Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz parandroid #110399 üzenetére
Éérdekes, hogy nálunk mindent euróban számolnak, akkor más országok, ahol kb. még a miénknél is nyolcadát éri a lóvé, ott hogy tud olcsóbb lenni a PS is meg minden más is?? Ott nem az euróból számolják mi?
The Truth is out there...
-
parandroid
félisten
válasz N.YCityBoy #110386 üzenetére
500 euró x 350 huf/eur = 175.000 Ft
500 euró x 400 huf/eur = 200.000 FtÉs az 500 eurós árat nyugaton nem 27% áfával számolják, hanem 20% alattival.
Pont a minap kellett betennem ugyanezt a szorzást az xbox topikba is, mert nem értették, miért kezdődnek lassan 3-assal a kontrollerek, meg a játékok árai. Utóbbiakból a deluxe/gold/ultimate/stb kiadások már inkább 4-essel…
Szóval örüljünk, ha valamit lehet kapni. Zöld oldalon pl kontrollert éppen nem, játék meg úgysem jön semmi normális már idén egyik konzolra sem.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
MODERÁTOR
válasz ProEvoFan #110395 üzenetére
Sajnos nincs róla infóm. A linkelt Store-os adatlapokon még nincs feltüntetve a nyelvi támogatás.
Persze jogos kérdés, én is elvárnám a magyarítást. De itt számolni kell a várható eladásokkal is, és ez nem éppen egy új játék. Amúgy létezik rajongói magyarítás, viszont azt nem fogják figyelembe venni. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz hombre[EU] #110381 üzenetére
Nah jó , de az (resi4) egy jó játék
-
MODERÁTOR
Nekem egyelőre még emésztenem kell, de aki szeretné, máris elő tudja rendelni a The Last of Us™ Part I-et.
Standard Edition - 27.490 Ft
Digital Deluxe Edition - 31.190 Ft -
MODERÁTOR
-
tothjozsi96
addikt
válasz N.YCityBoy #110386 üzenetére
Dehogy szokott lenni..
Az tagadhatatlan hogy most tényleg van 1db. -
opr
nagyúr
válasz Fernet #110387 üzenetére
Utoljára holnapután lehetett megvenni, már lemaradtál róla.
Tudom, förtelmes fos időutazós vicc volt, menjek szépen a sarokba falat nézni. Megérte.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Fernet
senior tag
Hogyan lehet megvenni ezt a játékot?
Próbáltam HU/US/UK régión de "Not available for purchase"
-
veterán
válasz tothjozsi96 #110382 üzenetére
Nem használtról beszélek, 200-ért simán szokott lenni bontatlan, köszi 👍
Most is van, sőt plusz az új Horizon játékot is adja hozzá...[ Szerkesztve ]
-
zozika84
őstag
Nincs itt picsogás, csak egyesek nem értik, ha valaki nem szeretne 3. alkalommal is megvenni valamit
Valamiért személyes sértésnek veszik[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Crus
őstag
De várgyá' annyira senkit nem érdekel a TLOU Remake, hogy d.e. óta out of stock a Firefly Edition
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
tothjozsi96
addikt
válasz N.YCityBoy #110380 üzenetére
Ne hasonlítgassunk már egy használtat, egy új-bontatlannal. Köszi!
-
hombre[EU]
veterán
picsogtok a last of us-on, nekem a resi4 kb. 6platformra 4 féle kiadásban van meg és az új is meg lesz
Life, Uh, Finds A Way
-
veterán
válasz tothjozsi96 #110373 üzenetére
"Bár, szépen kúszik fel az ára.. "
Gyakorlatilag aprón olcsóbban kapni, mint a hivatalos Sony boltban
-
KaitouP
nagyúr
Jajaja aztán jön a hígfosás. Annyi "előéletem" van a szériával, hogy jó régen alkalomadtán talán a San Andreasban multiztunk haverral, de ott is olyan jellegű égbekiáltó ökörségeket csináltunk, mint mindenfajta járművel való stuntok, 'n stuff. Aztán a IV-et próbálgattam PC-n de azt is csak azért, hogy teszteljem a hardvert, de fostosul futott a játék asszem komoly optimalizációs hibák miatt... az viszont azért valahogy megmaradt, hogy szexeltem valami örömlánnyal. Mondjuk olyan a Vice City-ben is van talán. Na, az összes közül talán utóbbi érdekelne a legjobban. Nem az örömlánnyal való szex, óvatosan a gondolatokkal!
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
veterán
-
MODERÁTOR
Volt, persze. Csak akkor még 185 volt az ára.
-
Sliderxy
senior tag
Lassan csak elérhetővé válik a konzol mindenki számára. Bár karácsony előtt majd tuti megint nem lehet kapni.
-
tothjozsi96
addikt
Korábban is volt csak alapgép a központi szalonnál? Most van, hátha érdekel valakit.
Bár, szépen kúszik fel az ára.. -
veterán
-
marinea2
addikt
-
ImACeltic
őstag
válasz Tegla80 #110348 üzenetére
Nem erről van szó. Egy Part 3-nak én is és szerintem a legtöbben jobban örülnének. Csak az a különbség, hogy ha bejelentésre kerül egy remake, akkor nem kap el a hányinger, mivel egy all-time kedvenc játékot élvezhetünk majd egy sokkal jobb verziójában.
3LIT3
Ha itt vagy, akkor mi a tapasztalatod? Amennyiben első nekifutásra egy speciális kiadás csak US only, azt megszokták változtatni például rajongói nyomásra, hogy árusítsák EU-ban is?[ Szerkesztve ]
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
WhiteWalker
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a W3 válaszokat!
Megvárom mig megjelenik a frissítés , kibírom addig , keresek másik gamet.VTom #110352: Azért az derék , hogy ezt sikerült belőle kiolvasni
Egy szóval sem hasonlítottam egy PS5 játékhoz sem .[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
Lehet hülye kérdés,de azt hol lehet csekkolni,hogy az újfajta ps plus előfizetésekben milyen játékok vannak? Egyáltalan hol lehet előfizetni? Nekem van sima ps plus-om, store-ban sem látok más opciót.
-
Sanyi.mTs
addikt
gyereknek el akartam indítani a fall guys-t.
ez már csak epic fiókkal megy? regisztráció nélkül nem lehet játszani? -
Szabi®
addikt
válasz Farkassacred #110355 üzenetére
-
Bencus88
nagyúr
válasz WhiteWalker #110347 üzenetére
Szerintem anno én ezért hagytam abba többszöri nekifutás ellenére. Q4 a patch, már rohadtul várom
-
Szabi®
addikt
Witcher 3-at csak pc-n lehet megfelelően élvezni jelenleg. Ps fronton (ps4/pro) rendszeres az összeomlás térképmegnyitáskor. Invertoryba lépve is sok a crash.
Az a portolás nem jól sikerült a konzolok irányába. -
VTom
veterán
Azért derék egy 2015-ös ps4-es játékot egy 2022-es PS5 exkluzívhoz hasonlítani, “ahogy kinéz”
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nagyúr
-
temes69
aktív tag
Én pontosan úgyanígy jártam. Decemberben jön elvileg a nextgen patch hozzá. Annyira kellet valami fantasy, hogy sok gondolkodás után(nem játszottam ez előtt semmilyen souls játékkal) megvettem az elden ringet. Most azt tolom, és tetszik. Nehéznek, nehéz de nem annyira vészes.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
2022 Q4
Szóval papíron 10.01. - 12.31. között bármikor, feltéve ha nem csúsztatják el megint, már ki tudja hányadik alkalommal.Do you see the white shadow?
-
Tegla80
addikt
Emlexem meg mikor a ps4 eraban kezdtek tolni ezt a felujitottam vonalat es kopkodott mindenki,h uj jatek kell.....
Most x evvel kesobb a ps5 nel meg azon nyafizik mindenki ,h mikor jon mar uj kiadas a regibol.
Jol csinaltak az idomitast es kezesmarhava tettek azt aki evett a cumibol borju koraban.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
WhiteWalker
nagyúr
Kicsit más téma a LoUs lavina után
Feltelepítettem a Witcher 3-t , gondolván kellene valamivel játszani a HFW után , mivel még végig sem játszottam.
Jött a döbbenet ahogy kinéz. A 30fps nagyon látványosan kevés , a grafika is hagy kivánni valót maga után ... Tudom , ezek ennél a játéknál szinte másodlagos tényezők , de mégse tudok mellette elmenni. Konkrétan bántotta a szemem.
A kedvem elment tőle ...Szóval a kérdés , lehet tudni kb mikor jelenik meg frissítő update?
Olvastam , hogy csúszik , stb... de van valami dátum kitűzve? -
krx21
nagyúr
"de én a magam részéről az egész jelenségnek nem kívánok egyebet, csak akkora buktát, hogy a holdról is látni lehessen. "
Ez miért jó? Ha nem kell, akkor nem veszed meg azt kész...Én például mindig szívesen veszem a jó játékok felújításit...(ha érdekel persze..)
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Nincs is ezzel baj, meg aki még nem tolta, annak nyilván meg is fogja érni, de én a magam részéről az egész jelenségnek nem kívánok egyebet, csak akkora buktát, hogy a holdról is látni lehessen. Erre nyilván zéró az esély, és ez a jövőre nézve aggodalommal tölt el (bár már aggódni sincs min, a tendenciák kristálytiszták), de én nem tudok mást tenni, mit hozzáteszem a magamét.
-
Szabi®
addikt
válasz Farkassacred #110316 üzenetére
Valamennyit csorbulni fog, de azt javítás nélkül az idő is megtenné egy-egy újrajátszáskor. Nyilván nem fog akkorát ütni, mintha elsőre játszanád. Azoknak viszont állejtős lesz, akik most kezdenek bele a Tlou világába a felújított résszel.
-
Frod
addikt
válasz Sliderxy #110331 üzenetére
"ezek a verziók nem feltétlen annak készülnek akik már játszottak az adott címmel."
Mégis pont ez a réteg az, aki instant prezentálja a Futurama meme-et és dobálja a kijelzőnek a 70€-t, hogy azonnal ide vele.
9 éves az eredeti, 8 a PS4-re átírt verzió, volt Plus-ban + Collection-be is elérhető - akit eddig érdekelt kicsit is, annak volt lehetősége bőven. Zsinórban három generáción is játszható. Mert valljuk be az nem túl életszerű, hogy valaki évek óta arra vár, hogy majd úgyis jön a remaster. (Oké, jelen esetben pont pletykálták 1 éve kb, de na)[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
marinea2
addikt
Szegeny nem szegyen en valoszinuleg megveszek barmit ami TLoU-s
Pont mostanaban tervezgettem hogy kinyomom ujra, de akkor enynit mar megvarok"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Gorgonka
aktív tag
válasz ImACeltic #110332 üzenetére
Hát, ha nem 5000-ért (mert már tényleg szart sem ér a pénzünk), akkor mondjuk 6-7000-ért maximum. Nekem jó a használt, lemezes verzió. Sőt, eleve azt részesítem előnyben, mert ha évek múlva valami már nem lesz elérhető a Store-ben vagy már Store sem lesz, akkor csak berakom a lemezt és játszok is .
A régi PS4-es játékokat is elkezdtem beszerezni. Mostanra már pár ezerért meg lehet venni őket aprón meg jófogáson és akkor nem vagyunk a szolgáltató jóindulatára bízva...
Ez a drága a játékfeljesztés téma meg engem nem érdekel. A programozók milliókat keresnek havonta, a kiadók meg milliárdokat évente. Én azt sem kértem, hogy marketingre költsék a pénzt...
Mivel nem sörgős, kivárom míg olcsóbbak lesznek a játékok és általában használtan megveszem őket.[ Szerkesztve ]
-
zozika84
őstag
-
ImACeltic
őstag
válasz Farkassacred #110333 üzenetére
"Ezért is voltak eddig ezek a felújított verziók 20 ezer alatt, és ez is volt eddig a normális."
Igen, mert volt most egy globális ugrás árban az iparban. Nem azért lesz 27K ez a remake mert ez így meg úgy faszább, mint az eddigiek. 3 évvel ezelőtt ezt is 20K-ért adták volna.
[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
válasz ImACeltic #110328 üzenetére
Mondjuk annyiban azért igazuk van, hogy teljes árat csak egy igazán friss, új élményért szabadna kiadni. Ha már ismered a történetet, akkor nem lesz akkora wáó érzés az emberben játék közben. Ezért is voltak eddig ezek a felújított verziók 20 ezer alatt, és ez is volt eddig a normális.
Én is megvettem a Witcher 3-at másik platformra idén, de huszon valamennyit azért se adtam volna, pedig a kedvenc játékom..I'll meet you again through the eyes of our son.
-
ImACeltic
őstag
válasz zozika84 #110329 üzenetére
Mi más miatt készülne ennyi? Bejön a játékosoknak, akik ez miatt megveszik. Ez erről szól. Ha tetszik, ha nem, ez win-win dolog. Játékosok igénylik a definitív élményt, a kiadók, fejlesztők pedig megadják ezt és jön a további bevétel.
"Az audiovizuális része sokaknak nem ér ennyit."
Fogadunk, hogy kurva nagy siker lesz a remake?
Gorgonka
Most nem fogok belemenni, hogy a játékfejlesztés folyamatosan drágul és leginkább csak a szegény - pl Mo. - országok népének drágák ezek a játékok. Amúgy 5K-ért használtan sem fogod megkapni 3 éven belül szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Sliderxy
senior tag
válasz Mephike #110322 üzenetére
Sosem játszottam az első résszel, de terveztem mivel csak jót hallok róla. Így hogy tudom, hogy jön a felújított verzió nem állok neki a réginek, megvárom ezt. Én vagyok a célközönség.
A közösbe: El kellene fogadni, hogy vannak új belépő játékosok is és ezek a verziók nem feltétlen annak készülnek akik már játszottak az adott címmel. A filmiparban is ez megy. Melyik fiatalt érdekelne egy régi film?! Hát nem sokat. Ha egyszer valami bevált azt bizony meg fogják próbálni eladni újra és újra.
-
ImACeltic
őstag
válasz zozika84 #110326 üzenetére
"Miért kellene teljes áron megvenni a játékot, ha már a remastert megvette az emberkénk."
Mert jóval jobb lesz az élmény audiovizuálisan, játékélményben az okosabb AI és jobb irányítás/harcrendszer miatt, valamint a dualsense is sokat fog adni hozzá.
"Ugyanaz a sztori átrakva a part 2 motorjára nem annyira jackpot, mint ahogy azt ti gondoljátok."
Ha nem lenne ez a remaster/remake dolog "jackpot" a játékosoknak, akkor nem készülne ennyi belőle, mint az elmúlt 5-6 évben.
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
válasz hombre[EU] #110311 üzenetére
én meg egy dayz féle survival gamenek örülnék nagyon ND polishal
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
zozika84
őstag
válasz ProEvoFan #110315 üzenetére
Pedig könnyű megérteni. Pont azt nem látják, amit ti látni véltek: Miért kellene teljes áron megvenni a játékot, ha már a remastert megvette az emberkénk. Ugyanaz a sztori átrakva a part 2 motorjára nem annyira jackpot, mint ahogy azt ti gondoljátok.
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Peat76
őstag
válasz Lackooo84 #110308 üzenetére
Kb ennyi! Őszintén ennek mi értelme?
Itt tart a játékipar, remaster ez nem remake, de persze 70$, nincs új ötlet, szánalmas..ez egy vicc...egy forintot nem adok érte!Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Zsinder
aktív tag
válasz Farkassacred #110320 üzenetére
Bár az jogos, ha ugyanaz a konzol lenne akkor simán levennék a régit és perkáltatnák a teljes árat mindenkivel
-
Mephike
őstag
válasz ProEvoFan #110315 üzenetére
Egyértelmű, hogy a játék szebb lesz. A kérdés csak az, hogy megéri-e olyannak megvennie megjelenéskor, aki már játszott az első résszel.
Egyértelmű, hogy a film várható sikerei miatt a játék megérdemel egy ilyen felújítást. Nálam egyedül az ára a problémás, hiszen ismerem a történetet és az első részt már két alkalommal végigjátszottam. Szóval én biztos várni fogok, hogy lejjebb essen az ára, vagy bekerüljön PS Plusba idővel. Más kérdés, hogy ha valaki olyan akarja megvenni a játékot, aki sosem játszott az első résszel, nem ismeri sztorit, neki gond nélkül ajánlanám megvételre ezt a felújított változatot. -
Zsinder
aktív tag
válasz Farkassacred #110318 üzenetére
Mivel az új verzió PS5-re jelenik meg a régi meg PS4es hogyan írná felül?
-
Wlac
Ármester
válasz Farkassacred #110316 üzenetére
Mármint mire gondolsz elvesztés alatt? Miért baj, ha a második részből kap néhány jobb dolgot (animációk, fizika stb.)?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
ImACeltic
őstag
US only a Firefly Edition...wtf.
-
ImACeltic
őstag
válasz Lackooo84 #110308 üzenetére
Nope. Átrakták az egész gamet a Part 2 motorjára, valamint új AI, új combat, teljes animáció csere, amik gondolom szintén a Part 2-re fognak hajazni.
Amúgy Te honnan szeded ezeket a false infókat? Vagy mit láttál ebben a másfél perces trailerben amiből erre következtetsz?
-
Elderath
őstag
quarry trailer nagyon jó volt, fene azt a 26ks árat...
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
félisten
-
Moby
addikt
válasz KaitouP #110301 üzenetére
Mer olyan vagy, mint a vidéki bácsi a sushi bárban: nem tudod mit mivel kell enni együtt, és összezabálsz minden szart találomra A régieket nem is feltétlenül ajánlanám már, de az öt technikailag is nagyon működőképes ma is. Meg sokat nem tolhattál bele, gyak az első pár percben már fullba tolja a kretént társadalomkritikában, és durrogtatja az összes sztereotip hülyeséget szégyenérzet nélkül A GTA a játékok Ali G-je, Boratja, és Brünoja egyszerre
-
KaitouP
nagyúr
No, akkor ez biztos így van, csak egészen egyszerűen sosem jutottam el odáig hogy levágjam hogy szatíra - sokszor próbálkoztam a szériával, de mindegyik hamar elvesztette a figyelmem. Pedig mindenevő vagyok, de a GTA nálam pont az a kaja, ami nem ízlik, próbálom megenni, de inkább csak turkálom a tányérat.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SkyShowtime
- Xbox Series X|S
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest