Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Megint késik a Witcher 3 nextgen frissítés.
Új időpont még nincs. -
jeni
félisten
válasz Sliderxy #106392 üzenetére
köccke mindkettőnek.
csak azért kérdezettem mert az Alza bolt egy bontatlant ad el olyan csomagban ami tartalmaz egy kulacsot egy kulcstartóval és hozzá valami 100000 pontot plusz 3 versenyautó típust.
A többi játék bolt csak a bontatlan lemezt adja annyiért mint az Alza a csomagban együtt véve. -
jeni
félisten
Tudom banális kérdés.
Használt PS lemeznél annyi a hátrány egy bontatlannal szemben,hogy a bónusz creditek felhasználásra kerültek az előző tulaj által?
A lemez állapotára most nem térnék ki rá.Ezt úgyis mindben új vevő megnézi karcos-e vagy sem.
A fenti kettőn kívül másban nem látom a hátrányát egy használtnál -
fausto
addikt
válasz Kendek #106384 üzenetére
Köszi, megnézem. Az viszont biztos, hogy a teljesen kikapcsolt konzolt is bekapcsolja a tévé, nem csak rest mode-ba.
UPDATE: megnéztem és csak azt tudom, hogy teljesen kikapcsolom a funkciót
#106388 kovsol igen, nálam is ez a helyzet. Azon kívül, hogy átrakom máshova, mielőtt kikapcsolom a tévét találtám erre más megoldást?[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz fausto #106383 üzenetére
Nekem LG C1 van, ha úgy kapcsolom ki, hogy a PS5 HDMI-volt az utolsó jelforrás ami akítív volt akkor bekapcsolja, ha TV kikapcoslás előtt átváltok másra, akkor utána nem kapcsolja be a PS5-t. Azt figyeltem meg a TV mindig azt akarja folytatni amit utoljára használtam.
May the Force be with you!
-
Sliderxy
senior tag
válasz Jazz^ #106386 üzenetére
Fehér nekem is akadt, de csak a négyzet, pedig akkor még csak pár hónapos volt és mindig tisztán volt tartva, tiszta kézzel volt használva. Ennél viszont sajnos a rezgő motorral is volt valami gond, mert kb. 3-4 havi használat után egyre hangosabb lett. Feketével sosem volt ilyen probléma, valahogy nekem az jobban összerakottnak tűnik.
-
Jazz^
tag
válasz CptAdamica #106372 üzenetére
Nekem az alap fehér kontrollernél volt a "sticky button" jelenség, a háromszögnél. Egyedül az segített, ha jó erősen, közelről ráfújtam közelről a levegőt. De ez is csak ideig-óráig segített, aztán visszaállt.
Ha van rajta még garancia, akkor érdemes visszaküldeni, nekem is kicserélték egy újra. -
Lackooo84
nagyúr
Volt. Gondolom kajás/krémes stb. kézzel nyomkodtad és a gomb mellé bement valami amitől ragad, szét kell kapni és megpucolni a gomb szélét.
The Truth is out there...
-
fausto
addikt
Sorry, úgy emlékszem volt már hasonló kérdés, de sehogy nem találom
A korábbi tévénken remekül működött a HDMI-CEC funkció, azaz bekapcsoltam a tévét, bekapcsolt a konzol is és ennyi.
Most új tévé van (LG Nanocell) és ha bekapcsol a PS, akkor bekapcsol a tévé is (ez tök jó), viszont ha bekapcsolom a tévét, akkor bekapcsol a PS - ezt a funkciót viszont szívesen kikapcsolnám, csak nem tudom, hogy hol kell?
Szóval valahol azt be lehet állítani, hogy a PS bekapcsolja a tévét, de a tévé ne kapcsolja be a konzolt?
Köszi előre is! -
marinea2
addikt
[link] Ennek szerintetek van eselye hogy kap magyar feliratot?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Bencus88
nagyúr
Lehet tudni, hogy a mai akció frissítés mikor lesz?
-
fravik
tag
Korábban talán volt erről szó, valószínűleg elkoszolódott/zsírosodott kicsit, akár egy izzadósabb kéz is elég lehet ehhez, nem kell hozzá sáros kézzel hozzányúlni.
Ha nincs még nagy baj, az sokat tud segíteni, ha ráteszed az ujjad a gombra, majd elkezded óvatosan körbe-körbe "forgatni" (bár igazából talán helyesebb az, hogy a széléhez hozzáérinteni körkörösen), párszor benyomni közben és úgy folytatni."Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
Deck
titán
-
CptAdamica
veterán
A fekete kontrollerem négyzet gombja elég furán viselkedik, nehéz benyomni és nehezen is áll vissza, valakinek volt már ilyen gondja?
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
RangerFox
Topikgazda
válasz syler123 #106308 üzenetére
Én is csak ma láttam róla videót, valóban biztatónak tűnik. Az Until Dawn nekem amolyan guilty pleasure, szerintem nagyon jót tesz az ilyen interaktív filmes játékoknak a hosszabb játékidő, így van lehetőség mélyíteni a karaktereket, a misztikumot stb. Ezért se jöttek be a Dark Pictures játékok (meg hát az ottani minőség se ütötte meg az Until Dawn szintjét). De ezt kifejezetten várom.
-
Deck
titán
válasz Bencus88 #106364 üzenetére
Ezt sem most először csúsztatják. 9 hónapja jelentették be, lassan 1,5 éve van PS5 és nem voltak képesek kiadni egy 60fps patch-et legalább ennyi idő alatt, mikor Xbox-on annyival fut. Egyedül PS-en 30fps. Nekem ennyi bőven elég lenne, de még idén se kapjuk meg lehet... Más stúdiók, más játékaihoz meg napok alatt kijött legalább egy 60fps patch/nagyobb felbontás.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Bencus88
nagyúr
Amúgy ma jelent meg a Blast Brigade vs the evil legion of Dr Cread, rohadt jópofa platform játék. Beraktam a kívánságlistára, valaki esetleg megvette?
-
Bencus88
nagyúr
Marhajó, csúszik a witcher patch
-
fogtunder
nagyúr
válasz oriic #106355 üzenetére
anno én is leírtam induláskor, de a végére csak sikerült megközelíteni azt, amit ígértek. nem mondom, hogy több ilyet, mert azért jobban szeretem, ha azt kapjuk, amit beharangoznak, de szép mentés volt és jó látni, hogy nem hagyták el a fejlesztők a projektet.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jön a No Man's Sky legújabb frissítése
Durva, hogy milyen supportot kap a játék a gyér indulása óta
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
wolf13
őstag
Elden Ring-nél lehetséges , hogy csak a felbontás és a teljesítmény mód között tudok választani ? Már nem lehet PS4 pro módban futtatni ?
-
zozika84
őstag
válasz WhiteWalker #106333 üzenetére
Inkább mit nem látnak. Mondjuk azt, hogy a játék ps5 konzolon akár 15 fps-re is leesik a "csodás" grafika ellenére
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Mike
veterán
Az hogy a népítélet nem mérvadó, ugyanis az átlag akinek tetszik, nem ír oda, hogy de jó.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
A kritikusok pénzt látnak, amiért jóket kell mondaniuk...
The Truth is out there...
-
Frod
addikt
A múlt héten még csak (számomra) noname site-ok hozták le a hírt, de a PushSquare is megszellőztette (róluk legalább hallottam korábban), hogy most csütörtöktől érkezik a Lost in Random az EA Play-be.
Remélem ez most tényleg valid lesz!Do you see the white shadow?
-
axlfsi
veterán
GT7 ugyanez volt,...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-
penge111
addikt
válasz WhiteWalker #106313 üzenetére
Számomra minden idők legjobb jrpgje, de szégyeljék el magukat, hogy nem tudtak egy remaket csinálni belőle...
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
.LnB
titán
Most jutott eszembe ez a játék. De nagy csend van róla azóta is (fél éve). Pedig azt írták (nekem), hogy 2022 vége a céldátum.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
A Nacon, és a Rogue Factor (Necromunda: Underhive Wars) friss, Unreal Engine 5-ös bejelentése:
Live-Die-Respawn
-
BusinessGuy
őstag
válasz slothunter #106254 üzenetére
Kivédhetné, nem védi. Amúgy sem a prémium minőségről híresek pláne nem a japánok ami a hardvert illeti maximum prémium kategóriákban. Mondjuk a problémákat legalább orvosolják és nem is olyan kaliberűek mint amit a nintendo művelt a Switchel miszerint évekig még a fórumjaikról is kimoderálták aki a drift problémát szóba merte hozni, és egy máig létező durva hibarátájú jelenség amit késöbb elismerve javítgatni kezdtek... Ráadásul ami a Switchen belül fogad ha szétszeded, rég láttam olyan okádék minőségű hűtést amit abba beletaknyoltak jó olcsón. Egy laza tisztítás (értsd a belehányt ropogósra égett hulladék pasztát és az indokolatlan 2 paszta között elhelyezkedő -nem vicc ez a nintendo szuper megoldása- hővezető ragasztólapocskát kikaparod és beeraksz 1500 forintos pasztát plusz thermal padot a megfelelő helyekre, csodát tesz azzal a kis géppel....
Coilwhine az első lemezes gépemnél volt. Ami furcsa volt hogy nem az első perctöl. Csendes néma gép volt ritkán hallható ventivel ha nagyom hüteni kezdett. Aztán kb fél évesen mikor úgy 60 órát beletettem az Assassins Creed Valhallába elkezdett zümmögni és napról napra egyre hangosabb lett annyira hogy már ha tv-n toltam a hangot abba is zavaróan belehallatszott. Szétszedtem a ventiig hátha az ismert matricabecsúszós hiba és nem is CW, de sajnos nem az volt. Viszont gondoltam mielött gariba vinném ráb*sztam egyet a táphoz közeli részén és bekussolt... Máig boldog gazdája van a gépnek. A controllerével több bajom volt, olyat fogtam ki aminek 2 gombja állandóan beragadt -ez szintén ismert hibajelenség a dualsense-eknél, de ritkább- és tisztítani kellett 1-2 hetente. Vettem még másik controllert ahhoz a géphez szintén régiszériás már lassan másfél éves és semmi baja se drift se beragadás se eltörő rugó. Az új gépem a lemezes helyett digit új szériás lett immár fél éves, új szériás controllerrel. A gép néma CW sincs és a controllerrel sincs semmi.
-
ldave
félisten
válasz WhiteWalker #106313 üzenetére
Sajnos kritikán aluli lett az a remaster, 10-15 fps csaták alatt, rosszul felskálázott hátterek. Ennyire low effort kiadásért nem vagyok hajlandó pénzt adni, hiába korszakos klasszikus.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Ma érdekes üzenetet adott a PS5, kiírta, hogy Parental control miatt a hálózati dolgok csak limitáltan érhetőek el, pedig nincs ilyesmi beállítva a gépen, egyedüli fiókom van rajta. Egy restart szerencsére megoldotta a problémát.
A Slime draws near! Command?
-
_Balee_
aktív tag
A lemezes GTA Trilogy Definitive Edition-ből nincs PS5-ös verzió ugye? A dobozos PS4-es verzió upgradelhető PS5-re?
[ Szerkesztve ]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
syler123
veterán
The Quarry gameplay
Nem is hallottam erről a játékról, de eléggé bejövős. Valami olyasmi, mint az Until Dawn. Júniusban jelenik meg. -
KaitouP
nagyúr
válasz fogtunder #106304 üzenetére
Most tönkretetted az illúziót amiben éltem. Azt hittem te vagy az, aki eljön éjjel a párna alá tett fogamért. 22 fogon keresztül vertél át. Szégyelld magad.
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
GangBAng^
tag
válasz KaitouP #106303 üzenetére
toroltem is :) nem is emlekeztem, h volt masik, nem ks hasznaltam 2015 ota :D z regi UnrealTournamentes klanom neverol es mail cimemrol meg ne is beszeljunk :) [pain]GangBAng :D Progressive Attackers In the Network :)
na visszaterve a topichoz, nyarig jo lenne a ps5 :) raerek :)
[ Szerkesztve ]
GangBAng^
-
KaitouP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.