Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stilinski
aktív tag
star-citizen.hu
-
Stilinski
aktív tag
star-citizen.hu
-
Wanderer89
tag
Személy szerint nekem a legjobban az Origin AX 114 Boomslang jön be a legjobban a The Next great Starship versenyről.
RSI AutumnalWanderer89, Steam: Autumnal Wanderer
-
ttamashu
aktív tag
válasz #45997568 #42092 üzenetére
SZVSZ
Polaris tipikusan olyan lesz, hogy csak nagyobb "eseményekre" tolja ki az ember a garázsból.
Meg az már egyértelműen nem személyes használatra, nem is kisebb baráti társaságnak, hanem vérbeli orghajó.Crucible-nél meg kérdés sikerül-e kellően élvezetessé tenni a játékmenetet!
Tea az élet!
-
törölt tag
válasz Stilinski #42091 üzenetére
Azt mire hasznalod? Nem tudom hany hajoba fog elferni, de pl a Carrack-ombol a Rovert nem tudja kiszoritani, a Terrapin meg nem valoszinu hogy beferne
Nekem egy Scimitar kellene igazabol, egy Redeemer kaliberu hajo, ami jobban atgondolt, laposabb, komoly fegyverzet, rendes csapattamogatas, realis rakter, cryo tartalyoknak hely, Carrack meg az eleg is lenne mindenre
Ja, a Polaris-t meg nem lesz olcso fentartani/javitani/fegyverezni, szoval az lesz idealis kalozhajo. igazi penznyelore szamitok a szemelyeben. Crucible meg mindig nem nepszeru pedig az egyik legjobb penzkereseti lehetosegnek tunik most
[ Szerkesztve ]
-
Stilinski
aktív tag
válasz #45997568 #42069 üzenetére
Amúgy többször mondták, hogy a hajók árait a vásár előtt nagyjából egy héttel próbálják kiadni, az Argo meg a 2.5-tel jön, szóóóóval lehet, hogy egy héten belül akkor érkezik. Mondjuk én úgy tippelem, hogy a freeflight utánra teszik, mert ugye minden letöltés pénz, a sok ember, aki meg nem backer, nagyon megdobhatná ezt az összeget
star-citizen.hu
-
ttamashu
aktív tag
-
SkyS1gn
félisten
válasz #45997568 #42083 üzenetére
Valami csak lesz mert igen hypeolják, de vajh mi, planéta landing volt már stb... az lenne legnagyobb durranás ha nem demóznának hanem kiadnának valamit mondjuk pont a landing egyik bolygóra. De úgyse mert csak most jön 2.5.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
törölt tag
válasz SkyS1gn #42082 üzenetére
Ha mar a Terrapin is kesz van ami biztos kell SQ42-hoz akkor nem jarhatnak olyan messze, nagy bejelentes most nem lesz, max valami pici promo a jatekrol, esetleg egy teaser, Trailer a CitizenCon-on ha iden megjelenik. Publikus teszt sem varhato, inkabb lesz egy csapat belsos-szerzodeses aki vegigtollhatja hibakat keresve es ennyi.
Polaris is inkabb CitizenCon-on, Jared eleg sejtelmes volt, szoval ott fogunk hallani picit tobb konkretumot.
-
PodMAN
senior tag
válasz Menthirist #42079 üzenetére
Azt írják a newsletterben: "The livestream starts at 9 PM German Time" Hmmm....
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
PodMAN
senior tag
Ne feledjétek, ma este 9-kor PREZENTÉSÖN on Twitch! Bukszaapasztásra fel, jön a nagy vásár is!
-
törölt tag
válasz Menthirist #42076 üzenetére
Mar megy a brainstorming mindenfele Tul sok a jobol, meg biztos lesz par hajo, a kovetkezo video spoileres lehet 2:10-nel atneznem a listat a falon illetve melyik milyen statuszban van
-
veterán
Nekem is tetszik nagyon Mint egy kis páncélos tetű Meg nekem érzetre hasonlít a szívem csücske Cheyenne dropshiphez olyan szempontból, hogy mekkora álom lenne katonákat letenni a bevetés területére ilyennel Összefolyik a nyál a számban
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
PhilBrick
őstag
Lassan dolgozott ez a Herald, de megvan végre: Anvil Terrapin
Mondjuk a jobb alsó sarokban a military use only feliratot nem igazán értem... Nem is látok rajta fegyvert...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz PhilBrick #42071 üzenetére
Hat attol fugg mibe fer bele, Endeavour hangarjaba tuti, kozepes/nagyobb (nem capital osztalyokba) ha befer kenyelmesen jo lehet, passz, meg nem lattam rola ertelmes leirast, esetleg a Polarishoz majd
Lassuk ezt a hajot meg az infot rola, erdekel, meg ha nem is Scimitar.
-
Wanderer89
tag
válasz Stilinski #42068 üzenetére
Arra leszek kíváncsi, hogy ez is hordozóhoz lesz-e kötve, vagy képes lesz hosszú táv megtételére, ha igen, akkor nagy eséllyel beruházok rá, úgy is kell egy hajó, amivel a támogató szerepkört be tudom tölteni.
Szerk.:
Akkor hosszú táv pipa.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Stilinski #42068 üzenetére
Nezzetek meg a kepet, Anvil Terrapin (legalabbis ezt latjuk rajta, bal felso sarok) Ugy latszik gyartot valtottak
Itt vannak az Argo arai:
The concept sale prices for the ARGO MPUV have been set.
The ARGO MPUV with the Cargo Module will be sold individually for $35.
The ARGO MPUV with the Personnel Transport Module will be sold individually for $40.
When the concept sale arrives, there will be a 2-pack (one of each) for $70.[ Szerkesztve ]
-
PhilBrick
őstag
Szoval akkor Hurricane?
-
törölt tag
válasz Wanderer89 #42064 üzenetére
Igen, most ertem haza, Anvil hajo, leszokhatnanak mar errol hogy minden hajon elore teszik a pilotafulket, lehetnenek kicsit kreativabbak.
-
Wanderer89
tag
https://robertsspaceindustries.com/media/2u9hzw4is4mf8r/source/5.jpg
Itt az ötödik, szerintem csinos leszRSI AutumnalWanderer89, Steam: Autumnal Wanderer
-
törölt tag
Megvan a 3500, varjuk a kovetkezo kepet
(#42063) Stilinski: ezt jol bealudtad
Ha megint valami hulye kezdohajot csinalnak...
[ Szerkesztve ]
-
Stilinski
aktív tag
star-citizen.hu
-
törölt tag
Ott a 4-ik KEP
-
Stilinski
aktív tag
Hát mi ez, már megvan a szükséges 2750 retweet, de még nincs fent az újabb kép
star-citizen.hu
-
PhilBrick
őstag
Ilyen még nem történt velem: kickeltek egy szerverről! Screenshot lemaradt, de rendes kickelős üzenet volt.
Pedig csak megláttam egy 325-t és gondoltam megyek vele egy kört. -
Stilinski
aktív tag
válasz Wanderer89 #42046 üzenetére
Akkor viszont könnyen lehet az új Caterpillar. Bár azt nem tudom, hogy mennyire számít új hajónak...
[ Szerkesztve ]
star-citizen.hu
-
Wanderer89
tag
válasz PhilBrick #42045 üzenetére
Az Aegis Eclipse nekem szimpatikusabb, de az Origin-nek is örülnék. Mondjuk most fórumon azt olvastam, hogy ezt a fajta twitteres dolgot csak Drake hajóknál fogják alkalmazni. Nem örülnék neki, ha megint egy Drake hajó lenne
-
PhilBrick
őstag
válasz Wanderer89 #42044 üzenetére
Végülis az is ott volt a falon, van rá esélyed!
AtV 100 -
bladex73
aktív tag
Nézem a új Herald hajó képét. Amíg nem volt szimmetrikus a kialakítása bejött nekem. Ez a mostani már nem.
-
bladex73
aktív tag
Nekem mindegy csak legyen már valami, mert tök régen vettem hajót. Tök uncsi nem történik semmi. Valami szuper meglepetést akarok most.
-
Wanderer89
tag
válasz #45997568 #42038 üzenetére
Igazából nincs semmi gondom a Freelancer-el, a kialakítása nagyon tetszik. Viszont a Vanguard széria külsőre nekem annyira telitalálat, hogy bármelyik hajó eltörpül mellette. Én reménykedek egy olyan hajóban, ami hasonlít a Vanguardra külsőben, és hasonló funkciókkal rendelkezik, mint a 'Lancer.
-
PhilBrick
őstag
válasz Stilinski #42036 üzenetére
Én akkor már inkább a Huricane-ra számítok, azt tudják használni SQ42-ben is.
Aegis Terrapin: A literal tough nut to crack, the Terrapin is the most heavily armored of the base-priced spacecraft on the market. Originally designed for long-range survey missions in dangerous star systems, the Terrapin’s design philosophy involves wrapping the ship in additional layers of armor and reserving a significant amount of engine power to host the largest shield generator in its class. Terrapins are popular among private miners, with an equipment mount and a small storage hold that can be converted for valuable minerals.
Anvil Hurricane: Some ships avoid dangerous encounters with speed, some with stealth and others with maneuverability. The Anvil Hurricane’s philosophy is that it should be able to blast anything that gets in its way out of the sky. The Hurricane won’t win any races and its electronic signature won’t let you sneak behind enemy lines… but it features a wide array of fully customizable small bore weapons hardpoints plus the ability to customize weapons types in several ways. Hurricanes are often used by militia squadrons and private organizations seeking to add a “heavy” to their lineup.
-
törölt tag
válasz Wanderer89 #42037 üzenetére
A Dragonfly eleg sok hajoba belefer, leven osszecsukod es bevagod a folyosora vagy barhova, amikor meg hasznalni akarod kinyitod a rakteredben es kirepulsz, vagy kirakod a rakteredbol az urbe, ott nyitod ki es mehetsz
-
Wanderer89
tag
válasz Stilinski #42036 üzenetére
Addig a pontig lelkesedésem emelkedett, amíg azt nem írtad, hogy "kezdőhajó féleség" . Mondjuk ettől függetlenül még éppen érdekelhet. Viszont a Dragonfly befogadása a raktérbe nálam alapkövetelmény ahhoz, hogy elsődleges hajó legyen valami .
-
Stilinski
aktív tag
válasz Wanderer89 #42035 üzenetére
A Terrapin egy komolyan páncélozott, hosszú távú, talán felderítő, de ebben nem vagyok biztos. Kezdőhajó féleség asszem. De sosem érdekelt, úgyhogy ezt annyira nem vágom
Na a PCGuru cikkben tényleg nincs újdonság, de nagyon pozitív, talán túlzottan is
star-citizen.hu
-
PhilBrick
őstag
Egyébként már megy az egész napos GamesCon Stream.
Óránként sorsolnak hajókat, minél többen pályáznak rá, annál jobbat! -
Wanderer89
tag
-
PhilBrick
őstag
válasz Wanderer89 #42028 üzenetére
Jó, de az még tutira 2-3 év mire átfesthetem.
Egyébként valaki érti az CIG REC-es irányelveit? Én nem nagyon:
- Fricit, Connie, Starfarert nem lehet bérelni, de Vanguardot igen. (gondolom szerintük nem való AC-re, pedig tegnap jót mentem a Fricivel)
- Bérelt hajó nem használható Universeben, de a bérelt felszerelések igen.Bónuszmorgás: mikor lehet ismét pajzsot cserélni a hajókon... Ha mondjuk Voyagerben vettem volna nagyobbat a hajómra, most igen bosszús lennék...
-
veterán
-
PhilBrick
őstag
Jó ez a free flight, Fricivel korábban még nem repültem: egész kellemes meglepetés volt.
Hornettel és Connieval repülök általában, azokhoz képest nem is olyan lomha. Fegyverzet is oké, főleg miután átszabtam kicsit a pilonokat.
Már csak a kályhaezüst színével nem tudok megbarátkozni... -
Stilinski
aktív tag
válasz Wanderer89 #42025 üzenetére
Kb. 5 kép lesz szerintem. A következőn már talán lehet sejteni, hogy mi jön vagy még azon se
star-citizen.hu
-
Stilinski
aktív tag
-
Stilinski
aktív tag
válasz Wanderer89 #42018 üzenetére
Nem hiszem, én azt citizenconra, évfordulós vásárra várom az elejtett fél szavak alapján. Aztán kiderül.
Viszont egy jó komment twitterről: "First the Bucanneer and now this... I think that Herald sends transmissions with a 56k modem LOL"
star-citizen.hu
-
PodMAN
senior tag
válasz Wanderer89 #42018 üzenetére
Remélem az!
-
Stilinski
aktív tag
-
Wanderer89
tag
Ha lenne Twitterem, még segítenék is ebben. Kíváncsi leszek, hogy milyen hajó lesz.
-
Stilinski
aktív tag
-
Stilinski
aktív tag
star-citizen.hu
-
laci_8519
tag
válasz Wanderer89 #42011 üzenetére
Köszi, ezek szerint vak vagyok. Elolvastam, de nem láttam.
-
laci_8519
tag
Tudja valaki, hogy milyen kupon kóddal lehet aktiválni?
-
PhilBrick
őstag
-
vaakuum
addikt
Most free flight hét van? Vagy valami modulmegjelenés is látótávban van? Mert kolléga ráékérdezett mi újság SC téren, de nem tudtam neki semmi konkrétumot mondani
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest