Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote05
tag
válasz Stilinski #45567 üzenetére
Azt értem én, hogy harvester csak mit keres a Star Citizenben? Eddig úgy gondoltam a földművelés csak megfelelő űrhajón lesz lehetséges, nem pedig bolygón űrkukoricát termeszteni. Lesz űrtraktor is? Mert akkor kidobom a farming simulator 17-emet!
Star Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
válasz Malibutomi #45552 üzenetére
A harmadik képen mit keres egy tizenegy soros kukorica vágóasztal az elején?
-
Coyote05
tag
válasz cskamacska #45288 üzenetére
Az a baj, hogy valami szerinted kritikát párnaponta ideírsz és úgy csinálsz mintha ez egy kész játék lenne. Akkor megérteném az állandó sírást a hiányzó tartalom és hibák miatt.
A Star Citizen egy tesztfelület jelenleg az alapvető technikák kipróbálására. Nem ad teljes játékélményt, össze se lehet hasonlítani egy kiadott játékhoz képest, de még egy korai hozzáférésű játékhoz képest, de mégis jól szórakozunk rajta pár órát és félrerakjuk hetekre.
Én is nagyon várom a 3.0-t, de nem rágom a körmeimet minden nap, mint egyesek itt a fórumon is. Az embernek ennél többről kéne szólnia az életének. Arról nem is beszélve, hogy annyi cím jelent meg mostanában, hogy az se tudom mivel játsszak (Conan Exiles, GR Wildlands, arról nem is beszélve, ami még a gépen van).
A megjelenő játékok közül a egy évvel ezelőttig még hírek se kerültek ki a fejlesztőktől, pedig évek óta dolgoztak rajta. A Star Citizen az emberek folyamatos tájékoztatása mellett fejleszt, de még mindig nem annyi ideje, mint egy átlag címet más kiadó. Ezt kéne megérteni egyeseknek, csak úgy veszem észre nagyon nehéz.Star Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
válasz cskamacska #45285 üzenetére
Nem unod még, hogy néhány hetente erről írsz? Senkit nem köteleznek ezeknek a hajóknak megvételére.
-
Coyote05
tag
Play store-ban most néztem, ott nem találtam. Ha jól sikerül a teszt, biztos hamar aktiválják.
Mellesleg most nézem másodszor a Prospector hajó videóját és feltűnt valami. Ha működik a bányászlézer, hova gyűjti az anyagot. Nincs egyik oldal se felcsatolva tároló a hajóra.
[ Szerkesztve ]
-
Coyote05
tag
Frissítették a schedule reportot is, de semmi újdonságot nem találtam benne a következő fejlesztésekről.
Gondolom jövő héten...Star Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
E-mailben jött éppen:
"Thanks to the great work by the Live Ops, Backend and UI teams, we're moving up the release of the Regional Servers to 2.6.1, so players will be able to choose which server (North America, Europe, or Australia) they join to ensure the best connection possible. Once these are running, we’ll be able to run more tests to assess whether more locations will be needed."
-
Coyote05
tag
válasz #16729600 #44960 üzenetére
Szerény véleményem szerint az a probléma, hogy ide jön bejelenteni, hogy refundot kért és elhagyja, szegényíti közösségünket velős hozzászólásaival, majd ismét szítja a tüzet kis idő múlva.
Valószínűleg felnőtt ember, nem kell megvédened. Olyan stílust képvisel, amit én nehezen tolerálok és még sokan mások így vannak ezzel. Örültem, hogy sikerült a refundja mert így kiszállhat a fórumból, de nem bírja ki enélkül. Nem az a gond, hogy mit mond, hanem hogyan.
Napi program, hogy olvasom a hozzászólásokat, attól függetlenül, hogy ritkán szólok hozzá, de ilyen időszakokban szoktam pár nap szünetet tartani, amíg éhen hal a troll.Star Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
válasz Menthirist #44914 üzenetére
Szerintem az a 3.0 előtt nem is kerül szóba. Ahogy olvasom a következő patch tartalmazni fogja a serialized variable-t. Akkor most gyorsulni fog a kapcsolat a szerverrel?
-
Coyote05
tag
Érdemes megnézni, akit érdekel, hogy mi történik a hajóval, ha a legénység kilép, megszakad az internetkapcsolat. Itt is sokat vitáztunk ezekről a kérdésekről, én sok kérdésemre választ kaptam.
-
Coyote05
tag
Town Hall: [link]
Előfordulhat, hogy miután kilőtték a hajódat, ledobod a jeladót és várod, hogy valaki kimentsen, addig túl kell élni. Vadászni, keresni vizet.
Ha túlélő szimulátor is lesz én becsokizok![ Szerkesztve ]
-
Coyote05
tag
válasz cskamacska #44885 üzenetére
Szerintem maga a küldetés, amit elfogadsz, az fogja eldönteni milyen nehézségű ellenfelek lesznek. Egy Aurorával nem fogsz nekimenni Horneteknek. A csatangolások közben a nehézséget az fogja eldönteni, hogy milyen messze vagy a katonai bázisoktól. Ez abszolút feltételezés, csak én így csinálnám. A közelben a kisebb hajók is játszhatnak, a nagyobb hajók pedig messzebb több kihívást és több pénzt kaphatnak. Erről jut eszembe a csillagtérképen már régóta jelölve van, hogy egy bolygó vagy rendszer körül milyen nehézségű ellenfelek vannak.
Az Auroráról meg annyit, mindenki tudja hogy alig használható talicska, de Shed jól mondta, mit vársz egy 200 éves géptől? A bugokat kijavíthatnák, de később se lesz frontvonal előtt harcoló kommandós hajó. Inkább trabant, amivel el tudsz menni biztosított területekre, és ott felvenni küldetéseket, betársulni nagyobb hajóra legénységbe, hogy az ezekkel gyűjtött pénzből később vehess (ingame) hajót, amivel azt csinálsz, amit akarsz. Erre alkalmas az Auróra.
A tartalom bővítése nem prioritás, amíg a netkódot és a motort fejlesztik. Nem értem jelenlegi alfa fázisú "játékban" milyen bonyolult tartalmat várnak egyesek. Majd lesz. SOONStar Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
válasz Sokimm #44850 üzenetére
Ezt a level up téma nagyon megfogott. Továbbra sincs a játékban. Jelenleg egy nagyobb hajó vásárlásával jobb játékélményt lehet elérni a meglévő tartalomban, amíg meg nem jelenik a játék. Márpedig 2018 előtt kizárt a SC megjelenése.
Ha te Aurorával akarod megvárni a kezdést, szíved joga. Nekem és még sokunknak, akik nagyjából sejtjük milyen munka érdekel a játékban, van létjogosultsága beszerezni a megfelelő hajót. Én nem akarom elcseszni a játék indulásakor egy csomó időt, hogy meg tudjak venni egy Freelancert, hogy szállítani tudjak (érdemben). Ha megtetszik, akkor in game kifarmolom az árát egy HULL-E-nek is akár, de ezzel már el tudom kezdeni azt, amit szeretnék dolgozni.
Ha már mindenképpen world of tank szinonimát keresel, akkor itt a válaszom. Képzeld el, hogy tank destroyer-rel akarsz játszani, de az első pályán alap traktorok vannak. Képzeld el, hogy húsz óra játékidő alatt tudnál fejleszteni tier 1-es tank destroyer-re, addig puffogtathatnál ezzel a szarral. Játékélmény ez a javából. Van akinek jó az alapokról kezdeni, de ne szóld meg azokat, akik másként gondolkodnak.Star Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
válasz cskamacska #44828 üzenetére
Értem mit akarsz mondani.
Ha jóhiszemű akarok lenni azt mondom erre, hogy a két kezdőpakkos hajó az elsők között volt, amit terveztek. Több poligon, szarabb animációk, rengeteg bug. Azóta fejlesztették a gyártósort, az új hajók összehasonlíthatatlanul jobbak megjelenéskor, ezek meg maradtak éhen, mint a hatodik gyerek.
Azt aláírom, hogy ha a CIG úgy embereket akar toborozni, akkor jó lenne a starter pakkot megfoltozni, hiszen a legtöbb embernek ez az első tapasztalata a játékkal (kivéve a free week-et és az ingyen kipróbálható hajókat).
Ezzel függ össze ha rosszhiszemű vagyok, azt mondom azért szar a kezdőpakk, hogy ha akarsz normálisan játszani vegyél (és támogasd a céget) egy nagyobb hajót. Több pénz jön így be, mintha több százezer ember hibernálná magát egy egy Mustang-gal vagy szöcskével és várná a játék megjelenését.Sandi facebook-ja alapján a szöcskén elkezdték a ráncfelvarrást, ez mindenképp jó irány. Nekem is az a kezdőpakkom, de vettem egy hónappal később egy Freelancer DUR-t (tavaly áprilisban még). Mivel az csak hangár-kész, ezért használhatom a sima Freelancert és a Hornetet. Én a Freelancerrel megyek mindenhová. Jó a ballisztikus fegyverei, erős a pajzs, nagy raktér későbbre. Én ezt ajánlom neked, ha akarsz fejleszteni hajót. Szerintem az egyik legolcsóbb sokoldalú hajó. Arról nem is beszélve, hogy a gamescom-os trailer (ezzel repültek a procedurális bolygón) miatt az animációkat és más hibákat elég jól rendbe rakták, azóta semmi bajom vele, minden megy.
[ Szerkesztve ]
-
Coyote05
tag
Van valami hozzávetőleges dátum a 3.0 kiadásáról? Úgy tudom van egy ütemezési terv, amit néha belinkeltek, azt hol találom az rsi honlapján? Köszi
-
Coyote05
tag
Jó régen játszottam a játékkal, ma ismét beléptem. Lehet csak szerencsém volt, de egyszer se fagyott ki. A hajómat ellopták, amit jeleztem chat-ben, erre felajánlotta valaki, hogy értem jön és visszavisz Olisar-ra. Még kilépésnél sem omlott össze a játék! Mi történt itt kérem szépen? Vagy csak sikerült jó szervert kifognom?
-
-
Coyote05
tag
válasz Menthirist #43524 üzenetére
Bocs, hogy régi commenthez szólok hozzá, de nagyon tetszett a Ship Scale video VR-ban.
Én még nem próbáltam milyen a VR élmény, de jó előjel, ha nem hogy tengeribeteg nem lettem a videót nézve, de közben ettem az ebédem? Akkor bírja a agyam?
Azért kédezem mert hosszútávon tervezem egy VR beszerzését.Star Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
válasz Sokimm #43368 üzenetére
Nyomva kell tartani a space-t amíg fel nem száll. Aztán V-vel váltod a tartományokat. W gyorsítás százalékban.
Amúgy ne várj sokat (inkább semmit) az Aurorától. Nekem is az van, szar úgy ahogy van, de amíg free week tart (ha tart még), próbáld ki a Freelancert, Hornetet. Ezek jól repülhető hajók.
[ Szerkesztve ]
-
Coyote05
tag
válasz Menthirist #43216 üzenetére
Ez így sikerült. Reméljük lesz a közeljövőben (egy hónap múlva?) egy videó, mit akartak bemutatni.
Azon csodálkoztam, hogy nem sorolták fel a felfedezésnél a DUR-t, a szállításnál pedig a MAX-t, mint megjelenő hajók. Remélem azért, mert ez evidens számukra, hogy addigra felvarrják a ráncaikat.
-
Coyote05
tag
válasz Malibutomi #43214 üzenetére
Kezdtem azt hinni senki másnak nem tetszett a v2-es videó rajtam kívül. A homokvihar kicsit Mad Max-es nosztalgia volt. Persze nem ütött akkorát mint a GamesCom, de ez se volt rossz (Sandy és Disco azért némiképp csökkentette az élményt). Ahogy néztem a tervezett frissítések tartalmát, én a 3.0-val elleszek, ha belerakják a szállítást. Ha meguntam az űrkamionozást, már jön is a bányászat és a Prospectorom. Persze majd jövő őszre szerintem.
A további frissítések meg olyan távoli jövő, hogy abba inkább bele se gondolok.[ Szerkesztve ]
-
Coyote05
tag
Jó helyen vagyok emberek? https://www.twitch.tv/starcitizen
Chat van, de kép az nincs. Rosszul járna az órám?
-
Coyote05
tag
Szerintem van értelme egy hajót még az Aurora mellé beszerezni, mert jelenleg azzal a szöcskével szinte semmit nem lehet kezdeni, nem lehet élvezni a játékot.
Én a helyedben, bár haza beszélek, de Freelancert vennék. Mindegy melyiket veszed (nekem DUR van), mert az alap repülhető mindenképp. Én azzal bármilyen mostani küldetést megcsinálok, erős fegyvere van, egyedül is elvezethető, ha lesz szállítás, ott a raktér és olcsó. Én talán 27 ezerért vettem.
Van még egy Prospectorom, de több hajót nem fogok pénzért venni. Ezekkel már nyugodtan fogom elkezdeni a játékot.Star Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
Azért adott egy kis lökést a támogatottságon ez a prezentáció: 241671 dollár a napi bevétel az elmúlt napok szerény 60000-res bevételéhez képest.
Nem irigylem tőlük, most, hogy 300-an dolgoznak rajta remélhetőleg látványosabb és gyorsabb fejlődés lesz a kiadott patch-ekben is.Star Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
Az a vicces, hogy sokan úgy állnak ehhez a játékhoz, hogy ha nem jön ki belátható időn belül, akkor összedől a világ. Jövőre esküvő, van munkahelyem és van elég sok játék, amivel két patch között játszhatok.
Annyira engem nem vág a földhöz, ha a végleges megjelenés váratja magát még pár évet. Főleg úgy, hogy a patch-ek megjelenését követően is tudok a játékkal 2-3 órát az új tartalommal játszani.Star Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
válasz _Gugu_ #41894 üzenetére
Csináltam egy relét, de nem változtatott semmit. Az az érdekes a bal felső sarokban nem is látom az ikonját a körözésemnek, azt a piros célkeresztet, mondjuk a kéket sem látom, de a mobiglas-on ott van a küldetések között, hogy rossz voltam. Remélem csak valami hiba van a rendszerben és frissítés után helyreáll.
-
Coyote05
tag
Gondoltam belépek, bár még nincs 2.5 nálam, ekkor vettem észre, hogy vérdíj van a fejemen, ami azért is jó, mert nem is lőttem le még senkit. Egyszer volt már ilyen, amikor nem volt perzisztencia, de most már nem elég, ha kilépek. Akkor egyébként azért büntetett a játék, mert a 300 000 km/h-val száguldó űrhajómból respawn-oltam.
Elmentem a Kareah-ra, de a hackelés nem ment, kiírta, hogy nincs jogosultságom. Valahogy el tudom tüntetni a vérdíjat? Direkt rühellem a lövöldözést, nehogy már ezentúl másból se álljon az életem a játékban, hogy menekülök az önjelölt rendőrök elől, így még pénzt szerezni se tudok.
Kösz a segítséget!Star Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
Aki már kipróbálta a 2.5-öt meg tudná mondani, hogy az item 2.0 milyen formában elérhető ebben a frissítésben? Mennyivel több a lehetőség?
-
Coyote05
tag
válasz kicsicsuvi #41844 üzenetére
Köszönöm kicsicsuvi a képet! Talán ezzel végre lezárhatjuk a témát.
-
Coyote05
tag
Nem hiszem, hogy hiánypótló dolog, de bővítettem a liberum arbitrium táblázatot egy kor oszloppal. Veccőzzetek meg nyugodtan, de én kíváncsi vagyok a kollégák korára.
-
Coyote05
tag
válasz Plissken102 #41772 üzenetére
Nem akarod újraindítani a vitát, de megpróbálkozol vele! El lett mondva többünk által, hogy senki nem tud semmi biztosat, amíg nem lesz elérhető távolságra a biztosítási rendszer.
Azonban, ha valaki olyan hülye, hogy vesz ennyi sok pénzért egy Idrist, de annyi esze nincs, hogy vegyen játékpénzért biztosítást, azzal mégis mit lehetne kezdeni?
Szerintem hatszázas betűmérettel fog a játék visítani ötpercenként, ha nincs biztosítva a vas.Én értem, hogy perverz örömöt okoz neked végiggondolni, milyen lenne a roncs hajódban állni, vagy felébredve az állomáson hajó nélkül, de gondold már végig a következőt. Minden héten elmondják mennyire igyekeznek életszerűre megcsinálni a játékot, akkor nincs létjogosultsága a biztosításnak?
Van biztosítás a lakáson, ahol laksz? Ha nem lenne és leégne a ház, felhúznád a sátradat a ház kivitelezőjének garázsa előtt, habzó szájjal ordítva, hogy kéred vissza a lakás árát tőle? Ennyire valószínű, hogy valaki nem köt majd biztosítást a játékban. Ha a player megy kóstolgatni vanduulokat az ő területükön, akkor nagyobb biztosítási csomagot köt, mert a nyereség mellett a kockázat is nagyobb lesz.Star Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
Nagyon tetszik az új műsorszerkesztés, hogy nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, min dolgoznak éppen, mint az, hogy mi a terv a jövőben.
A szétcseszett capital ship nagyon szép és félelmetesen "élethű". Azért vicces lenne, ha a javítási szakmában ki lehetne javítani ezeket. Mondjuk fél év játékidőt adna pár embernek a hegesztés.A hangok eddig is nagyon tetszettek a játékban, de ez olyan minőségről és eltökéltségről adott bizonyságot, ami filmekben is ritka, vagy nem jellemző. Nagyon várom már a kiadást. Ha kijön a SQ42 biztos kiveszek két hét szabit!
-
Coyote05
tag
-
Coyote05
tag
válasz Plissken102 #41680 üzenetére
Igen, ahogy előttem is írták a pénzért vásárolt hajó sem örök. Biztosítást kell rá kötni és ha szövetség területén kívül veszted el, akkor végleg elveszíted. Legalábbis így emlékszem. Egyébként van pontosabb info arról, hogy hogy lesz a biztosítás? Konkrétan az érdekel, hogy mi nem számít szövetségi területnek jelenleg? Ha kvantum-ugrok az ICC jeladókhoz, és kiírja, hogy adás megszűnt és ott mondjuk kivesznek a kvantum-ugrásból és elveszik a hajót, akkor a biztosításom fedezi a hajó pótlását? Vagy ez a nem biztosított terület eleve a vanduul rendszerekben nem fog csak élni?
-
Coyote05
tag
válasz ThePoweR #41664 üzenetére
Menthirist: Bocs, én tudtam rosszul. Nekem még ez a filmszalagos emlékem volt erről a témáról. Azt mondjuk észrevettem, hogy minél nagyobb az fps a játékban, annál folyamatosabbnak látom a képet és részletgazdagabbnak, de nem tulajdonítottam akkora jelentőséget ennek eddig.
ThePoweR: kösz a videót. Banyek én a sárga pötty helyett én inkább csak a zöldet láttam a zöld és piros felvillanásakor (2:37-nél)
-
Coyote05
tag
válasz PhilBrick #41661 üzenetére
Én már nem fogok fejleszteni a gépen. Ha kijavítják a netcode hibát egy FX6300 és egy 970-en mennie kell folyamatos képpel. Engem nem érdekel az fps száma. A szememmel úgyis látom folyamatos-e az élmény az meg 24 fps felett úgyse látszik az agyunk képfeldolgozása miatt.
-
Coyote05
tag
válasz kicsicsuvi #41570 üzenetére
Kösz, ez bővebb cikk volt.
Fantasztikus mekkora gyökerek vannak. Belenyom 3300 dollárt úgy a játékba, hogy a VR támogatást lehetséges fejlesztési vonalnak tartják a cégnél és most sír, hogy nem látja megvalósulni
Engem nem igazán izgat a VR a star citizenben. Én a monitor előtt ülve most is ki tudok úgy kapcsolódni, hogy nem tudatosulnak a szobám tárgyai. Ez csak egy plusz lehet élmény lehet. Nem fog nagyon érdekelni, ha végre kijelentik, hogy nem lesz VR támogatás benne. Eléggé érződik a kérdésekre adott válaszokból, hogy nem lesz.
Mellesleg nem úgy volt, hogy áttérnek a műsorokban a mit csináltunk a héten? vonalra, a mit szeretnénk a jövőben csinálni? vonalról?Star Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
Biztos kellett az asszonynak a pénz..., de akkor minek támogatta a céget. Kíváncsi lennék egyesek visszakövetelnék-e a támogatásukat a gyermekkórháztól is, ha meggondolták magukat?
https://ipon.hu/hir/egy_tamogato_2500_dollart_kapott_vissza_a_star_citizentol/37869
-
Coyote05
tag
válasz grHawk #41217 üzenetére
Ha nem akarsz támogatni megjelenésig, akkor jó lesz a Mustang. A kettő közül mindenképp az a jobb. A kalózok elég kemények most már, tehát ha akarsz több küldetést is végigcsinálni (túlélve) jobban jársz, ha egy Hornetbe vagy valami olcsóbb vadászba befektetsz.
-
Coyote05
tag
A főmenünél tovább nem jutottam. Eddig mire be tudtam volna lépni a grafikai beállítások módosításához, már kiírta a hálózati hibát. Türelmes vagyok, megyek vissza Phantom Pain-ezni.
-
Coyote05
tag
-
Coyote05
tag
válasz telapobacsi #40985 üzenetére
Szerintem a most bejárható távolságok a bolygók és az állomások között lesz az alap. Nem hiszem, hogy csökkentenék a távolságokat.
Én úgy képzelem, hogy mintha buborékok lennének a bejárható területek, mint a mostani Yara és körzete egy körzet. Benne lehet akár kvantumugrást is csinálni, de mivel annak korlátozott a mennyisége, mindenki az ugrópontokkal fog utazni a buborékok között. Így csak ezeket a területeket kell leprogramozni és a köztes rész az valójában nem létezik. Ha új rendszereket adnak hozzá, akkor csak azokat kell hozzáadni, elhelyezni a térben ugrópontok céljaiként.Ha sok ember csatlakozik, persze hamar le tudnák aratni a bányászással a világokat, de erre mondták, hogy ha kimerült a lelőhely, máshol, más termék megjelenik, tehát kifogyhatatlan a munkalehetőség a bányászatban. A szállításnál, ha az egyik rendszerben hiány van lesz oda egy szállítási megbízás, ezután ott többlet lesz, megint szállítsd át máshová. Megint csak végtelen. Fegyveres konfliktusok a kalózokkal megint végtelen. Szóval a random generátorokkal le fogják kötni azt a pár százezer embert, aki csatlakozik.
[ Szerkesztve ]
-
Coyote05
tag
válasz telapobacsi #40976 üzenetére
Ha egy csapatban vagyunk akkor mindenkinél telik az idő. Úgy tudom, ha lesz valami nagyobb csapatmozgás, akkor előtte regroup lesz valahol. Akkor az ott lévők azt fogják várni, hogy mindenki odaérjen. Utána indul a küldetés. Erre gondoltál?
-
Coyote05
tag
válasz telapobacsi #40973 üzenetére
Ha a jump point a tér meghajlítását fogja jelenteni akkor az idő nem fog gyorsabban telni máshol, amíg utazunk. Gondolj a Mass Effectre, ott is keresztülmehettél a Tejút-rendszeren a relékkel oda és vissza, de közben nem telt gyorsabban az idő, mint más világban.
[ Szerkesztve ]
-
Coyote05
tag
Néha előmászik a vezérhangya az agyamban, hogy már a Prospector-ra és a DUR-ra is elég sokat költöttem, miközben egyik sem repülhető (a Pros még hangárkész állapotban sincs), de ez eltörpül attól a támogatástól, amit egyesek adnak, adtak ezidáig a cégnek. Senkinek nem akarok beleszólni a költekezéseibe és örülök, hogy ők is beleadtak a közösbe, hogy haladjon a fejlesztés, csak nem tudom mennyire jó ötlet cserélgetni olyan hajókat, amik még messze nem elérhetők. Másik oldalról pedig tényleg jobb már feltölteni a hangárt kiadás előtt, mert akkor lehet játszani pár szakmában kezdettől fogva és nem egy hónap játékidő megy el idegen hajón a folyosó felmosásával, hogy legyen egy űrtrabantja az embernek, amivel maszekolhat.
Kéne már a 2.4 PU, mert ráérek gondolkodni a pénzügyeken.Star Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
Valaki homályosítson fel legyen szíves mi érhető el már a PTU-n! Én még a 2.3.1 felett ülök, had csorgassam a nyálam.
-
Coyote05
tag
válasz Wanderer89 #40862 üzenetére
Persze, de nem mostanában számítok az üzenetre.
-
Coyote05
tag
Hogy fog zajlani a munkaszervezés majd az orgban? Például én ki akarok menni bányászni a Prospectorral, akkor igényelhetek védelmet a HUNS-tól? Mármint lesz valami kereslet-kínálat felület? Ha van védelem, hogy fog történni a fizetés? Mondjuk leadom az ércet és kifizetés után én külön fizetem a védelmet?
Tudom, hogy még képlékeny minden és nem aktuális, de nincs frissítés. Pedig úgy várom, mint a nőm menstruációját!Star Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
válasz Wanderer89 #40507 üzenetére
A Vanguard nekem is tetszik, amikor nyílt hét volt egy hónapja nyúztam rendesen. Hússzútávú tervek között szerepel majd egy vásárlás ebből, de majd UEC-ből.
-
Coyote05
tag
válasz Wanderer89 #40505 üzenetére
Valahol olvastam, hogy az airlockon keresztül lehet majd átöltözni, tehát ezt a Freelancerben is meg lehet valószínűleg oldani. Én hasonló, felfedezéses okok miatt választottam a DUR-t. A megérkezéséig megkaptam egy alap Freelancert, aminek a kilátása persze nem a legjobb, de meg lehet szokni a méreteit. Inkább az a probléma, hogy papírból van a pajzsa és elég rosszul fordul, ezért ha harcra kerül a sor már meg lehet izzadni vele. ICC Probe egyik küldetésénél, már rendesen elpopizhatnak, ha nem figyelek (az a pálya, amikor egy aszteroidamező közepén van egy jeladó és közelítve hozzá odaugranak az ellenségek).
Én egy haverral fogok együtt menni. Én Freelancerrel vagy Prospectorral, ő meg vadászgéppel.Star Citizen: CoyoteHUN
-
Coyote05
tag
HUNS kollégák!
Légyszíves töltsétek ki ezt a kérdőívet a birtokolt és leendő hajókról. Minél többen töltitek ki annál jobb!
Köszönöm!Csak a hangárkész vagy repülhető hajókat írtam bele, de be lehet írni a tervezőknél lévő hajókat is.
[ Szerkesztve ]
-
Coyote05
tag
-
Coyote05
tag
Akkor jó a zene, ha annyira beleolvad a helyzetbe, hogy nem veszed észre a zenét, de valahogy a hangulatot erősíti (harc, menekülés, farming, város).
Szerintem a rádió felesleges. A számok, hogy modernek legyenek, rengetek pénzbe kerülnének, amit a fejlesztéstől vennének el. Én meglennék a mostani toplistás számok nélkül. Eleve, hogy gondolja valaki, hogy pár évszázaddal későbbi ember ilyen zenéket hallgat?Az lenne a köztes út, ha meg tudnák oldani a felhasználói számok lejátszását. Mondjuk van a karakternek az omniján egy zenelejátszó és az a felhasználói mappából lejátsza a számokat. Mint az Euro Truck Simulator 2-ben.
-
Coyote05
tag
Kéne vennem egy mosógépet, mert a végét járja, de rájöttem, hogy a folyóban is ki lehet mosni a ruhákat. Szóval téptem cédulát a Prospector átvételére. Most leülök a hangár szélén és várok...
-
Coyote05
tag
válasz ThePoweR #40383 üzenetére
Többször említették, hogy nem akarják, hogy pay to win legyen végül a játék, de a kiadást követően rövid ideig lehet átváltani valós pénzt játékbelire, de utána lezárják az átváltást. Persze lehet nem így lesz és mindig betolhatod a pénzed, de nem hiszem. Én úgy gondolom lesznek olyan elemek a játékban, amik a játékban nem juttatnak előnyhöz, de megveheted. Speciálisabb, divatosabb ruhák, kiegészítők, egyedi hajófestés stb.
-
Coyote05
tag
Az, hogy a Freelancert elővették a művészetisek, mit jelent? Lehet a közeljövőben repülésre készre csinálják a DUR-t?
-
Coyote05
tag
Az érdekelne, hogy hogy lesz a játékból kilépés megoldva? Például el kell menned valahová, akkor ki tudsz egyből lépni, vagy vissza kell repülni egy hangárba, kijelentkezni, hogy ne vesszen el mondjuk a hajó. Mert nem világos, ha egy ember kilép akkor mi lesz a hajójával? Repül tovább az űrben és mondjuk el tudják lopni amíg leviszi a szemetet?
-
Coyote05
tag
válasz hangszoro #40212 üzenetére
Nálam már most is egy 120-as SSD-n fut, mert anno úgy tűnt lassan tölt be a szerverhez. Kiderült, hogy hiba volt, amit már nagyjából javítottak, de most már rajta hagyom az SSD-n.
A gép nagyjából jó, csak fűteni lehet vele Division alatt. 80 fok körül van olyankor a CPU meg az alaplap., pedig van egy 30 centis venti a házon, egy 12 centis hátul meg persze a szokásos. Ha megjelenik ősszel, nem is kellett volna gázszámlát fizetnem. Ezt a kis mini telet kinyomtam volna géppel is.Visszatérve, megjelenés környékén még kéne egy komolyabb (most 1 gigás) videokártya és elmegyek két hét szabadságra!
-
Coyote05
tag
válasz Nathan Boggs #40072 üzenetére
Köszi! Működött a törléssel. Szép nagy hajó.
-
Coyote05
tag
válasz Nathan Boggs #40070 üzenetére
Honlapról próbáltam a hangárokat konfigurálni, de a két alapon kívül nem látok más hangárt, amit választhatnék.
-
Coyote05
tag
Kár, hogy a két starter hangárral nem lehet megnézni a Starfarer-t. A másik két hangár a developer előfizetéshez jár?
-
Coyote05
tag
válasz 77.PX_Drebil #40010 üzenetére
Hardvergond nem lehet nála? Nálam SSD-ről fut a játék, 6 mag, 12 GB RAM, HD7770 és néha érzem az izzadságszagot a gépből. Amúgy be tud lépni a PU-ba vagy a frissítés óta nem? Van, hogy este tíz előtt felesleges fellépni, mert a szerver úgyis lassú a terheltség miatt. Lehet a 2.3-ban ezt már javították.
-
Coyote05
tag
2.3 patch elérhető. Csupán 24 giga, kezdjétek tölteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest