Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote05
tag
Van valami hozzávetőleges dátum a 3.0 kiadásáról? Úgy tudom van egy ütemezési terv, amit néha belinkeltek, azt hol találom az rsi honlapján? Köszi
-
devast
addikt
-
Coyote05
tag
Jó régen játszottam a játékkal, ma ismét beléptem. Lehet csak szerencsém volt, de egyszer se fagyott ki. A hajómat ellopták, amit jeleztem chat-ben, erre felajánlotta valaki, hogy értem jön és visszavisz Olisar-ra. Még kilépésnél sem omlott össze a játék! Mi történt itt kérem szépen? Vagy csak sikerült jó szervert kifognom?
-
Fred23
nagyúr
válasz
Szőrös #44795 üzenetére
Az jó hír! Én nem vagyok képben, azért kérdeztem! A gépigényre nézve gyógyírként hatna egy jelentősebb poliszám-csökkentés, másrészt érthető, hogy meg kell találni a kompromisszumot a szépség és a jó futtathatóság között, és hogy ez a kompromisszum CR döntése alapján fog realizálódni, tehát vélhetően a gépigény el fog szállni.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Stilinski #44787 üzenetére
Azt nem lehet tudni, hogy emelik -e még a hajók poligonszámát? Ugye nem dolgozzák már át őket nagyon részletesebbre? Lehet már tudni az egyes hajók talán már végleges poligonszámát?
Nem nagyon követem a játék fejlesztését már jó ideje, pótolni kéne, tudom.
[ Szerkesztve ]
-
pgabor26
tag
-
Volfram42
senior tag
Jött ATV: [link]
-
pgabor26
tag
Ezzel beértem a CIG-t!!!!!
Már csak két kimaradt cikk van, ami nagyon úgy tűnik, szintén az én feladatom lesz.
Köszönöm Anyámnak, mert nélküle itt se lehettem volna!
Ma még jön a kapszula is! -
pgabor26
tag
-
pgabor26
tag
Megfigyelő Lifestyle #02
Na, ez hosszú volt.Már csak 1+2 cikk van hátra.
[ Szerkesztve ]
-
pgabor26
tag
Elhallgatott Történetek #03
Ezek olyan 2-3 órásak.[ Szerkesztve ]
-
Stilinski
aktív tag
Itt van két rendszerleírás:
-
pgabor26
tag
-
pgabor26
tag
-
pgabor26
tag
*csába. Raknám ki az új cikket, erre
"Hiba az adatbázis-kapcsolat létrehozása során"
[ Szerkesztve ]
-
-
devast
addikt
válasz
Menthirist #44769 üzenetére
Ez még mindig csak az engine felkészítése a normális netkódra. Habár ez járhat durva teljesítménynövekedéssel is, ez még mindig nem a teljes netkód csere lesz
-
Eniral
tag
Remélem a Cuttlas is becsúszik majd ..
-
Stilinski
aktív tag
-
pgabor26
tag
-
pgabor26
tag
-
válasz
SkyS1gn #44770 üzenetére
úgy tudom a netkód közös. Pont hogy azért megy jobban a star marine fps ügyileg, mert ott ugye közelebb van mindenki és kisebb a világ, nem a sokszáz millió köbkilométernyi világ minden objektumának kapod meg a netes változásait, nem poppolnak csak úgy hármasával Geminik, AI hajók, stb. fps-t növelne, de a latency maradna addig, amíg nincs közelebbi szerver. De redditen magyarázták hogy ez a network bind culling mit jelent, szóval ha félrecsúszott valami infó, akkor az ott történhetett. Én is arra alapozok, meg arra hogy logikusnak hangzik, mert a culling számítógépi grafikában is ilyet jelent.
Szóval amennyire értem, már a 2.6.1-ben is jönne egy netkód változás, ami sokat segíthet a PU fps ügyében, de ez nem ugyanaz mint a netkód refaktor (amikor nem csak azok változnak hogy milyen távoli objektekről kapsz infót, hanem maga az is hogy milyen adatok jönnek-mennek a kliens és a szerver között, milyen csomagokban, úgyon, milyen feldolgozási ütemezéssel, stb). Aztán reméljük így is lesz, és már a 2.6.1 is dob a sebességen.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Menthirist #44769 üzenetére
Ez csak SM-ra vagy PU-ra is jönne?
Tehát akkor 3.0 helyett 2.6.1ben jönne vagy ez nem a teljes uj "netkód"?
-
Viszont most olvasom hogy a network bind culling már a 2.6.1-re be van tervezve, és hogy ez azt jelenti, hogy jelenleg a pályán minden entitás, minden karakter, npc, hajó, stb mozgása mindenkinek ki van küldve aki a szerveren játszik, ez az egyik problémája a jelenlegi netkódnak, ezt felváltja az a rendszer, ahol csak a közelben lévő elemek mozgásáról kapsz hálózati infókat, hasonlóan mint grafika esetében a culling, ahol csak azt rajzolod ki, amit látsz. Ez még nem a tejes refaktor, de már segíthet a sebességben.
#44768 : Sorry, nem került elém, igaz pénteken jelent meg a videó, szóval azért annyira nem lerágott csont még talán
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Menthirist #44764 üzenetére
Vótmáá
Régóta követem....
Én irtam neki hogy csak az idejét vesztegeli jelenleg még korai ezt tesztelni.
-
válasz
Menthirist #44764 üzenetére
Valójában semmi meglepő, Virginia állambeli amazon szervereken fut a hosting, jelenleg még 30hz-es a tick rate (elsőnek az overwatch is ezzel jött ki, és csak később emelték 60-ra, miközben az sc netkódja még ugye messze van a késztől, sőt ez még nem az átírt). Nagyon sok adatot küld a szerver a játékosnak, néha három darabban érkezik csak meg a teljes, viszont valamiért jelenleg 1024 byte-os csomagokat használnak mint maximális csomagméret. Azt mondja a battlefield komplexebb, de kevesebb adatot küld, nos ebben azért kételkedem
Mivel a fickó németországból tesztelt, így kivette a chartokból a nagy latency-t és úgy számolt mintha csak 25 msec lenne. Ebben a formában a lövés időeltérése a két kliens között közepesnek mondható (már jobb mint a COD IW netkódjában vagy a GoW 4-ben), de az ugrás és mozgásé még nagyon nagy.
De ahogy mondta is, ez a jelenlegi netkód állapotát mutatja. Azt meg magunk is tudjuk hogy nem jó
Meglátjuk milyen lesz a libyojimbo-val
#44767: ez több videóban is látszott, hogy ha belövöd az üveget star marine-ban és túl nagy sebességgel repülsz be, ugyanúgy orrabuksz mintha oldalazva mentél volna be a gravitációba. Szerintem is kellemes megoldás
Főleg ahogy érezni hogy lépdel előre hogy próbáljon talpon maradni orrabukás előtt, tehát nem csak "mozgás kikapcs, ragdoll bekapcs" orron csúszás.
[ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
válasz
Malibutomi #44762 üzenetére
úgy látszik valaki centrifuga módban hagyta
-
Star Citizen netcode analysis Battle(non)sense-től
Ő gyakorlatilag netkód elemzésekkel foglalkozik a csatornáján mindenféle játékban.hozom is a vacsorám
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
válasz
Malibutomi #44762 üzenetére
Chuck Norris
-
Malibutomi
nagyúr
-
pgabor26
tag
A kép nagyítódik, ha rákattintotok.
-
pgabor26
tag
-
tom5598
senior tag
ILYEN KELL
Honnan lehet beszerezni?az egéralátét
Oké akkor gyorsan SC fórumon szavazzuk is meg hogy nagyon jó minta csak kezdjék meg a tömeggyártást XD
[ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
válasz
Malibutomi #44754 üzenetére
ah 3-6 nap ezaz
a nap előtti részt nem tudtam elolvasni XDoké drenadar majd a következőket úgy írogatom
[ Szerkesztve ]
-
-
tom5598
senior tag
3.0 szerintetek mikor lesz már kint? xd
Nagyon le akarok szállni egy bolygóra és dobozokat pakolni ide-oda -
SkyS1gn
félisten
válasz
tom5598 #44749 üzenetére
Csinált Battlenonsense egy tesztet itt is mutatja hogy EU-.ban van 2 is de SM csak USA-t használ jelenleg.
-
tom5598
senior tag
Mivel az AWS től kapják a szerver kapacitást gondolom lesz majd. végülis pont azért indokolták meg a váltást Lumberyardra mert milyen jól kiépítette már az Amazon a szerverhálózatát. Úgy tudom itt(EUban) 2 központjuk is van i asszem Angliában egy másik meg németben.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Lesznek EU StarMarine szerverek a közeljövőben?
-
SkyS1gn
félisten
-
pgabor26
tag
-
pgabor26
tag
Később jön a napi kapszula is.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
SC short film: [link]
Nagyon jo szerintem -
tom5598
senior tag
köszi a linkeket de mint írtam az itt lezajlott beszélgetésekre gondoltam pl.: valaki bányászni szeretne majd sokat és már tudják hol mit akarnak kitermelni ilyenek, a játékkal elég jól képbe vagyok (nem a történet részével hanem mire lesz képes kb.)
Az a Chris Roberts es gif pedig nagyon jó XD -
pgabor26
tag
-
Sokimm
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #44731 üzenetére
Szedjem ki a zöld izéket neked róla?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Malibutomi #44730 üzenetére
A trikóján meg azért van, mert ebédre spenót volt, mi?
Mondom én, ez ilyen illegális használat elleni védelem.
sz: De itt hagyjuk is abba, mert jön a halállistás és megint szét lesz rúgva a zrityónk...
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #44729 üzenetére
Gondolom ez egy ilyen csajos kep azert van.
Itt az eredeti amugy [link], de nem latom, hogy meg lehetne venni viragok nelkul
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Malibutomi #44728 üzenetére
Én azt hittem, ezek ilyen cuccok, amik a publik verzión vannak és van fizetős, amin ezek nincsenek, mert virágnak abszolút semmi értelme nincsen. Mármint ami a csaj hajában van, az egy virág, de mi az az X a monitor káváján, a radiátoron, a gép mögött a falon, az elosztó alatt a kábeleken, hátul a levegőben?
sz: Full random kidolgozatlan X-ek, melyek nincsenek összhangban a kép fény-árnyék viszonyaival, felrúgják az egészet, mintha csak utólag krixkraxolták volna oda őket, hogy elrontsák a képet.
Sz2: Még az elhelyezkedésük is olyan, hogy a képből semmilyen épkézláb részlet ne legyen kivágható úgy, hogy ne jusson rá 1-2 ilyen valami.
Sz3: Szerintem ez ilyen másolásvédelmi valami. Akinek a használható kép kell, az keresse meg a művészt és onnan megszerezheti az eredetit.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #44727 üzenetére
Mekkora kell the sutemeny? Ez 3004x1567 amit linkeltem ide.
Azok nem X-ek hanem viragok rajtaKellene egy jobb szemuveg
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Malibutomi #44726 üzenetére
Ebből nincs vmi gigamegabrutál felbontású változat?
sz: lehetőleg a random zöld X-ek nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Ezt meg csak ugy
-
-
pgabor26
tag
válasz
tom5598 #44719 üzenetére
Ezt olvasgasd végig.
Aztán megnézheted ezt is.
Utána a starcitizen.hu-n olvasgathatod a háttértörténetet, hogy egy kicsit hazabeszéljek. Mindenképp az elejéről kezd, vagy ha csak a felszínre vagy kíváncsi, ott az időkapszula rövidítve. A teljes fordítása folyamatban.
Nyugodtan kérdezz, ha valami nem tiszta, én ezekkel kezdeném, a többire meg itt szívesen fognak válaszolni.
Általában van heti összefoglaló videó is a legújabb hírekből, de azok mindig az aktuális állapotot mutatják. Ezeket is a hivatalos honlapon találod.[ Szerkesztve ]
-
-
tom5598
senior tag
Helló mindenkinek!
Nemrég csatlakoztam star citizenben a guild/organization be. Látom sok a komment már, ha valaki lenne kedves és elmondaná nagyjából miről volt szó eddig megköszönném.(ha csak spekuláció vagy nem lényeges akkor inkább ne természetesen)Üdv
Tomi[ Szerkesztve ]
-
pgabor26
tag
-
pgabor26
tag
-
bladex73
aktív tag
Nagyon hiányzik a összefoglaló ami videó formában volt múlt évben.
Lesz valamikor?
-
pgabor26
tag
Ma alkotói kedvemben vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
pgabor26
tag
huncut07: látom nem jártál már itt november óta, de hátha csekkolod néha ezt a fórumot. Írtam neked pm-et, légyszi' nézd meg, ha lehetőséged van rá!
Köszönöm! -
pgabor26
tag
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #44705 üzenetére
Igen azt értem de az még szerintem igencsak ráérne, főleg ha nem úgy valósul majd meg pár év múlva a dolog ahogy most elmesélik aztán hiába a munkájuk
-
pgabor26
tag
válasz
SkyS1gn #44704 üzenetére
Ezt nézd meg!
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/15661-Loremakers-Guide-To-The-GalaxyÁllítólag ők készítik a sztorit, bár szerintem állnak még mögöttük. Ezt bizonyos jelekből érzem, de ez maradjon meg nekem. Valahogy nem hiszem el, hogy ez a néhány egyszerű (elnézést a kifejezésért) legény/leány dobta össze ezt az egészet. De lehet, hogy nincs igazam.
-
pgabor26
tag
The show must go on!
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
77.PX_Drebil #44701 üzenetére
Esélytelen...
max 3.1 3.2
-
77.PX_Drebil
aktív tag
BUÉK! Reméljük idén már eljutunk oda ahova szeretnénk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire 7 A715-73G-565S vadiúj akkumulátor
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- iPhones 6S 64GB független GOLD / arany
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!