Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Coyote05

tag

válasz Sokimm #44850 üzenetére

Ezt a level up téma nagyon megfogott. Továbbra sincs a játékban. Jelenleg egy nagyobb hajó vásárlásával jobb játékélményt lehet elérni a meglévő tartalomban, amíg meg nem jelenik a játék. Márpedig 2018 előtt kizárt a SC megjelenése.
    Ha te Aurorával akarod megvárni a kezdést, szíved joga. Nekem és még sokunknak, akik nagyjából sejtjük milyen munka érdekel a játékban, van létjogosultsága beszerezni a megfelelő hajót. Én nem akarom elcseszni a játék indulásakor egy csomó időt, hogy meg tudjak venni egy Freelancert, hogy szállítani tudjak (érdemben). Ha megtetszik, akkor in game kifarmolom az árát egy HULL-E-nek is akár, de ezzel már el tudom kezdeni azt, amit szeretnék dolgozni.
    Ha már mindenképpen world of tank szinonimát keresel, akkor itt a válaszom. Képzeld el, hogy tank destroyer-rel akarsz játszani, de az első pályán alap traktorok vannak. Képzeld el, hogy húsz óra játékidő alatt tudnál fejleszteni tier 1-es tank destroyer-re, addig puffogtathatnál ezzel a szarral. Játékélmény ez a javából. Van akinek jó az alapokról kezdeni, de ne szóld meg azokat, akik másként gondolkodnak.

Star Citizen: CoyoteHUN

Új hozzászólás Aktív témák