Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Akárhogy is, még augusztus van, ha szeptember végén vagy október közepéig kijön a 2.6, akkor van esélye az év végi 3.0-nak, bár úgyis csúszni fog. Mondjuk engem speciel nem zavar olyan szempontból, hogy ha ennyi tartalommal mondjuk januárban jön, még az is bőven siker a szememben. Viszont nagyon tesztelni majd csak akkor fogom, ha megkapja a jobb netkódot, és nem csak 20-30 fps-em lesz a 1080-asomon Addig marad a kiadott live verziónkénti 2-3 óra
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Volfram42
senior tag
válasz #45997568 #42197 üzenetére
A poén, hogy a 2.5 jelenleg stabilabb, mint a 2.4.
Már várom, hogy kijöjjön.
Én már keveset tesztelek csak. Több okból. Az egyik, hogy nyár van a másik, meg, hogy akikkel játszanék azok nem kapnak PTU-t így inkább megvárom, hogy együtt fedezzük fel az újdonságokat.Most is csak mentem egy Argo meg Reliant tesztkört. Nagyon hangulatosak aztán ki is léptem, hogy no majd együtt.
Persze azért néhány reporthoz csatlakoztam, mert találtam egy-két bug-ot.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
törölt tag
válasz GypsFulvus2 #42196 üzenetére
Kiadtak? Ki. Bugos volt? erosen De kiadtak idore
Most mar tobblepcsos teszteles van, az Evocati csoport eleg jol megszuri a hibakat mire PTU-ra kerul, mire kijon Live-ra mar eleg hasznalhato szokott lenni. Azert eleg jo kis delay van a tartalmak idobeli megjelenese es a fejlesztes kozott, 2.5 par hete kerult Evocati-hoz mikozben amit tegnap lattunk 3.0-t mar le is leptek es az meg csak Decemberben fog jonni.
Szoval feltetelezhetoen Decemberben mar tobb naprendszert fognak tesztelni, tobb mechanizmust, azok jonnek majd jovo marcius-junius magassagaban, akkor meg a fejlesztes mar megint boven elorebb lesz...
Ilyen formaban egy jovo teli megjelenes elo is fordulhat, az mar realis lehet, a kerdes milyen technikai buktatok/kihivasok vannak hatra amirol nem beszeltek de meg kell oldani.
Jo lesz ez, jovo karacsonyra mar talan lehet hogy egyutt repkedunk - tuti lehalnak a szerverek a tulterhelestol
SQ42 korul nagyon nagy a csend, ez vagy jo vagy nagyon rossz, CitizenCon-ra kiderul.
[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
válasz ThePoweR #42194 üzenetére
Azt is mondta tavaly márciusban, hogy a Star Marine-on az utolsó simításokat végzik... Most nagyon fellelkesülünk, ez oké, de az időpontokkal kapcsolatban továbbra is óvatosság ajánlott. Nehogy aztán depresszióba essetek, ha csak jövő április tájékán lesz ez PU-ban is használható. Amire van esély mert elképesztően bonyolult rendszer, és a netkód még mindig fos. Ezt meg tényleg nincs értelme úgy kiadni, mint a 2.0-t anno, hogy 20 próbálkozásból egyszer sikerünlt négyünknek u. oda belépni, bug nélkül.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
-
törölt tag
válasz Drenadar #42187 üzenetére
Egyszeru, ott lesz az NPC, akinel lesz Buy meg Sell opcio is es ertelemszeruen kivalasztod, aztan ha egymas kozott tradelunk, akkor lesz trade ablak, vagy valami hasonlo, credit a cuccert, na meg remelem lesz olyan piac mint EVE-ben meg contract rendszer, az nagyon faintos lenne, barhol, barkinek barmit el lehetne adni.
Illetve nagy erteku cuccoknal lesznek majd middle man kereskedok, kozvetitok akik 1-2%-ert biztonsagos tranzakciot fognak csinalni neked.
Ez tunik logikusnak, a reszleteket majd jovore. SC jovo evi Citizen Con elott nem fog megjelenni ez szinte 100%, meg sok minden hianyzik hozza.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Menthirist #42181 üzenetére
Tegnap nem volt erőm megvárni, bealudtam. Hát vazze, ez még annál is jobb, mint amit legmerészebb álmaimban reméltem. Még a lore is megjelenik; azt az Anthony Tanaka-s cikket még én fordítottam anno, erre ott a szobor róla... qjó.
Egyetlen kérdésem maradt: ...de hová tűnt EFRM?!?Cris99: Sokat kell tolni, és a mellett az Issue Council-ban is aktívnak kell lenni. Meg persze, ha kapsz meghívót, el kell fogadni. Én régen, amikor még sokat toltam, kettőt is kaptam, de mivel nem fogadtam el őket, azóta hanyagolnak, teljes joggal.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
SkyS1gn
félisten
PTU-ba miként lehet bekerülni? Sokat kell tolni? Régebben még szoktam kapni inviteot.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz #45997568 #42108 üzenetére
Most néztem meg a full prezentációt!
Nemsemmi amit előadtak, jók voltak a csavarok is pl dragonfly!
Áá kegyetlen jó csak jönne már.
Reálisan mit gondoltok? 2017 tavasz? Vagy Soon
2.5 ezekszerint még nem live?
Az a baj jó ezt igy fluidan látni de mikor megjelenik kb 10 FPS-el fog döcögni sajnos, jöhetne egy Optimalizáló build, nem azt mondom hogy fusson ugy mint egy Frostbite 3 jelenleg de azért na
[ Szerkesztve ]
-
Wanderer89
tag
Hmm, kétszer S2, kicsit keveslem a Terapin fegyverzetét. Egy mérettel nagyobb szerintem elférne rajta, de ettől függetlenül tetszik.
RSI AutumnalWanderer89, Steam: Autumnal Wanderer
-
veterán
válasz Wanderer89 #42182 üzenetére
np, most ugrott az arcom elé nekem is 1-2x még nézős lesz
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Wanderer89
tag
válasz Menthirist #42181 üzenetére
Na, ezt reggel meg kell tekinteni, köszi a linket
-
veterán
-
Wanderer89
tag
válasz Menthirist #42179 üzenetére
Nekem jelenleg van rá store creditem, szóval biztos meg fogom venni. Valószínű, hogy a Frici megmarad majd szállítmányozni, de fölfedezni, vagy földeríteni a Terrapin lesz. Gyakorlatilag megkaptam azt a hajót, amit elképzeltem, csak más gyártja, de nekem így is jó.
-
veterán
válasz Wanderer89 #42178 üzenetére
nagyon szimpi lenne a terrapin, de nekem kell valami szállítmányozásra, ez jelenleg a taurus, és kell valami alternatív, érdekes, ez jelenleg a herald, de arra meg nem fizetek rá majdnem 40k-t, hogy terrapinné növeljem. Mindamellett hogy amúgy kíváncsi leszek a heraldra is játékmenetileg. Szóval majd ingame megszerzem
[ Szerkesztve ]
-
Wanderer89
tag
Azt hiszem, hogy bele szerettem a Terrapin-ba. A telefon nem mutatja meg helyesen az oldalt, de gyanús, hogy le váltja a Freelancer-t. Remélem a Dragonfly bele fér
-
veterán
válasz Volfram42 #42176 üzenetére
bár fele annyi energiát ölne a line of defense-be, mint amennyit mindenféle (nem csak star citizen) trollkodásába. Jah, a line of defense már parkolópályára került, most a line of defense tactics-ot próbálja erőltetni.
-
Volfram42
senior tag
válasz Szőrös #42174 üzenetére
Elivileg a lore szerint ez egy új dolog. Mármint ami kikapcsolja a fegyvert és vissza lehet kapcsolni, de az azonnal kiküld egy üzenetet, hogy aktív a fegyverzet és így mindenki látni fogja.
Elvileg az egyik lore-postban volt róla szó ahol fiktív interjú volt egy játékbeli biztonságtechnikai emberrel.
Régen olvastam már.DS:
Belelestem, de két sor után szétröhögtem magam a bolondon. Még két sor után meg csak szántam és kiléptem.
Olyan gondja volt, hogy a Freelancer és a bolygó mérete nem stimmel arányaiban.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
veterán
-
Szőrös
veterán
válasz Menthirist #42169 üzenetére
"sorozni fogja a kezdőhelyet" Ha a fegyverzet le lesz tiltva mint most PO-nál akkor ilyen nem lesz.
Ha nem akkor remélhetőleg vannak védelmi fegyverek amik ilyenkor aktiválódnak.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Volfram42
senior tag
válasz #45997568 #42172 üzenetére
Na ja fene. Majd felbérelek valakit azt ha szól, hogy hatástalanítva akkor már indítom is a darát.
Viccet félretéve nekem a főküldi felvétele közben az jutott eszembe először, hogy így nagyon szép és megvan az immersion, de mit akarnak tenni az ellen, hogy amíg az npc beszél ne ugráljanak le a tetőröl ötösével más játékosok.
Illetve a séta jó én is sokszor megyek úgy ha lehet, de általában mindenki csak úgy szalad meg ugrándozik.
Egyszer talán ez már téma volt, de nem tudom, hogy azóta volt-e erről szó.
Hátha lemaradtam valamiről ezzel kapcsolatban.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Szőrös
veterán
válasz #45997568 #42165 üzenetére
Ne aggódj, DS megmondja helyettük is. Az az idióta mind a mai napig bőszen posztolgat tweeten. Most is, érdemes megnézni ha jót akarsz röhögni. Eskü nem tudom ki az aki még komolyan tudja venni azt a majmot.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Volfram42
senior tag
válasz Raulblanco07 #42168 üzenetére
Rájöttem, hogy nekem is fog kelleni egy Reclaimer. Nem kell itt a feszültség nekem. Öreg vagyok már ahhoz. Egyből megy nyersanyagnak aki, bent vár, hogy megijesszen.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
veterán
Amúgy kezd komolyan látszani, milyen az, amikor a lehető legkevesebbet akarják "csalni" és minden alá egymással együttműködő technológiát tesznek. Ugyanakkor ez nagyobb hibalehetőséget is jelent, hisz egy ilyen elképesztően összetett rendszert hibátlanra megírni és később kibalance-olni kb lehetetlen vállalkozás. Bár én elég sok olyan dologra is ezt mondtam, ami most már készen van, szóval az én hitem itt nem számít
A liftes röpködés... Én már látom magam előtt hogy én leszek a pilóta, és szólok xy-nak hogy ugorjál már ki és vedd fel a küldit. Illetve azt is előre látom hogy mennyien fognak össze-vissza repkedni és odacsapni a hajót mindenhez Mert ne felejtsük el, emberek játszák ezt a játékot is, ergo lesz aki unalmában sorozni fogja a kezdőhelyet, mégha amúgy erre válaszul jönni is fognak a zsaruk.
torz on borz: DS már évekkel ezelőtt letiltott twitteren, és annyira meg nem érdekel hogy logout-oljak és úgy próbáljam megnézni az agyszüleményeit
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco07
aktív tag
-
Volfram42
senior tag
válasz Raulblanco07 #42164 üzenetére
Na ja az egyik alkalomnál amikor befordult a folyosóra és ott volt egy hulla én már mondtam is félhangosan, hogy lőj már bele. Én tuti, hogy nem csak a tárat eresztem bele hanem a fegyvert is hozzávágom.
Nem vagyok különösebben parás és még nem játszottam még horror játékkal sem, de ezek a szűk folyosók nagyon megadták a hangulatot a számomra.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
törölt tag
válasz Raulblanco07 #42164 üzenetére
Abbol hogy elkezdett sodrodni mar gondolom tudhato hogy annyi neki, hacsaknem lesz egy ilyen funkcio beepitve a ruhaba alibizni
Azert kivancsi lennek hogy az ugyeletes nagyottmondok ilyenkor miert szaladnak bele mindig ugyanazokba a pofonokba amiket sajat maguknak osztogatnak a nagykepu dumaikkal aztan meg csend megint par honapig? Ezert nem kell idejarni hsz-eket gyujteni, ugyis csak magukat egetik Probaltam nagyon finoman Hofisan korulirni a temat tolem nagyon szokatlan modon
-
-
Volfram42
senior tag
válasz Menthirist #42155 üzenetére
Persze tudom. Nyilván elpróbálgatták nem egyszer. Ettől még jó volt látni, így egyben.
A más feature is nyilvánvaló, csak felhívtam rá a figyelmet, hogy ne feledjük a 2.6 is igen fontos, mert sok mindent hoz be ami itt nem volt.
A mellék generált küldetések tuti nem ilyenek lesznek. Legalábbis nem tudom elképzelni. Persze én nem értek ezekhez annyira.
Mindentől függetlenül ha ez így kijön plusz a Star Marine akkor kb. már ebben az állapotában is mélyebb tartalommal fog rendelkezni, mint sok AAA játék ami most jelenik meg.
Annyival többet nyújt, hogy amikor valakinek mesélek róla akkor fel sem tudja dolgozni.
Eljut egy Battlefield elképzelésre, hogy jármű meg lövölde. Aztán amikor mondom, hogy egy kicsit több és még csak nem is fix ponton ül az ember egy járműben akkor nagyon nem tudja hova tenni a dolgot.
Szóval szerintem a mai casual réteg számára ez a játék már szinte elképzelhetetlen mélységeket kínál.
Én ez miatt szerettem meg anno.Az amikor a liftezés közben kívülről követte hajóval egy olyan bolygón ahova együtt szálltak le néhány perccel azelőtt. Na ez számomra elképesztő volt.
Ja meg a roncs Starfarer. Na oda egyedül tuti nem mentem volna be. Ez meg lökdöste a fagyott hullákat.
Én a Fricivel faragtam volna le a hajót a kimentendő fekete dobozról azt kész.[ Szerkesztve ]
-
_Gugu_
tag
válasz Malibutomi #42149 üzenetére
Szóval vége, az az igazság hogy össze foglalni nem lehet, szerintem látni kell.
Egy rakás dolgot megmutattak ingame, amit eddig csak coceptben láttunk (nagy vonalakban) freelanceren új gui, működő oldalsó ajtó új állomások, bolygó felszíni landolás, missionok, npc-k dragonfly... bolygó felszíni harc, felszíní harc járművekkel (mit hagytam ki?) -
Raulblanco07
aktív tag
Röviden, besza-behu.
3.0-ról demot láttunk, bár egy ideig azt gondoltam hogy egy előre felvett felvételt látunk és csak nyomkodják a be nem dugott bill-t egeret kontrollelt, de végülis volt benne 1-2 apró vizual bug, szóval lehet tényleg élőben nyomták, igazából megérteném azt is ha felvétel lett volna, én sem akarnék egy crasht élőben a közepén.
mondjuk szerintem god mód volt bent a 2 főszereplőnél, főleg az fps harcoknál gyanítottam, ez is érthető, nem akarták mégegyszer letolni mint a tavalyi nem tud visszamenni a hajó mert nagyon megsérült a harcban esetnél, és mégegyszer le kellett játszani hogy megmutassák a végén az idrist.iszonyat látványos, hangulatos és jó volt, néha már azon gondolkodtam hogy neeem, ezt nem lehet ilyen királyra megcsinálni, ez valami hihetetlen jó.
alig várom hogy kiadják. -
Szőrös
veterán
Na kint is van a [Terrapin az oldalon.]
A prezi meg jó volt, most már sztem mindenkinek világosan látszik mi CR elképzelése.
Mondjuk izgatottam várom a kis csökött agyú héterek hozzászólásait, most mégis mit találnak majd ki.[ Szerkesztve ]
-
ThePoweR
senior tag
Azért a végén volt egy jó adag cringe is. Egyik: nem tudta a többi csávónak a teljes nevét, másik meg az intel "optim" ssd.
Menthirist: Üdvözlő és elköszönő szövegek lesznek valószínűleg vagy csak annyi hogy "Elküldtem az infókat" és kész. Szóval full template szövegeket tolnak, de még úgy is hangulatos lesz. Mondjuk egy idő után már idegesítene szóval remélem lesz gyorsított verzió is. Odamegyek, itt a misson, elfogadom, thxggbb.
Biztató hogy már itt tartanak. Mondjuk a Star Marine is majdnem kész volt mégsincs sehol.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz vagabor #42152 üzenetére
szerintem is-is
A küldinél pedig jó hogy a fickónak volt voiceover hangja, de ez eléggé szembemegy az abszolút dinamikus küldetésgenerálással. Szóval ilyen főbb és mellék küldetésekhez tudom elképzelni, de minden egyes generált küldi alá értelemszerűen lehetetlen.
Volfram42: stabil volt, mert ezt az utat előre kipróbálták tucatnyiszor. Nem totál random történéseket láttál, hanem megrendezett útvonalat, mégha a bolygóra landolás pont ott ugye nem is volt betervezve.
"Szóval szerintem a majdani 3.0 nem ilyen lesz, hanem még jobb"
Ezt mondták is, hogy most jelenleg ilyen, de mire kijön, még fejlődik, bekerül más ágról is feature.[ Szerkesztve ]
-
PodMAN
senior tag
Hát ha ezt karácsonyra (az ideire!!!) kitolják Livera, akkor nem kérek semmi mást a Jézuskától. Maximum egy GTX1080-at :-D
-
Volfram42
senior tag
Megvallom egy sima videóra számítottam nem erre. Most mehetek állat keresgélni a pincébe,
A számomra legérdekesebb talán, hogy stabil volt.
Illetve nincs még 2.6. Arra ígérik az fps rendszer újraalkotását. Fedezékrendszerrel.
Szóval szerintem a majdani 3.0 nem ilyen lesz, hanem még jobb. Mivel most még a jelenlegi kicsit suta lövölde mechanizmusok voltak benne.
Két éve halogatom a VGA vásárlást. Lassan tényleg nem úszom meg. Nem vágyom, hogy low grafon toljam annyira hangulatos és gyönyörű.[ Szerkesztve ]
-
vagabor
aktív tag
Amikor a kalózt lőtte az emberke le sem esett hogy a páncél miatt lőtte annyi ideig, azt hittem a hitbox ennyire alpha
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Wanderer89
tag
Nem lehetne kihagyni a 2.6-ot és ezt azonnal kiadni?
-
_Gugu_
tag
Ahogy lent írták:
De amúgy röviden a 2.7 új nevet kapott: 3.0 lesz.
Teljes stanton rendszer, bolygókkal.
Alap szakmák bekerülnek.Most ép livban demozzák egy mission egy bolygón lévő állomáson felvesz, elmennek egy szétlőt starfarerhez most ép a hajón lévő kalózokkal harcol FPS-ben
-
veterán
ez a jump hátulnézetből mekkora volt
-
vagabor
aktív tag
Azt tudjuk hogy evaban be lehet e lepni a legkorbe?
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Diopapa
addikt
Hátőőőőő... Ez durva...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
PodMAN
senior tag
Én ezt a buildet kérném, amit most tolnak
-
_Gugu_
tag
válasz Menthirist #42140 üzenetére
francnak nézem eddig úgy voltam, hogy majd kész lesz most megint felhergelem magam
-
veterán
a szájanimáció elég korrekt, mit ne mondjak.
kurva jó a freelancer két fős ui-ja
a kontrollert meg inkább nem is láttuk
#42141: xD
[ Szerkesztve ]
-
Stilinski
aktív tag
válasz Wanderer89 #42136 üzenetére
Ha az angol megy, akkor ezt javaslom, itt írják folyamatosan
De amúgy röviden a 2.7 új nevet kapott: 3.0 lesz.
Teljes stanton rendszer, bolygókkal.
Alap szakmák bekerülnek.
NPC-k bekerülnek.
Bolygóra leszállás.
Küldi rendszer.
Item rendszer.
Új hajók.
Mindez még idén.[ Szerkesztve ]
star-citizen.hu
-
_Gugu_
tag
válasz Menthirist #42135 üzenetére
Én is szkeptikus vagyok.... de remélem hogy azért a háttérben dolgoznak bőszen, elvileg ugye a koncept elég sok mindenre kész van.
-
Wanderer89
tag
válasz Menthirist #42135 üzenetére
Details man, details . Egyébként is hosszú a 12 óra éjszaka, így még rosszabb
-
veterán
megeszem a kalapom ha ez mind benne lesz év végére
Viszont mivel így tervezik, ezek szerint már javában készítés alatt állnak, csak nem szóltak róla külön#42136: egy komplett stanton rendszer 15+ állomással, minden bolygóval (MicroTech, Hurston, ArcCorp, Crusader + levski, ami nem a rendszer része, de most ott kezd), kereskedelem 1.0, subsumption ai 1.0, kalózkodás 1.0... ilyenek.
#42137: szkeptikusnak én is azért vagyok szkeptikus, mert sokszor hallottunk már sokfélét. Majd 2 héttel a megjelenés után elhiszem
[ Szerkesztve ]
-
kicsicsuvi
tag
Arról lehet tudni valamit, hogy kb meddig fog tartani?
-
veterán
na végre. szerencsére csak a felkonfról maradtam le. Lehet ciccenteni a sört
kicsicsuvi: szerintem kb egy óra.
Viper26: tekintve hogy a fő pr vezető, nem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Na most megijesztett a hang
No nem a közvetítésé...[ Szerkesztve ]
-
kicsicsuvi
tag
Igazán késhetnének még egy kicsit Egy óra múlva vagyok otthon, melóból nem tudom nézni
-
veterán
válasz #45997568 #42126 üzenetére
Én a hambin túl vagyok, legutóbb ajánlott egy gyerekkori cimbim egy hamburgerest a környéken, most azzal zártam a munkahetet, és nem lódított, piszok jó a cucc
torz on borz: már akkor ijedtem volna meg, ha időben kezdenek akkor kb világvégét szimatolnék
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
válasz Menthirist #42124 üzenetére
Ja én nem győzködök senkit. Ezek egyszerű tények voltak.
Ne is mond. Kiraktam a kaját, hogy mellé, de jó lesz.
Most meg már nincs mit ennem, mert nem bírtam ki.Szerkesztettem az elősző hozzászólásomat egy képpel. Nos a meleg sör lehet, hogy jobb. Én nem vágyom egy ilyen tömegre.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Volfram42 #42122 üzenetére
ahogy fentebb is jogosan írták nekem, felesleges ebbe belemenni. van aki ezt vette, van aki azt, van aki ezzel elégedett, van aki azzal, meggyőzni meg úgysem lehet senkit
a biztonság az első, szóval én ráérek Jelenleg a legnagyobb problémám az egészből hogy felmelegszik a söröm
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
Sokan megszoktuk már. A CIG még sosem tudott egy normális prezentációt tartani.
Kérlek, ha a provokálás a célod és a személyeskedés, akkor azt most fejezd is be.
Véleményeddel nincs semmi baj, megértem hogy csalódott vagy, inkább menj és nézd a streamet, mi is azt tesszük.
-
Volfram42
senior tag
Megmondták, hogy ha a 2.5 vállalható állapotban lesz akkor kijön és a Gamescom-on is frissítenek arra.
Eddig nem lett így. A 2.5 eléggé stabil most már. Szerintem hamar kint lesz, de nem lehet tudni mi jön közbe.
Nem akarnak beégni egy új és instabil verzióval. Ez tök érthető.Közben a késésről is adtak hírt.: [link]
A helyszínen kicsit sokan vannak: [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nemsokara indul a Twitch-en a moka, erre tessek faradni
-
EFRM
tag
válasz Stilinski #42115 üzenetére
sok beszed, keves tartalom
ezek a videok magukert beszelnek..
day1amugy abszolut furcsallom, h ti, a kemenykalapos fanok egy mukkot sem mondanak, hogy mennyire gaz hogy semmi ujat nem voltak kepesek bemutatni es hogy ezt a bugos borzadaly 2.4xet mi a bubanatnak mutatjak tobb napon keresztul a nagykozonsegnek amikor se nem latvanyos se nem szorakoztato.
pledge moneyt en erre a bemutatora nagyon gaznak tartom.de hat titeket csak az uj hajok erdekelnek (meg a regiek) az hogy maga a program egy roncs az ugy latszik senkit
-
veterán
-
veterán
válasz Szőrös #42116 üzenetére
Idevágó reddit:
A: "Plus ~30mins of obligatory CIG delay "B:
This is how you know how long you've been a citizen.
Now? Stream is late.
Old Citizens: Engine Crashes at live presentation.
Older Citzens: Exciting whiteboxes of the Avenger
Oldest Citizens: screenshots and cryengine SDK walkarounds of the Connie.
Golden Ticket: What does the Aurora Look like? Who cares CHRIS ROBERTS + SPACE SIMStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Szőrös
veterán
Tippek mennyit késik a prezi és milyen gikszerek lesznek?
-
Stilinski
aktív tag
star-citizen.hu
-
veterán
válasz ttamashu #42112 üzenetére
jól van, jogos, befogtam csak még nincs a show, és előttem van a söröm, amit addig nem nyitok ki, amíg nem kezdődik így unatkoztam Nincs annyi idő hogy játsszak valamit, de még sok idő van ahhoz, hogy csak nézzem a trailereket
[ Szerkesztve ]
-
Wanderer89
tag
Valaki majd megtenné nekem, hogy, ha a hajó sale elindul, lehet-e kapni vagy Retaliator-t vagy a Vanguard Harbinger kapható-e? Megköszönném.
-
ttamashu
aktív tag
-
EFRM
tag
válasz Menthirist #42109 üzenetére
megint nem vagy képben, sem a frontiert se a cigt tekintve..
-
EFRM
tag
válasz #45997568 #42108 üzenetére
ebbol vajon mi lesz
•a new pg planet "in game" trailer, with a dude walking around with his armored buggy thing
•alpha 3.0 reveal
•something playable "right now"
•a new station/more flushing out of the current system
•a *lot* of mechanics, like slide after slide full of crazy shit like farming and bounty hunting
•release date for the first sq42 prelude
•more mocap stuffs
•special guest actor
•"in game" sq42 footage
-
veterán
lepkefing, tekintetbevéve hogy ők ma tartják az előadást, a frontier meg a hét elején tartotta...
amúgy mi jött az elite-hez? újabb teljes árú dlc? láttam egy alien hajót, meg hogy ott is lesznek utasszállítók meg drónok. Tiszta Androméda
szerk: ahogy látom azért az sg-n is jelen van az értelmiség félévente egyszer nézek fel, de most sem fogok többet egy ideig
#42111: hát ennyi csapódott le pár általam látogatott online gamer magazin summázásából. Ezekszerint őket is megfogta az előadás. De örülök ha én nem vagyok képben pl a cig ügyében, ellenben te igen
[ Szerkesztve ]
-
EFRM
tag
kivancsian varom a livestreamet, mert az elozo napok gyengebbek voltak a lepkefingnel..
frontier-e viszont elvezet volt yee -
SkyS1gn
félisten
Nabakker persze h most kell elmennem, 9kor meg livestream
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Drenadar #42104 üzenetére
Ahogy emlitetted azt mondta Chris par musorban hogy nevleges koltsegek, szoval linkek mar nem is kellenek, legenyseget berelsz, eddig is ott volt ez az opcio, tehat eddig azt mondtam el amirol mar nyilatkoztak, mit is akarsz voltakepp?
Btw en arra reflektaltam hogy nagy org-ok tudjak csak fentartani a Polarist, szerintem egy kis-kozepes org is meg fogja tudni oldani ha maguk akarnak es tudnak csinalni mindent. Ha meg egy reszet veszed a loot-odbol akkor meg kevesebb is eleg, nagyobb lesz a kiadasi oldal, tobbet kell termelni, ertekes lootra kell ramenni, nagyobb hatasfokkal kell vegezni a feladatokat. De ez evidens gondolom
Minden azon mulik milyen koltsegek fognak felmerulni, azokat mekkora ido/energia lesz kitermelni azokat, a vegen az is megeshet hogy tenyleg nagy org-ok kellenek hozza es nagyfoku szervezettseg, akkor meg megy a szurkepiacra es csoki
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz #45997568 #42103 üzenetére
A polaris fenntarthatóságáról.
nekem nem rémlik olyan műsor, amiben ezt taglalták volna.
Sőt nekem az rémlik, mikor nagy általánosságban CR annyit mondott, hogy lesznek költségek, de ezek csak névlegesek lesznek, mint a biztosítás, üzemanyag, javítás.De persze mindenki úgy képzeli el a játékot ahogy akarja, és majd meglátjuk ha végre bekerül minden
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ttamashu #42094 üzenetére
Hat a Polaris egy erdekes falat lesz, kissebb tarsasagok el tudjak majd mukodtetni egy zsenialis megoldassal, figyelj csak: Jacknek is sikerult Ebbol kiindulva egy 3-5 fos tarasag fel tud berelni vermes legenyseget adott feladatra, a fizetseg a loot
Aztan ha minden megvan csak menni kell felfedezni, vagy harcolni, vagy csak elvezni a repulest
Ez egy jatek, nem kell tulkomplikalni meg tulszervezni, az csak megart, egyszer ugyis eljon a bukas, akkor meg otthagynad?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Steam topic
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest