Hirdetés
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Marathon (2025)
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
A billentyűzet adott? Ha külső USB-sre gondolsz. De gondolom a notebook házába épített csatlakozása egyedi. Valószínűleg USB protokoll, és ki kell kombinálni melyik tű melyik.
Amúgy klasszikus ThinkPad billentyűzethez (T60 stb.) páran neten publikáltak mikrokontrolleres saját nyákos USB adaptert. Extrém nehézség, mert ott a billentyűzet buta volt, az alapon volt a vezérlője. De olyat nem láttam, hogy valaki beleműtsön egy T60-be vagy hasonlóba egy modern belsőt, pedig ez olyan, amiről azt hinném valaki poénból biztos megcsinálja.
-
Chiller
őstag
Annyira szarok ÉS drágák manapság a laposok minden téren, hogy lassan már ott tartok, hogy valami régebbi laptopot DIY barkácsolok át. Kijelzőt úgyis lehet bármiben cserélni, belső is belefér mindenbe (17"-es kategóriára van igényem, abba elfér "bármi"), billentyűzet így szintén adott és olyan amilyet akarok.
Egyedül még az aksi ami ilyenkor felejtős, de amilyen erőforrás-zabáló progikkal dolgozom, tulajdonképpen ez lassan már tök mindegy lesz, úgyis kell a konnektor.
Ja, és nem mellesleg: így akkor bontom meg amikor akarom (tisztításra, bővítésre, stb).
-
-
mhydas99
senior tag
Az lehetne meg fel arbol, amit leirtam.
Peldaul egy uj Zenbook, ami megfelel annak amit leirtam, igaz Ryzen 5 5-os szeriaval 230 ezer. Ha ryzen 5 7-es szeria lenne pl. akkor 270 ezer korul lenne. Lenovo ideapad slim ryzen 5 7-es szeriaval ujonnan 260 ezer.
Szoval all az amit irtam. -
mhydas99
senior tag
Ennyi penzert nem jo vetel. Nagyon nem.
Ha mar Oled, akkor 120Hz kene legyen az alap ebben a kategoriaban.
MSI valaha az egyik legjobb, legmegbizhatobb notebookmarka volt. Hat igen, regen. Ma mar nem vennek semmikepp, nem hogy ennyiert.
Hiaba konnyu es ultrabook, nem latom milyen szegmensben allna meg a helyet.
Ha konnyu, jo teljesitmenyu ultrabook kellene, ami windowsos (minden mas esetben ar-ertek aranyban a MacBookok az abszolut jo vetelek hordozhatosag es ar/teljesitmeny aranyban) es uzleti felhasznalasra van tervezve, mint ez, akkor:
Intel i5 vagy Ryzen 5 eleg.
16 GB RAM eleg, legyen mellette 1 szabad slot.
512 GB SSD eleg. Ugyis felhon vannak a ceges infok.
IPS kijelzo 120 Hz-zel, magas PWM-el sokkal jobb valasztas, mint a villodzo, szaggato de beegesre is hajlamos OLED kijelzo.
Kozepes terheles alatt legalabb 8 ora uzemido.
Minosegi fem gephaz, usb type-c-n valo toltes.
Ez fel arbol meglehetne.
De van aki ugyis meg fogja venni.
Bar ceges kornyezetben a HP Spectre, Dell ultrabookok, Lenovo Yoga/Slim szeria esetleg Asus Zenbook mennek. -
weiss
addikt
Dolgok, amiket szívesen olvasnék egy tesztben:
- OK, hogy OLED, de milyen pixel struktúrája van?
- Webcam kép
- Egy kép a töltőről
- Összehasonlítás más CPU-kkalÉrtem én, hogy rá lehet keresni a neten, de hát akkor minek olvasnám a cikket?
-
Chiller
őstag
Egyre szarabb billentyűzetek. Egyre szarabb billentyűzetek mindenhol.
-
freeapro
senior tag
Csak nekem hiányzik valamilyen AI teszt, ha már erre van kihegyezve ez az ultrabook?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az egyik legkönnyebb teljes értékű 13 hüvelykes notebook a piacon, de a hordozhatóságnak bizony ára van.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Apple MacBook Air 2020 13" Retina Ezüst 8GB Ram 256GB Új Állapot.Csere ON
- Asus Tuf A15. Ryzen 6 6800h. 32gb ram . 1tb + 4tb m2 ssd
- HP USB-C dokkoló G5, 120W-os táppal, Új
- Acer Aspire ES1-520/ AMD A4 5000/ 6GB / 480GB SSD Windows 11.
- Lenovo X1 Carbon gen4 i7-5600U, 8GB RAM, 2k érintő, hibás billentyűzet!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest