawn
-
Bétaville
senior tag
Köszönöm a Death Stranding véleményeket.
Teszek vele egy próbát.iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
Bétaville
senior tag
válasz WhiteWalker #105648 üzenetére
Sajnos könyv az nincs, ugyanis használt, de jó állapotú gépet vettem. Biztos kivették a dobozából.
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Bétaville #105642 üzenetére
Nagyon megoszlanak a vélemények. Van akinek bejön, van akinek nem.. Én az előbbiek táborát erősítem.. Beszippantott úgy, hogy 150 óra játékidőm volt benne, természetesen platina lett.. Jó sztori, kiváló grafika és atmoszféra, pazarul kidolgozott karakterek és helyszínek.. Nekem a mai napig eszembe jut, hogy hogyan tud valaki megálmodni egy ilyen világot, hogy minden klappol mindennel.. Vedd meg lemezen, adj neki pár órát, aztán ha nem tetszik, add tovább..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Bétaville
senior tag
Hogy tudom resetelni a PS5-öt, mert van rajta egy idegen profil.
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
Bétaville
senior tag
A véleményetekre lennék kíváncsi.
Ez a Death Stranding milyen game? Jó?iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
KaitouP
nagyúr
Na, az idei E3 teljes egészében elmaradt, online sem lesz. [link]
Vagy korábban ment ki az április elsejei poén mint kéne.
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
MODERÁTOR
válasz Sanya200 #105623 üzenetére
Nekem CX van, de nem tapasztaltam semmi hasonló problémát. Egyetlen dolog változott, mégpedig az, hogy támogatott lett az Instant Game Response funkció, vagyis az ALLM. Ha eddig nem megfelelően beállítva használtad a tévét, akkor most önkényesen átvált a játékos módra, ami eltérő képprofilt jelenthet, és ezért láthatod eltérőnek a megjelenített képet. Ha mégsem tudod számodra megfelelően beállítani, akkor megpróbálhatod letiltani az Instant Game Response funkciót; tévén Settings > Picture > Additional Settings > Instant Game Response.
A konzol rendszerszoftverének korábbi verzióját semmilyen módon sem lehet visszaállítani. -
itroh
tag
A Q80T pont nem miniLed
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Tudok olyat csinálni, hogy a fő profilon ne lássam az egyik játéknak az ikonját? Van ilyen elrejtés? -
belan
addikt
-
Moby
addikt
válasz N.YCityBoy #105628 üzenetére
Az biztos. A gigabullshitek ligájának csúcsa! MINILED! QLED! MININANOQDZSMDZFLED!
Az ábc nem lesz elég lassan, csak ne kelljen leírni, hogy lcd Nyomjunk rá tejszínhabot, szórjuk meg csokireszelékkel, az majd elveszi a szagot meg az ízt. -
veterán
-
bbuffy
senior tag
válasz N.YCityBoy #105628 üzenetére
Felesleges, OLED fanok minden mást reteknek tartanak.
Nagyon jó a párnája a fülesnek, amellett hogy baromira kényelmes is. Nagyon jól szigetel.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Bétaville
senior tag
Na! Boldog tulaja lettem egy PS5-ösnek.
-
veterán
-
Moby
addikt
válasz N.YCityBoy #105620 üzenetére
Bámulatos mekkora innováció van abban, hogy még hány néven tudják eladni azt a retek lcd-t
-
Deck
titán
-
marquuard
veterán
Greg Miller and Jeff Grubb heard it was a big acquisition from Sony from two different sources
Konamit valaki?
PSN ID: marquuard
-
Sanya200
csendes tag
Sziasztok. Remélem tudtok segíteni.
Lenne egy olyan problémám hogy mióta kijött az update a ps5-höz azóta sokkal rosszabb a kép a tv-n. Egy LG oled 55bx3lb tv-m van és sokkal fakóbbak a színek mint eddig. Teljesen mindegy mit csinálok vele, újrakslibráltam a hdr-t, a tv-t visszaállítottam gyátira majd beállítottam mégegyszer, pl automatikus hdmi uhd color..stb ps5-n szintén automatikus, újrakalibráltam a hdr-t is de semmi hatása nincs, ha kikapcsolom akkor se változik. Már nincs ötletem, egyedül akkor hasonlít frissítés előttire ha nem a játék módot hanem az élénk képmódot használom. Kicseréltem a gyári kábelt is hátha, egyszerűen nem tudom mit tehetnék még. Esetleg nem lehet a ps-t az elöző update-re visszaállítani? Nem hiszem hogy a tv lenne a hibás, mert tudja a 4k 120hz-et ,a hdmi 2.1-et. És ha filmezek,youtube-ot nézek ott egyáltalán nem fakó csak a ps5-ön. Meg frissítés után egyből látszott. Játék alatt is a fények alig látszanak :( -
veterán
Maradjunk annyiban, hogy mindenben van jó is meg szar is, én pl NeoQled-et vettem, és drágább volt ráadásul mint ha vettem volna egy LGC1-et ugyan ebben a méretben, és 1 percig sem bántam meg, brutál jó tévé, és nekem pl Oled nem kellene semmi pénzért, mert mások a felhasználási szokásaim mint egy átlag embernek, tehát nekem ez volt a megfelelő választás minden tekintetben 👍
[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
Detto, Q80T. Két éve használom, minden gond nélkül. Egy baja van, kicsi már.
[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
undercover
őstag
válasz Peace #105485 üzenetére
Kilehet fogni rossz Samsungot, de nekem is Q80T van és nincs ilyen hibám. Azért ne jelentsjük ki, hogy minden darab ezt csinálja mert nem.
OLEDről azt a negatív véleményt hallottam, hogy ha sokáig van sötét rész elkezdi levenni a fényerőt és az elég zavaró tud lenni.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Wolfy33
senior tag
válasz Ctrl+Alt~Del #105610 üzenetére
-
cyberkind
félisten
válasz Infernohun #105615 üzenetére
Az összegtől függ, de ha sokat kér a Konami önmagáért, akkor nem éri meg.
-
bbuffy
senior tag
válasz syler123 #105607 üzenetére
Volt már 7P-m, fél éve, ez most a plusz verzió. TV be szánom én is az mpow ot, oda tökéletes. Amugy meg van mögötte egy 2M plusszos hifi, szóval ha büntetni kell, nem gond
Egyenlőre gyerek elszippantotta a fülest, teszt majd valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Infernohun #105611 üzenetére
Mi van a Konami-nál? MGS és ennyi? Nem értelmes biznisz ha így van. Ja meg Silent Hill.
[ Szerkesztve ]
-
Infernohun
tag
[link] Ez igaz lehet ?
Sony Buys Konami: Leakers Claim Announcement Coming Soon... -
gorgocska
tag
Srácok ha aTriwarden kft nek elküldön a controlleremet mert szarakodik akkor muszály elötte lebeszélni velük valamit (irtam e-mailt de nem reagálnak rá )vagy csak simán dobozoljam be tegyem mellé a megfelelő papirokat és ennyi?
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
syler123
veterán
válasz bbuffy #105600 üzenetére
Ha mély hangokat keresi az ember tuc tuc zenére, akkor az Mpow a befutó Ps-hez eszembe nem jutna az Mpow-ot használni, viszont arra megérte megvenni, ha este filmet nézek, akkor ezért ne húzzam ki minden alkalommal az Arctis dongle-t. Arctis sokkal tisztábban szól és vannak magas hangok, viszont a mélyek kicsit hiányoznak.
Single player játékhoz meg szerintem jobb az Soundbar, az összességében jobban szól mind2 fejestől Térhangzást persze el kell felejteni. -
veterán
-
KaitouP
nagyúr
válasz madkiller #105604 üzenetére
Itt a PH!-n van minden is, és ezért is imádom. Kedvencem a köldökszösz és a WC papír topik, de már nem aktívak/bezártak.
-
Bétaville
senior tag
Sziasztok srácok!
Kezdő vagyok PS5 terén.
Szóval. Viszi a PS5 a PS4-es játékokat?iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest