Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz Skilly #77799 üzenetére
szerintem a megtérülést senki sem tudja neked garantálni, mivel eleve 1 héttel később tudod majd csak felrakni az adott cuccot a piacra. tehát attól, hogy most épp jó áron megy valami, egy héttel később talán fele annyit se ér majd (pl mert addigra sokkal több lesz fent belőle piacon)
az viszont szerintem is vállalható "jóslat", hogy nulláról ki lehet majd hozni legrosszabb esetben (legalább az elején)
goccer: a sticker olyan szempontból nem adja, hogy ha rajtam marad, nem fogom tudni mire használni, mert baromságnak tartom de mondom, ugyanezen logika alapján lehet talán egy jó választás a charm is....akkora gyökérség, annyi minden értelmesebb cucc van mellette, hogy szerintem kevesen fogják azt választani, pedig sanszos hogy évadonként változnak majd, tehát kvázi limitált cucc.
így utólag az agent skinek se tűnnek akkora baromságnak....na jó, de... ugyanakkora gyökér cuccy mint megjelenésekor... inkább csak bánom, hogy nem azokra váltottam be a tokeneket
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest