Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
-
Vitee
aktív tag
Sziasztok!
Refundot szeretnek intezni, de egyszeruen akarmikor probalom azt irja, hogy az online chat eppen nem elerheto, probaljam maskor.
Megis mikor lenne erdemes? Azt irja: Open - 02:00 - 10:00
Ez most hajnal 2-10 vagy delutan?
Ha hanal, akkor megse er el senkit a chatbot, azt irja most nem tud senkit kapcsolni.
Ezt ugyan igy, delutani idoben is megprobaltam, ugyan ezzel az eredmennyel!
Megis akkor mikor lenne erdemes?!"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Vitee
aktív tag
En mar azt imadom, hogy a szakallat normalisan fujja a szel, a szel lokeseinek megfeleloen sokszor
1 orat jatszottam eddig kb, nagyon szep a jatek es fluid 70-80 fps kozott mozog
Aloy hajatol egnek allt neha a hatamom a szor, a fontos story reszeknel folyton ugralt ossze vissza csori lany hajkoronaja, rendesen kitudott zokkenteni sokszor[ Szerkesztve ]
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Vitee
aktív tag
Alkor tuti a kabel, vagy a miki ment tonkre benne.
A chaten kivul tokeletes a hangja, nalam semmi zaj vagy ilyesmi nincs.
Bar johetne mar a discord... Pc-s baratokkal jatszani kinszenvedes igy ingame chattel
Bar Fortniteban eleg jo, Cod borzalom.[ Szerkesztve ]
-
Vitee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Hyperx Cloud 2 vezetekes fejhallgatom, amit evekig hasznaltam pc-n, hiba mentesen.
Ps5-nel viszont valami nagyon nem oke. Ugye a kontrollerbe dugom kozvetlenul, de akikkel jatszok, Fortnite vagy Cod kozben zugasra panaszkodnak illetve statikus zajra.
Ha kozben toltom is a kontrollert akkor egyszeruen elviselhetetlen nekik.
A fejhallgato hangerejet is levettem felere, igy elviselhetobb nekik.
Egyszer egy par hetig tokeletes volt, nem tudjuk miert. Most par napig szet kellett szednem a rendszert, azota par hete megint ugyan ez a problema.
Mar nem tudok mit kitalalni sajnos, de marha zavaro.
Amit nem ertek, ha kihuzom a Cloud 2 mikrofonjat, akkor a kontroller nem hasznalja a sajat mikrofonjat, ugy egyaltalan nem hallanak.
A beallitasokat nezegettem de akarmit allitottam semmit nem segitett.
Ha nem lenne muszaj, nem vennek uj fejest.
Mikrofon lenne hibas, vagy a kabel?
Van valami tippetek?"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
-
-
Vitee
aktív tag
válasz echterion #114181 üzenetére
Most mar tenyleg erdekel, tudnal rola egy kepet berakni, vagy csak egy kivagott reszletet? Nekem egyiknel se volt, az oke, hogy az ingyenes szallitas csak +-al esedekes, de a vasarlashoz nekem nem kellett.
-
Vitee
aktív tag
válasz Wesder #114142 üzenetére
Nem allitottam ilyet, de en mar vettem toluk a direct keretein belul es ilyen kitetel nem volt.
Legutobb egy hete kaptam, abban a mailben sincs ilyen feltetel, de akkor lehet feletek mashogy intezik ezt, nem tudom."Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Vitee
aktív tag
válasz Wesder #114076 üzenetére
Directes vasarlasnal nem kell hozza a +.
En is igy vettem a gepemet, irtam is itt rola. Azota mar kaptam vagy 5-6 meghivot, hogy vehetek gepeket, de nem eltem a lehetosegekkel, hogy megveszem oket, majd felarral eladom, meghagytam masnak a lehetoseget.
Szivesen megvettem volna akar ugy is, hogy itteni forumtarsaknak, de mire elkuldom neki, a koltsegek miatt nem eri meg, hiaba MSRP aron van.
Az emailben megadott idokeretben kell belepni, bekerulsz a queue-ba, majd amikor sorrakerulsz, betudod tenni a kosarba a gepet, kifizeted es ennyi.
Nekem se volt semmilyen +, utana vettem honapokkal.[ Szerkesztve ]
-
Vitee
aktív tag
válasz Rison77 #112772 üzenetére
Egyedul a performance modban mutatja a C1 normalisan.
Valoban ilyen 60-75 kozott ugral, ha felnezek az egre akkor van 110, ha foldre akkor 90, de ugye nem igazan igy jatszunk.
A masik ketto modban ugyan ugy 60hz-et mutat.
Az uj 40fps-es mod tenyleg smoothabb mint a 30-as, de a performance szamomra a legjobb.
Annyival jobb a magasabb fps, sokat hozzaad.
-
-
Vitee
aktív tag
válasz N.YCityBoy #112304 üzenetére
En is itt elek kint, de pl otthon alig-alig lattam Teslat.
Miskolcon talan sokaig 1db volt, Pesten ritkan lattam, de itt annyi van mint a veszedelem. De tenyleg rengeteg van beloluk es azert ezek nem olcso autok. A Corvetteket ne is emlitsem, Porsche is eleg gyakori a Mustang meg nepauto
[ Szerkesztve ]
-
Vitee
aktív tag
válasz echterion #112170 üzenetére
Kinek mi, ezert szep a vilag
Nekem bejon HFW alatt a DS! Szamomra sokat ad hozza.
C1-et hasznalok asztalon, ami 48", igy meg kenyelmes teljesen bill+eger kombinaciohoz, asztali gepem sajnos nincsen.
En meg FPS-t keptelen vagyok jatszani konzolon kontival, viszont az RPG jatekoknal szamomra nagyon kezreall a hasznalata."Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Vitee
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem, remelem tudjatok a valaszt, nem vagyok biztos a dologban.
Ha elofizetek az uj Ps+-ra USA accon, de neha jatszanek 1-2 jatekot magyar felirattal, akkor ha atvaltok a magyar fiokra, a jatekot elerem ugyan, de magyar felirat is elerheto lesz?
Vagy inkabb majd EU Ps+-t fizessek elo es ez a gond nem lesz jelen?!Elore is Koszonom
[ Szerkesztve ]
-
Vitee
aktív tag
-
Vitee
aktív tag
válasz Kendek #108451 üzenetére
Ez teljes mertekben igy van hiszen konzolrol beszelunk
Egyebkent tps, rpg meg platformer jatekokat nekem sokkal kenyelmesebb controllerrel jatszani, fpst viszont nem tudok nem eger+billel jatszani Oreg vagyok mar hozza"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Vitee
aktív tag
-
Vitee
aktív tag
Nem tudom ismeritek-e ezt a megoldast, de nekem igy sikerult msrp aron venni a konzolt.
Ha a listaban levo orszagok egyikeben laksz (Available only in United States, United Kingdom, Germany, France, Netherlands, Belgium and Luxembourg) akkor regisztralhatsz a PS Direct oldalon, arra a lehetosegre, hogy ha kapsz egy meghivot, egy megadott napon egy megadott idosavban bekerulj egy queue sorba.
Erdemes mar hamarabb belepni mint a megadott ido, ilyenkor egy visszaszamlalo jelenik meg addig amig el nem kezdodik a sorbanallas. Ha sikerrel jarsz akkor atiranyit a Direct oldalra majd megveheted a konzolt.
En mar a queue-ban voltam, de kidobott a rendszer es soha tobbet nem engedett vissza... redirecting error-al kidobalt.
Redditen kutakodtam es sokan igyjartak, de valaki irta, hogy erdemes irni a supportnak.
Irtam is nekik, hogy mar bentvoltam, de hiba tortent, nagyon akarom azt a konzolt.
Azt mondtak kivizsgaljak, de szeretnenek segiteni. Par nap mulva jott az email, hogy sikerrel jartam, kaptam egy lehetoseget, ekkor meg akkor lepjek be a Direct oldalara es csak vegyem meg a konzolt.
Igy is lett szerencsere a digitalt beraktam kosarba, de mire beirtam az adatokat el is fogyott... Itt lefottem kicsit
De a lemezessel sikerrel jartam es legalabb msrp aron volt, express szallitassal 1 nap se volt es masnap reggel mar hozta is a UPS.
Kar hogy meg nem tudtam kiprobalni, mert koltozes van
Volt par napja nyilt queue is, ahol nem kellett a meghivo, mindenki szamara elerheto volt.
Probaljatok ki, ha a fenti orszagok egyikeben laktok, megeri.
En talan 2-3 hettel elotte regisztraltam, igaz 3 cimmel is, de csak egyre kaptam meghivot, haztartasonkent 1 gepet lehet venni csak, magyarul 1 email cim 1 gep.
Remelem valakinek hasznos lesz"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest