Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
törölt tag
Előrendeltem egy gépet Alzáról, mennyi idő lehet míg megjön? Meg vajon marad a 185 ezres ár? Vagy ennyiért előrendeltem, ennyi marad?
-
MODERÁTOR
válasz krx21 #110687 üzenetére
Ez nem patch, szóval nem fog rá automatikusan frissíteni. Hanem be kell váltani az upgrade változatot, majd külön le lehet tölteni.
A videó stream mentéseket nem lehet kikapcsolni. Mármint azt, hogy folyamatosan rögzítse a játékot, hogy adott esetben bármikor le tudjad menteni visszamenőlegesen.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Forbidden West játéknál a VRR másnak is OFF? Mintha azt olvastam volna valahol, hogy kapott update-t ehhez is...
Azért is fura, mert pölö a Dying Light 2 sem támogatja a VRR-t de a C1 ott akkor is azt jelzi, hogy VRR On. -
-
Lackooo84
nagyúr
Resi 7 másnál is bugos? Nem dob be a konvertált mentésekre egy csomó trófeát. A Resi 2-3-al nem volt gond, kipottyant minden.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Moby
addikt
A kérdéskört lezárandó, ezt most lőttem Uncharted collection, performance plus alatt. Ha a tv felé kiküldhető, a renderfelbontás nem befolyásolja a kimeneti felbontást.
[link] -
krx21
nagyúr
Rezi 7. Nekem még nem dobja fel a nextgen update-et…
-
echterion
nagyúr
A sima ps4-es pókembert ugye nem lehet ps5-össé varázsolni? Jól tudom, hogy csak a MM ultimate kiadással lehet ps5 verziót csinálni a pókemberből?
-
vanŠcore
csendes tag
Én azért várom jobban a Callisto Protocolt, amit te is elmondtál eredeti alkotó, illetve még is csak egy friss játék lesz. Dead Space-t rongyosra játszottam már. Fogok a felújított változattal is próbát tenni ebbe biztos vagyok, de annyira sok újat az már nem fog hozzá adni, legalább is nekem nem. PC-s múltbol nem sok olyan játék volt, amit megvásároltam. A Dead Space sorozat azért közte van.
-
Frod
addikt
válasz vanŠcore #110656 üzenetére
Nem tudom laikus szemmel nézve milyen lehet - gondolom közel sem ennyire izgalmas -, de úgy hogy számomra a Dead Space első pillanattól kultikus státuszba emelkedett, ennek majd 14 éve, és most visszatér az eredeti alkotó megint készíteni egyet...
Ezek olyan pillanatok az életben, mint mikor Miller 30 évvel a Mad Max 3 után megcsinálja a Fury Road-ot, vagy a random kedvenc bandád újra összeáll, vagy 16 év után jövő héten újra Deftones lesz itthon, stb.
Kicsit szerencsétlen időzítés az EA részéről, hogy pont most nyúlnak vissza a franchise-hoz, de mivel az első részre építkeznek azt is várom, de ezt jobban.Do you see the white shadow?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Nescafé #110647 üzenetére
Google legelső találat:
"The remakes of Resident Evils 2 and 3, as well as Resident Evil 7, have gotten free-next gen upgrades for PS5 and Xbox Series X/S. Announced at Capcom's Summer Showcase event, the upgrades are available today, and add support for 4K, high frame rate, ray tracing, and 3D audio.
8 órával ezelőtt" -
Frod
addikt
válasz Farkassacred #110636 üzenetére
Bizony, és a Callisto Protocol lesz az
(amennyiben kijön idén)Do you see the white shadow?
-
Nescafé
őstag
Akkor a ps plusban adott resident evil 7 et nem lehet frissíteni ps5 -re , akkor meg kell venni a játékot ugye?
nincs lehetöség sem mondjuk valamennyi összegért , én nem látom.. iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Jakesz
addikt
Resident Evil 2,3,7-hez elérhető a nextgen frissítés. 4K felbontás, ray tracing, 120 hz, 3d audio.
-
ImACeltic
őstag
válasz echterion #110635 üzenetére
Valóban nem kéne mindent pre orderelni mert nagy ritkán tényleg durva esetek vannak, mint pl az Anthem vagy Cyberpunk 2077. Viszont ezeknél azért vissza is üt a dolog, mivel legalább fél évig ezeket firkálják, be is perlik, refund, stb, ami nem tesz jót a kiadónak, játéknak, fejlesztőknek. De azért a Forbidden West nem ez a kategória volt megjelenéskor sem.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
KaitouP
nagyúr
Ez csak így szépen csöndben bekúszott: [link]
RE Village DLC októberben.[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Gregszton
tag
Nem tudom, hogy volt már, de az HBO Max app frissült PS5-ös verzióra. Talán így akinél gondok voltak a minőséggel most talán javulni fog.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Farkassacred #110624 üzenetére
Idén tél eleje.
Amúgy fingom nincs, csak jöjjön már.
Horizon Forbidden West. Nyilván nem jó ha bugosan jelenik meg egy játék, de más játékoknál ami volt az utóbbi években a megjelenések körül, ahhoz képest "patika" állapotban jött ki a HFW. -
Farkassacred
őstag
Én még a varázsló világot se tartom tuti biztosnak év végére, nem hogy a Ragnarököt akár még nyárra.. Idén jöttek és hamar mentek is a nagy címek.
Mondjuk én elégedett voltam eddig ezzel az évvel, a West-el, másra úgy se volt még időm Mario-n kívül.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Moby
addikt
válasz Farkassacred #110636 üzenetére
Hát szurkoljunk, hogy idén inkább ne legyen Ragnarök, mert ha ők hozzák esetleg a szokásos (oldschool ) minőséget, onnantól nehéz lesz őszintén, jókedvvel suvickolni a szerencsent De még mindig inkább ez, minthogy az is így jöjjön.
-
echterion
nagyúr
válasz ImACeltic #110626 üzenetére
Attól, hogy mások beleugrálnak a kútba, nem kell mindenkinek követniük a példát. Mi, játékosok rontjuk el a cégeket a sok üres ígéretre elküldött preorderekkel. Aztán meg megy a "jajjdejófejagerillamertmegcsináltákamitszaruladtakki".
Bocs, peace.Moby: Biztos kellett a jó negyedéves jelentés.
[ Szerkesztve ]
-
Vitee
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem, remelem tudjatok a valaszt, nem vagyok biztos a dologban.
Ha elofizetek az uj Ps+-ra USA accon, de neha jatszanek 1-2 jatekot magyar felirattal, akkor ha atvaltok a magyar fiokra, a jatekot elerem ugyan, de magyar felirat is elerheto lesz?
Vagy inkabb majd EU Ps+-t fizessek elo es ez a gond nem lesz jelen?!Elore is Koszonom
[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Farkassacred
őstag
Nem sok időm van mostanában játszani, de szeretem ezt a műfajt és tényleg csak a jó beosztáson múlik minden. Egy nagy AAA játék minimum 2 hónap nálam, de minden percét imádom cserébe. Nem hiányzik az az idegeskedés énnálam, hogy most akkor meddig játszhatok még azzal az adott játékkal..
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Moby
addikt
válasz Farkassacred #110628 üzenetére
Annak a szabadságnak ára van, de legalább meg lehet venni. Amúgy meg lehetett eddig is
-
Moby
addikt
válasz echterion #110625 üzenetére
Az egészben az a vicc, hogy így is csúszott 1 évet. Nem tökéletesen mindegy lett volna, hogy akkor már mennyit csúszik? Nem, beleverték a egymás nyakába a az Eldennel, amin szintén ülhettek volna még, de annyira kellett kapkodni mindegyiknek, mert amúgy nem volt szabad időpont az idén a rengeteg megjelenéstől Barmok.
Jajbocsánat, jó fejek, mert végül aztán egyszer majd be is lesz fejezve amúgy rendesen, csakhát az óra ketyeg, a vonat meg huss...eeemegy -
Farkassacred
őstag
-
Moby
addikt
Elkezdtem összeírni, hogy mik azok, amik jók belőle, mert ismerem, és bátran ajánlanám bárkinek, és még csak az F-nél járok, de már van vagy 25 cím. Aki ebből SEMMIT nem talál magának, az vagy megvette a store-t kompletten, vagy tényleg annyira kocajátékos, hogy egyszerűen nem neki szól.
-
echterion
nagyúr
válasz ImACeltic #110622 üzenetére
Illett volna ezt megjelenésre megcsinálni. A pékségben sem félkészen veszem meg a töltött bagettet, hogy majd vigyem vissza három nap múlva, hogy megtöltsék. Persze, működött enélkül is, engem nem is érdekelt, mert én elvagyok a 30 fps-sel is szerencsére, de beígérték megjelenésre, így minimum pofátlanság volt egy ilyen hibával kiadni.
-
Farkassacred
őstag
válasz ProEvoFan #110619 üzenetére
Vajon a Ragnarök-öt mikor kapjuk majd meg.. Kíváncsian várom már azt a híres dátumot.
Úgy érzem, hogy a legközelebbi ps vásárom csak az a Last of Us átdolgozás lesz szeptemberben, mert hogy addig semmi értelmes nem fog megjelenni az hótziher.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
-
Moby
addikt
válasz RangerFox #110616 üzenetére
Ez óriási fegyvertény egy olyan évben, amikor konkrétan semmi nem jelenik meg. Persze a kevés megjelenésnek is lehet az az oka, hogy másutt inkább azt a sorrendet követik, hogy előbb csinálják meg jóra, aztán adják ki, nem fordítva. Bár láthatóan marhaság ezt követni. Nincs erre már különösebb igény sem
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Kendek #110597 üzenetére
Ez a kínálat szerintem eléggé korrekt. A stray miatt egy hónapra biztos behúzom, de nem egy olyan címet látok benne, amit minimum kipróbálnék úgy is, hogy mindent megveszek, ami érdekel. De vannak olyanok, amik kikerülnek a radarból, itt meg szembejönnek. Hosszú elfizetésre nem én vagyok a célközönség, de ha ez előbb jön (sokkal), ma nem lenne csillió játék a fiókomon, szóval aki most ugrik bele, annak ez eléggé fasza.
-
ImACeltic
őstag
[Horizon Forbidden West PS5 Patch 1.16: 60FPS Performance Mode Finally Fixed!]
Volt már róla szó, de ma jött ki a Digital Foundry videója róla. Röviden, nagy pacsi a Guerrilla-nak, hogy rászánták erre az időt, az eredmény nagyon faszántos. Ráadásul lesz még VRR patch is ami lehetővé teszi a natív 4K mód 40 fps-el való futtatását.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
echterion
nagyúr
válasz Madoc #110611 üzenetére
WD Legion a kérdéses játék. Volt egy hónap Ubiplusz egy euróért, pc-n beleraktam vagy 15 órát, nem kellene újrakezdenem, ha nem feltétlen szükséges. Ahogy kiveszem ezt, csak ps4 és ps5 között működik a cross-progression, illetve stadia-pc-xbox viszonylatban megy.
-
Madoc
veterán
válasz vwpolooo #110607 üzenetére
Ha azt írja akkor már egyszer egyesítve lett egy ps acc-al. Sajna törölni és másikhoz hozzáadni nem lehet. Pedig a megszerzett cuccok minden platformon elérhetőek így link
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
undercover
őstag
-
nylontacsko
senior tag
Na ez viszont várós a részemről: [SBK™22 PS4 & PS5]
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
onedroid
csendes tag
válasz Mezcal #110538 üzenetére
Meg tudod kérdezni tőlük akár massangeren is megadva a rendelési számod (én így tettem).
Nekem cca. 4 hónapot írtak vissza. (Csak piaci áron vagyok hajlandó vásárólni és mivel igazándiból a ps4 pro mellett nem igazán van rá szükség, lehet akár karácsonyi ajándék is, belefér az időmbe) -
-
vwpolooo
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő:
Adott egy Ps5, én email címemmel regisztrálva a plusz szolgálatás.
Ugyanezzel az email címmel van regisztrálva egy epicgames account (fortnite)
Hogyan tudnám párosítani ezt a kettőt? A probléma az, hogy amikor elindítom a ps5-ön a fortnite-t akkor automatikusan bejelentkezik a ps accounttal, és nem tudom rávenni, hogy az epic accountot használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest