Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz FuRiONight #109195 üzenetére
Bankon keresztül semmiképpen se vonasd vissza (legalábbis ha nem szeretnéd elveszíteni az account-odat), hanem keresd fel az ügyfélszolgálatot (elérhetőség az összefoglaló alján). A szabályzat szerint nincs refund-ra lehetőség, de egy próbát megér, mert esélyes, hogy segítenek.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #109194 üzenetére
"Mi történik az előfizetésemmel és a fizetési dátummal, ha van előfizetésem a PlayStation Plus és a PlayStation Now szolgáltatásokra?
Mindkét szolgáltatás előfizetőjeként az új PlayStation Plus indulásakor átkerülsz a PlayStation Plus Premium tagsági csomagba, és egyetlen új fizetési dátumod lesz hozzá, amely az alapján kerül meghatározásra, hogy melyik előfizetésed jár le később. E-mailben értesítünk az új fizetési határidőről és az előfizetési díjról. " -
FuRiONight
őstag
Hali!
PS plus meghosszabitás bekapcsolva maradt. Hogyan tudom refund-olni, hogyan tudom?
-
hombre[EU]
veterán
most ha van 6hónap Now-om és mondjuk 6hó plusszom akkor mi lesz belōle,hogyan?
Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
válasz ProEvoFan #109126 üzenetére
Már hivatalos.
Holnaptól Days of Play! -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Raga
senior tag
GT7játékosoktól kérdezem.
Elértem a 30. szintet megcsináltam a második GT versenyt is, felgördült a stáblista.
Ennyi?
Van még mission hátra és licenceket tudnám tovább csinálni.
Mit lehet ezután tenni?
SP mód befejezve marad az online verseny? -
ldave
félisten
Hát nem tudom ki hogy van vele, de szinte minden hír, ami ma jött az új PS+ csomagokkal kapcsolatban, inkább a szégyenletes kategóriába tartozik.
Számomra a leginkább fájó, hogy nem lehet havi szinten nagyobb csomagot kéni, ha van egy alap egy éves előfizetésem, ha jól értem olyankor az egész hátralévő időre meg kell venni a drágább szintet.A Slime draws near! Command?
-
swaggie5
csendes tag
Valaki tudna segíteni abban, itt a fórumon olvastam pár hete, hogy a Sony betiltotta a ps plus kártyák aktiválását, azóta vissza lett ez állítva? Úgy volt, hogy a héten lesz PS5-öm, viszont két hetet csúszik a szállítás, nekem meg kellenének a májusi ps plus játékok, egyáltalán gép nélkül belehet váltani a neten?
-
S e t h
nagyúr
válasz N.YCityBoy #109156 üzenetére
Szerintem nem ez az igazi botorság....
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
cyberkind
félisten
válasz Kendek #109172 üzenetére
Mert túl van bonyolítva az egész, csupa olyan dolog kerül be a játékokba amire nincs is szükség (via RDR 2, kedvem sincs elővenni, mert kb egy életszimulátor az egész, erre meg nincs kedvem, hiába lenne jó a játék), vagy nem is látja a játékos, és ha már DS Rmake, ha ez a Remake mondjuk 3 év alatt készül el januárig, akkor ez megint csak beárazza az új dolgokat, mert itt már megvolt minden, csak egy kicsit modernizálni és szebbé kell tenni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz cyberkind #109167 üzenetére
Sajnos egyre több idő, és annál is több pénz az új játékok elkészítése. Ettől függetlenül meglepődnétek rajta, hogy hány száz játékot adtak már ki PS5-re. Csak ugye a legtöbb az nem éppen AAA kategória.
A Dead Space-t azt én is várom, de olyan sokára jön még, hogy most nemrég végigjátszottam PS3-on.[ Szerkesztve ]
-
Sefneni
őstag
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
nagyúr
válasz N.YCityBoy #109153 üzenetére
"ég/föld a különbség a zöldek javára"
Ezt fejtsd ki itt, kíváncsi vagyok.
-
Madoc
veterán
Egy fullos kapzsi sony cikkből kreáltatok megint egy xbox vs ps vitát.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
cyberkind
félisten
válasz Kendek #109165 üzenetére
Én konkrétan most egy Dead Space Remake-et várok ami teljesen új, mármint nem játszott játék, de ennyi, olyan szinten ingerszegény mindkét konzolgyártó, mint a diétás kóla.
Most nyáron lesz egy Uncharted pakk PC-re, ez király, meg is veszem azonnal, de már ez is megvolt 3x.[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
Igazából le is írtad, hogy az exkluzív felhozatal nem nyűgöz le, engem meg igen, mintha nekem csinálná a játékokat a Sony. Az indie-k közül meg nagyon kevés van, amire azt mondtam, hogy jó és élvezetes, 1-1 jó játékmechanikáért nem tud egy pixelstyle játék lenyűgözni. De ott is van kivétel, pl. a Limbo vagy az Ori.
Az meg egyelőre nem igaz, hogy nem nevezhetjük ezeket exkluzívaknak, mert nem mindegyik játék jön PC-re(pl. TLOU2), ráadásul nem azonnal. A másik pedig az, hogy elképesztően drága egy PC, főleg ha 4k-s tv-n akarsz játszani, natív felbontásban, vagy kevés kompromisszumot kötve. Tehát a PS egy kényelmes konzol, és ez sokat számít nálam.Ráadásul jön a PSVR2 idén vagy jövőre, és ezt most nagyon összerakták, így ez biztos vétel lesz. Nekem ez lesz az első gamer VR eszközöm, előtte csak a Samsung Gear VR-ja volt, mint élmény.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
MODERÁTOR
válasz cyberkind #109164 üzenetére
Ez nyilvánvaló. De nem csak abból a szempontból hoz pénzt, hogy ott is eladásokat generál. Hanem úgy is, hogy akinek tetszett a játék, az nyilván várja a folytatást. Amire pedig várhat extra évekig, ha nem szeretne PS5-öt venni. Így lesz aki mégis vesz egy konzolt is.
-
snots
tag
Gyakorlatilag már náluk is jön PC-re minden, ha nem is egyből, de egy idő után elérhető ott is
Azért én ezt így nem jelenteném ki. Az, hogy a PS4 éra vége felé kiszórtak pár PS4-es játékot PC-re, hogy ezzel is jobban rávegyék az embereket arra, hogy vegyenek PS5-öt, én nem tudom. Nagy valószínűséggel eljátsszák ugyanezt akkor is majd, amikor a PS6 érkezik majd, de én azért annyira nem látom jelen pillanatban, hogy érkeznének a PS5 exkluzív játékok PC-re. Persze ki tudja, tőlem akár jöhetnek is.
-
keIdor
titán
Mindig váltogatják egymást, egyszer ez a felhasználó barátabb cég, máskor a másik.
Ezért kell a verseny, a konkurencia. Xbox 360 sikere után felbátorodtak. Mikor indult az Xbox One, ott el akarták törölni a lemez eladásának lehetőségét, emlékezz csak vissza. Mindig online kellett volna, hogy legyél és accounthoz kötötték volna a lemezes játékaid. Végül a Sony miatt visszaléptek, mert ott nem lett volna ilyen.Most a Sony a PS4 sikere miatt bátrabb és ezúttal a Microsoft a jófej, mert ott meg gyenge volt a One generáció.
Egyszer ez, egyszer az.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
zkxdn
őstag
Sokaknak a PC meg az éves várakozás nem opció. Itt inkabb az Xboxra gondolnak.
Meg a találgatás hogy vajon a Bloodborne jön-e 10 év után PCre(PC és PSem is van btw)
-
Zsinder
aktív tag
válasz N.YCityBoy #109158 üzenetére
Hogyne lehetne, csak ez most hogyan kapcsolódik ide? Az ilyen megnyilvánulások mindig vonzzák azokat akiket nem kéne és másodpercek alatt elszabadulnak az indulatok
-
snots
tag
válasz front3r #109154 üzenetére
Igen, "sajnos" egyet kell, hogy értsek. Nincs túl sok, igazán erős Xbox exclusive játék. (Ami lényegében ér valamit, az a Halo, Forza és Gears of War)
Bennem így, hogy van PC-m amin tudok játszani, fel sem merül, hogy vegyek Xbox-ot. Persze, most elő lehet szedni, hogy egy PC drágább mint egy Xbox de mivel dolgozom is rajta ezért ez számomra nem igazán releváns.
Inkább az a probléma jelen pillanatban, hogy a Sony még mindig úgy érzi, hogy nyugodtan ülhet a babérjain (bár most ezzel az új PSN előfizetéses dologgal talán elindul valami).
Egyelőre még jelentősen több PS5 talál gazdára, mint Xbox Series X/S. Elképzelhető, hogy a következő generációnál, mondjuk 5 év múlva, vagy ki tudja, hogy mikor jön, akkor már közelebb lesznek ezek a számok.
-
veterán
-
Zsinder
aktív tag
Szabad ilyeneket írni, csak minek? Ha valakit érdekel az xbox akkor nyilván a megfelelő topicban fog körülnézni.
-
veterán
válasz front3r #109154 üzenetére
Milyen exkluzív felhozatal Gyakorlatilag már náluk is jön PC-re minden, ha nem is egyből, de egy idő után elérhető ott is+nem igazán estem hasra az utóbbi években a nagy ex címektől😳 Van amikor egy ZS kategóriás indie gammel jobban szórakozom, mint a nagy ex AAA címmekkel...persze ez az én véleményem, nem vagyunk egyformák, szerencsére...
Szóval csak ez miatt kizárólag Ps-t tartani, nagy botorság 😜[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Madoc #109143 üzenetére
Igen jól érted.
No de ha keleten szarrá oltják a sonyt, mire ideér az új ps+, addigra velünk mér nem fognak bunkózni. Ebben biztos vagyok.
Állítólag a MS gamepass is nehezen indult, volt felháborodás, aminek hatására most van olcsó kiskapus megoldás. Ha jól emlékszem Moby írt is erről itt a topikban. -
front3r
őstag
válasz CptAdamica #109149 üzenetére
Amíg ilyen az exkluzív felhozataluk, nagyobb gond ezzel nincs. Ha nem lenne a Sony a piacon, lehet nem is játszanék, nehéz már lenyűgözni.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
veterán
Bizony, pont tegnap vettem egy SeriesX-et újra, pár hónapig nem volt és csak pislogok, ég/föld a különbség a zöldek javára! De persze itt ilyeneket nem szabad írni...
Ezt meg csak halkan jegyzem meg, pár év és úgy elfogja picsázni a Microsoft a Sonyt, mint annak a rendje, persze ha továbbra is így áll hozzá a Sony a felhasználókhoz, meg a többi dolgokhoz![ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
én már közben inkább vettem is mellé egy XSX-et, ott simán upgrade-elik a Live-ot GPU-ra (még), az exkluzívokat meg veszem lemezen és mennek tovább, ha vége van.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
CptAdamica
veterán
válasz ProEvoFan #109142 üzenetére
Jó arc a Sony, amúgy pont azon gondolkoztam, hogy ha nem lenne jó pár erős exkluzív címe a Sony-nak, akkor körül-belül semmi nem szólna a PS mellett, funkciók csiga tempóban jönnek, vagy például bénán beépítve, mint a VRR, hardverben semmi kiemelkedő a konkurenciához képest és még cigánykodnak is.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Madoc
veterán
válasz ProEvoFan #109142 üzenetére
Lol. Tehát ha 12-ért vettél éves ps plust akkor mikor nagyobb csomagra váltassz akkor még a teljesáras különbözetet is ki kell perkálni? Jól értem?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
ProEvoFan
nagyúr
lol [link]
Na ebből mi lesz... -
veterán
-
penge111
addikt
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
válasz F-ECT$ #109128 üzenetére
Ps-en kivul mas meg nem produkalt ilyet,semmi nem valtozott itthon.Lehet hulyeseg,de mikor kezembe vettem es feloldottam a telefont,akkor indult el a ps.Nem tudom a ps appnak van e hozza koze,de letoroltem,kivancsi vagyok kesz e valtozas
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
The Truth is out there...
-
penge111
addikt
válasz N.YCityBoy #109122 üzenetére
Vagyunk azért páran ebben a topikban is, akik imádják ám a JRPG műfajt
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
doddencs
senior tag
Sony töltőallomással találkozott esetleg valaki, vagy mar ez is hiánycikk?
-
-
saelin
veterán
válasz Gubu0101 #109121 üzenetére
Ilyenről sem hallottam még. Nálam inkább pihenőböl kikapcsolni szokott áram kimaradás miatt és utána tárhely ellenőrzést végez mindig. A héten 2x is belefutottam és a router szerint is volt éjfél után egy restart, úgyhogy nem aggódom. Mondjuk nem tudom mit baxik az eon mostanában felénk mert sehol semmi infót nem látok erre vonatkozóan. Ha víz nincs arról szólnak, de ha áram nincs az le van xarva? Erről megkérdezhetnék a hűtőmet is.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz WhiteWalker #109125 üzenetére
Pletyka szinten: evileg holnap kezdődik a Days of play akció.
-
-
veterán
-
Gubu0101
veterán
válasz F-ECT$ #97870 üzenetére
Engem is utolert ez az anomalia Hazajottem kulfoldrol a ps ment pihenoben,mondom biztos ugy maradt.Azota az eltelt par napban,random bekapcsol magatol a gepezet,ugy ,hogy teljesen ki van kapcsolva.Most reggel is felkeltem,erre par perc es ment a ps.Tv sincs bekapcsolva.Erdekes,hogy eddig nem volt ingadozas az elektromos halozatban Nekem ez egy honapja kezdodott havi 1 hetet vagyok itthon,igy muszaj leszek kihuzni,ne hogy baj legyen
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Dr. Venkman
tag
válasz Nayrobi #109099 üzenetére
Nem mintha nem lenne untig elég, de az ígért 400 ps4/ps5 címhez képest ebben a listában nincs 250 cím sem, ráadásul egy csomó van kétszer (ps4-ps5 változat) ami eléggé vicces. És persze indie újdonságok sincsenek, talán az Artful Escape-et leszámítva. Azért vannak számomra vonzó dolgok köztük, érdemes lesz néhány hónapot befizetni, már csak időt kellene vásárolni hozzá.
-
Gorgonka
aktív tag
Eleve nem értem, hogy miért problémáznak ez miatt. Ha nem lesz semmi az új plusban, ami érdekelné őket, akkor nem kell fizetniük érte. Ennek én örülnék
Persze annak jobban örülök, hogy nekem több cím is lesz benne, amiket így nem kell megvennem, csak befizetek pár hónapot és ami érdekel, gyorsan végigjátszom. Vannak ott azért bőven címek, amikért nem adnék 6-8000 Ft-ot sem, de így pár ezer Ft-ért ki tudom őket próbálni. Ezek a játékok olyanok, hogy valószínüleg ideig-óráig elszórakoztatnak, talán még végig is játszom őket egyszer, de soha többé nem fognak előkerülni...
Szerintem erre teljesen jó lesz ez az új modell. -
crue
őstag
válasz Ctrl+Alt~Del #109113 üzenetére
Ha mindennel játszottál amivel akartál és a többi nem érdekel, akkor az lefedi a teljes halmazt. Mégis mit szeretnél akkor ettől az előfizetéstől?
-
-
saelin
veterán
válasz N.YCityBoy #109102 üzenetére
Hasonló, ami indie meg benne lesz meg megveszem akcióban.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Nekem is ez a bajom ezzel a koncepcióval. Ami egy kicsit is érdekelt, azzal garantáltan játszottam, ami meg nem érdekel, az ugye nem is szempont. Csak azért játszani meg valamivel, amire nincs szükségem, mert ott van, az balgaság.
Olyan ez, mint csak azért megvenni mondjuk egy pólót, mert féláron van, amikor ott van 20 a szekrényedben.
W | W | H | W | W | W | H
-
d@vee
őstag
válasz tkohun2107 #109111 üzenetére
Amint elérhető volt, vettem is egy cosmic red-et a gyári fehér mellé. Nem vettem észre semmi extrát.
Ja
-
tkohun2107
tag
Tegnap olvastam valamit és fogalmam sincs van e valóság alapja. Állítólag a színes controllerek sokkal jobb minőségűek és jobb az akku idejük mint a gyári amit hozzá cwomagolnak. Van ennek valóság alapja ? Előre is köszönöm
-
oriic
HÁZIGAZDA
[link]
"Some original PlayStation and PSP titles may offer trophies such as Ape Escape, Hot Shots Golf, IQ Intelligent Qube, and Syphon Filter. This feature is optional for developers. "Szóval a PS1-PSP játék trófeák opcionálisak, fejlesztők döntik el, hogy bekerülnek-e.
Live-Die-Respawn
-
őstag
válasz N.YCityBoy #109106 üzenetére
Attól, hogy a J-RPG nem a te műfajod, másnak még tetszhet!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz ProEvoFan #109104 üzenetére
Kb így vagyok ezzel én is. Van elég sok ps4-re amivel csak szemeztem , de nem vettem meg , mert volt fontosabb game .
Így viszont elég sok van ami érdekel , FF részek , YS VIII , Valhalla , most így hirtelen ennyi jut fejből eszembe , de van még sok amit letöltök és belenézek alapon érdekel , de meg nem vettem volna. (Returnal , GoT ) ezek ps5 gamek. -
Nayrobi
őstag
válasz TrishtanAG #109105 üzenetére
Jövő héten indul Japánban, szerintem ott lesz néhány
-
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem. Egyikkel sem.
Ez csak töredéke annak, amit kinéztem.magamnak. -
KaitouP
nagyúr
Szerencsére nem csak Zolibá69-ek léteznek, így valószínűleg sokan örülni fognak a kínálatnak.
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest