-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz WhiteWalker #106857 üzenetére
J"ó , szebb, nagyobb , bővebb de lényeg ugyanaz: menj "A" pontba ott csinálj valamit , majd menj "B" pontba és ott is csinálj valamit."
Melyik játék nem erről szól?
Egy találós kérdés, ha már felhoztad: Melyik az a játék, aminek a cselekmény az, hogy juss el A pontból B-be, és vidd el a lányt?
The Last of Us W | W | H | W | W | W | H
-
Lackooo84
nagyúr
Gondolom egy betűt sem makogsz angolul, és lóf*szt sem értettél a történetből + poénokból. Hát úgy persze, hogy szar a játék...
The Truth is out there...
-
Szabi®
addikt
Én a buzi Tony balladáját (Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony) még csíptem, de az volt az utolsó rész ami tetszett. A sima 4-es nekem sem volt szimpi, az 5-ös megvalósításilag nagyon bejött, de borzasztó unalom volt a vége mindig. Szinte küldetést nem is csináltam benne, csak mentem ész nélkül egy rabolt járművel a térképen.
Azért annyit hozzátennék, hogy amikor a GTA-k "menők" voltak (3, Vice City, San Andreas, 4 ) akkoriban valamirevaló openworld nem is volt, és mára ez változott meg, így a mai felhozatalhoz képest csak egy erős 6-os a játék nálam, de akkor sem feltétlen nyomnám. -
fausto
addikt
Az érthető, hogy ha a karakterek nem jöttek be, az sokat elvesz az élvethetőségből, így gondolom a sztori sem kötött le annyira.
De a többivel nem értek egyet."az irányítás sokszor bosszantó volt. " mi volt a gond az irányítással? Én egyedül az FPS nézetet nem érzem 100%-osnak, de az mondjuk érthető is, hiszen nem annak volt tervezve.
"nem sok újítás van benne akár a harmadik részhez képest" - ez mondjuk nem igaz, mennyi mindent beletettek már a korábbi részekhez képest? Melyik korábbi részben vagy akár melyik másik openworld játékban van ennyi lehetőség, különöbőző tevékenység? Melyik korábbi GTA-ban voltak hasonló heistek, ahol az elejétől kezdve megtervezed, hogy hogyan akarod végigvinni, összeszeded hozzá a felszerelést, levezényeled (3 karakter között váltogatva)
De nem csak ezek, hanem akár a fő, akár a mellékküldetések között is vannak nagyon emlékezetesek (a kedvenceim: amikor Jimmy elköti a jachtot és utána kell menni; amikor Micheal lelövi az utasszállítót és Trevorral üldözni kell a vidéki területen a lángoló, zuhanó gépet; amikor Trevor a kis repülővel beleszáll a Merrywather gépbe és utána menekülni kell onnan; meg persze a rablások) Persze vannak egyszerűbbek (XY elviszel valahova, ahol beszél valahova, majd vissza), ezek nyilván azért vannak, hogy a sztorit előrébb vigyék.
De összességében több izgalmas, változatos küldetés van, mint ahány töltelék."Jó , szebb, nagyobb , bővebb" - Igen, és tegyük hozzá, hogy nem kicsit! És elég jól sikerült megtölteni élettel ezt a hatalmas teret, akár a random eventekkel, akár az NPC reakcióival és beszólásaival.
"de lényeg ugyanaz: menj "A" pontba ott csinálj valamit , majd menj "B" pontba és ott is csinálj valamit." - ezzel mondjuk tényleg leírtad a videojátékok nagy részét. A Witcher-ben is tulajdonképpen ugyanezt kell csinálni és ráadásul a W3 gameplay egyszerű és fapados, ott inkább a narratíva miatt lesz emlékezetes 1-1 küldetés.
"Már a negyedik résznél is éreztem ezt , de ennél nagyon kijött" - az mondjuk nekem is csalódás volt, a technikai részeken kívül visszalépésnek éreztem a SA-hoz képest.
Egyébként ezt úgy írom, hogy szintén játszottam a korábbi részekkel, még a handheld epizódokkal is (a kivéve Chinatown-t, azt nem vittem végig)
Ráadásul elég friss az élmény, mert szintén most pörgetem, már a vége felé vagyok, de az előző generációkon is megvolt. És akkor még az online-ról nem is beszéltünk. -
ProEvoFan
nagyúr
Akkor én vezetek. Életemben nem játszottam még az ötödik résszel. Az első néggyel igen.
-
Moby
veterán
"de lényeg ugyanaz: menj "A" pontba ott csinálj valamit , majd menj "B" pontba és ott is csinálj valamit."
Gyakorlatilag definiáltad a teljes videójátékkínálat 99%-át. A maradék 1%-ban nem kell menni benne sehova, és ott nem kell csinálni semmit. Szóval az összes gamertopik zárható.
Az utolsó majd kapcsolja le a villanyt. -
MODERÁTOR
Ciki vagy sem, én meg pont most értem a végére a San Andreas-nak. Ezzel pedig bepótoltam a trilógiát, ami viszont nekem maradt ki anno.
Én mondjuk élveztem a játékmenetet, és egyáltalán nem érzem azt, hogy az ötödik rész már nem szórakoztató. Valószínűleg a legtöbben így vannak vele, amennyit eladtak már belőle... -
Raga
senior tag
Na ez jó kritika…szeretek ilyeneket olvasni…nem mellesleg minden szavával egyetértek
-
parandroid
félisten
Nem vagy egyedül a véleményeddel, már a gta4-et is az ellenszenves fő karakter miatt nem játszottam, az 5 is emiatt maradt ki. A 3+SA még végigment nálam annak idején PC-n.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Mobil flották
- Nintendo 3DS és DS topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen NAS-t vegyek?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- RETRO Gamestick 128gb + kontroller 2x
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel