Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mamboo
tag
Sziasztok,
Esetleg faceit supportbol lenne ismerose valakinek? -
bager13
aktív tag
A neten elég sok anyag van erről.
De röviden egy forgatáson mindent is el lehet számolni, papírozni, plusz az import és stb...
Egy akármilyen vállalkozással azért ez nehezebb dolog, plusz lassabb is. Tőzsde meg már régóta nem játszik, a kemény szabályozás miatt.Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
-
Serpiko
addikt
Bal alsó sarokban lévő számsort, hogy lehet kikapcsolni? Játék közben zavar.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
bager13
aktív tag
válasz GhanBuri Ghan #77293 üzenetére
Természetesen igazad van, a keresleti oldal egy részét az általad említett játékosok adják, így nyilván számít mennyien pörgetik a game-et.
Viszont, a tetemes részét a nagy halak és az általad is leirt pézmosok teszik ki. Mivel a filmipar után itt a legkönnyebb pénzt mosi, ezért nagy számban jelen vannak. E kettő nélkül az általunk ismert steam piac ebben a formában nem is létezne, sajnos vagy nem sajnos.Hogy a fejlesztők mit csinálnak munkaidőben az jó kérdés, de az biztos, hogy nem kapkodnak...
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz goccer #77291 üzenetére
Persze, én is arra használom, de nem mindegy, hogy mennyire frusztráló
A botok meg ugye nem mozognak annyira valósághűen, mint a valódi játékosok.#77292 bager13
A nagyokat az vezérli, hogy hasznuk legyen (még a valószínűleg szintén jelentős pénzmosók sem akarnak nagy veszteséggel kiszállni), ahhoz meg az kell, hogy legyen kereslet, amit pedig a játékosszám határoz meg. Az napi játékosok azok, akik nézik, hogy a versenyek alatt a profiknál milyen skinek vannak, miket nyitnak a streamerek, és ők adják az eladásszám nagyját (mégha az értékét nem is)
Egy normál A+ kategóriás játéknál a programozógárda legalább száz fős. Tegyük fel, hogy vannak ennyien, de akkor mit csinálnak? -
bager13
aktív tag
válasz GhanBuri Ghan #77290 üzenetére
Mint említettem a piac olyan, mint a tőzsde. Nagyrészben nem a játékosszám határozza meg az árak mozgását. A nagy befeketetők mozgatják az egészet, és azokat követik a kicsik így egy lefelé vagy felfelé mozgó ár spirált generálnak.
Mivel jött az új CS, ezért a "nagyok" elkezdtek felvásárolni a nagy haszon remélyében, ezt követték a "kicsik". De mivel vegyes volt a CS2 fogattatása, ezért ők kis haszonnal kiszálltak, és lassan követték/követik őket a kicsik. Ez ennyire egyszerű, ez egy term. folyamat a tőzsdén.Tény, hogy lassan jön a kontent a játékba, de nem tudom elképzelni, hogy 13 és ember vitézkedik ezen az aranytojást tojó tyukon...
-
goccer
aktív tag
válasz GhanBuri Ghan #77290 üzenetére
DM-nek egy célja van, hogy bemelegíts competitive előtt A mozgás+aim legyen a helyén, jöjjenek a hedik, aztán mehet a normális játék. "Megnyerni" egy DM-et nem látom milyen értékkel bír, amikor a szerveren lévők ~fele nem is azzal a céllal megy fel.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz bager13 #77289 üzenetére
A játékosbázis esik, elég csak a steamcharts-ot megnézni. A pánikeladás gyors árcsökkenés lenne, pár visszaugrással (amikor sokan gondolják azt, hogy most éri meg belépni). Ehhez képest az árak nagyjából abban a tempóban esnek, ahogy fogynak a játékosok.
Egy normális csapattal (100 fő körül) nulláról újraírhatták volna a teljes CS-t. Ehhez képest sikerült berakni a Source2 motort, átvenni a játékmódokból négyet, de azokat is csak erősen megnyirbált tudással. (és még mindig nincs demolition, retake, danger zone, flying scoutsman, ahogy a meglévő módokban is kevés a térkép és a játékmód) Ha nem tizenpár ember fejlesztgeti, akkor azok az emberek bizony láblógatással töltik a napjukat, mert az eredmények nem látszanak, és ennek a megállapításához semmilyen urban legendre nincs szükség.#77282 csurenzoo
Hú, de tudom utálni ezt a mindenki-mindenki elleni DM-et. Vagy nem találok senkit, és ha bejárom a pályát, garantáltan hátbalőnek. Ha sikerül eljutnom egy védhető helyre, akkor egészen biztosan rám fogja spawnoltatni a szerver a többi játékost, olyan szinten, hogy nemhogy gyógyítani, de még tárazni sincs időm, mert csak jönnek és jönnek. Nem tudom elképzelni, hogy lehet 70 fraget elérni, nem tudtam ráérezni ennek a ritmusára, már az 50-hez is az kell, hogy minden összejöjjön.[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
válasz GhanBuri Ghan #77280 üzenetére
A skinek ára a pánikeladások miatt esik, pont mint a tőzsde. Egy erős negatív hullám láncreakciót indítva leveri az árakat, persze ez fordított esetben is igaz.
Ez meg egy urban legenda, hogy tizenpár ember"fejlesztgeti" a CS-t.
Akkor ez alapján nem mostanában fognak bármit is csinálni, mert nem nagyon esik a játékosbázis.
-
bepken
veterán
válasz csurenzoo #77286 üzenetére
sosem értem, hogy mi bajuk van olyankor, ha aprítom őket egy olyan játékmódban, ami másról sem szól csak hogy rohansz és lősz.... félreértések elkerülése végett én egy szaros silver vagyok, de DM-ben nagyon meg tudok menni néha XM-el a kézben! ami nem igazán szokott tetszeni a népnek
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Serpiko
addikt
-
Lmh
őstag
válasz GhanBuri Ghan #77280 üzenetére
Kár, pedig reménykedtem h a régi phoenix es chroma ládáim még visszamennek 3euro fölé. Akkor eladnám őket.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
korpas15
tag
Sziasztok!
CS2-be mi adja most a legtöbb XP-t? Versengőbe a nyert meccs? Mert én csak mindig a heti drop-ot szoktam megcsinálni, és azt akarnám minnél gyorsabban. -
GhanBuri Ghan
őstag
Minden skinre, késre és ládára igaz ugyanaz: tovább fog folytatódni az elértéktelenedés, egészen addig, míg nem tudnak megint felmutatni valamit (új játékmódok, operation)
Egyébként nem is értem, hogy egy ilyen dollármilliárdokat termelő játékra hogy nem képesek egy tucatnál több fejlesztőt ráállítani.
Valve-nál mostohagyerek a CS, csak akkor kezdenek kapkodni, amikor már szemmel láthatóan esik a játékosbázis, amúgy megfelel a langyos víz. (miért került hónapokba az egyetlen Arms race játékmód két térképpel?) -
Lmh
őstag
Sziasztok!
Valaki belenézne nekem a varázsgöbbe?
Phoenix es Chroma ládák ára érdekelne a közeljövőben. De ugy altalanossagban a többi is.
Köszi!Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
terratech
csendes tag
Sziasztok. Valaki esetleg nem szokott délutánonként játszani? Kb 18 órától. Randomokkal már kicsit unom. Jelenleg kicsivel több, mint 10 ezer pontom van premierben, de a tudásom inkább 7-8 ezres szint.
-
Cr00py
senior tag
válasz Lacccca87 #77273 üzenetére
Nincs. GSP 600 Sennheiser-t használok már évek óta.
Próbáltam már mindent.
Win11 van, mióta megjelent, de szerintem ez nem lehet gond.
Próbaképp korábban ~1 hétig vissza raktam a win10-t. Az sem segített.
Másik ssd-t is néztem már, hiába.
Teljesen friss rendszer, semmilyen drivert nem telepítettem. win update-t is offoltam addig, hogy ne töltse le a háttérben. Csak a steam, cs2 lett telepítve. Ugyanaz az eredmény.
Igazság szerint én már nem akarok többet vele foglalkozni, mert nem lesz jobb.
99,9%-ban biztos vagyok, hogy a játékkal nem okés valami. Már csak azért is, mert a legutóbbi nagyobb update ( ~8gb körül volt, ha jól emlékszem.. arms race amikor megjelent ) megint jól fut. Mentem közel 20 meccset, és egyszer sem fagyott ki. A társak persze igen..de ez eddig is teljesen random volt.
Mást sajnos nem tudok, mint reménykedni. Lekopogom, eddig működik. ( kopp-kopp ) -
Lacccca87
addikt
Igen ez anno nalamnis igy volt. Lehet hulyeseg de erdemes lenne mas, szinten driver nelkuli periferiakal kiprobalni(akar egy sima jack fules, ps2 es vagy irodaibszintu eger es bill kombo) Nem kizart hogy valami utkozes lehet akar hw szinten ami ezt okozza.
Sajnos sok anomalia lehet pc n a vegtelen komfiguracio miatt.
Anno meg az i3 530 procimmal futottam bele abba hogy ha nem csökkentem vagy novelem a pcie bus frekvenciajat 10 mhz el akkor ha tunningot hasznaltam akkor hihetetlen merteku inputlaggom lesz jatekban komkretan 2-3s el a az eger megmozditasa utan lattam a kepernyon is hogy mozdul (ugy hogy a benchmarkokba meg joval jobb eremenyt dobott a tunning miatt). Ezt se volt konnyu kibogozni -
Lmh
őstag
válasz Lacccca87 #77273 üzenetére
Hmm, nekem is ugyanígy fagy, mint a kérdezőnek és hyper x vez nelkuli fülesem van, driver nelkul.
Amugy en random fagyok, de sokszor olyankor amikor meghalok, vagy meghal mellettem valaki es hirtelen nagy agyloccsanós hanghatás van.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lacccca87
addikt
válasz Cr00py #77272 üzenetére
Lehet hulye kerdes, de nincs veletlen SS fulesed? (mondjuk lehet kerdeztem mar)
Nekem csinált ilyet a csgo anno amikor az SS AC3 fuleshez fel volt telepitve a driver. Megoldas az lett hogy nem rakom fel a drivert mert osszeakad az alaplapi hangkari driverevel es ez a fagyas lett a vege.Helyedben azt csinalnam (ha van idod energiad) masik ssd re uj rendszer fel aztan csak a legszugsegesebb drivereket fel es proba, aztan egyesevel hozzaadni a hasznalt progikat es periferiak drivereit.
-
Cr00py
senior tag
válasz Zimmi91 #77271 üzenetére
Semmi nincs. Minden teljesen stock. Nem hiszem, hogy hw hiba lenne, mert rengetegen panaszkodnak rá. Elég csak redditen beírni a keresőbe. Lehetetlen, hogy ennyi féle különböző hw-n bármi ilyesmi legyen a gond. Főleg úgy, hogy minden más tökéletesen működik. A legelso "beta" ota ezt csinalja. Hol gyakrabban, hol kevesbe.
-
Zimmi91
addikt
válasz Cr00py #77168 üzenetére
Van OC vagy UV a kártyán? Én most cseréltem egy 4070 Superre amit UVztam és ugyan úgy csinálja a fagyást, most visszavettem mindent alapra 3 meccset mentem semmi fagyás, tesztelgetem még, lehet az UV nem tetszett neki, mert a 3080 is UVzva volt.
" Just remember Manchester is RED! "
-
14adam
addikt
Üdv
Kb az elmúlt 10 évbe nekem totál kiesett a pc világ,úgyhogy nagyon hülye vagyok már a témához
Ma vettem egy ASUS TUF DASH F15 FX506HM -et i5 11400 és 3060 van benne
Feltettem a counter strike -ot. Full grafikán tökéletesen fut magas fps-el. Viszont félpercenként kb, beakad és nekiáll szaggatni kb 5 másodpercre. Utánna megint tökéletes. Ilyenkor leesik az fps 1-2-re,majd egyből visszamegy 200 fölé.
Cseréltem drivert az nvidia oldalán a legújabbra de nem oldotta meg a problémát.Hőfok 70 körül van. Új rendszer is van rajta. Próbáltam,hogy leveszek mindent minimumra de ugyanúgy előjön a hiba
Tudom távgyógyítás nehéz,de bármit meghallgatok
köszönöm -
mepet
addikt
Jajj, ez az uj smoke... Ezt szokni kell rendesen. Mindig kilatszok belole. Attolni a smokeot szigoruan tilos, van vagy 6 lovesre ideje a vedonek, mire latok akarmit is...
-
goccer
aktív tag
válasz chungee #77260 üzenetére
Nem a sync technológiával van baj, hanem az Odyssey-ek VA panelével. Ezekről én sajna sok helyről hallottam már ugyanezt a panaszt. Nekem is VA monitorom van, nem is egy premium, de mégis be lehet jól állítani az overdriveot hogy ne legyen zavaró a ghosting játék közben.
-
chungee
addikt
Köszönöm a válaszokat. Így Akkor Sync technológia semmit sem ér
-
mepet
addikt
válasz chungee #77257 üzenetére
Engem pont most okositottak ki egy masik topicban, igy tudod megnezni mennyire mosodos a monitor: kikeresed az RTINGS-en: [link]
Legorgeted ide: "Response Time @ Max Refresh Rate". Minel magasabb az ertek, annal jobb. Az 5.8 az ritka szar. (Az enyem 7.2, de meg erre is ki vagyok akadva emiatt...)Probalj meg kikapcsolni minden SYNC-et. Ha fix 144 felett van az FPS, akkor ugyis csak input lagot novel, nem jo semmire.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Ilyen Samsung monitorom van, RTX 2060 karival használom display port kimenettel. A monitoron Freesync Premium funkció be van kapcsolva hogy kompatibilis legyen a G-Sync funkcióval. A Játékban Mosódás jelentkezik, mint konzolokon a motion blur effekt. Ennek így kell lennie Vagy még egyéb beállításokat kell elvégeznem az nvidia pultban nem csak CS-nál ilyen, single play játékoknál is. Nvidia experience fícsört nem használom, nincs feltelepítve.[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz Vismajor01 #77254 üzenetére
Nagyon gyerek még… kis túlzással még az agya se fejlődött ki rendesen.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Vismajor01
addikt
Néztem, Faze a "kedvenc csapatom" amennyire követem még a scenet, de oroszokat alapból utálom, úgyhogy így könnyű volt eldönteni kinek szurkoljak. Ez a donk gyerek tényleg nagyon durva volt, sztem egy tradet se veszített el a 3 map alatt. Csomószor úgy halt meg egy fazes h minimapon láttam h donk közelít felé - tökmindegy h donk volt hátrányosabb helyzetben, már vártam mikor jelenik meg a killfeedben h rain dead, meg is jelent
Nekem is nagyon gyanús, de elkell fogadjam h ilyen jó, nem hiszem h ebben az érában még lehet csalni ekkora rendezvényen (ugye emlékszünk egy bizonyos vac bannos franciára aki majort is megjárt).
De azért remélem az apja tarkón b**ssza ahogy viselkedik, azért olyan még nem volt h ESL konkrét kizárássan fenyegessen egy játékost ahogy viselkedik meccs közbe (Teli torokból átordibálni hogy fasszopók meg szarháziak, nem a legkedvesebb dolog). Végül pénzbüntetést kapott de azon is csak röhögött a nyomorultja. Látszik h ilyen izzadós ruszki.
Monesy is hasonló korban robbant be, ő is orosz, de 1000x normálisabban viselkedik, szóval életkorra én ezt nem fognám rá.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
goccer
aktív tag
válasz Lacccca87 #77251 üzenetére
Ok értem, hogy nem a pincében lanoztatok haverokkal, nem akartam így degradálni, de egy ICL is egy "Sunday League" az elite lanokhoz képest, nincs is ezzel gond. Amúgy ha már meglátom a huneszt felmegy a vérnyomásom, az ilyen állami pénzt (=adóforintjainkat) pumpoló mafia egyletektől...
Most leírtad két hosszú bekezdésben azt amit én két szóban, de meg lennék lepve ha az ESL adminok ne lennének ugyanígy képben ezekkel és nem tennék meg a megfelelő lépéseket hogy olyan 99,99%-ban biztosítsák a verseny tisztaságát. Igen, 100% biztonság nincs, ezzel kezdtem én is.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz Lacccca87 #77247 üzenetére
Hát, azért mondjuk a széles füstcsík mögött sétáló T-t pont megsorozni, úgy, hogy sehova máshova nem lőtt, azért azt nem "ritmusnak" nevezném.
Ha tízből egyszer bejön, akkor mondhatni, hogy bejött neki, ha rendszeresen, az már gyanús. (ahogy egy másik videóján beadta a fejest a füst mögötti CT-nek, majd még lőtt egyet fejes irányba a füst és fal mögötti, jóval távolabbi ellenfélnek is)#77251 Lacccca87
Így belegondolva, addig lényegében senkit (mármint szervezőket, szponzorokat) sem érdekel az esetleges csalás, amíg nem derül ki valahogy, és nincs belőle botrány.
Elkerülni meg talán úgy lehetne a leghatékonyabban, hogy konzolra kötik az egeret/billentyűt, mert ott talán a driveres és társai trükkök nem működnének. Persze egy XBOX lassú lenne egy PC-hez képest.[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
válasz goccer #77249 üzenetére
Szerintem nem értetted, és nem kellene sufnizni az átlagba 32-64 csapatos lan-t nem hívnám annak. Tény hogy más kaliber egy ilyen rendezvény mint amit itt Mo-n megszokhattunk de más költségvetéssel is dolgoznak. (itthon is lehetett volna, ugye V4FS de hát fontosabb volt ott is ellopkodni a pártnak a pénz egy részét a másikat meg a gyöngyű HUNESZ meg éppen akkor isten tudja minjen néven futó egyesületeknek. Pedig a 2.xmrd Ft-ból már futotta volna értelmesre is).
Fentiektől függetlenül a "drivert" érts képletesen sokszor az sem kell hogy telepítsd mert simán meg lehet mókolni a hw-t hogy tartalmazza.
Azt mondjuk nem láttam hogy a zajszűrő füles alatt lévő agyba dugós cuccok sajátok vagy sem, utóbbi esetben könnyen megvalósítható.
De mehetünk tovább azzal is hogy egy kisebb rezgő motort raksz az egérbe ami szintén jelezhet.Ahogy írtam ezer módon lehet kvázi észrevétlenül jogosulatlan előnyhöz jutni és kb mind1 milyen rendszervényről legyen szó, kivétel ha csak és kizárólag a rendezők által adott perifériákat lehet használni amellett hogy 0km-es steam profilokat használhatnak csak( és akkor még mindig ott vannak a workshopból lehúzható cuccok ami kinézhet egyszerű bemelegítő mappnak vagy célkereszt beállítónak de kb bármit tartalmazhat). De akkor meg arra fogja fogni a játékos hogy nem megy neki (ami részben igaz mert a teljesítmény 20-30%-át a beállításaik és HW-k adják)
Nehéz ezeket kiszűrni, de ugyanolyan nehéz ezeket úgy használni hogy csak gyanús de még hihető legyen.[ Szerkesztve ]
-
goccer
aktív tag
válasz Lacccca87 #77247 üzenetére
Most komolyan, nálatok a sufni lanon vs a legnagyobb CS lanon ahol a telódat se dughatod be tölteni, nemhogy mókolt drivereket installálgatni miközben 0-24 egy admin áll mögötted? Nyilván nem lehetetlen hardver cheattel, ezt senki nem mondta, de most ez hol mond ellen annak amit én írtam?
-
Lacccca87
addikt
válasz goccer #77245 üzenetére
oooohhh... hát ezer egy módja van az embernek LAN-on is csalni. Azért láttam/kaptam infót pár próbálkozásról az általunk szerevzett LAN-okon is. Nem kell egyébként látványos csalásra gondolni, bőven elég pl a füles driverébe beépíteni és mindig azon az oldalon jön egy kis csipogó hang amerre az enemy van és egyre erősebben távolság szerint. Ami már éppen elég hogy mindig a megfelelő irányba indulj és mindig "jó" legyen a megérzésed. De egér driverébe is ugyanígy lehet kis rásegítést tolni.
De szerintem sem csal a srác, vannak ilyen arcok akik felbukannak és nem tud mit kezdeni vele sceene mert kicsit másabb ritmusba másabb stíliussal játszik mint akik ellen szoktak. Majd megszokják megtanulják.
Akinek amugy szét akarjaa játék hajtani a gépet a menüben, az vegye le 60-120 fps közé a max értéket a beállításokban.
[ Szerkesztve ]
-
goccer
aktív tag
Elég szürreális a gyerek, de egy ilyen LAN-on 99,99% hogy nem lehet észrevétlenül csalni. 4 éves kora óta játszik napi 12 órákat, 10 évenként születhet egy ilyen, na Kíváncsi vagyok major-ön mennyire fogják tudni counterelni, az lenne az igazán durva ha mostantól folyamatosan 1,70es LAN ratingeket hozna.
#77244: ó dehogynem tudták, 2 éve Spirit Academy-ben játszik, és online halomra lőtte a tier2-t. Persze azt nem tudták, hogy a tier1-et is így halomra lövi. Hltv hónapok óta tele van "Donk top1 2024" thread-ekkel, ami múlt hétig mondjuk csak a delusional ruszkik hype-jának tűnt, most már viszont egyértelműen a realitás.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Persze, de azért akkor is volt jó pár fura megmozdulása... Nekem csak az szúrja a szemem hogy eddig a világon kb senki azt se tudta hogy ki ez a srác, aki élete első nagyobb LAN-ján rögtön rommá lövi az egész, évek óta egymással küzdő mezőnyt, majd kapásból megnyeri a CS egyik nagy versenyét, ahol még az MVP díjat is behúzta, konzisztens olyan teljesítményt hozva minden meccsen hogy kb senkitől nem lehetett még ilyet látni nagyon. Egyszerűen nem tudom hova tenni...
-
MikeWazowski
veterán
válasz basaharc502 #77242 üzenetére
Nekem most pont nem. Eddig az volt, 10 perc játék után úgy pörögtek, hogy azt hittem felszáll a gép. Most semmi, 1 óra után sem. És vhogy sokkal smoothabb a játék. Igaz, volt bios update is.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
basaharc502
aktív tag
válasz MikeWazowski #77232 üzenetére
Nálam most a videókártyát akarja széthajtani a game...már a menüben zúgnak/bőgnek a ventik...érdekes, mert játék közben össze-vissza ugrál a gpu hőmérséklete 50-75 fok között.
Minden más játéknál természetesen nincs ilyen...50 fok környékén pöcörög a kártya... -
MikeWazowski
veterán
CT oldalon be van állítva a loadout-ba h m4a4-et vegye. De a buymenübe m4a1s van... h kell beállítani h ne a hangtompítósat vegye?ok, újraindítás megoldotta.[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz goccer #77236 üzenetére
Jogos :-)
PeL: nekem 1-2 füst mögötti frag volt fura, de nem hiszem hogy van itt látnivaló, lanon csalni, azért az cink lenne[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
PeL
addikt
Nézte valaki az IEM-et? Elég vicces hogy jön egy 16 éves Donk a semmiből, aztán végig 25 frageket lő kb minden meccs minden mapján, a legnagyobb pro teamek ellen is. Én fix hogy körülnéznék a gépén, döntőn is többször látni lehetett hogy 1-1 frag után lockolt is rá a mellette lévő, nem látható playerre Kövezzetek meg, de szerintem ilyen a világon nincs...
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz goccer #77234 üzenetére
Vagy inkább a teljesen haszontalan skinek helyett költsd más értelmes játékra vagy steam deckre.
-
scope2007
addikt
üdvözlet!
már nagyon régen foglalkoztam a csével, mit érdemes most nyitni? pár láda felgyűlt, és mivel eddig csak 5 kulcsot vettem pályafutásom során, most bepróbálkozom 25euronyi kulcsokkal.. mit nyissak? hátha......
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
MikeWazowski
veterán
Na, a játék most nagyon klassz. Mintha kevesebb lenne kicsit az FPS-em, ugyan azokkal a beállításokkal, de mégis mintha simább lenne. Hosszabb idő után se kezd el a gépem baromira pörögni, ami eddig 10 perc után jelen volt. Még pár hónap és elérjük a GO szintet
-
Spet
addikt
Sajnos a ConVars nagyon szenved mostanában, és nagy eséllyel most lett frissítve sok meccs. Ezért a kiugró az érték.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Lmh
őstag
Van egy fő és egy második monitorom. A másodikon cséznék. Be lehet állítani, hogy mindig a másodikion induljon el a játék?
Folyton elsődleges monitort állítgatni kicsit idegesítő....Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
bepken
veterán
öhhm....hello!?
reméljük, hogy ezúttal nem tévesen indított ban hullámról van szó
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Serpiko
addikt
A frissítés óta nem tölti be a skineket. Ahogy nézem nem csak nekem hanem senkinek.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Lacccca87
addikt
Toltam par meccset es azt kell mondjam hogy jelentosen javult a jatek.
Viszont a fust jobb is lett meg rosszabb. Vizualisan es teljesitmeny oldalon jobb, de sajnos neha felvillan az ellenseg a radaron meg akkor is ha abszolute nem lathatnam. Remelem ezt gyorsan javitjak. -
Golden9
addikt
RolE » Értékelések » CS:GO Player Profiles
"Your team always consists of these 5 people:
1. You
2. Russian Guy
3. Another Russian Guy with P90
4. Russian Guy who speaks English
5. A 6 year old kid who slept with your mother
The enemy team aleways consists of these 5 people:
1. Professional CS Player who played since 1.6
2. Amazing Lucker who always lands the perfect nades
3. HvH Guy
4. Cheater who is fake-nicking KennyS or Scream
5. A noob who calls you a cheater"[ Szeretkezve ]
-
wjbhbdux
veterán
Itt az update, gungame visszatért, netkód javítások. [link]
/s
-
goccer
aktív tag
Pontokért? Kicsit azért túlzás talán így degradálni a legnagyobb presztízsű LAN-t, 1M euros pénzdíjjal. Aktuális majort szorosan követi mindig Kato meg Köln, ha épp nem ott rendezik a majort.
Amúgy tényleg nevetséges, hogy semmi érdemi content nem jött gyakorlatilag megjelenés óta. Pont annyit csináltak, hogy rossz szájízzel, de épphogy játszhatóvá tették, és ennyi. -
bager13
aktív tag
Ez az állandó fegyver balansz, a CS:GO-ban is jelen volt, csak itt még nem annyira kiforrott a dolog és ezért ilyen sűrű.
De egyébként a Bata utáni állapothoz képest a játék és a rendszer ezerszer jobban működik.Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Scale
őstag
válasz MikeWazowski #77211 üzenetére
Ezek csak pontokért mennek, kis rangadók, azért nem veszik annyira véresre mint a majort
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #77209 üzenetére
mármint milyen meccset? (csak mert az sem mindegy ) - jelenleg nagyobb esemény az IEM Katowice 2024, amit láthattál
a nagy dobás most tavasszal is viszont a Major, szóval tippre inkább ahhoz igazítják a frissítéseket....már vasárnap ahogy látom az IEM is lezárul
-
wjbhbdux
veterán
válasz MikeWazowski #77203 üzenetére
A Valvenál céges nyaralás buli van ilyen téli időben, még azt pihenik ki, dota sem kapott semmit kb.
/s
-
mepet
addikt
Egy idei update sem tartalmazott ilyen valtoztatast, amitol mas lenne a fegyok pontossaga.
https://www.counter-strike.net/news/updates -
Lacccca87
addikt
Pont hogy az ellenkezoje. Amig mentek a kvalik addig nem szerencses belepiszkalni, ez mar a csgo alatt is igy volt. Most hogy szunet van valószínűleg jönni fignak a javitasok.
-
senior tag
Állítólag a héten érkezik frissítés.
-
MikeWazowski
veterán
A fua az h javítás meg nem jön. Idén egy volt talán, az is geometria vagy milyen update volt vertigón. Én már elengedtem, tavaly 6k pontra állított be, aztán levittem 1k-ra, majd jan. elején 10k pontot elérve elengedtem a játékot, ismét.... pár hónapra. Egyszerűen hiheetlen számomra, h egy ennyire meghatározó és sikeres játékot, h lehet így elhanyagolni....?
-
D55
aktív tag
válasz bager13 #77199 üzenetére
Csak ne lenne az, hogy kb. hetente variálják a fegyvereket... Egyik héten AK alig sebez, M4 garantált 1 shot 1 kill. Következő héten M4 széthord minden felé, AK tűpontos és mindennél jobban sebez. Megint következő héten M4 tűpontos, AK-val már az első lövés is 1 méterre félrehord, ellenben az SG553 meg olyan pontos és úgy pusztít, mint egy AWP... Majd rá pár napra azzal sem lehet már célozni. Borzalom az egész. Mindezt úgy, hogy kb. egyik napról a másikra jöttem CS:GO-ból át amikor szeptemberben kijött a zártnak mondott nyílt beta, addig tudtam érvényesülni a skillemmel, onnantól minden lövés egy full random szerencsejáték lett folyamatosan változó mintázatokkal és ha bármiféle sikerélményt akarok, akkor kb. úgy kell trükközni az össze létező taktikai elemmel, mintha valami SWAT4 lenne. Ami nem is lenne baj, az is a része, de skillből (majd 20 éves rutin, villámgyors reflexek, high refresh rate, jó egér, brutál proci, alacsony és stabil ping, stb...) egyszerűen tényleg nem ad kb. semmi teret a játék mostanában, ami azért egy CS esetén erőteljes vicc.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Készül a Secret Level második szezonja
- Mikrotik routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest