Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz #42308056 #111096 üzenetére
Ez kicsit a ne egyél, úgyis kiszarod esete.
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Úgy látom a Demon's Souls topic nem nagyon aktív, ezért inkább itt tenném fel a kérdésem, biztosan sokan végigjátszottátok a játékot.
A kérdés csak az lenne, hogy az Old King Allant-et érdemes amennyire csak lehet a játék végére hagyni? Már csak azért, mert konkrétan ha ez megöl elvesztek egy szintet... Lehet túl hamar kezdtem neki, a 2-es világnak jutottam a végére és utána jöttem vissza az 1-esre.
A harmadik világba még nem is kezdtem bele, haladjak inkább azzal?Korábban azt olvastam, hogy ez a legkönnyebb ilyen jellegű játék, hát én nagyon béna vagyok benne. Konkrétan nekem rengeteget kellett farmolnom. 25 órát tettem bele úgy, hogy közben csak a 2-es világot játszottam végig, meg ugye most jönne az 1-esnél ez a boss.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
-
krx21
nagyúr
válasz dezfafara81 #111089 üzenetére
Az előttem szólókat nyugodtan kövesd… Hogy mennyi időnként az majd Te látod… Oldallapot és esetleg a ventilátort eltávolítva látszik mennyire porosodik..
-
MODERÁTOR
Teljesen nem tudod megbontani a konzolt, de ha az oldallapokat leszeded, akkor hozzá lehet férni a ventilátorhoz ami négy csavar után könnyen kiszedhető, és a kiporszívózható porcsapdákhoz. Normál esetben ezt is bőven elég pár havonta, de inkább évente egyszer. Kívülről persze viszonylag sűrűn kell portalanítani, mint a többi eszközt, és a bútorokat.
-
3L1T3
addikt
Gari vesztés nélkül kitudod venni a ventillátort és onnan gyönyörűen kilehet takarítani a gépet!
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok!
Olyan dologban érdeklődnék, hogy ti milyen sűrűn szoktátok takarítani a PS5-öt? 2021. karácsonykor vettem, és állva használtam eleinte, közel volt az ablakhoz, amely az utcára néz.
Hetente tisztítottam úgy, hogy kifújtam szájjal a port a bordákből, illetve a megfelelő száraz ronggyal letöröltem a két oldalát. Két hete átraktam fekvő helyzetbe, távol az ablaktól, egy elől-hátul nyitott asztalba, fél méterre a számítógép mellé. Szükséges továbbra is hetente kifújnom? Itt mintha nem lenne annyira poros. 7közben, ha melózok, és csak este használom, le is van takarva, csak 7végén van "takaró" nélkül. Arra gondoltam, elég lenne akkor 2 hetente kifújni.
Illetve fél éves a gép, nem ártana már leszedni az oldallapját, és a belsejét sűrített levegővel kifújni? A számítógépet 3 havonta szoktam így takarítani. Ahhoz még értek is, de a PS5-öt szétkapni kicsit parázok...
Köszönöm előre is a válaszokat! -
törölt tag
A Forbidden West letöltőkódot amit a géphez adnak vajon mennyiért lehet eladni?
Illetve a magyar régiós kód továbbra is beváltható brit profillal?
-
veterán
válasz WhiteWalker #111077 üzenetére
Nem tudom, nekem meg ez a videó+a zene instant magömlést generált
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz N.YCityBoy #111073 üzenetére
Nekem az UE motorok annyira nem jönnek be.
Gyönyörűen néznek ki a játékok , amik ezzel jönnek ki , de ez a statikus környezet valami rém gáz , annyira illúzió romboló.
Főleg ha FPS , vagy TPS típusról van szó. Mennyivel jobb lenne ha kicsit is rombolható lenne a környezet , stb , kevésbé lenne csőjáték az adott game.
Tudom BF tudja ezeket , de valami hasonlót tudnék elképzelni más játékokban is , csak UE motorral , vagy mással. -
Ramoskaa
senior tag
válasz TrishtanAG #111071 üzenetére
ps5 lemez van benne, nem tölt le és nincs hozzakotve külső vinyó. :)
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
veterán
Ez [link] volt már? De szép is lenne...
-
Medocsabi
addikt
válasz KenKesey #111060 üzenetére
Ilyen rasszista hozzáállást még nem láttam!.. Ha ezt elolvassa az UEFA, mininum 3 zárt kapus meccsünk lesz,és a holnapi szalagcím : " A híresen hírhedt rasszista szélsőjobbos prohardver ps5 csoport durván rassszista eszméket hirdet,és további tagokat toboroz titkos üzelmeihez"
-
MODERÁTOR
válasz Ramoskaa #111061 üzenetére
Nem tudom, hogy hiba-e, mivel elég régóta fennáll (rákeresve mindig is tapasztalták), bár elvileg nem indokolt, hogy semmittevés közben is pörögjön a venti, vagy felpörgesse a lemezt. Mint ahogyan az sem normális, hogy teljesen kikapcsolt állapotban csak úgy magától bekapcsoljon a konzol (ilyet is tapasztaltak itt páran).
Amit javasolni tudok, hogy a pihenő üzemmódot csak napközben használd ha még aznap folytatnád a játékot, de utána kapcsold ki teljesen, hogy este ne zavarjon a hangja. -
Lackooo84
nagyúr
válasz WhiteWalker #111057 üzenetére
Az a fehér, ami tartalmazza az összes színt. Ami fekete az elnyel minden fényt, semmit nem ver vissza, szóval mondhatni az a nagy semmi.
The Truth is out there...
-
KaitouP
nagyúr
válasz KenKesey #111053 üzenetére
De szín, méghozzá akromatikus (semleges) szín. Ide tartozik a fehér és a szürke is.
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
félisten
válasz N.YCityBoy #111039 üzenetére
Egyetértek, szép lett!
Honnan rendelted?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
snots
tag
válasz krx21 #111044 üzenetére
Amazonról. Egyébként szerintem árulják mindenhol, ha kicsit szétnéz az ember. Kéne, hogy legyen Vatera meg társain is. Nagyon felkapott cucc volt régebben, tényleg mindenki árulta. Természetesen mondanom sem kell, hogy ahhoz képest, hogy egy darab matrica, annyira nem olcsó.
-
Ferenczi Áko
addikt
Tegnap előtt kezdtem játszani a Sifuval.. Csak nekem van olyan érzésem mint ha a Resident Evil Village Mercenaries játékmenetéhez lenne hasonló? Gyakorold be a pályákat, ismerd ki melyik ellenség honnan és hogyan támad és vidd végig hibátlanul a pályákat?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
krx21
nagyúr
válasz N.YCityBoy #111039 üzenetére
Hát, ízlések és pofonok. Nekem sem fehér, sem matrica nem kell.
-
Pola-Roid
aktív tag
Polus Center MediaMarktban van PS5 lemezes változat, két játékkal 235e-ért.
Szerintem teljesen jó ajánlat, főleg ha azt nézem, hogy a sima (tehát se játék, se fejhallgató, se semmi) Xbox Series X 230e ugyanott[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz fausto #111037 üzenetére
A bolt csomagban adja, így csak egyben állhatsz el a vásárlástól. Viszont külön tételek, vagyis nem hivatalos bundle, és a sávos jótállás az tételenként van. Vagyis hiába veszel valamiből egyszerre többet, attól még nem tolódik ki a jótállási idő, akkor sem ha a bolt meghatározza a minimális vásárolható mennyiséget.
-
fausto
addikt
válasz Kendek #111036 üzenetére
Köszi, erre a válaszra számítottam. Bár furcsa, hogy amikor elállásról van szó, akkor "csomagként" kezelik, azaz csak egyben lehet elállni, de ha garancia, akkor pedig külön termék
Azon is gondolkoztam, hogy most, amikor a gépcsomagok ára 250ezer fölé kúszott, így már 3 év garancia lesz a konzolra? -
fausto
addikt
Garis kérdésem lenne
1, Jól emlékszem, a Konzolvilágnál a gép mellé adott DSE-re is 2 év a garancia? Szoktak írogatni levelet, hogy még mindig tudok kérni +1 vagy +2 év biztosítást. Valaki vett a gép mellé? Kíváncsi lennék, hogy vajon a géphez csomagolt DSE-re is kitér az extra garancia?
2, a második DSE-t másodkézből vettem, de új, garanciás volt. Gép mellé adták, csomagba. Ilyenkor a második DSE-re mennyi garancia van? 1 vagy 2 év? Nem tudom, az mennyire érdekes, de a számla úgy van, hogy gépcsomag 225ezer, DSE fekete 0 Ft.Köszi előre is!
-
bbuffy
senior tag
-
jeni
félisten
válasz parandroid #111030 üzenetére
Ha az emberek megveszik 22000Ft-ért vagy annak megfelelő Euróért akkor a Sony is azt fogja hinni és mondani,hogy ez a két oldali műanyag takaró fedél az annyiba is kerül amennyiben ki van állítva az ára.
-
krx21
nagyúr
válasz parandroid #111030 üzenetére
Sajnos levédette a Sony. Tehát azonos nincs utángyártott… Az máshogy néz ki.
-
parandroid
félisten
válasz fausto #111029 üzenetére
Amilyen fos az eredeti, szerintem azt tudja hozni az átlagos kínai fröccsöntőműhely. 22k-ért ez konkrétan rablás. 22 dolcsiért / euróért még azt mondom, nagyjából ok lenne…
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz #42308056 #111021 üzenetére
Megértelek, én is így gondolkodtam régen. Aztán rájöttem, hogy majd a következő játékban is lesznek küldetések meg minden...
Ettől függetlenül én is benéztem a legtöbb sarokba a Lost in Random játékban (két napja fejeztem be), de annak élveztem is minden percét. Végülis a lényeg a szórakozás, nem igaz? -
krx21
nagyúr
Mától nálunk is elérhetőek a színes ps5 oldallapok… Speciel én alig vártam már, hogy szabaduljak a fehértől…
Valaki tervezi a cseréjét? -
swaggie5
csendes tag
Gyerekek… szét csesz az ideg. Nagyban játszom a végig kiélezett meccset FUT 22-ben, 1-1 az állás erre 88. percben sikerült a csatárt kiugratni, ellenfél kijön a kapussal átbököm felette a labda száll a kapu felé erre a kutyám hallott valami neszt, leverte a távirányítót, a TV kikapcs, vele együtt a PS is. Azt hittem a kontrollert bele dobom a TV-be. (Nem is tudtam, hogy van ilyen funckió beállítva, csak azt, amikor véletlen rányomok arra a sourcera TV-n, amire a PS van kötve és bekapcsol magától.)Mondanom sem kell a játék vereségnek könyvelte el, és még bünti is jár, mert meccs közben kiléptem.
Persze gyorsan meg is kerestem és ki is kapcsoltam, a bekapcsolásra viszont nem találok beállítást, azt hogy tudom kikapcsolni? Ill az enable HDCP mit jelent?
-
pr0bi
senior tag
válasz ldave #111015 üzenetére
Teljesen megértem, én is csak azzal töltöm az időt ami valóban szórakoztat de ez szimplán csak a sztori miatt érdekelt. Egyébként el sem kezdtem volna. Csak azt játszom végig ami valóban érdekel, pl. időzabáló átlagos open world játéknak már neki se kezdek legyen akármilyen jó.
-
veterán
-
Gorgonka
aktív tag
válasz ldave #111015 üzenetére
Igen, ez nálam is sokáig probléma volt. Nehezen engedtem el a dolgokat (végignéztem a Heroest is ). Az Assassin's Creed játékok hozták el a változást. Abban is elkezdtem "felszedegetni" a kérdőjeleket, aztán valahol a felénél már rettenetesen untam. Berágtam és letöröltem a játékot. Mivel nem omlott össze a tér-idő kontinuum, gondoltam akkor innentől csak azzal játszok és csak addig, amíg tetszik.
Szerintem a kor is benne lehet ebben. 40 múltam, szóval már nincs olyan sok időm, azt a kicsit meg nem vesztegetem olyan munkára, amit utálok, olyan játékra, amit unok...stb. -
ldave
félisten
válasz pr0bi #111013 üzenetére
"Becsületből végigvittem a Fallen ordert mert nem szoktam félbehagyni semmit amit elkezdtem"
Annyira örülök, hogy ezt a fajta gondolkodást el tudtam engedni szórakozás szempontjából. Játékot is, filmet is, sorozatot (akár sokadik évad közepén) és könyvet is simán otthagyok, ha érzem, hogy csak húzza az időmet, vagy nem tetszik az irány, amibe halad.A Slime draws near! Command?
-
Sliderxy
senior tag
válasz pr0bi #111013 üzenetére
+1 az első mondatodra.
Mandalorien után most a Boba Fett könyvét kezdtem el nézni, nagyon jó ez is, de amikor megjelenik Mando azért annak megvan a hangulata.
Nagyon tetszik ahogy a karaktereket aprólékosan felépítik benne. Nem rohan sehova a történetmesélés. Nincs másodpercenként 3 snitt. Szvsz simán újranézős sorozatok. -
pr0bi
senior tag
válasz 3L1T3 #110474 üzenetére
A Mandaloriannal kapcsolatban teljesen egyetérek, Obi-wan és Boba Fett is jó de csak utána kullognak
Ezt nem tudom elmondani a Jediről. Becsületből végigvittem a Fallen ordert mert nem szoktam félbehagyni semmit amit elkezdtem főleg egy Star Warst. Leginkább a történet érdekelt, mint játék továbbra se tudom hova tenni. Nem szeretem a souls játékokat ezért el sem kezdtem őket, mivel itt a harcrendszer erősen hasonlít rá lehet ez is benne van összképben.
-
@rglaaf
veterán
Remélem nem fake hír hogy jön dualsense pro kontroller
PSN:BiZzare_0 ️
-
KaitouP
nagyúr
válasz WhiteWalker #111005 üzenetére
Egyelőre erről nem szól a fáma, viszont később biztos, hogy igen. De mire megjelenik a Part III... ne várd ki, lehet már az új generációs gépek (ha lesznek klasszikus formájukban) is a küszöbön lesznek.
-
.LnB
titán
válasz WhiteWalker #111005 üzenetére
Pár év múlva jön majd belőlük Remaster pack.
Később pedig Remaster Remake, epizódikusan.
Trollkodásból írom.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Frod
addikt
válasz cactuar #111000 üzenetére
Jó, ez így világi, ennyi kb elég is lenne arra a pár játékra ami érdekel, viszont nekem 1,5 évem van előre... szal kb még egy 20-ast kéne bedobni, az meg áhh :/
#110987 KaitouP
Uhh, több kérdésem lett, mint válaszom, látom a csóka ugyanazzal a karddal nyomja, mint Cloud, szóval gondolom kapcsolódnak valahogy. Még a Remake-et sem kezdtem, de ebbe akkor kell bőven a játékidő, ha mindent is érteni akar az ember?!
(anno a Dirge of Cerberus megvolt, nulla előismerettel, mert hát menő volt a karakter )[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
fausto
addikt
Ha az ázsiai indulás tapasztalataiból indulok ki, ott az éves díjat arányosították, ha arra van előfizetés.
Tehát ha van egy fél évnyi Essential és azt valaki Extra-ra akarja váltani, azaz éves különbözet felét kell kifizetni. Tehát (30-18)/2=6000 Ft lesz az upgrade.
DE! Ha megint csak az ázsiaiból indulunk ki, a Sony nem azt nézi, hogy mennyi a két csomag közötti különbözet, hanem azt, hogy a user mennyiért vette és hogy úgy mennyi a különbség a két csomag között. Tehát ha valaki akcióban 12.000 Ft-ért vette a Plus-t, az drágábban tud upgrade-elni, mint aki teljes áron vette. (30-12)/2=9000 Ft
Nem tudom, hogy ezt tovább vitték-e az ameriaki és hozzák-e az európai startra, de nem lennék meglepve...
Ez már pár hetes hír, ha van ennél frissebb infó, szóljatok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest