Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Tényleg ne hari, vagy nem vedd sértésnek de nálad kicsit azt érzem mint amit a futás "divatossá válását" követően lehetett látni. A felszerelés már jó előre meg lett vásárolva (természetesen a hiperszuper cuccok nem az olcsó kezdő) amikor még azt sem tudják hogy amúgy a futás jó lesz-e nekik
Aztán van aki eddig is jutott a folyamatban.
Nálad természetesen ez láthatóan nem így van csak valamiért ez ugrik be az írásaid alapján nekem.
Mondjuk én úgy vagyok vele hogy szerintem a periféria nagyon keveset tud már hozzáadni a vég teljesítményhez. Inkább csak finom hangol.
Világ életemben asztalon húztam a középszerű egeret meg alsó polcos fülest meg a "tesco-s" membrános billt, aztán valahogy csak meglőttem a Global szintet, illetve most is 56% körüli a win rate és tudom hogy jobb cuccokkal se lenne jobb, meg mondjuk nem is akarok én már semmit elérniSzerencsére volt lehetőségem komoly perifériákat kipróbálgatni de akkor el is döntöttem hogy ezek nekem túl drágák és feleslegesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest