Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz STC Speed #112590 üzenetére
Nekem a 9-ben úgy a harmadánál, felénél jött a lehetőség, hogy átugorjak egy másik kategóriába (javarészt fix első helyekkel). Persze lehet folytatni is, én általában végigtoltam az adott szezont azzal, amivel elkezdtem. Ez karrier, itt max ilyesmi van, pont jó, hogy nem kell sietni se és ki tudja az ember tapasztalni az autót, a viselkedésüket. A többi módban meg azt választasz, amit szeretnél.
Ha jól emlékszem nem is minden szakasz van meg mindegyik szériában, mert az elejében jóval kevesebb van kezdéskor..
-
s1ckness
kezdő
válasz Scholes9 #112454 üzenetére
Igen, beszereltem a helyére, csavarral rögzítettem és visszaraktam rá a fémlapkát is. Aztán jött a melegedés, most pár napja kiszedtem a fedőlapkát és így kicsit javult a helyzet.
Egyértelmű, hogy az SSD melegszik és az is, hogy a Ray Tracing tesz be neki. Lenyomhatsz órás versenyeket GT7-ben és F1-ben is, nem melegszik túl. Viszont ha a menüben töltesz mondjuk 10 percet, akkor esélyes, hogy igen (az enyém legalábbis). Mindez kb. 32 fokos szobai hőségben persze. Más játék nem csinálja, szóval csak a Ray Tracingre tudok gondolni, mert mind az F1, mind a GT a menükben használja (és csak ott). GT7-ben ki lehet kapcsolni (performance mode), F1-ben viszont úgy tudom nem (itt a performance mode 120 fps, viszont tudtommal a menükre nincs hatással).
-
KaitouP
nagyúr
Napokon belül bejelenthetik az új Silent Hill-t: [link]
Hacsak nem kamu.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
razor1010
tag
azért nagy C typeok. felteszik a controllert 500ft-ért meg a digital editiont 150K-ért, hogy a kereső kiadja, természetesen egyiksem rendellhető, milyen érdekes
-
razor1010
tag
Csumpa. Valahogy meglehet oldani, hogy pc-ről és ps-ről is kapjam a hangot és működjön a mikrofon is? Láttam yt-n, hogy az astronak van az A40-es MixAmp-os megoldása. Van ahoz hasonló megoldás pénztárcabarátabb áron? Ha nem muszáj nem vennék most új fülest meg keverőt 60-70K-ért.
-
mkrisz12
tag
Telekomnál van Horizonnal ha valakit érdekel
Látom ha hiszem.
-
Frod
addikt
válasz Peace #112582 üzenetére
Elég deal szolgáltatásnak tűnik, apró szépséghiba, hogy konkrétan nulla cím van, ami érdekel az Ubi kínálatából, így nem is puffogtam miatta, hogy ezt eddig még nem kaptuk meg a Sony konzoljára.
Szemben az EA Play-jel ami jó dolog, és az legalább már van itt is.
(Bár az a fajta, még mindig nincs, amivel a premier címeket lehet tolni 15€-ért, hátha a Jedi Survivor-ig megkapjuk, a mostani kilátások miatt indokolt lenni "kölcsönözni" inkább, ~30k-s vétel helyett.)Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz ProEvoFan #112557 üzenetére
Az Ubisoft+ inkább egy EA Play-hez hasonlító szolgáltatás, (tehát bekerül a könyvtárba, és akkor az így van), semmint a GP-hez hasonlító (jönnek-mennek a címek).
Pc-n első pillanattól kezdve benne van minden megjelenésük, ráadásul a fullosabb verziók.
Aztán az, hogy a Sonyval milyen formában kötötték a dealt, erről senki nem fog tudni többet mondani.Do you see the white shadow?
-
Skynet258
veterán
-
nitro16
senior tag
Megszokás kérdése. Bár most 2 hónap kimaradt de amúgy rendszeresen játszok cod multi/warzone-nal. És mégis hozok egy 4.0-5.0 k/d arányt benne ami már streamer szint kb.
Úgy, hogy ilyenkor az ágy széléhez húzom a széket így 60cm vagyok kb az 55" oled előtt.Lehet kisebb a megjelenítő attól nem feltétlenül lesz az egyén jobb mert nem úgy nézi a pályát ahogy kellene. Egy átlagos játákosnak aki csak játszani akar szerintem luxus/felesleges tartani egy jó oled mellett egy monitort is. Aki meg már olyan komoly szinten akar/tud játszani és mondjuk lové is bejön neki ezáltal annak meg marad a komoly asztali gép+ monitor kombó.
-
mkrisz12
tag
válasz syler123 #112566 üzenetére
Butaság...persze, az nézőpont kérdése. Azt írtam, hogy lehet, hogy van több is közötte, ezért én biztos, hogy nem szórakoznék ott tovább, ki tudja milyen lesz a következő gép. Azt nem vágom, hogy ezek milyen arányban hibásodnak meg a gyártás során (1000-ből 1 vagy 1000-ből beszarik sorban 30 amit valamiért nem vesznek észre). Azért írtam, hogy én rendelnék máshonnan inkább, mint szaladgáljak a boltba, hogy ez is hibás. Pár hét elszáll hamar, engem nem érdekelne a várakozás. De ő tudja.
Látom ha hiszem.
-
STC Speed
őstag
WRC 10 el tolja valaki? Hol lehet benne autót venni karrier módban?
Egyébként nagyon tetszik a játék, a régi klasszik colin mcrae game jön át benne -
Steve1207
veterán
válasz ProEvoFan #112557 üzenetére
Nekem ez úgy tűnt, hogy benne maradnak, hisz az Ubi szolgáltatása, nekik csak negatívum és értelmetlen lépés lenne, hisz pont azt tartalmazza a díj, amit fizetsz. (Xbo se veszi ki az Gears-t vagy a Netflix se veszi le a saját sorozatait.)
(#112558) Barkata82: szerintem cseréltesd ki, mindegy, hogy honnan veszed, gyári hibák mindig előfordulnak, nem üzlettől függ.
.
-
Phobion
őstag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy a PlatinumShop-nál mennyi most a várakozási idő PS5-re?
-
Barkata82
újonc
Sziasztok! Online vásároltam a Media Markt-ból egy PS5-öt. Mivel nem volt túl sok időm, ezért csak tegnap tudtam beüzemelni. Nem telepítettem rá semmit, a store-t böngésztem és utána elindítottam az ASTRO's Playroom-ot és eddig tartott az örömöm. Négy green screen of death után feladtam a küzdelmet (az utolsó próbálkozás volt a leghosszabb, akkor 5 perc után crashelt). Benne vagyok még a 14 napban. Jól gondolom, hogy az a jó megoldás, hogy visszacipelem hozzájuk (nem akarok futárral szórakozni) és elállok a vásárlástól? (A harmadik zöld halálról csináltam videót telefonnal, hogy meg tudjam mutatni a boltban, hogy mi a bajom.) Merjek ugyaninnen egy újabb példányt vásárolni online? Köszönöm, ha tudtok tanácsot adni.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ubisoft Classic.
Ebből is ki-be fognak járkálni a játékok vagy ezek fixen benne maradnak? Van erről infó?
Fontos lenne tudni, mert a Valhalla az Ubisoft Classicban van benne, és nem önálló ps+ extra cím. Ugye a ps+ extrában cserélődnek a játékok. A Valhalla miatt kérdezem. Eléggé hosszú játék, jó lenne tudni meddig lesz a szolgáltatás része. -
KaitouP
nagyúr
Beújítottam én is az év hátralévő részére a Premium tagságot, de akárhogy is nézem, az éves 30K+ díj sehogysem korrekt jelenleg, legalábbis úgy, hogy van egy rahedli játékom az elmúlt évekből.
A Classic lista nagyon gyér, a PS3 játékok felhős futtatása ótvar - izgalommal rávetettem magam az Anna nevű, indie horror cuccra (annak idején szerettem PS3-on), lag ugyan nem volt, de ez a maximum elérhető 720p valami borzasztó, ezt meg csak tetézi, hogy azon a jó öreg masinán se szépen.
A Stray day 1 bekerülés, nagy PS EX címek jelenléte a csomagban persze a pozitívumokat erősíti, de úgy gondolom hogy egy ilyen áru szolgáltatásért mind kínálatban, mind technikailag erősíteni kell - bízok benne, hogy a Sony-nál is így látják ezt.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Csandi
őstag
Egyetértek mindenkivel, hogy egy OLED TV jobb deal, csak mondtam, hogy a monitorpiacon korrekt az ára
Az asus-t nem tudtam fejből, hogy olyan sok zónás, akkor az valóban sokkal jobb
-
KaitouP
nagyúr
válasz undercover #112527 üzenetére
Elég sok mindent, bár hozzáteszem, én most az órákig tartó próbálgatás helyett a lustább utat választottam, és találtam egy olyan guide-ot ami többnyire be is jött. Ajánlom ezt: [link] , el is magyarázza, hogy mit miért ajánlott úgy állítani, ahogy megadták.
-
3L1T3
addikt
válasz KaitouP #112552 üzenetére
Hát azért , h még is legyen valami újdonság.
Ahogy minden évben úgy idén is megvettem a legnagyobb csomagot. Sajnos muszáj belátni , h itt az ideje az engine váltásnak mert amit ez a játék minden évben felmutat tartalmilag az egy vicc.
Milestone MotoGP körbe neveti mindezt töredék büdzséből“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
KaitouP
nagyúr
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #112548 üzenetére
Csak az meg nem monitor, nem alkalmas erre, és sosem lesz az. Konzolhoz persze oké, de csak konzolhoz meg nem kell monitor. Ahhoz tényleg oled kell, csak abból meg nem a 48-as.
-
undercover
őstag
válasz wolf13 #112543 üzenetére
Szerintem nem valami Playstation bug
Valamiért én sem láttom a szektoridőket, hogy zöld, lilla akármi.
Én először kicsit kiakadtam, hogy elég szar az irányítás
Közepes TC-t használok, de úgy is elég kalandos és ha nem megfelelő szögben vagy hirtelen kigyorsítasz már meg is forogtál. Én mondjuk felvettem a Steering linearity vagy 30%-ra úgy talán jobb lett.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
törölt tag
-
wolf13
őstag
válasz undercover #112527 üzenetére
Én semmit nem állítottam, de minden segítség nélkül elég kalandos a kigyorsítás, esőben még az úton tartás is. Így szerintem én is keresek valami setting-et.
Ha találsz ami jó , jöhet . Vagy ha Petya talált, azt is elfogadom
Az AI még mindig egy vicc szerintem, csúszka állítása még mindig csak arra jó, hogy csökkenti az NPC-k köridejét. Simán sínen mennek.
Érdekes, hogy ha nekifeszülök előzésnél, (ahogy szokták mondani side by side') esélyed nincs kilökni őket, az útra vannak "ragasztva". Te ha egyszer ívet váltasz ha előznek, még csak nem is fékez, letol, s megy tovább. A büntetés a tiéd.Viszont azt nem tudod , hogy a delta és szektor időt miért nem mutatja ?
Y-on vannak videók, ott működik. Hiába kapcsolom ki, s be , nem jelenik meg.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz 3L1T3 #112534 üzenetére
Nem kell, hogy a selejtes chipekből csináljon. Egyszerűen lényegesen kisebb a chip, így sokkal több van egy waferen=sokkal olcsóbb és gyorsabb gyártani. A PS meg nem lehet kelendőbb, ha folyamatosan csökken a kettő közötti eladáskülönbség az utolsó 6 hónapban. Az lehet, hogy többen várnak rá, de kevesebbnek jut. Nyilván azért is, mert utóbbiból több jut. Mert könnyebb gyártani. És visszatérünk ugyanoda.
/és közben ne felejtsük azt sem, hogy mindez úgy, hogy míg a ms hordja befele a chipeket az xcloudba, a sonynak egyelőre kéjes gondolat szintjén sincs meg az, hogy PS5 játék futtaható legyen a felhőben.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz errorcode06 #112537 üzenetére
Nálam is feleségem öccse xss-t kapott pont ezért meg game pass mitt.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
errorcode06
őstag
válasz Alvin_ti4200 #112535 üzenetére
Plusz a kisebb x eleve 1080p-re készült, az meg nem 4k, így az nem is kell a gyereknek (tapasztalat).
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
opr
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #112533 üzenetére
Simán lehet, hogy tényleg a PS a kelendőbb, sőt, valószínű, de az is lehet, hogy hangosabban halljuk ezt, mint amennyire így van, pontosan azért, mert ha valaki xsx-et akar venni, bemegy a boltba és megveszi, arról nem fogsz hallani mert nincs mit, ha valaki viszont PS-t akar venni, ott szívás van, keresgélés van, rendelés van, felháborodás van, hogy még mindig nem lehet kapni, jönnek a meme-ek, stb.
Szóval mindenhonnan az fog jönni, hogy mindenki PS-t akar venni, a valóságot meg nem tudjuk. Kapunk az arcunkba egy hatalmas sampling bias-t, amivel konkrét adat nélkül senki nem tud semmit kezdeni.Simán lehet, hogy boxból annyival többet sikerült valami miatt gyártani, hogy az az oka az egésznek. De az is simán lehet, hogy az xss kisegíti a boxot pont eléggé. Vagy akár az is lehet, hogy tényleg ekkora a PS előnye ebben a generációban is. Szerintem ez az utóbbi a legvalószínűbb, de ez tényleg csak annyi, amennyinek hangzik: egy semmilyen szinten sem megalapozott, abszolút személyes tapasztalatok (és történelmi okok alapján) adott tipp.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
3L1T3
addikt
válasz Alvin_ti4200 #112533 üzenetére
Az igazsaghoz az is hozzatartozik h mas a ket ceg szerzodese a tsmc-vel. Mig az MS a selejtes chipekbol xss-t csinal addig a sony semmit.
De egyertelmu h a PS kelendobb , nincs itt semmi latnivalo.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Alvin_ti4200
félisten
Ez teljesen jogos és igazad van, csak nekem olyan benyomásom van, mintha mindenki PS5-öt venne (vagy szeretni venni), a Series X meg "senkinek" nem kell, hiszen előbbiből az eBay-en kívül nincs sehol készlet, míg az utóbbihoz pedig nagyon könnyű hozzájutni. Igazából csak bosszant, hogy most, hogy végre lenne pár PS játék, amit szívesen végig nyomnék ugyanúgy nincs készlet, mint az elmúlt másfél évben, ami valahol nevetséges
-
opr
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #112528 üzenetére
Gyártási és eladási számok pontos ismerete nélkül erre a kérdésre lehetetlen érdemben válaszolni, de még komolyan vehető tippet adni is sajnos.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Moby
addikt
Az MS sokkal könnyebb helyzet van azzal, hogy az eladásainak felét egy olyan kisebb konzol teszik ki, amit sokkal könnyebb és gyorsabb gyártani.
-
őstag
"Van ötletetek, miért lehet ez?"
Hogy a két konzol belseje hellyel-közzel ugyanaz?
Mert az Intel nem hajt a konzol piacra így mindenki az AMD-nek tejel! -
Alvin_ti4200
félisten
Nem tudom, otthon mi a helyzet, de itt UK-ban nagyjából egy-két hétig lehetett a GAME-nél kizárólag Horizon: Forbidden Westtel "egybe csomagolva" kapni PS5 Disc Editiont (Digital, ha jól emlékszem, nem is volt még összecsomagolva ezzel-azzal sem), de azóta ismét zéró stock. Ezzel szemben Xbox Series X kábé bárhol kapható listaáron annak ellenére, hogy a két konzol belseje hellyel-közzel ugyanaz. Van ötletetek, miért lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
válasz N.YCityBoy #112522 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy az a cucc csak a fegyvered szintjét növeli meg, ami szerintem kevés.
Én is azt szoktam, hogy inkább végig megyek az összes biome-on, vagy az elsőtől vagy a negyediktől és gyűjtök fejlesztéseket. -
veterán
válasz raziel01 #112521 üzenetére
Nem a gépre gondolok, hanem a földről felvehetsz ilyen kék kapszulát, mindegyik biom szinte legelején, és biom-onkent plusz 5 szintet lépsz azzal!
Hát nem tudom, szerintem simán abszolválható a game még akkor is, ha nem fejleszted agyon magad! Ami nagyon fontos, hogy milyen parazitákat aggatsz magadra+a fegyver választás, mert mindegyik biomban más más ami hatásos Mondjuk nekem a kedvencem na mindjárt beteszem videóban amit anno csináltam😉
Itt van [link]
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz N.YCityBoy #112520 üzenetére
A gépre gondolsz ami 5 ether-ért dob valamit az űrhajó mellett?
Nekem sose dob semmi értelmeset.szerk.: ja leesett. igen a 3. elején fel is veszem de attól még lehet küzdős a dolog ha előtte semmit nem fejlesztettél az életeden vagy máson.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz raziel01 #112519 üzenetére
De az ugye megvan, hogy minden biom elején felvehetsz olyan cuccot, hogy pl a 3. pályán már lvl 15 lehetsz egyből, és fegyverek is olyan szintűek hullanak Gyakorlatilag ha már tudod merre mi van, az egész játékon végig lehet szaladni 1 óra alatt, minden nehézség nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz N.YCityBoy #112518 üzenetére
Dead Cells és Hades is megvolt. Az olyan mint a Returnal. Azokat végigvittem többször.
Returnalban kicsit a shortcutokat érzem pár helyen feleslegesnek. Hiába tudsz menni az első pályáról a 3.-ra mit sem ér ha nem tápolod fel magad előtte.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
oliwire
őstag
-
oliwire
őstag
válasz raziel01 #112511 üzenetére
Át tudom érezni, velem is sok-sok ilyen volt. De a permanent fejlesztések után egyre könnyebb és könnyebb visszaerősödni. Meg a kockázatvállalás egyre fontosabb lesz, hogy nem biztos, hogy mindenre rá kell menni, értem ezalatt a malfunctionos dolgokat vagy a parazitákat. Mérlegelni kell.
oliwire a psn felhasználóm, ha kell segítség, írj -
raziel01
veterán
válasz oliwire #112509 üzenetére
Engem az csesz fel, hogy a legutóbbi run-ban nekivágtam egyedül. Elvittem a 3. pálya közepéig viszonylag könnyen és kb 1 perc alatt úgy megszívatott, hogy a maxos életerőm lement nullára és halál. Szűk hely meg vagy 20 robot amik dobják azt az energiakörös lövedéket is és megint indulhat nulláról az egész.
Az meg egy vicc, hogy a reconstructor csak akkor segít ha az adott pályán halsz meg.
Vannak hülyeségek benne. Kár érte.F-ECT$: co-op is a te módod csak csatlakozik hozzá a segítő. Nincs külön progress.
Halál után dönthetsz, hogy újra egyedül vágsz neki vagy segítővel. Lehet egyszer így egyszer úgy.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz N.YCityBoy #112504 üzenetére
Külön progress van, lehet párhuzamosan tolni a 2 módot?
Dive ever, work never.
-
oliwire
őstag
válasz raziel01 #112506 üzenetére
Eleinte nehéz, de itt is igaz a "git gud". Gyakorlás kell, és menni fog.
Nekem a Bloodborne volt, ami megakasztott az első bossnál, nem bírtam eleget gyakorolni, feladtam hamar.
Ennél a Control játék sokat segített, hogy kell lőfegyverrel nekimenni a tömegnek, taktikázni, itt jobban megy a "crowd control".
Bárkinek szívesen segítek Coop-ban, nekem a Secret Ending is megvan, annyira bejött a játék. A Platinához már csak az összes Glyph kellene, és kész lenne az is, de majd azt is Coopban majd megszerzem, úgy nagyobb a fun.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz F-ECT$ #112503 üzenetére
Mindegy, mert ígyis úgyis halálra szívat.
Én úgy csináltam, hogy mentem kb 10 run-t egyedül aztán coop-ban de mindkét módon nehéz. Nagyon sokszor hiába van társad, annyira lőnek, hogy nem tud feléleszteni és ő is meghal és kezdődik elölről.
Dark souls-on nevelkedtem de rettenet nehéz. 3. bossig jutottam egyelőre de megölni már nem bírtam.[ Szerkesztve ]
-
Hyena
senior tag
Kedves Mindenki,
Remelem valaki tud segiteni az alabbi problemaban:
Amint megjelent elo szerettem volna fizetni az uj Playstation Plus
Premium szolgaltatasra, de nagy meglepetesemre PS5 konzolom feluleten
nem jelent meg ennek a lehetosege , csupan a regi alap ps plusra lett
volna lehetosegem hiaba probaltam mindehol megtalalni az ujat.
Keszitettem egy videot melyben a lenti linken lathato pontosan mirol is van szo.
Erdekesseg, hogy ambar ahogy ott lathato van olyan banner, hogy the all
new ps plus de ha a learn more-ra klikkelek akkor a ps plus collectionos
oldalra visz ahol nyomas sincs az uj szolgaltatasnak , ha a compare
plans linkre megyek akkor pedig a mellekletben lathato ures hatter
fogad. (a deals resznel is emlitesre kerul egy banner a jatekokrol ha
arra klikkelek akkor is ures kepernyo fogad)
A konzolt tobbszor ujrainditottam, aramtalanitottam, guest profilra
valtottam, licenset reseteltem stb.... nincsen tovabbi otletem.
Vegul a tabletemre telepitett playstation applikacioban elofizettem az
alabbi adatokkal a Premium szolgaltatasra ahol latom is a game
katalogust es ha kivalasztok egy jatekot es letoltesre hozzaadom a
konzolhoz akkor az ott meg is jelenik, DE A KONZOLON NEM LATOM A GAME
KATALOGUST es ott nem tudok jatekokat kivalasztani letoltesre hozzaadni.Kerdes az, hogy mikent erhetnem el azt, hogy a PS5 konzolom
felhasznaloi felulete is frissuljon valahogy es megjelenitse az uj
elofizetessel kapcsolatos informaciokat, jatek katalogust, mivel ez a
tabletrol adom hozza a programokat eleg maceras!
A videon remelem lathatoak a relevans informaciok es az is, hogy a game katalogus helyett ures kepernyot tudok csak megnezni, avagy a lehetseges elofizetesek helyett is csak ures kepernyo lathato , tovabba az is, hogy van jelenleg ervenyes elofizetesem es ennek ellenere is ez a helyzet.
Probakent hozzaadtam egy masik profilt a konzolomhoz amelyben immar lathato a game katalogus de semmit sem erek vele mert keri , hogy ezzel is fizessek elo.
sajnos a fo profilomban tovabbra sem tortent pozitiv valtozas , tovabbra sem elerheto a katalogus es rendkivul kenyelmetlen a szolgaltatast igy hasznalni.
[link]Valakinek valami otlet? A psplus supportal egy 1 hete levelezesben allok es tobbszor hivtam is oket, "atadtuk a technikusoknak a hibat "lerazos szovegen kivul sok erdemi valasz nem tortent eddig.
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
veterán
-
F-ECT$
titán
Returnal coop előtt érdemes singleben is végigvinni, vagy lehet egyből cooppal indítani?
Dive ever, work never.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz Ctrl+Alt~Del #112491 üzenetére
Persze, poén volt . Csak szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest