Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
Skilly #78066 üzenetére
Mar akartam jelezni, hogy vegre talan valtozott a rendszer mert kezdtem kijonni ebbol a mocsarbol. De sajnos nem.
Erre 2 napja csak loose es vissza 10k ala (premade 4 jatekos kozul egyik abandon [termeszetesen unranked, mert ilyen jo a rendszer], masik 3 megszavazza a feladast, masodik palyan 2. felidoben a 3 kituzos bekapcsolja a wh-t vegig infozza.) stb.
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
válasz
sanyek2 #78003 üzenetére
Ilyen a subtick. Nézni kell, hogy milyen az ellenfél pingje, illetev milyen a tied is (ha nagy az eltérés, akkor jönnek ezen jó dolgok).
Ezen kívül érdemes kikapcsolni a hit predictionokat (max a ragdoll-t meghagyni).
Ha meg csalni akarsz, mert úgy érzed, hogy attól jobban lősz (nem nem te lősz jobban, csak rádjavít a program), akkor rajta úgy is egy vicc a VAC. De ha elveszted az accountod, akkor csak magadra vess.
-
Spet
addikt
És meglépték:
"Added ability to rent weapons from all previous CS:GO weapon cases."
-
Spet
addikt
Végre olyan tárgyakat is dob a játék, ami semmire sem jó
(nekem)
-
Spet
addikt
És Volvo ki is osztotta a trade bannokat az egyedileg bugolt szervereken farmolóknak.
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #77761 üzenetére
Nincs kitűző.
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
Na nézek tegnap egy Anomaly klippet, erre mit raknak be nagyjából 100%-ban? Azt amit elmondott
-
Spet
addikt
válasz
joe-ker #77692 üzenetére
Hat igen, ilyen ez a rendszer.
Mondjuk en voltam olyan elvetemult honfitarsammal (2 pohar whiskey utan), hogy elertem nala a 12 eves sikitos kislany kitorest annyira rossz volt a masodik random meccsen torteno osszehozatalnal
Termeszetesen angolul kommunikalva, direkt eros kelet europai akcentussal
-
Spet
addikt
Erzesre annyira lesz hatasos a 3.0 mint 0.1 1.0 vagy. 2.0 esete volt. Ha AI nem tudja ertelmezni (pl magic bullet eseteben), hogy a jatekosok kozott x+ fal van, vagy 1 szazad masodperc alatt nem lehet egy tarat kiuriteni emberileg, akkor semmit nem er.
-
Spet
addikt
válasz
bepken #77598 üzenetére
Hat igen, kicsit kesobb jott mint a 25. evfordulo.
De ameddig megvan a backdoor a kiadasi kodokban (arrpw beszelt egy masik youtuberrel errol az egyik videojaban) es tudjak nyalazni az adathalaszok, gyorsabban fogjuk tudni mikor jon operation, vagy lada.
Kodok alapjan nagy esellyel a kovetkezo dolog a danger zone 2 lesz, uj ladaval.
-
Spet
addikt
Hat igen, fals remenyt adott a par hetig tarto bannolas. De ugy tunik nem valtozik semmi.
Max annyi, hogy csgobackpack-et megvette a clash.gg (aka a regi jo dolgokbol sem marad semmi)
-
Spet
addikt
Amikor sima MM-ben magic bullet-el, full aim és wallhack-el boostolja a silver 2 rangos a kalákat az priceless
-
Spet
addikt
Na akkor ugy nez ki marad a nagy csapatos donto osszehozatal.
-
Spet
addikt
Eternal Fire-től, hogy kapott ekkora zakót a Faze?
-
Spet
addikt
Sajnos a ConVars nagyon szenved mostanában, és nagy eséllyel most lett frissítve sok meccs. Ezért a kiugró az érték.
-
Spet
addikt
válasz
fatikajoker #77059 üzenetére
400/300 Mbps tartja magát jól
Na mentem egy Premiert semmi hibát nem tapasztaltam.
-
Spet
addikt
Nekem akkor akad a játék, ha 5Ghz-s wi-fi helyett a sima 2.4Ghz-n játszom ¯\_(ツ)_/¯
-
Spet
addikt
válasz
Találtgyerek #76999 üzenetére
Anomaly megtette. Keress ra, hogy dumb way to play CSGO.
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #76716 üzenetére
Burst 2 fegyvernél van: Glock és Famas.
Késre te váltasz 2 gomb kombinációval: vagy amire bindelve van a kés, vagy ha az volt az utolsó slot amit hazsnáltál, akkor előző fegyver használat gomb.
Reload és kés-fegyver visszaváltás között nincs idő különbség, csak az animáció miatt tűnik annak. De persze bindelhető.
-
Spet
addikt
válasz
MikeWazowski #76713 üzenetére
Ennel viccesebb, ha kozben gugolgat folyamatosan
(csak a test hitet regeli a jatek, azt se mindig; sajat tapasztalat).
Masodik sima sub-tick (ellenfelnek gyorsabb volt a nete, hamarabb lott)
-
Spet
addikt
Mivel nem tudjuk mi pontosan a probléma, így baromi nehéz bármit is mondani.
Szerintem elfelejtetted elzárni a gázt, vagy kifizetni a villanyszámlát.
-
Spet
addikt
Hip-hip hurra, ma kiderult, hogy dontetlennel is lehet pontot vesziteni.
-
Spet
addikt
Na a nagy update miszerint fal mogott nem fogsz halni a tick miatt, ugyanugy el (nem javitottak).
Vicces, hogy gumiember effektus is el meg (amikor ket jatekos egymasnak fut), plusz van olyan erzesem, mintha mas jatekosok gyorsabban futnanak kessel (wtf?).
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
Soloban azt kell, hogy mondjam a helyzet ugyanolyan drabálisan szomorú mint CS:GO-ban.
Rengeteg az új account (persze erre van a béta időszak), közöttük rengetek a smurf. Sok a gyökér (trollkodik, a grafikára veri a brét, vagy baiteli a csapatot), rang rendszer sem hozza azt amit beharangoztak (hatalmas tud lenni a szintkülönbség csapatoknál, sőt csapaton belül is).
Plusz a Premier mód leköveti azt ami elötte volt: kb only mirage (saját statisztika).
Ha valaki jót akar magának, vagy kora reggel vagy kora délután játszon, utána szinvonal szerintem felejtős (legalább is így rang nélkül)
-
Spet
addikt
GL egy nagy meglepetés lett számomra most.
-
Spet
addikt
Hat, mar csak a G2 es Faze ad remenyt a diamondra
LendvaiFeri1: Akkor nem
-
Spet
addikt
Johet az aranykopes: mi folyik itt Gyongyoson?
-
Spet
addikt
0-3-as Mouz-ra azert nem fogadtam volna.
-
Spet
addikt
válasz
MikeWazowski #75876 üzenetére
Premier módban van csak ez a lehetőség, ott is alap feature.
-
Spet
addikt
Már bekezdtek esni az árak (készülődnek ennyire Paris Majorra?)
-
Spet
addikt
Jelenleg (szerintem) gambling a dolog.
A ládák ára jelenleg (lassuló ütemben, de) nő, változó tendenciával. Sok befektető már (remélhetőleg) bevásárolta magát, és tartják a készletüket (vagy lassan csöpögtetnek vissza, és nem akarják beszakítani a piacot).
-
Spet
addikt
válasz
lionhearted #75732 üzenetére
A szánalom inkább az, hogy már CS2 bétában vannak él csalások pár nap után.
-
Spet
addikt
Ha valaki leszeretné ellenőrizni ismerősök között ki kapott meghívót így tudja ellenőrizni.
-
Spet
addikt
Nálam az egyetlen újítás a legutobbi update óta: mindig amikor elindítom a játékot kapom az OW bónusz xp értesítést
(OW-t persze nem tudok nézni)
-
Spet
addikt
Latom akkor magyarul kell irnom: amikor megy a trigger meg a wh te gyoker akkor csak jo napja van? (En ott voltam tudom te nem, de a pofazas megy) Minden olyan meccsen ahol loose volt csak azzal hozzta le az ellenfel. Statisztikamat tekintve support vagyok es nem a carry
-
Spet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #75158 üzenetére
Ami loose meccset látsz az utóbbi 2 hétben az mind lecsalták ellenünk (prime-os MM-k)
-
Spet
addikt
Item drop (falfirka, fegyver) mellé.
-
Spet
addikt
A lényeg mivel (megint)nincs CS:GO inventory így piacra sem lehet feldobni semmit, és amiből kevés van megy fel az ára, dől a lé a céghez
-
Spet
addikt
Úgy gondolom el kell ismernem, hogy tévedtem- Erősen megindultak nálam is a bannolások az utóbbi napokban.
-
Spet
addikt
Meg kell vásárolnod a játékot. Jelenleg ingyenes profilod van.
-
Spet
addikt
Best of Furia vs. Spirit választás
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #74861 üzenetére
Nálam meg nyerniük kell!
-
Spet
addikt
Team Liquid 0-2-ben azért kemény
-
Spet
addikt
válasz
gyáliSanyi #74829 üzenetére
Kellett neki majdnem 9 év
Én mondjuk a 14 darab Weapon case 2-t sajnálom amit anno ingyen odaadtam ismerősnek
-
Spet
addikt
válasz
ArthurShelby #74815 üzenetére
Akkor a klasszikus összedobás mg nem halt ki
-
Spet
addikt
válasz
scope2007 #74802 üzenetére
Személy szerint mint mostanában only office player (noob section, leveles szárnyas szint) heti pár meccset játszva észrevehetően visszaestek a nyiltan csaló játékosok mennyisége (1 fővel találkoztam short meccsen pár napja).
Oroszok (így a gyökerek) száma jelentősen visszesett, de ennek ellenére még mindíg ajánlott a full premade csapat.
-
Spet
addikt
válasz
bajnokpityu #74763 üzenetére
Az 1.6 ha rendelkezel steam profillal (és azon játszottál), akkor nagy eséllyel az accountodhoz van kötve.
Manapság már nem feltétlen kell kulcsot venni (itt egy 1.6-ra gondolok első sorban), hanem a steam store-n keresztül megvásárolhatod digitális formában, amelyet a felhasználódhoz kötsz.
Anti Cheat rendszere van több cégnek, de mindegyik valamilyen szinten kijátszható (Valve rendszere pl a legrosszabb tapasztalatból).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Autós topik
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore café
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 SFF I7-6700/16GB/256GB SATA SSD/DVD/WIN11
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest