Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nayrobi
őstag
Itt az ázsiai lista, folyamatosan frissül:
-
Elderath
őstag
Tolom multiversus alphat. Nagyon jó lesz ez. Szerintem a legminőségibb smash klón és f2p lesz.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
-
Frod
addikt
válasz hoppus #109087 üzenetére
Igen, sokkal egyszerűbb, mert sokkal többet gyártanak belőle.
Digitálisra vagy vársz (sokat), vagy felárral szerzel másodkézből.(Esetleg ha pont mákod van, akkor mondjuk éppen elcsíped hogy egy bolt pont kirakja a készletet, amikor te pont ott vagy/nézed a netet... de az első két opció reálisabb)
#109081 ProEvoFan
Pushsquare szerint holnap (én is mára emlékeztem) van megjelenés, szóval később lesznek hírek.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
hoppus
újonc
válasz Lord_Sordi #109088 üzenetére
Digitális?
-
marinea2
addikt
Sziasztok! A mostani akcios pokember 6700- ert 60fps es magyar feliratos?
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
ProEvoFan
nagyúr
Elvileg ma jelent meg Ázsiában az új ps plus.
Azóta semmi hír hogy mi lesz az a ~400 játék a ps plus extraban? -
fausto
addikt
Üdv, Returnal trófeákkal kapcsolatban van, aki penge?
Lenne kérdésem a játék topikjába, ha valaki tudja a választ, segítsen légyszi!
Köszi előre is! -
Gorgonka
aktív tag
Én tegnap (vagy szombaton?) adtam le egy rendelés a Sony Központi Szalonban. Nem tudom lehet-e még rendelni, de felhívtam őket ma, hogy mégis, hogy készüljek és mondta a kolléga, hogy megmaradt nekik egy adag egy éves PS plus kártya vagy mi az és azokat gépekkel egytt adják el. Azt mondta, hogy 1-2 hét és jönnek a gépek.
Érdemes lehet megnézni, hogy lehet-e még rendelni. -
hoppus
újonc
válasz Kendek #109073 üzenetére
Köszi a választ, hol írják ezt, mert én az oldalon azt látom, hogy - bár az információ 2022. 05. 20-án lett frissítve - a 2021. 12. 15 - előtt leadott rendeléseket dolgozzák fel. Ezért kérdeztem, hogy mennyire vannak lemaradva, mennyire megbízható az az üzenet ott. Emailben is azt kaptam, de a másfél hónap az annyira nem is vészes.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ázsiai PSN szivárogtat a klasszikus játékokkal kapcsolatban.
Live-Die-Respawn
-
hoppus
újonc
Sziasztok! Lehet, hogy rossz helyen kérdezem, de próba szerencse: Konzolvilágos Playstation 5 rendelésekkel van valakinek tapasztalata? Mennyire vannak elmaradva? Érdemes egyáltalán a "szállítás alatt" címen futó PS5-t rendelni? Köszi!
-
addikt
válasz Elderath #109065 üzenetére
Mission részben most megéreztem, hogy nincs checkpoint...az első melákkal küzdöttem 2-3 alkalmommal a barlangban, de utána simán elmentem a boss -ig. Ott viszont a végén egymást öltük meg (igen, ő is összeesett). Ami nem is lenne baj, csak visszarakott az elejére. Kicsit rosszul érintett, mivel ez lett volna a mission vége.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
veterán
-
sting2
addikt
-
Elderath
őstag
válasz MultiDoodad #109045 üzenetére
Na most már otthon vagyok úgyhogy tudok rendesen írni. Én filmeket nem láttam, de sorozatot imádtam. Én alapból szeretem az ilyen multikat. Day 1 megvettem miután toltam a betat és már elég sokat toltam. Szerintem nagyon fun. Van pár bug meg kis jank, de iszonyat eltalálták a filmek/sorozat hangulatát és az összes VA az eredeti színész, ami szintén sokat hozzáad. Grafika nagyon szép, performance lockolt 60. Technikailag nagyon rendben van.
Ez egy multi játék elsődlegesen, van 5 kis sp mission ami baromi nehéz és checkpoint sincs, de aki singleplayert akar az meg se vegye, mert ez multi game. Játék nagyon sikeresen rajtolt, 5 nap alatt több mint 500k eladás és a survival queue az kb 2 másodperc mivel crossplay is van
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
-
veterán
válasz sting2 #109060 üzenetére
Sajnos mióta megszűnt az újság, nem igazán követtem a dolgokat, így azt sem tudtam,hogy ő vagy a többiek aktívak maradtak😳 Egyedül martin-t tudom, hogy ugye Gabival csinálták a PSC-t utána, aztán kb ennyi...de akkor ránézek erre az oldalra köszönöm Csak így simán Gamer az oldal neve
[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
válasz N.YCityBoy #109059 üzenetére
Akkor gondolom neked is ünnep egy, egy, új VM teszt a gameren?..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
veterán
-
sting2
addikt
válasz ProEvoFan #109057 üzenetére
Dead Space...
(.. de Reiker, Tyler, Liquid, sem semmi cikkeket dobtak össze, olykor, olykor.)
A mai napig lepadlózom egy, egy, teszten, tudva hogy mikor és miről készült..
Igen, az összes szám megvan és a mai napig tréningezek belőle a gyerekeimnek.[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sting2
addikt
válasz 3L1T3 #108966 üzenetére
Bizony.
Az X360 rész egyik "nagy újítása" volt, az alagútból kiérkező versenyzőt élethűen elvakitó napfény.
Az addigra már, már, Írói magassagokban körmölgető, de még mindig csak 20on Pár éves Wilson, meg is írta
" élete második legjobb tesztjét" róla a megboldogult 576 Konzol ban..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
őstag
Lehet most értelmes áron venni valahol PS5 Lemezes verziót? Ha igen hol?
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
addikt
válasz Richie70 #109049 üzenetére
Amíg aktív, élő előfizetésed van, addig hozzáférsz azokhoz a játékokhoz, ami a csomag része. Ezt írta ugye ő is feljebb.
Tehát XY játékkal 2 esetben nem tudsz játszani:
1. Ha lejárt az előfizetésed.
2. Ha kikerül a játék az előfizetői csomagból.Mivel lesznek az előfizetésben fix. játékok, meg olyanok is, amik csak bizonyos ideig vannak benne. Utóbbiról nincs pontos infó, mert nyilván egyes játékok egyéni megállapodás alapján kerülnek be.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz MultiDoodad #109045 üzenetére
Még nem sok mindent tudok mondani. Másikban nem tudom olvastad -e. Dodge nekem fura, viszont a harc egész jónak tűnik.
Animációk nem rosszak, de az ellenfelek nem sokan vannak. Vagyis sokan vannak, de eddig néhány fajtát láttam, amit klónoztak . Vagy ugyanaz, vagy ugyanaz más ruhában.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz MultiDoodad #109039 üzenetére
Egyelőre csak a tutorial -t nyomtam le, illetve elkezdtem a Missions részt, de az jelenleg (még?) single -nek tűnik. Még nem tapasztaltam ki mi újság és hogy megy.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz MultiDoodad #109034 üzenetére
Ma reggel vettem meg, de még nem játszottam vele. Én is kíváncsi vagyok rá.
Xbox -ra, Argentin kóddal.
-
Moby
addikt
válasz MultiDoodad #109036 üzenetére
Én nem tudom, nekem az asszimetrik multi nagyon ismeretlen terület, ráadásul nagyon nem vagyok ED fan, szóval megítélni sem tudnám, de nem is próbáltam ki.
-
Moby
addikt
válasz MultiDoodad #109034 üzenetére
Én nem tudom, csak azt látom, hogy az ára fénysebességnél is gyorsabban állt bele a földbe. Ződre, argentín kódot látok már 5 euróért is. Nagyin kemény...én nem is értem, ekkorát bukott?
-
MultiDoodad
aktív tag
Ez a Evil Dead: The Game mennyire lehet jó játék? Öcsémmel gondolkozunk most rajta, de nem igazán látom át mi is ez igazán pontosan.. pvp vagy pve ?
-
BusinessGuy
őstag
válasz Fox Mulder #109003 üzenetére
Másodjára talán sikerül tartalmat is önteni bele..
-
Moby
addikt
válasz ludxjk #109026 üzenetére
Mert a kimenő jel, az mindig 60Hz (kivéve, ha 120Hz-et is tud a játék és a tévé is, és ha be is van állítva, illetve VRR esetén). A tévéd meg nem fogja tudni hány fps-el egy a játék. Azt VRR nélkül csak képanalízissel lehet megállapítani, ilyenre meg nem képesek a tévék.
[ Szerkesztve ]
-
ludxjk
csendes tag
Ac valhalla quality módba 30 fps oszt csíra tv gameoptimizer 60at ír mírvanez?
-
KaitouP
nagyúr
válasz gamegod #109024 üzenetére
Hát annyi. PC részletességű opciógárdát vártál?
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
KaitouP
nagyúr
válasz ρσгτσ #109017 üzenetére
Natessék! Fiúk-lányok, lehet jelentkezni, legyen ez is hungarikum!
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
addikt
-
Mr.Wiking
tag
Szerintetek az uj PS Plus csomagokból is lesznek boltokban megvásárolható fizikai kártyák? Vagy csak online?
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Átlagos nap a Dark souls 3-ban.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
KaitouP
nagyúr
-
senior tag
-
.LnB
titán
válasz KaitouP #109001 üzenetére
Nyilatkozta már, hogy több játék készül.
(még az is lehet, hogy három. Ha az Xbox-os pleyka valid)[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KaitouP
nagyúr
válasz ρσгτσ #108991 üzenetére
Ezzel egyúttal akkor szerintem megdőlt végleg, hogy Kojima Silent Hill játékon dolgozik - legalábbis én szerintem egyszerre két játékkal egyszerre nem foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Digitális Állampolgárság Program
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DUNE médialejátszók topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Need for Speed: World Online
- További aktív témák...
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest