Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Micsoda cicaharc folyik a Microsoft és a Sony között a Call of Duty miatt! [link]
Nevetséges, és szánalmas.
Phil Spencer nagyon ravasz húzással tárta a nyilvánosság elé ezt a dolgot. Mert amit a Sony és Jim Ryan-ék csinálnak, az vérciki. Annyira nevetnék, ha a Microsoft azt mondaná, hogy rendben, megígérjük, hogy sosem lesz Xbox exkluzív a Call of Duty, de akkor ti is tegyetek elérhetővé Xbox-on, minden, a jövőben megjelenő Naughty Dog játékot.2029 utánról van szó. És a Sony nem áll neki egy saját FPS franchise felépítésének, hanem inkább rinyál? Tudom, tudom a Call of Duty név az mennyit is jelent. De a játékok színvonalát azért nem lenne nehéz túlszárnyalni.
És én annak fényében sem értem ennyire a Sony reakcióját, hogy ha nem is lesz Xbox exkluzív a Call of Duty. A Game Pass-ba kerülése, így is rohadt nagy érvágás lesz a Playstation-nek. Szóval valamivel akkor is kellene készülni a CoD ellen. Vagy ki kell vásárolni a Dice-t az EA-ból, és ismét lábra állítani őket.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- iPhone topik
- Crypto Trade
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kés topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ingatlanos topic!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest