Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz Jack@l #43994 üzenetére
Van részvényed tőlük? Mert akkor tényleg befektető vagy...egyébként meg csak támogató, aki láma módon hitt CR szavának, és a két szép szeméért pénzt adott oda neki. Mint pl. én is ...Ez egy ilyen történet.
De én is csak támogató vagyok... kifejezetten nem hiszek az ilyen jellegű mesékben, de a múltban engem is elvarázsolt, viszont az alapcsomag után ellen tudtam állni. Most meg már szerintem jobban várom a dec. 8-at, mint a gyerekeim a Mikulást meg a karácsonyt meg a téli szünetet együttvéve"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
_Gugu_
tag
válasz Malibutomi #43996 üzenetére
Szerintem azért mert a SM belátható időn beleül kijön a 3.0 meg majd valamikor jövőre....
-
veterán
sokkal jobban várom a 3.0-át, de az fps is várós, elvégre az is egy mechanikai eleme lesz az SC-nek, ami ráadásul segítene sokaknak a várakozásban, amennyiben jól sikerül. Probléma ott van, hogy ugye ez még nem fogja tartalmazni a networking refactort, szóval a ping meg hasonlók majd meglátjuk hogy alakulnak, igaz ez nem az universe része, szóval hasonló lehet mint az arena commander esetében, de több emberrel. Tehát az AC és az universe között félúton. Szóval nem várok baromi sokat tőle, csak hogy további pár kellemes óra játékidőt nyújtson.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Szőrös
veterán
Mert dedikált lövölde, direkt erre tervezett pályán, ellentétben a PU-val ahol ugye már jó ideje jelen van FPS csak hát az mégsem ugyan az.
Az mondjuk tény, hogy 3.0 is izgi és nagy mérföldkő lesz.
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Malibutomi
nagyúr
Nem ertem miert varja mindenki a SM-t annyira. Egy FPS lovolde mi benne a nagy dolog? A 3.0 sokkal izgalmasabb szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Jack@l #43994 üzenetére
Akkor kérd számon tőle. Viszont amit te csinálsz az nem egészen ez, hanem az hogy minden adandó alkalommal telesírod a topicokat. A backer pedig szvsz támogató, nem befektető. A kettő nem ugyanaz.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Jack@l
veterán
válasz Menthirist #43990 üzenetére
2015 év eleji Pax-on még nekem az az információ rémlik egyenesen CR szájából, hogy pár hét múlva kiadjuk. A feszkó innen indult...
Legyek én a bunkó mert ezt számon kérem tőle, mint befektető.[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
PhilBrick
őstag
válasz 77.PX_Drebil #43985 üzenetére
A StarMarine mar masfel ev csuszasznal jar, de ki szamolja!
-
vaakuum
addikt
Itt csak türelmes csávók vannak...akik nem azok, már régen eladták a csomagjukat, vagy sírnak-rínak mindenfele
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
veterán
válasz Jack@l #43989 üzenetére
Az információkat követőknek már le lett vezetve (nem, nem általunk) hogy miért nem lett ez kiadva. Te meg úgyis leszarod ahogy már megszoktuk. Egy kis feszkó szításért sosem mentél a szomszédba régebben sem, más topicokban sem.
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
Van az másfél is [link]
UI: Előre csókoltatom a károgókat[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
pgabor26
tag
-
zsuha
aktív tag
Ez csodás, akkor már csak kb ugyanennyit kell várnod, és kapsz egy állat játékot
Addig pont kijátszhatsz minden mást (+ezt is alpha-ban tolhatod), utána meg 100% sc.[ Szerkesztve ]
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Űr isten! Már lassan 2017 és még a 2.6 nál sem járunk nem, hogy a 3.0-nál Az FPS modul azaz a StarMarine lassan eléri az egy éves csúszást! Én 2014 év elején lettem támogató ami azt jelenti
, hogy nemsokára három éve várok...rohadt türelmes csávó vagyok nem?"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
zsuha
aktív tag
-
Stilinski
aktív tag
Még nagyjából 500 darab eladó 890 jump van kint az oldalon
star-citizen.hu
-
Drenadar
Topikgazda
Szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy az offtopic használata kötelező, ami nem SC azt ne ide írjátok már legyetek szívesek!
-
pgabor26
tag
válasz Menthirist #43980 üzenetére
Itt maradt a digi, pedig én is Miskolcról költöztem Pestre.
-
veterán
válasz GypsFulvus2 #43979 üzenetére
Poén hogy nekem akkor kellett lentebb adnom az igényeimet amikor Pestre költöztem Miskolcon 3700-at fizettem a 100/100-as digi netért, már azt számolgattam hogy igénylek inkább 200/100-ast vagy 500/200-ast alig drágábban, erre itt most többet fizetek egy 30/5-ös netért.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz myckey #43977 üzenetére
Jah, ez a normál ár. Nem kell kapkodni, előbb-utóbb csak lesz valami akció. 2-3 évig még úgyis el-fejlesztgetik.
Én viszont szopóágra kerültem: a munkahely-váltás miatt költöznöm kell, és ahová megyek, ott nincs semmi épelméjű net. 120 Mb/s ért fizetek most 5600 Ft-ot; e helyett, ahová megyek ott a max. elérhető sávszél 15 Mb/s, 7800 Ft-ért. Ezekre atomot kéne dobni, vazze. Budapesttől 20 km-re 2005-ben elfogadható sebességű netet kínálnak aranyáron, és persze kizárólag egy szolgáltató érhető el a területen. A 15 Mb/s édeskevés lesz a SC-hez.
Volfram: Aha sejtettem, mert belül is látszanak a csillagok. Köszi, szépek!
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Volfram42
senior tag
válasz GypsFulvus2 #43975 üzenetére
Igen jól néz ki. Elvileg ugrópont.
Ha tetszik akkor ezt sasold: [link]Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
myckey
veterán
válasz Menthirist #43976 üzenetére
Nekem is sok egy kicsit.
Már taglaltuk párszor az árakat itt is meg Discord csatornán is, hogy mi lenne elfogadható a kezdő csomagra.
Ez nem az.
Mondtátok hogy ettől volt azért nem is kicsivel olcsóbb elmúlt szülinapi bazár kor.
Amennyiben most nem lesz, majd várok a soromra, nem szalad el előlem a játék.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
veterán
-
myckey
veterán
válasz Menthirist #43971 üzenetére
Akkor majd sasolok, hátha lesz rá lehetőség.
Figyelem a történéseket."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
pgabor26
tag
-
veterán
lesz is még szerintem a végén. Érdemes nézni folyamatosan, de gyorsan el fogják kapkodni.
-
Volfram42
senior tag
Ötödik nap: [link]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
myckey
veterán
Na frankó, akkor ebből így nem lesz részvétel, részemről.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Halló urak!
Van már valami szülinapi eksön?
Starter csomagra?
-
-
Volfram42
senior tag
válasz Szőrös #43958 üzenetére
Szoktam is használni.
Ha csak azt írod be, hogy /rude akkor random választ, de ha számozod akkor azt amit akarsz. 3 féle van.
Érdemes kipróbálni a /threaten(1-2)-t is. Jópofa.
Itt a lista hátha csemegézni támad kedved.: [link]_Gugu_: Érdemes felmenni PU-ba és kölcsönkérni valakitől. Oda szokták adni. Én legalábbis mindig adok hajót ha valaki kér. Semmibe se kerül szóval miért is ne?
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
_Gugu_
tag
Urak elméleti kérdés:
315p t updatelnèk valami jobb vadászgép szerűségre.
Ki mit ajánl? Gladiusról mi a vélemény? Anyagi forrásaim korlátozottak szóval nem akarok superhornettig menni
Tudom béreljek egyett...de azért gondoltam mégis inkább megkérdezem -
veterán
-
Szőrös
veterán
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
veterán
válasz vaakuum #43955 üzenetére
Ezt ugyanaz alapján az időrend alapján állítják, amit már pénteken is kitárgyaltunk Én inkább maradok annyiban hogy örülök ha idén még kijön a 2.6
SC-s hírt pedig én sem olvasok iponról már csak elvből sem. Ahogy amúgy az sg-s star citizen topicba sem járok. A saját nyugalmam érdekében.
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
válasz vaakuum #43955 üzenetére
Ja most csak kicsit írt mást, mint ami van és lesz. Érdekes, mert aki az űrkutatásról ír itt cikkeket az jó szokott lenn és látszik, hogy érdekli. Aki meg az SC-ről az mindig valami állatságot hord össze amit látott a Youtube-on, de el persze még nem indította. Majdnem írtam is, de inkább nem. Ez nem ér annyit. Meg annyira nem is bicskanyitogató, mint az eddigi hírek azon az oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
van egy augusztus végi hozzászólás, miszerint hangárban 200-300 közötti fps van nála.
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
Még a livestream során mondták, hogy a boost annyiban változik, hogy az aktuális sebességre pakolja rá annak az arányában. Tehát van egy boost ami legyen mondjuk 100% az egyszerűség kedvéért (hasamra ütöttem) Ha a gáz 100%-on van akkor 200% lesz, ha viszont 30%-on akkor annak a 100%-át adja rá szóval 60% lesz a végeredmény. Így ha tényleg tépni akarunk akkor előtte fel kell tolni a gázt maxra. Illetve ha lassabban megyünk és ráadjuk a turbót akkor nem lövünk ki, mint a rakéta, de még is kapunk egy hirtelen gyorsítást. Így finomabban lehet kigyorsítani.
Nekem tetszik ez az elképzelés, mert több skill kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Drenadar
Topikgazda
Hát most biztos hogy minden sokkal lassabban fog fordulni, így hogy a boostot is elvették. Kíváncsi vagyok, hogy ezek után mennyivel fog többet vagy éppen kevesebbet érni a fordulékonyság a játékban.
Viszont fura hogy a féket is ki akarják venni...
-
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #43947 üzenetére
Én annak örülnék, ha jobban érződne, hogy a hajóknak van tömege.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
Reddit szerint a 2.6-ban elég jelentősen változik a repülésmodell, amire Twerk17 (evocati-s, de mivel résztvett a live stream-en is, így az ottani dolgokról beszélhet az NDA-tól függetlenül) azt mondta, "these flight changes are the best thing to happen to the flight model yet", szóval a legjobb dolog ami a repülésmodellel eddig történt. Amúgy a Boost-ot nyúlkálták meg elsősorban, eddig úgy működött hogy volt a PRE állapot, majd v-vel átkerültél SCM állapotba, ennek a sebessége csökkenni fog kb a felére a 2.6-ban. Tehát ha eddig 300 volt a max sebességed SCM-ben, ez kb 150 lesz 2.6-ban. Megszűnik a Boost, a Space brake és a Cruise mód. Ezek helyett lesz utánégető. Utánégetővel lehet elérni azt a tempót, ami eddig a max cruise mód sebesség volt, tehát pl 600. Nyomva kell tartani a gombját, és amint elengeded, elkezd visszalassulni a hajó, a véleménye szerint jelenleg még túl gyorsan.
Közben megerősítette egy CIG-s hogy a space brake továbbra is benn van, csak nem így hívják, és némileg máshogy működik, de többet tud. De erről majd lesz a 2.6 megjelenése előtt vagy megjelenésekor egy poszt, hogy mi és milyenre is változott. Benne van a brake, de némileg máshogy kell használni.
Szóval érdekes lesz látni ezt verseny közben, és talán jobban kijön majd a durván gyorsuló hajók és a lomhábbak között a különbség, ugyanakkor meglátjuk hogy PU-ben mennyire lesz jó folyamatosan úgy tartani (semennyire) és csinálnak-e valami ki-bekapcsoló gombot rá (vagy decoupled módban hagyni a hajót hogy ne lassítson be), bár ez kérdés hogy üzemanyag szinten mit fog jelenteni. Mindenesetre a srác írta hogy élvezetesebbé vált a harc. A redditen megoszlanak a vélemények, van aki azt mondta már évek óta ezt szorgalmazzák, másoknak nem tetszik már látatlanban sem.
[ Szerkesztve ]
-
pgabor26
tag
-
veterán
-
csiak
tag
Szőrös Te élsz még? Mikor legutoljára láttunk, épp a robotpilóta fogta a kezedet!
"Sok loot disznót győz!"
-
Stilinski
aktív tag
-
Stilinski
aktív tag
star-citizen.hu
-
-
törölt tag
Reszemrol a megtiszteltetes, koszonom hogy eljottetek es jol ereztuk magunkat.
Jovo nyarra is tervezunk majd egy hasonlot, hosszu hetveges, balcsizos-pancsolos, kajalos-pialosat, igyekszem mielobb beloni nagyjabol hogy legyen, akkor tudunk ra tervezni.
Aki tud jon az elejetol, aki csak par orara vagy egy napra jonne azt is kitalaljuk, remelhetoleg CIG is tartja az utemterveit es lesz mirol diskuralni
Balaton, csajok, grill, jo borok
udv, rupsz
-
zsuha
aktív tag
thx a szervezést, jó buli volt
-
Stilinski
aktív tag
Jajah, csúcs volt, jó volt találkozni a fórumnevekkel Rupsz, köszi a szervezést, király volt a hely, meg a program )
star-citizen.hu
-
törölt tag
Szuperek voltatok tegnap sracok! Nyarra mar vannak otletek Remelem mindenki epsegben hazatalalt
-
pgabor26
tag
-
veterán
Köszönöm Urak a remek estét, majd még ismételhetnénk (ha pesti akkor biztos mennék )
[ Szerkesztve ]
-
bladex73
aktív tag
Kicsit variálgattam, bezúztam pár kis hajót. Orion a zsákban.
[ Szerkesztve ]
-
tkondor
tag
mi a különbség a Gladius Valiant sima a és a UEE Warbond Version között? leszámítva a 12 dollárt?
Star Citizen nick: Horus
-
pgabor26
tag
-
Drenadar
Topikgazda
válasz skiner2222 #43916 üzenetére
50 db. naponta van ennyi, és a cikkben írják is.
-
skiner2222
csendes tag
Tudja valaki hány Javelin volt most vásáron?
Köszi, eszembe sem jutott, hogy esetleg oda leírták
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az asztalt Star Citizen Hungary nevre foglaltam, vagy keressetek az egyre hangosabb es novekvo szamu brigadot
-
Volfram42
senior tag
válasz _Gugu_ #43905 üzenetére
Számomra csak ízelítő és pont azért vártam, mert talán előrevetíti, hogy milyen lesz a PU-ban. Na ott legyen taktikus. Itt meg szerintem úgy is marad egy egyszerű kompetetív fps lövölde, mint a CS nem több. Sokaknak ez bőven elég. Ezért is jó, hogy beletették.
A belső határidők megosztása viszont nem lehetett egyszerű döntés. Én mondjuk örülök neki és CR azt írta, hogy ha jó lesz a fogadtatása akkor minden héten frissítik is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
en leszek akkor az egyeduli aki meg nem latta es nem is tudom mirol van szo este inni fogom a sort es a szavaitokat
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Malibutomi #43908 üzenetére
szerintem sem kell az fps-ről elhamarkodottan dönteni, mert nagyon számít az, hogy ki játsza
plusz sztem még nagyon félkész, vagy legalábbis sok mindent nem mutattak, amit bele akartak tenni...
pl a pajzs amit fedezéknek lehet használni, emp gránát, többi gránát, stb. -
Malibutomi
nagyúr
En mar az elejen a Big Guns resznel elegedetten doltem hatra, a SM annyira nem erdekel, sosem voltam kompetitiv FPS fan.
Ez allat: Bengal 2012 vs 2016
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Felrakták a zenés verziót Istenem ez a zene!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
veterán
-
_Gugu_
tag
Megmondom őszintén a star marine nekem egyelőre csalódás, nem nagyon láttam a taktikai fps részét
-
veterán
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #43901 üzenetére
És veszel egyet? 😄
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #43901 üzenetére
Én sose láttam
StarMarinet várom azért, mint nagy FPS fan.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest