Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Megnéztem a katalógust. Nem értem 1-2 cím miért a Premium része és nem az Extra-ban van benne.
Pl.: MK11, Horizon: ZD, Chicken Police ...[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz s7evcsenko #111769 üzenetére
Azért, mert az átmeneti időszakban letiltotta a sony a hosszabbítást. Ha essentialod van, akkor azt fogja hosszabbítani vele. Ha magasabb van, akkor értékarányosan fogja arra váltani.
-
Moby
addikt
válasz N.YCityBoy #111787 üzenetére
-
Lackooo84
nagyúr
válasz TrishtanAG #111792 üzenetére
Hát megnézném én azt a képet... A psen hiába mérsz, mert a kaka psn szerveren mér. A netem tuti jó.
The Truth is out there...
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Lackooo84 #111748 üzenetére
Furcsa, ugyanilyen netem van, csak Trékomos. Kipróbáltam most direkt olyan pörgős játékokat, mint a DMC HD kollekció, meg a Castlevania. Mintha szegény egykori Ps 3-mamat dugtam volna be, teljesen olyan élmény. Érdekes lenne egy speedtestet csinálni, hogy mekkora net van a gépen, amikor így pixelesedik.
www.adventuregames.hu
-
veterán
-
Elderath
őstag
azt tudjuk, hogy sony 1st party nem lesz day 1 az új ps+ ba, de azért remélem kisebb címek jönnek majd. Stray pl jön jövő hónapban
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Bogyi007
veterán
válasz RaGi91 #111781 üzenetére
Nos egy korábbi esetet látva, akinek átadod annak jobban jársz ha adsz valami meghatalmazást hogy TÉNYLEG neki adod át a rendelést - ez nem árt ha valami írásos formában történik meg.
Nemrég volt itt a topicban egy eset ahol alig adták át a gépet annak aki előtte átvette más rendelését.Másrészt a többiek számára itt a valódi bizonyíték hogy az Alza egyenlőre azon az áron adja oda a gépet amire a rendelés le lett adva. ez több mint korrekt tőlük.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
RaGi91
senior tag
Sziasztok!
Most jött az e-mail Alzától 2022.01.25-ös ps5 lemezes rendelésemet szállítanák házhoz.
Lehet ezt módosítani áruházi átvételre és átruházni valahogy? Nekem már nincs rá szükségem, így szívesen átadnám valakinek. 184.990 Huf.
Mi ennek a módja? -
cactuar
aktív tag
válasz Szilágyi84 #111777 üzenetére
De igen, benne van a középső csomagban, az Extra -ban.
-
Elderath
őstag
-
Szilágyi84
senior tag
Ps+ prémiumba nem úgy volt, hogy lesz kezdéskor a Returnal és mégse vagy majd később várható?
-
Dreimus
senior tag
válasz Steven King #111775 üzenetére
Kaptál a csomagban a játék érkezésekor egy alza-s blokkot annak a tetején vagy alján van ha kidobtad akkor support talán tud segíteni
-
Steven King
csendes tag
válasz RangerFox #111768 üzenetére
Az Alzán a könyvtáron belül van két almappa a licencek és a játékok. Nos a licencekben nincs ilyen a játékokban pedig azt a szöveget találtam amit az előbb írtam:
"Az aktiválási kód a szállítmány csomagolásán vagy a borítékban található termékhez mellékelt címkén található."
Van ott egy gran turismo-s kép és ha rá kattintok akkor be lehetne írni ha jól sejtem kétszer 3 karaktert és így aktíválni. Nost ezt a kódsort nem találom. Hol lehet? -
.LnB
titán
Triwarden gariztatás letudva.
Akartam kérdezni az illetőt a boltban, hogy esetleg, nem lehetne e, hogy ne fehéret kapjak. Esetleg rá is fizetek ha kell.
De mielőtt megszólaltam volna, elindult a raktár felé, és kérdezi. Általaban feheret szoktunk adni, de most nagyon sok feketénk van. Az jó lesz?
Rendesen nevettem egyet, mondtam neki, hogy ebben a pillanatban akartam kérdezni őt...
Úgyhogy most fekete van. De nem mondom, hogy jobb mint a fehér. Frankó ez a kontroller fehérben is, meg feketében is.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Nayrobi
őstag
Ahogy látom megjelent a ps+ menüpontnál egy last chance to play oldal, ami listázza a hamarosan kikerülő játékokat
-
Szilágyi84
senior tag
A régi Ps+ havi 3 játék változatlanul hónap első keddjén fognak jönni és a prémiumba ?
-
MODERÁTOR
Nálunk nem, de ahol volt Now szolgáltatás is, ott érdemes lehetett évekre felhalmozni, mert úgy átváltással fele annyiba került a Premium csomag. Ezért állították le az előre beváltásokat, hogy ne trükközzenek vele az emberek.
-
echterion
nagyúr
Akkor max. kép kell mindkét oldalról meg a blokk. Ha a magyar üfsz. is úgy működik, mint a világ csendőreinél, mert nálam ezeket kérték, illetve az email képet a kulcsról, digit verzió esetén.
-
s7evcsenko
addikt
válasz RangerFox #111758 üzenetére
tegyük fel, hogy engedi...
akkor megkapon a teljes 12 hó Essential?
Ha igen, akkor eddig miért nem lehetett ráplusszolni, ha semmi hátrány/előnye nem lett volna?echterion:
nekem rendes keménypapírom van, amit én bontottam fel... fura lenne, ha nem tudnák validálni.
Én inkább attól tartok, hogy esetleg csak 3/4 évet kapok, vagy ilyesmi.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Steven King #111766 üzenetére
Alza fiókodban nincs benne a license-eknél?
-
echterion
nagyúr
válasz s7evcsenko #111757 üzenetére
Ugyanebben a cipőben járok most kb. én. Vettem cdkeys-ről amcsi plus-t, amit nem enged aktiválni, pedig nincs rajta plus. Support visszadobta a kódot, mondván a paypal bizonylat alapján nem tudják validálni a kódot: "We reviewed your request and cannot validate the voucher code you purchased based on the store receipt provided. Please reach out to the retailer the voucher was purchased from for further assistance. We don't determine retail store policy, but you may be able to seek a replacement or refund from the retailer."
Hónap vicce, persze a bolt szerint rendben van a kód, több választ egyenlőre nem kaptam arra, hogy akkor toljanak egy refund-ot vagy valami. Ha hétfőig nem oldódik meg, akkor megyek a paypal-hoz.******
-
Steven King
csendes tag
Teljesen véletlenül nincs köztetek olyan aki az alzáról vette a Gran Turismo 7-et és kapott hozzá promóciós kódot? Hol találom a kódot? Az alzán a következőt írja: "Az aktiválási kód a szállítmány csomagolásán vagy a borítékban található termékhez mellékelt címkén található."
Na én lehet vak vagyok, de nem találtam ilyet. Borítékot nem találtam, a csomagoláson pedig megint csak nem láttam ilyet, vagy nem tudom mit kell nézni az is lehet. Aki nálam tapasztaltabb ezen a téren tudna segíteni?
Előre is köszi! -
RangerFox
Topikgazda
válasz Szilágyi84 #111760 üzenetére
Nem adnak mellé...
-
mkrisz12
tag
Szia! Tegnap kifizettem a különbözetet 8800at premiumra, utána ráküldtem a 12 hónaposat, simán hozzáadta. Annyi, hogy fél évre váltotta, de ezt tudtam és nekem megéri így is. Szerintem supportnál kérdezz rá, ne várj lejáratig.
Látom ha hiszem.
-
MODERÁTOR
válasz Szilágyi84 #111756 üzenetére
Működni működik, de a stream az jobb vezetéken keresztül, hogy minél kisebb legyen a késleltetés.
-
RangerFox
Topikgazda
Igen, de próbáld ki most is, engednie kellene már.
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Van egy 12 hónapos PS Plus kódom, amit nem enged aktiválni a meglévő előfizumra. (illetve egy hete még nem engedte).
Ha lejár az előfizum, akkor majd tudom aktiválni?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Szilágyi84
senior tag
Ps+ prémium strem wifin keresztül is működik rendesen Vodafone legnagyobb csomagjával vagy össze kéne dugni inkább a Ps5-öt a routerrel ?
-
Nayrobi
őstag
válasz KenKesey #111752 üzenetére
A psnowból kiindulva, ha valami időlegesen kerül be, 3-4 vagy 6 hónapra, ott egyből látni fogod hogy meddig lesz a szolgáltatás része, mint pl most a rdr2, wrc10 vagy a shadow warrior 3 kapcsán. Ettől függetlenül kikerülhetnek más játékok is, ezt mailben szokták jelezni kb egy hónappal korábban, ha fel vagy iratkozva a hírlevélre.
-
KaitouP
nagyúr
válasz vm93hun #111730 üzenetére
Vannak emberek családdal, esetleg gyerekkel, állással, és nem a gép elé vágodnak be egyből, miután hazaérnek.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Lackooo84 #111748 üzenetére
Amúgy nem is az input lag a vészes, az alacsony felbontás és mosott textúrák meg betudhatók annak, hogy PS3 hardveren futnak a régi címek. Ami kicsit zavaró, hogy azok a PS4-es címek, amik utólag kaptak PS5 upgrade-et, azok sima PS4-en futnak, így sok játékban le kell mondani a 60fps-ről meg a többi jóságról streamelve.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz TrishtanAG #111736 üzenetére
Cat 6 kábel digi 1000 2.5G képes router... ennél többet nem tudok tenni...
-
EmThor
addikt
válasz vm93hun #111729 üzenetére
Gaikai-jal toltam még anno pc-n a witcher 2-t, egész jó volt, pár héttel azelőtt hogy a Sony megvette volna a őket.
Azóta passz. Jövő héten lejár a plus és meglátom melyikre érdemes előfizetni. Addig várok egy akciót a days gone-ra és az integrade-re mert plus-bam behúztam és amíg él az előfizu ezeket nem lehet megvenni. Jó dolog hogy a ps1-es címeket pl meg is lehet venni (ps3 után újra...) de pl nem mindegyiket. Tekken 2 pl úgy látom nem.[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
saelin
veterán
Amúgy várjunk már. Mostmár nem lehet csak a Now-ra előfizetni?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz Lackooo84 #111728 üzenetére
Ott valami gond lesz. Nekem a stadia-val van közelebbi tapasztalatom és ott semmi inputlag nem volt. Az viszont tény hogy nem hozza a natívan futtatott játék képminőségét, főleg sötét jeleneteknél vagy ahol sok a robbanás stb.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
veterán
-
gamegod
senior tag
bízom benne hogy a SiFu, Kena, Sackboy 3as is bekerül majd a ps plusba
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Gorgonka
aktív tag
Nekem semmi gond a szolgáltatással. Gyors, szép, nincs lag.
Napok óta sírjátok tele a forumot (nem zavar, csak mondom), hogy biztos szar lesz, meg minek ez egyáltalán...etc. Meg nincs benne a Spider-man 2 és az új God of War...
Akinek nem tetszik a szolgáltatás, mondja le és kész. -
pr0bi
senior tag
Mafia1 remake le is tölthető vagy csak stream? Furcsa mert natív ps4 játék mégis streamet ír az oldalán.
-
veterán
Ugyan ez, teljesen jó nálam is minden, infamous2 lemászik a tévéről pedig nem mai darab és tűéles akadás semmi...
-
zkxdn
őstag
válasz eisento #111718 üzenetére
Már bocsánat....de nem olvastok híreket/trendeket?
Xbox Game Pass? EA Play? Netflix / Disney + / HBO Max... egy kaptafa mind és nem ma találták ki őket....
Persze lehet nem szeretni csak nemértem a meglepődést. Nem újdonság azért annyira. Ezért a szolgáltatásért nyávogtak a Sonynak az emberek évekig...
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
válasz Fox Mulder #111721 üzenetére
ha belekerul konyvtaramba legalabb addig elerheto lenne amig van elofizetesem...
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
opr
nagyúr
válasz vm93hun #111730 üzenetére
Nem mindenki tolti a fel eletet a PS elott.
Alirasra reflektalva: Tudod, van, akinek "elete van", ezert lehet, hogy akar hetekig nem tud leulni jatszani ele.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
vm93hun
aktív tag
Üdv a jövőben!
Kb. ugyanazt kapod, mint amikor 10 éve még Gaikai-nak hívták a technológiát. Ennél többet nem lehet kihozni belőle. Egy zsákutca az egész, de csakazért is erőltetik.Azt meg külön nem értem, hogy ha van az adott rendszerhez való verzió, akkor miért nem tölthető le?
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Lackooo84
nagyúr
Kipróbáltam ismim accountjáról a PS3 sztrímet... hát, hogy ezért pénzt mernek elkérni az felháborító. A kép pixeles, maszatos okádék, akkora az inputlag, hogy némely játék konkrétan játszhatatlan (pl. batman). Ez még rosszabb, mint a UK accal volt stikában a now. Nyakam rá, hogy nincs magyar szerverük...
Observer system redux PS4/PS5 verzió aztán csak sztrímelni lehet...
[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
Ideje volt...
[link]
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
proly01
őstag
Jezus! Kinek van ideje ilyen kommentet írni hétköznap. Ohhh my god.
Magyarország jobban teljesít....Pr:)ly....
-
veterán
válasz Fox Mulder #111721 üzenetére
+1
-
Raga
senior tag
Fortnite Zero Build aki nyomja és felnőtt férfi felvehet barátnak hogy időnként lehessen menni többen.
-
senior tag
-
eisento
addikt
Hali. Kis segitseget/megerositest kernek.
Frissitettem a psplusomat a fullosra. Ha bepakolom konyvtarba pl a classicbol meg a sima collectionbol akkor az megmarad jatszhatora amig van elofizum?Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
EmThor
addikt
PS4-en is lehet PS3 játékot streamelni, vagy csak PS5ön?
Kívámvdi vagyok nektek hogy megy!
Köszi!Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
.LnB
titán
Azért is veszem meg, mert ő a kedvencem. Bár ha lenne egy Itachi & Sasuke bundle, azon is elgondolkodnék.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
proly01
őstag
Tudnátok olyan PS5-ös játékot ajánlani fizikai vagy digitális formában ami:
2D, hasonlít a dead cellshez és a souldershez de nem souls játék,hanem csak olyan mész a fegyverekkel aztán ölöd a népet pl. mint régen a contra volt.....Pr:)ly....
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Szilágyi84 #111703 üzenetére
Olyan lesz, mint Xboxon.
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok a megújult Ps + prémiumban is lesznek havonta új játékok úgy mint eddig 3 ,vagy ott mennyi lesz ? Vagy cserélődnek mint Xboxon jönnek újak és vesznek ki régieket ?
-
.LnB
titán
válasz S e t h #111700 üzenetére
Mondjuk ez már durva szint. Főleg a rendszer.
Engem a Telekomnál az csesz fel, hogy most kijött az, hogy az ügyfélszolgálatos chat-es kollégák hazudnak. Három ember, három különböző konklúzió. És a végén kvázi lerázásként hazudtak, meg hitegettek, hogy most már meglesz a számla. És nem elég, hogy a Vandával gátolják az ügyintézést. Maguk az ügyintézők sem akarnak/tudnak segíteni.
Az ügyfélszolgálatos email címről ne is beszéljünk. Teljesen halott.
-
.LnB
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest