Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ashes of Creation (MMO)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Last Epoch
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Drenadar #55967 üzenetére
Bocs.
Olyan régen játszottam a játékkal, hogy semmi kontrollra nem emlékeztem már fejből. Sikerült is a jump során belecsapódnom az állomásba, szóval meghaltam a tutorial alatt, tök vicces volt.
Amit addig láttam, az alapján a játék nem igazán van még azon a szinten, hogy most többet foglalkozzak vele. Értem, hogy grandiózus és olyan dolgokat csináltak meg benne amiket más nem, de ehhez még sok idő kell mire kikupálják.
Szőrös: max ha sleepelsz meg hibernálsz. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VikMorroHun #55964 üzenetére
Nem használok Windowst. Tegnap úgy, hogy kinyomtam a böngészőt, gond nélkül futott a játék, belefért a 32GB ramba.
Valamikor a 3-as verzió megjelenése környékén játszottam vele utoljára, úgy emlékszem akkoriban még nem kellett ennyire sok ram neki. Most azért próbáltam ki, mert szembejött egy videó, mi szerint elkezdték végre optimalizálni a játékot, na mondom hátha jó lesz ez megnézzük.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
m0h0senator #55961 üzenetére
A gond az volt, hogy akkor már pár órája ment a böngésző ami azért megeszi a ramot, miközben külön swap fájl vagy partíció nem volt beállítva, mert még semmi nem indokolta eddig. Majd csinálok egy swap fájlt ilyen esetekre.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tegnap rápróbáltam a 4.1-re. A karakter készítő alatt még fasza volt minden, a tutorialban viszont már nem bírtam felkelni az ágyból, mert a gépben lévő 32GB ram elfogyott, az OS már kilőtte a böngészőt, hogy még tudjon működni. Sigh.
Levettem a quality-t high-ra, úgy éppen nem telt be a ram, de azért nehézkes a játék futása.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Szőrös #54952 üzenetére
Ahha, köszi a tippet! Azt mondja nincs elég memória. 16GB ram van ebben a gépben, a swap file auto-n van, mérete 4GB. Mikor próbáltam a játékot, akkor minden mást bezártam.
Viszont akkor ezen a gépen nem próbálkozok tovább, mert van egy másik gépem 32GB rammal. Az csak elég lesz...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
m0h0senator #54949 üzenetére
Hát, legutóbb is HDD-re volt rakva és akkor még normális sebességgel ment... Majd később megpróbálom ssd-ről is, de ennyi helyem most ott nincs. Ugyanakkor pusztán a háttértár sebességétől még talán nem kellene összeomlania.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
X hónap után ma megpróbáltam elindítani a játékot. A karakterkészítő még ment, aztán betöltés közben összeomlott. Aztán továbbra is összeomlik, miközben a fájl integritás rendben.
HDD-re volt telepítve, extrém hosszú töltési időket (legalább 5 perc) produkált a játék.Valamikor régebben Linux alól el tudtam indítani és nem voltak ilyen hosszú töltési idők. Ezt most W10 alól próbáltam, úgy érzem nem a jó irányba fejlődött a játék.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
GrooveHero #90 üzenetére
Jah értem. Nem gond, gondolom majd lehet ilyet kötni a játékon belül is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Malibutomi #84 üzenetére
A digital scoutot is megvehettem volna, az 30usd volt, de ahhoz nem jár alfa és béta hozzáférés, meg csak 2 hónap insurrence van.
A dig. mercenerynél van alfa és béta, plusz 3 hónap az insurrence.Bár ezt at insurrencet nem tudom pontosan mit jelent.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Malibutomi #81 üzenetére
Köszi, de nem láttam a szerkesztést, így már be is ruháztam a mercenery packra.
Egyébként nagyon bízok ebben a csapatban. Mennyit játszottam pl. a freespace játékokat...
Ti is kaptatok egyszeri 5000 pénzt a hangár letöltéséért?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jól értem, hogy a hangar modul kipróbálásához legalább a 30 usd-s digital scout packot meg kell venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest