Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
A soulsokkal összevetni nem oké ebben a kontextusban, mert ott a játék lényegi eleme, hogy ne szopódjál meg a küzdelmek során.
Az ubisoft a történetek mesélése közepette ott esett túlzásba, hogy vérgagyi gyűjtögetéssel töltötte ki a világokat.
Imádtam lovag, viking lenni, körülnézni az adott korszakban, de ami nem változott az az imbecilitás határát súroló keresgélések.Viszont engem az sosem zavart, hogy túlmozgásos bérgyilkos vagyok, mert mindig imádtam az osonós játékokat, még akkor is ha lebukom és legyilkolok egy egész helyőrséget.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
d@vee
őstag
Nem jó a GoW-hoz hasonlítani mert annak egy része van a mostani stílussal, vagyis kettő a Ragnarökkel és így nem untad meg.
De az AC minden évben ugyanaz, csak más a háttérkép kb. Teljesen megértem aki kaptafának érzi.
Mindegyik részt végigjátszottam az Origin-el bezárólag(PSP-s és Vita-s részt is), azóta nálam pihen a sorozat. Tényleg ugyanaz az egész minimális változtatásokkal ha egymás után tolod.
Bár az általad felsorolt játékokra is igaz ez, kivéve Battlefiled. Az egyre szarabb minden résszel, még az előző színvonalát sem képes hozni[ Szerkesztve ]
Ja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest