Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz goccer #77871 üzenetére
rosszul fogalmaztam, lesz több csapat, akik először jutottak ki major-re és gondolom talán mivel így teljesen új csapat logoval jelennek majd meg matricák (plusz még ha eredményesek is lesznek valami csoda folytán), akkor kelendőbbek lesznek a piacon ezek a matricák?
mondjuk ha ismét több, mint 1 évig elérhető marad majd a major sticker vásárlási lehetőség a játékban, akkor túl nagy befektetési potenciál amúgy sem lesz bennük, akárhogy néznek ki
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
segítsetek értelmezni kérlek, mert nem teljesen világos számomra, hogy ezek a dolgok végtére is jók e nekünk vagy sem: [link]
- első kínai/ázsiai/perfect world major
- sok olyan csapat lesz, akik még soha nem kvalifikáltak major-re
- Amouranth a társtulajdonosa az egyik kvalifikált csapatnak (bár tudtommal neki eddig a gaminghez nem is nagyon volt köze...sunaszaftot meg befőttes pukit árul gyépéknek)azt a részét mondjuk értem, hogy talán végre kiadhatnának jól kinéző csapat matricákat is és így talán "valódi" értékük is volna na de pont itt jön képbe az első pont: ők rohadt sokan vannak és rohadt sokat fognak vásárolni mindenből, pláne ha még jól is néznek ki....szóval összességében kisebb az esély a profitra.
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz Lacccca87 #77867 üzenetére
Steam profiloddal egészen nyugodtan bejelentkezhetsz (bejelentkezve maradhatsz), nem azzal van a probléma.
az átverés azért működik, mert ezek az emberek nem ellenőrzik le, hogy valóban a Steam felületen adják e meg az adataikat.
lehet az bármilyen ratyi oldal, ahová épp Steam bejelentkezéssel lépsz be, ha tényleg a hivatalos Steam felületen adod meg a belépési adataidat (érdemes egy másik fülön elvégezni külön a belépést előre), akkor nem történhet baj.
-
bepken
veterán
bár előre sejthető a végkifejlet, mégis olykor kíváncsi vagyok, vajon mi a jó fenét akarhat tőlem egy random vadidegen ember valahonnan a nagy világháló túlfeléről...
egyébként viccet félretéve, nem szoktam senkit visszaigazolni, hacsak nem egyeztettük le egyéb helyen, hogy be fog jelölni (mint pl itt PH privátban, ha mondjuk boltolni akarok valakivel) - szóval kérdés nélkül ment a tiltás eddig mindegyiknél.
aztán pár napja elkezdtek egyre többen bejelölni, így gondoltam konkrét beszélgetéseket fogok innentől jelenteni a Steam felé, hátha
-
bepken
veterán
hát nem tiltott?
-
bepken
veterán
válasz LendvaiFeri1 #77843 üzenetére
eehh - [link]
egyébként tény, hogy rohadt jól néz ki! viszont nem tudom, mennyire kezdhetjük megszokni ebben a formájában, mert szerintem az elkövetkezendő pár hétben nagyon sokat fognak rajta alakítani, hogy befogadhatóvá váljon a fanok számára...
-
bepken
veterán
válasz goccer #77810 üzenetére
hogy lehetek ilyen balfasz amúgy...
szerintem aznap este túl sok volt a sörike csé közben és képtelen voltam megkülönböztetni egy 10 centes matricát egy (akkor) 20 euróstól [link] - ez volt az...
most ahogy látom egyébként a fityegők kapcsán nagy a hájp, mert kiderült hogy vannak ritkább színek egyes charmokból. én ahogy árakat elnézem, jelenleg úgyis tök mindegy mire verem el a tokeneket, szóval kiszedek majd 2-2 darabot ezekből is. biztos, ami biztos
-
bepken
veterán
válasz goccer #77803 üzenetére
hát most így, hogy erre felhívtad a figyelmemet, pár matricára rápróbáltam és kaptam egy Googly Eye matricát...de kizárt, hogy ez egy hét múlva is 22 euró legyen
-
bepken
veterán
válasz Skilly #77799 üzenetére
szerintem a megtérülést senki sem tudja neked garantálni, mivel eleve 1 héttel később tudod majd csak felrakni az adott cuccot a piacra. tehát attól, hogy most épp jó áron megy valami, egy héttel később talán fele annyit se ér majd (pl mert addigra sokkal több lesz fent belőle piacon)
az viszont szerintem is vállalható "jóslat", hogy nulláról ki lehet majd hozni legrosszabb esetben (legalább az elején)
goccer: a sticker olyan szempontból nem adja, hogy ha rajtam marad, nem fogom tudni mire használni, mert baromságnak tartom de mondom, ugyanezen logika alapján lehet talán egy jó választás a charm is....akkora gyökérség, annyi minden értelmesebb cucc van mellette, hogy szerintem kevesen fogják azt választani, pedig sanszos hogy évadonként változnak majd, tehát kvázi limitált cucc.
így utólag az agent skinek se tűnnek akkora baromságnak....na jó, de... ugyanakkora gyökér cuccy mint megjelenésekor... inkább csak bánom, hogy nem azokra váltottam be a tokeneket
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
elképzelhető, hogy innentől ez fix opció lesz minden héten. (már csak azért is, mert ezzel próbálnak motiválni a pass vásárlásra, illetve charm használatra)
más: viszket nagyon az ujjam, hogy valamelyik collection-re váltsam be a maradék tokent, de a szerencsém a béka segge alatt van az ilyen dolgokban Sport&Field szerintetek jó választás? ott sok a csillogó villogó skin, ami ugye viszonylag friss effekt.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
ahogy néztem, azért elég rendesen tenni is kellett ahhoz, hogy ilyen szerver közelébe kerülj... szóval szerintem amúgy jogos.
ettől függetlenül nekem az is elég rossz előjelnek tűnik, hogy sima farmoltás során kirak a VAC a meccsről és Steam újraindítás nélkül nem is enged semmilyen meccsre csatlakozni.
-
bepken
veterán
válasz kIsDe` #77785 üzenetére
elvileg elkezdték osztogatni a banánt azoknak, akik az ilyen "invite only" bugos lobbykban farmolták az XP-t (anomaly csinált róla pl videót, egy meccs alatt 5-6 csillag/pass)
szóval én inkább D2 farm only módszert sem erőltetem a továbbiakban... vagy legalábbis amíg nem érkezik valami plusz infó ezzel kapcsolatban. 24 csillag már megvan amúgy is, hagyni kell az elkövetkezendő ~2 évre is belőle, amíg érkezik az új frissítés
-
bepken
veterán
válasz csurenzoo #77782 üzenetére
nos...úgy néz ki, hogy mégis csak van, ugyanis olyan 2 órányi "casual D2 mid/lower rush xp farm" játék után kivágott a VAC a francba a meccsről... (csak szólok, hogy van ilyen)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
nem tudom, hogy ez szándékos e vagy "csak" nem foglalkoztak ilyen részletekkel....de tényleg magabiztosabban tudna dönteni az ember, ha tudná a részleteket. például azt, hogy még 5 év múlva is lehet majd farmolni ezeket a skineket vagy a következő season indulásakor pl teljesen új collection-ök és új láda érkezik és aki bújt bújt, aki nem az meg bukta, többé nem tud lootolni pl m4s fade-et vagy banános kulcstartót...
-
bepken
veterán
válasz kIsDe` #77767 üzenetére
frissítés után az első pár percben voltak röccenések, amíg töltött a shader cache (ez mindig így szokott lenni nagyobb frissítés után) - azóta nálam nincs gond.
illetve.... ez túlzás, inkább azt mondanám: nem lett rosszabb, mint volt. nálam a DM/Arms Race meccseken vannak gondok, amikor már túl sok a vér meg minden a pályán. olykor 60 fps alá is beesik, de ez kezdettől így van sajnos nálam.
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz goccer #77756 üzenetére
"Én arra vagyok kíváncsi, hogy most mik a küldik a passhoz vagy mit kell csinálni egyáltalán a farmoláshoz." - ha jól értelmezem annyi, hogy bent vagy egy bármilyen meccsen. nekem legalábbis kb ugyanúgy adott token XP-t amikor sokat öltem, meg ugyanúgy, amikor keveset DM-ben. jelenleg éppen ezért rengeteg az afk... mondjuk már itt jelentkezik az, hogy nem sok értelme van az egésznek. eddig legalább operation alatt csinálni is kellett valamit, hogy megkapd azt a bizonyos XP-t...
az is lehet, hogy bevásárlok majd charm-ból, mert azokat úgyse veszi senki (na jó, talán 1-2 van, ami jópofa)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
közben megnézegettem jobban őket és szerintem konkrétan direkt kerültek a szar skinek a ládába, mert amúgy a többi collection nem annyira rossz. overpass collection pl egész rendben van. ettől függetlenül szerintem is túl rizikós azokra költeni a tokent.
illetve most így számomra az se derült ki, hogy ez a cucc meddig lesz bent a játékban? mert ha mai naptól még 2-3 évig lehet farmolni ezeket a tokeneket (szándékosan túlzok), akkor meg aztán a világon semmi értéke nem marad ezeknek a cuccoknak.
-
bepken
veterán
válasz bepken #77752 üzenetére
mondjuk azért szerintem elég fosul néznek ki ezek a skinek... talán a glock ami nem is tudom... vicces(?) és néz is ki valahogy, az összes többi ilyen tucat fosnak tűnik
[ Szerkesztve ]
-
-
bepken
veterán
hát nem tudom, hogy ez az Armory cucc megér e közel 17 eurót most nekem...
azt jól értem, hogy az új ládát drop formájában nem is lehet megszerezni?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
telt már el ilyen sok idő két "frissítés" között, mióta kint van a CS2?
-
bepken
veterán
válasz LendvaiFeri1 #77734 üzenetére
hmmmm pedig hogy örültem, amikor 20 euró körül eladtam egy ilyet...
-
bepken
veterán
válasz pRoject22 #77706 üzenetére
dehogyis, még épp csak bejelentették, hogy tesztelik a 3.0-t a meccsek egy nagyon kis részén. nem fogják ráereszteni az összes meccsre szerintem még egy jó ideig.
azt egyébként elfelejtettem írni az előbb, hogy több meccsen (casual, DM) láttam a "player Steam profile banned" vagy valami hasonló üzenetet. - bár elképzelhető, hogy ez csak community ban
-
-
bepken
veterán
egy másodlagos fiókommal mentem pár meccset éjszaka és volt egy nagyon brutális eset...miszerint az ellenfélnél is volt 1 vagy talán 2 csaló (aim+wh) és erre az egyik társ is elkezdte a földet nézve osztani a scout fejeseket. próbáltam kiszavazni, de voice chat-en másik társ ilyen félig beszívott gyökér hülyegyerek módjára röhörészve kezett rikácsolni, hogy "dude...dude...dude....noo...pls dont kick the cheater" - érvelése alapján, mivel az ellenfélnél is van csaló, így szerinte tök jogos, hogy nálunk is legyen...
hát én elmagyaráztam, illetve egyértelművé tettem, hogy sajnos nem az a fajta vagyok, aki az ilyesmit tolerálja. mivel mást report-on kívül nem nagyon tudtam tenni, blokkoltam, ahol csak tudtam vagy lesebeztem, hogy hátha könnyebben kinyírják. ettől a ponttól tényleges rikácsolásba ment át a voice chat, így némítottam mindenkit. ezt követően nem tudom, milyen felmenőmet szidták, de a kezdeti 7-0 vezetésből hirtelen 11-10 lett és szerintem féltek hogy bukják egy csalóval az oldalukon a meccset így, miután előtte pár körben csak simán megöltek, végül kiszavaztak.
azért kicsit sajnálom ezt a fiókomat, mert eddig pont ezen nem találkoztam szinte soha toxic csapattársakkal. innentől ez (legalábbis egy időre) egészen biztosan változni fog.
-
bepken
veterán
ne temessük már szegényt rögtön (helyzet komolyságát jelzi, hogy Valve azért nem sűrűn számol el 3-ig na... hátha most! )
-
bepken
veterán
válasz goccer #77676 üzenetére
valószínűleg az év legfontosabb frissítése. bízom benne, hogy lesz eredménye
a többi része jól értem, hogy lényegében egy "snap tap ban"? illetve multi-bind sem lesz lehetséges innentől.
-
bepken
veterán
válasz goccer #77672 üzenetére
mondjuk igaz, inkább írjanak akár minden nap - még ha pár éves lemaradással is az adott témában - összefoglaló cikkeket, mint film/zene kritikákat...
-
bepken
veterán
válasz Obliterátor #77670 üzenetére
őszintén szólva csodálkozom, hogy ilyen "naprakész" témákról is ír már a blikk
-
-
bepken
veterán
"Viszont fél pozitív dolog, hogy MM-ben 2 nyert meccs után már silver lehet az ember"
ezen viszont szerintem pont hogy alakíthattak valamit (azon túl, hogy 10 helyett 2 meccs elég a rank-hez), ugyanis most 1 meccs után nova1-be dobott, ami CS2 release óta nem történt meg velem
-
bepken
veterán
de utóbbi egy hét már csak arról szólt, hogy "na talán ma? vagy talán ma? esetleg ma?"....
mondjuk szerintem ez még mindig édes kevés. amíg nem jön egy operation vagy legalább új játékmód, addig úgyse lesznek nyugton az emberek (persze én sem )
-
bepken
veterán
jött egy nagyobb frissítés.
új mapok:
-Memento, Assembly (wingman)
- Pool Day (arms race)
- Mills, Thera (MM)╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #77594 üzenetére
elvileg ilyen probléma nincs, legalábbis logok alapján minden érték a szokásos környékén van.
más játékban nem tapasztaltam teljesítmény romlást, de ami sokkal árulkodóbb, hogy amint vége a meccsnek, visszaugrik a beállított fps_max értékre, sőt amikor kevés a player vagy csak botok vannak, akkor csak nagyon ritkán van egy-egy fps esés, de vissza is megy szinte azonnal. szóval itt elvileg játék oldalon történt valami. hátha patchelik majd.
még majd shader cache újratöltést lehet, hogy megpróbálom, régebben az mintha segített volna.
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #77592 üzenetére
nem, az én gépemmel is lesz valami, attól függetlenül hogy tegnap volt valami szerverekkel valószínűleg.
most ha megyek egy Arms Race vagy DM kört, akkor az elején stabil 200 fps, a végére már néha 70 fps alá is beesik...
-
bepken
veterán
most az én gépemmel van valami vagy másnál is "darabosak" a szerverek? haverok, akikkel voltam azt mondták, náluk nem volt akadozás, de egyik meccs konkrétan törölve is lett és kiírta, hogy "A network interruption has resulted in the match being cancelled."
-
bepken
veterán
biztosan én vagyok még 36 évesen is túl naiv.... de én még bízom benne, hogy az például csak egy próbakör volt. annyi minden zajlott le másképpen, mint eddigi banok esetében, hogy kell lennie valami nagyobb tervneka háttérben.
aztán persze benne van az is, hogy Józsi az ebédszünetben elbukott egy fogadást, melynek értelmében munkaidő végéig írnia kellett egy pár soros kódot, ami full random módon kibannol pár csalót....
-
bepken
veterán
válasz Shkiz0 #77578 üzenetére
basszus és tényleg! eskü ez az apró részlet eddig maximálisan elkerülte a figyelmemet, pedig még videót is néztem az update-ről...
-
bepken
veterán
itt tudja valaki, hogy mi történt? már temettem ezt a ládát, aztán megint visszaugrott az ára
-
bepken
veterán
nekem így elsőre kicsit fura, hogy ilyen zöldes-kékes színe van a lángnak, meg ilyen kis szikrák pattognak benne... de nyilván ami zavaró, hogy nem terjed gyakorlatilag sehová sem.
molotov
incendiaryez azért jelentős különbség szerintem! kis túlzással konkrétan 2 ember elfér a kettő széle között.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz wjbhbdux #77558 üzenetére
persze még semmit sem láttunk belőle, ráadásul abszolút boomer vagyok... viszont a leírtak alapján én őszintén kétlem, hogy ez hosszútávon konkurenciája volna a CS-nek.
persze hogyha a jobb fejlesztők átvándorolnak erre a projektre, akkor majdnem mindegy, mennyire népszerű
-
bepken
veterán
válasz Lacccca87 #77552 üzenetére
egyik haverom P90-el a kezében szokott rohangálni és röhög a sok idiótán, aki csalónak nevezi utána (csak mert általában aprít vele )
én személy szerint gyűlölöm azt a fegyót, MP9/MAC10 opciókra esküszöm én is
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #77528 üzenetére
én a múltkor letöltöttem az egész githubot, ki is írtam egy CD-re, csak aztán meg eltökítettem valahová, hogy a csudiba... :/
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
az API részén valamit tényleg javíthattak, mert úgy 4 hónap után most végre sikerült hozzáadni egy csomó meccset convars-on (persze nem az összeset, olyan utolsó 30-40 meccset sikerült most behúznia)
-
bepken
veterán
válasz Shkiz0 #77518 üzenetére
csgo időkben rendszeresen kaptam ilyen értesítést, de cs2 óta egyszer sem.... ettől függetlenül a tök egyértelműeket továbbra is jelenteni szoktam (akár csapattársat is) - mondjuk a csalóknál továbbra is sokkal jobban zavarnak azok a játékosok, akik egyetlen körre se veszik komolyan a játékot vagy akadályozzák is azt.
nagyon remélem, hogy tényleg igaz a pletyka és részletesebben lehet majd jelentgetni (pl griefing kategórián belül mi volt a probléma a kollégával), mert így idővel talán ezek a játékosok is max egymással fognak tudni bohóckodni.
továbbra is csak egy szaros silver vagyok, az is maradok....de ha már MM, akkor a tőlem telhetőt megteszem....vagy legalább ha aznap nagyon nem megy, akkor nem indítok újabb meccskeresést.
-
bepken
veterán
alakulgat ez, én úgy látom
-
bepken
veterán
válasz GhanBuri Ghan #77503 üzenetére
tippre ezek pont egy operation kíséretében fognak visszajönni majd valamikor. safehouse egyébként részemről is nagyon visszavárós!
hátha most így a nagy nyaralás után kicsit ráfekszenek a témára
@Spet - igen ezt én is néztem, hogy milyen partnerekről lehet itt szó...mert hogy demok nem mennek át hónapok óta convars felé pl, az egy dolog...de hogy OW demok külső partnereknek? wtf?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
jött egy nagyobb frissítés, egész fincsi dolgok vannak benne
-
bepken
veterán
válasz wjbhbdux #77488 üzenetére
ez esetben nagyon remélem, hogy még sokan és nagyon sokáig fognak ládákat nyitogatni (helyettem is ), mivel én továbbra is szeretem ezt a játékot.
én nem látom továbbra se ennyire borúsan a dolgokat, mivel szerintem a Counter Strike továbbra is presztízskérdés a Valve számra. lehet, hogy csak a nyűg van vele, meg sok az idióta komment, stb amiket írtál....azt viszont nehezen hiszem el, hogy egy Valve méretű cégnél ne találnának embert rá, aki a nyakába vesz egy fixen milliókat hozó projektet. mindig lesz rá ember szerintem
major után volt egyébként egy podcast, ahol SPUNJ, moses és Janko beszélgettek - [link] - mint kiderült, a major alatt moses váltott pár szót az egyik fejlesztővel, aki annyit el tudott árulni, hogy az anti-cheat probléma jelenleg a legnagyobb prioritás náluk. persze ez a kijelentés utána eléggé el lett poénkodva, de kétlem, hogy ezek a srácok ilyesmit elmondanának élő adásban, ha nem lenne valami valós alapja.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
[link] - ebben a videóban hangzik el szerintem a lényeg, illetve maga a nagy kérdés: évtizedek tapasztalata és begyűjtött információhalmaz alapján miért érte meg nekik kiadni egy "Counter Strike 2" elnevezésű játékot úgy, hogy a legkardinálisabb pontját a játéknak (anti-cheat) nem hogy nem fejlesztették tovább, de a jelek szerint nem is aktív jelenleg? ...ahogy bagoly barátunk mondja, simán találhattak/átcsábíthattak volna olyan szakembereket más platformról, akik sok éve dolgoznak működő anti-cheat rendszeren, ezzel bebetonozva az emberek fejében azt a tényt, hogy ők tényleg megtesznek mindent annak érdekében, hogy az egyetlen igazi probléma gyökerét kiírtsák a játékból.
aztán persze ott van a másik oldal, amit egy másik youtuber említett: miért is jelentené be a Valve, hogy milyen státuszban van az anti-cheat fejlesztése vagy hogy mikor lett annak bármilyen funkciója aktiválva?
-
bepken
veterán
meddig lehet behúzni a souvenir ládákat?
-
bepken
veterán
válasz Lacccca87 #77452 üzenetére
nálam is rendszeresen előfordul, hogy akad egyet a játék, amikor például adok egy fejest, de legtöbbször a gránát öléseknél akad egyet. ez viszont kétlem, hogy PC oldali hiba lenne.
-
bepken
veterán
válasz csurenzoo #77447 üzenetére
szerintem azon a szinten már az is beleszámít az aktuális teljesítménybe, hogy a meccs előtt mekkorát és milyen jóízűen sikerült kulázni. viccen kívül.
na most ez nem jelenti azt, hogy mindenkinél ilyen apróságokon csúszik el egy-egy meccs. nincs olyan, hogy ha valaki mindenből a legjobbat veszi meg vagy állítja be, akkor onnantól ő az örökös MVP és mindenki más egy szánalmas senki rajta kívül a szerveren.
sznob emberek mindenütt vannak, voltak és valószínűleg lesznek is mindig.
-
bepken
veterán
egyértelműen mindenkinél a ms tényező fogja eldönteni, hogy tízes skálán mennyire prón játszik. hát nem olvasod a topikot???
nem is az, hogy emberünk ismeri e a pályát, a fegyvereket, economyt, gránátokat, taktikákat.... nem. kizárólag az, hogy 10 vagy 12 ms késleltetés van egy billentyű lenyomásnál╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz Golden9 #77385 üzenetére
megint a szokásos gambling ellenes balhé....amit valahol megértek, de a szélsőséges viselkedésben akkor sem hiszek. undorítónak tartom és ebből adódóan a célját se éri el szerintem, semmilyen területen. (lásd.: felbecsülhetetlen értékű műtárgyak festékkel meg levessel leöntése, vagy különböző testrészek odaragasztása)
felszaladt pár idióta, pofozkodtak, őrjöngtek, konkrétan szétbaszták a PGL trófeát...ilyenek.
egy értelmes magyar összefoglaló: [link]
-
bepken
veterán
és a szélsőségesek ide is beszivárogtak, hogy szétcsesszenek mindent a saját "értékrendjük" szerinti igazságra hivatkozva...jár a keksz.
btw...rip mouz :/ őszintén szólva nem tudom, hogy mi volt ez a tegnapi meccs, mintha nem is ugyanaz a csapat játszott volna. épp amit korábban írtam, hogy fejben mennyire ott vannak még hátrányban is a srácok...na most ez valamiért nem volt meg. sajnálom tényleg, mert előtte pedig tényleg szó szerint szárnyaltak és aprítottak sorra mindenkit és szerintem tényleg benne volt akár még a major győzelem is.
-
bepken
veterán
válasz Shkiz0 #77377 üzenetére
nyilván legtöbben Spiritet tették meg, de amúgy én azért valahol sejtettem, hogy rögtön első major-ön túl szép lett volna az, hogy az öreg donk mindenkit a földbe döngöl. szemtelenül fiatal és kétségtelenül tehetséges. simán el tudom képzelni, hogy legközelebb összejön neki
az most más kérdés, hogy egy felspannolt FAZE ellen hogyan fog boldogulni a MOUZ? a hltv statok alapján úgy látom, nekik a FAZE a "mumus"....
-
bepken
veterán
hát ez az elejétől a végéig egy nagy érzelmi hullámvasút volt...
-
bepken
veterán
eléggé úgy tűnik, hogy a FAZE kirobbanó formában van, lehet hogy donk ma hazamegy?
(nehéz nem a FAZE-nek drukkolni amúgy....de a Spirit-et tettem meg győztesnek )
-
bepken
veterán
MOUZ szerintem most kellőképpen jól működik. nem mondanám, hogy simán hozzák a meccseket, de valahol a meccs egy pontján nagyon határozottan torkon ragadják az ellenfelet és onnantól nem eresztik míg csak lélegzik. másik pedig, ami számomra nagyon szimpi, hogy nem törnek meg hátrányban sem. bízzunk benne, hogy a döntőben is helytállnak, én őket tettem meg győztesnek
@goccer - valószínűleg nem is logikus döntés igy tippelni, meglátjuk
-
bepken
veterán
akkor ez egy MOUZ vs. Team Spirit döntő lesz?
-
bepken
veterán
válasz bepken #77337 üzenetére
na hát végül csak felszívták magukat... mondjuk még épp időben
@Találtgyerek így utólag is köszi köszi!
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Zimmi91 #77336 üzenetére
és amúgy tényleg egész magabiztos játék volt, akarták azt a továbbjutást (igazából sosem szurkoltam még nekik, de most izgultam értük)
utolsó meccs nekem már mindegy, milyen kimenetelű, ettől függetlenül nem tudok a FURIA-nak drukkolni most valavogy.... szóval hajrá SAW!
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Találtgyerek #77333 üzenetére
most jön a 3. map, meglátjuk
-
bepken
veterán
Imperial meg tudja verni szerintetek a GL-t?
csak mert ha nem, akkor sajna buktam a gyémántot...
-
bepken
veterán
válasz Lacccca87 #77314 üzenetére
nekem nincsenek már nagy elvárásaim, én alapvetően élvezem a játékot (valószínűleg hozzásegít az is, hogy heti kb 10 órám van mostanában játszani vele)
őszintén szólva még egy faszán felújított safehouse nekem (arms race) és részemről GOTY a játék
-
bepken
veterán
én kis naiv... pedig most lett volna két hetük valami csalogató új content kiadására, sőt még az esetleges javítgatós patch-ek kiadására is. na mindegy.
-
bepken
veterán
most, hogy lementek a selejtező meccsek, kapunk valami finomságot 17ig szerintetek?
-
bepken
veterán
válasz csurenzoo #77286 üzenetére
sosem értem, hogy mi bajuk van olyankor, ha aprítom őket egy olyan játékmódban, ami másról sem szól csak hogy rohansz és lősz.... félreértések elkerülése végett én egy szaros silver vagyok, de DM-ben nagyon meg tudok menni néha XM-el a kézben! ami nem igazán szokott tetszeni a népnek
-
bepken
veterán
öhhm....hello!?
reméljük, hogy ezúttal nem tévesen indított ban hullámról van szó
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #77209 üzenetére
mármint milyen meccset? (csak mert az sem mindegy ) - jelenleg nagyobb esemény az IEM Katowice 2024, amit láthattál
a nagy dobás most tavasszal is viszont a Major, szóval tippre inkább ahhoz igazítják a frissítéseket....már vasárnap ahogy látom az IEM is lezárul
-
bepken
veterán
válasz Steven #77198 üzenetére
a mikropénisz sajnos öröklődik....ezt pedig azt jelenti, hogy ezek a szerencsétlenek valahol folyton kompenzálni próbálnak majd :/
-
bepken
veterán
válasz wjbhbdux #77151 üzenetére
az oszt igen... (csodálkoztam is, hogy Steam indításkor ilyen gyorsan lerántotta a frissítést)
szerk.: mondjuk én továbbra is csodálkoznék rajta, ha ennyire gyászos volna a helyzet. tekintve, hogy 2 hónap múlva Major
ráadásul egy teljesen új IP nem fog hirtelen annyi ember bevonzani szerintem, hogy megérje nekik elengedni a CS vonalat (persze simán lehet, hogy ők sokkal tökösebbek nálam és simán meglépik "lesz ami lesz" alapon)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
keresd a hibát a képen! ...ki találja meg először?╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz GhanBuri Ghan #77128 üzenetére
én azon gondolkodtam, hogy CPU/GPU terhelést vajon tudnak e monitorozni? (szerintem nem) - mármint egy egy ilyen kalkulációnál tippre viszonylag nagy számítási kapacitásra van szükség. szerintem jogos lenne a kérdés, hogy mire fel pörög annyira minden, amikor épp kompetitiv meccsben van?....(és a CS játékosok 99,99% erőforrás optimalizálásra törekszik MM alatt)
vagy ennyire kevés erőforrást igényelne és én vagyok eltévedve? tippre például VérPistike egy 1050Ti mellett a büdös életbe nem tudna ilyet futtatni...
-
bepken
veterán
mi történhetett vajon tegnap?
konkrétan 20-22 óra között játszhatatlan volt a játék, olyan loss-ok voltak a szervereken, mentünk vagy 3-4 meccset (restart nem segített, illetve ellenfél is írta, hogy fos a szerver)ez összefüggésben lehet ezekkel a game ban számokkal? (mára meg ugye közel felét vissza is állították)
szerk.: közben meg is találtam...
Yesterday's update mistakenly triggered game bans. We've fixed the issue and ban rollbacks are in progress.
- [link][ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz basaharc502 #77064 üzenetére
Steam >> Profil szerkesztése >> Adatvédelmi beállítások >> Megjegyzések közzététele a profilomon: Csak barátok
problem solved
szerk.: btw valóban szánalmas, de az élet túl rövid, hogy az ilyen nyomorékok lelkivilágát boncolgassuk (szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
én azóta tapasztalok ilyen nagyobb akadozásokat, mióta frissítettem a 23.11.1 AMD driver-re...mármint nekem a mai frissítés előtt is csinálta ezt driver frissítés óta.
őszintén szólva most lusta vagyok ezzel foglalkozni már csak azért is, mert általában játék elején szokta csak csinálni, 2-3 kör után már nem jellemző.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz wjbhbdux #77042 üzenetére
annyi még, hogy limitálva is van a heti maximális XP - tehát konkrétan egy idő után nem kapsz több XP-t (pontos számokat nem tudok sajnos én sem)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #77022 üzenetére
most ez komoly? mutassak EGY játékot, ami kiadásor egy kalap szar volt???? ezt gondold át szerintem újra. erről a szomorú jelenségről szól a játékipar legalább az utolsó 10 évben... és ezzel nem azt állítom, hogy ez így rendben van. max a Valve maradt ki ebből a buliból azzal, hogy nem igazán adott ki új játékokat ugyebár.
én nem a valóságtartalomban kételkedtem eddig sem...vagy hogy bárkinek a képességeivel van probléma. tényleg csak érdekelt, hogy ilyesmivel személyesen is találkoztál e mostanában (!)
ma jött egyébként valami sub-tick rendszert érintő patch. pontosan még nem sikerült értelmezem, mi is változott, de remélhetőleg tovább javult a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz mindfreak #77015 üzenetére
na ez például egy valós probléma a játékban, ami nem az 1%-ot érinti. én is nagyon remélem, hogy hamarosan javítják vagy legalább magyarázatot kapunk, miért így működik a rendszer (én is úgy gondolom, hogy bugos, de CSGO óta!)
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #77013 üzenetére
mindenféle rosszindulatúság nélkül kérdezem, hogy szoktál amúgy játszani is a játékkal vagy csak ezekből a videókból vonod le a következtetéseket?
csak azért kérdezem, mert én rendszeresen írok be ide tapasztalt kis hülyeségeket, de egyik sincs még csak közelében sem az ilyen bugoknak. (értem ez alatt, hogy vélhetően a játékos bázis talán 1% vagy az alatti része érintett a hasonló bugokban)
-
bepken
veterán
szerintem a mute jelenleg nem működik a játékban... menüben be van kapcsolva az ellenfél automatikus némítása. - elindítok egy DM meccset, hallom, hogy virnyákol az egyik (ellenfél), rányomok egy "abusive communication" reportot is... és még ezt követően is hallom
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
[link] - egy korrekt, közérthető magyarázós videó a premier rendszerről
-
bepken
veterán
na ilyen még nem volt... 1-13 szarrá aláztak minket, összesen 1 embert tudtam lelőni (nem mondom, hogy csaltak, de legalább olyan volt, mintha silverként globálok ellen játszanánk) ... lényeg, hogy meccs végén feltebb dobott rangban
-
bepken
veterán
hogy ne csak trollkodás menjen, meg hogy neletyekgetszi
magyar nyelvűt most így hirtelen nem találtam :/
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz wjbhbdux #76931 üzenetére
én úgy hallottam, hogy a MuzsikaTV-n az esti kívánság műsor közben az egyik reklám blokkban a képernyő alján megjelenő telefonszámra kell elküldeni a
!DROP
üzenetet SMS-ben (emelt díjas) - aztán pár napon belül telefonon fognak felkeresni, adategyeztetés céljából (csak a szokásos: elkérik a sztím belépésid meg ijesmik)╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz pRoject22 #76913 üzenetére
hát így a videót elnézve, ezek pont nem a 0 órás bohóckodós fiókok voltak, hanem zömmel a full méretre pumpált epéniszű main fiókok...
persze ha operation medálokat is gyárt a szoftver, akkor bocsi.
szerk.: mondjuk most látom, hogy van olyan, akinek ugyanabból a pirosból van 10 db kitéve... azért az tényleg paraszt
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76904 üzenetére
távol álljon tőlem, hogy a mundér becsületét védjem...de én azon kívül, hogy néha döcög egyet a játék (elavult konfig, már CSGO is megakadt olykor), illetve fosok a szerverek sokszor (DM, casual esetén vettem csak ilyet észre) ....szóval ezen felül túl nagy hibákkal nem találkoztam.
ha dolgoztál már helpdesk vagy hasonló területen (igazából bárhol, ahol hibákkal foglalkoznak) simán beláthatod, hogy ha valami kapcsán csak a hibákkal találkozol, akkor az a valami egy rakás szar lesz a szemedben. közben meg az emberek többsége vígan el van vele
engem sokkal jobban frusztrál az, hogy a kezdeti fellelkesedés után most úgy érzem, megint háttérbe szorult a játék...olvastam a PC Gamer cikket, értem azt is, hogy a hibák (vélhetően leginkább a "tickless" rendszer) javítására koncentrálnak most, de őszintén szólva jelen pillanatban egyszerűen uncsi a játék.
míg a CSGO esetében 2-3 MM után feszültség levezetésképpen simán megoldás volt pár kör arms race vagy hasonló "buta" játékmód....most ha felcseszem az agyam, akkor általában lépek is ki és hagyom békén a játékot.╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #76902 üzenetére
új játékmechanika: ahogy a fegyvereket újra kell tölteni, a késeket meg kell néha élezni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- FÉLÁRON!! új, bontatlan matrac Green Future Hotel Line Pocket 140x200 25cm vastag
- Playstation 5 PS5 DualSense 30.évfordulós limitált kiadású kontroller (30th Anniversary limited)
- Nokia C2 -01 fekete alig használt
- Porszívó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Gray - Samsung.hu rendelés, 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest