Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
válasz Stilinski #44398 üzenetére
Na ja, jó lenne tudni hogyan működik a heal, mert hiába júzolom a fali dobozokat és nyomkodom a H-t.
És vághattad volna hosszabbra is, 3-1 volt a javadra!Egyébként a grafikától eltekintve nekem borzasztó csalódás ez a StarMarine. Ilyenkor van olyan érzésem, hogy a világ legdrágább techdemóját támogattam.... Vissza is megyek gagyi f2p fps-t játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Stilinski
aktív tag
Azért megy bele sokszor egy tár szerintem, mert mindenki futkározik, meg mozogva lövöldöz. Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de amikor egy jó kis sniper helyen térdeltem, akkor egy tárból megvolt két ember is és még maradt is a tárban
Szóval alapvetően a rohangálás miatt szerintem rengeteg lövés megy mellé.star-citizen.hu
-
Volfram42
senior tag
válasz Stilinski #44392 üzenetére
Na akkor megnyugodtam. Videókról nekem is van ahol soknak tűnt, de biztos más játszva.
Igen valami rémlett a tárazásról, hogy ilyesmi volt, de úgy néz ki rosszul emlékeztem. Valamit benéztem és összekevertem mással. Látszik, hogy jó régen lövöldöztem gyalogosan a PU-ban. Bár eddig nem is nagyon volt miért. A delta rakétáit jobban szeretem ráengedni a leszállópadon lövöldözőkre.
A pedálnak hála már nagyon jól megy az egy fix célpont körül való körözés és közben a folyamatos célra tartás.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Stilinski
aktív tag
válasz SkyS1gn #44390 üzenetére
Googliztam a TTK-t, ha a time to kill, akkor nem, a páncélt figyelembe véve simán elképzelhető, hogy ennyi idő alatt kap valaki halálos sebet.
A hitbox jónak tűnik. Mivel van resp, ezért eléggé rohangálós az egész, mindenki futkorászik, szóval ezt nem tudom pontosan megmondani, de érzésre teljesen jó volt.
Akadások meg ugrások voltak, amikor a másik ember ugrált, de ritkán. És ez még csak az első "publikus" verzió.
A hitreg nem tudom mit takarAhogy mondták ők is, én is leginkább a BF és az ARMA közé tenném.
(#44391) Volfram42: a tárazás már eddig is úgy volt a játékban, hogy x tár volt és mindegyikben nézte, hogy hány lőszer van. Szóval ha cseréltél, akkor fél tárat tettél zsebre és azt is vetted elő később
[ Szerkesztve ]
star-citizen.hu
-
Volfram42
senior tag
válasz PhilBrick #44386 üzenetére
Oh oks. Köszi. Ez elkerülte a figyelmemet.
Fene. Próbáltam előhozni a caterpillarral azt a bugot, de nem sikerült. Nem baj van még bőven. Az alsó torony nagyon problémás még.Viszont az új irányítás nagyon tetszik. Mindent újra be kellett lőnöm, de jobb. Nincs Cruise, de van afterburner és boost is (Cat-on csak afterburner). Az vette át a CRuise szerepét. AC pályán nincs is hely a felgyorsításra, viszont az elért sebességet tartja. Nem lassít ha elengedjük az utánégetőt és 700-at sikerült kihoznom belőle azon a kis pályán. Amúgy dög lassú. Pre akkor van, ha kinyitjuk a talpakat a leszálláshoz.
Csak thrusterekkel hátrafelé 8k-al (a kijelző által használt mértékegység) megy. Előre csak 5k. Szóval gyorsabban tolat. Előre főhajtóművel 10k.
Oldalra és le föl sajnos nem mutatja. Jó lenne ha arra is lenne egy kijelzés. Úgy néz ki megoldódik a régi dilemmám, hogy minden irányba úgy ment egy hajó, mint előre a főhajtóművel.Customizationban lehet választani komputer (szép szó. ) hangot. Most csak a gyártók vannak és gondolom azért, mert minden haó megvan így lehet csemegézni, de gondolom lesznek egyediek is majd. Viszont ez nincs minden hajón.
Deltán pl. csak a fegyvereket lehet. Illetve most már a kis S1 rakétákat is külön lőszerrel fel lehet tölteni. Négy ponton és külön van a kilövő. Ez így nagyon jó. Bár Voyager Directben csak egy fajta S1 rakétát lehet venni és még nem teszteltem le, de majd megteszem csak RECből.
És igen. A mustangokon amik zsilipet használnak nincs falon átlógó fej. Végre nem kell guggolva keresni a széket. Legalábbis eddig még nem jött elő.Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ha van valami amire kíváncsi valaki. Akkor szóljon és meglesem.
SkyS1gn: Én még mindig nem próbáltam az sm-et, de videókon látni, hogy néha igen sokat kell pumpálni. Én is squadhoz vagyok már szokva így remélem nem kell fél tár egy emberbe.
Meg remélem a tárazás is kicsit realisztikusabb lesz. Halálom amikor azt látom, hogy valaki minden golyó után tárat cserél.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Bibgr0
aktív tag
Aki már PTU-n próbálkozik Star Marine-nal - hátha segít:
(link)
"PSA: For everyone in the PTU. Loading Star Marine from the simulator in the hangar prevents crashes during the loading screen.""Better way: make a user.cfg in the TEST folder and put in "ui_frontend.startup_mode = 0" to disable the new UI, this is in the known issues/patchnotes as well."
-
Volfram42
senior tag
Én eddig csak hangárban és AC-ben bohóckodtam. Nem volt gondom. De sok időm se.
Most fogok megint, mert egy két bugot felveszek videóra.
Illetve valahogy sikerült előhoznom a régi AC menüt. Erre rákeresek, ha nincs jelentve akkor megpróbálom reprodukálni.
SM valahogy most nem motivál. Nem tudom miért, mert nagyon vártam és fogom is tolni, de valahogy a békés bugvadászat most jobban leköt. Ma ilyen békés hangulatom van. Még.Apropó a spectrum is tesztelhető már. Linkelem.:[link]
Akik nem tudják miért crashel vagy miért nincs PU azoknak javaslom hogy először patch notes-al próbáljanak kezdeni. Ez a jövőben is ildomos. [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz laci_8519 #44381 üzenetére
Tudom, nem foleg neked szolt, hanem mindenkinek aki azon sopankodik hogy a PTU-n gondjai vannak vagy a nem PTU-kon is
Sokan elfelejtik hogy fejlesztes alatt van a jatek, nem egy kesz termek, kb minden alkalommal el kell ezt mondani parszor, egy ido utan eljut a fejekbe es lenyugszanak a kedelyek, csak azt nem ertem miert kell minden alkalommal nekifutni ennek, mintha csupa Alzheimeressel forumoznank nap mint nap
-
laci_8519
tag
válasz #45997568 #44380 üzenetére
Ezzel mind tisztába vagyok, régen volt már mikor megvettem az első hajót, de azért köszönöm a tájékoztatást.
Kb. 1 éve játszottam páratokkal itt a fórumról és jól szórakoztunk, de egy ideje csak olvasni szoktam az itteni hozzászólásokat, engem nem kell meggyőzni.
Remélem egy távoli jövőben még lesz rá lehetőségünk. -
törölt tag
válasz laci_8519 #44379 üzenetére
Igen, ez ilyen, Alpha statuszu jatek egyik verzioja egy teszt szerveren, bugos szaros, ahogy kell, leven tesztelunk, nem jatszunk a vegleges termekkel ^^
Majd ha kitoljak a rendes Alpha szerverekre, akkor picit stabilabb lesz, aztan par hettel kesobb mar eleg stabil lesz, ezt hivjak ugy hogy fejlesztes, idovel meg stabil lesz, mire kijon a jatek addigra a fejlesztok is eleg jol kiismerik majd a folyamatokat, lesz eleg rutinjuk az eszkozokbol hogy akkor mar sokkal gyorsabban es hatekonyabban javitsanak hibakat.
A Vanduul hajok eleg lazak lesznek, alig varom hogy vadaszhassak rajuk.
-
PhilBrick
őstag
válasz Turist #44377 üzenetére
- már igazítottak rajta.
- leárazás sosem szokott lenni, akciós kezdőcsomag most éppen van.
- más kategória, nincs hatással. -
Turist
tag
Sziasztok, lenne pár kérdésem.
-Mikor fogják a brit fontot a többihez igazítani ? Nem tudom ez megtörtént -e már, most ugye olcsóbb úgy venni.
-Az ünnepekre bejelentettek valami leárazást, szokott lenni ?
-Január 1-től az internetes szolgáltatások ÁFA-ja csökkenni fog, ez kihat a netes, (jelen esetben a hajó) vásárlásokra is ?Köszi szépen
-
laci_8519
tag
Van akinek elindul bármi is PTU-n?
Star Marine folyamat crashel, Universe sem indul hiába kattintok a Visit Space Port-ra.
Arena Commander szintén.
Szokásos köröket már végigjártam (mappa törlés, verify).
Vagy az van, hogy várni kell egy frissítésre. -
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #44371 üzenetére
Igen, láttam a sub-boxba csak még nemvolt időm meglesni.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Malibutomi #44369 üzenetére
Épp most nézem... mégiscsak volt 1-2 apróság.
-
Malibutomi
nagyúr
Vanduul Driller bemutato volt mar?
-
PodMAN
senior tag
Reggel 9-10 között jött 73MB/s-al (1000-es digi)
-
veterán
-
PhilBrick
őstag
Ha valaki esetleg lemaradt volna a tegnapi stream "legjobb" pillanatairól.
-
veterán
A teljesítmény papíron egész korrekt:
reddit
"Star Marine performance is great 55-75 FPS with 16 players on very high and 2560*1440P resolution"
GTX1070. i7 6700K @ 4.4GHz
Úgy néz ki ugyanúgy lokális multi mint az Arena Commander.[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Volfram42
senior tag
válasz Diopapa #44357 üzenetére
Valamit még frissít nálam is. Itt se maxos "csak" 16MB/s a 25 helyett, de nem panaszkodom.
Amíg lejön az a maradék 1 GB addig pont hozok egy kávét.
Fene lejött amíg ezt megírtam. Nem baj a kávé már fontosabb.[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
válasz Stilinski #44348 üzenetére
Amíg elolvastam a patch note-s felét elaludtam.
Aztán reggel kelés és most értem haza.
Befejezem az olvasást aztán kipróbálom. Nekem persze lejött 20 perc alatt az egész. Azt nem is próbáltam. Szőrösnek meg csak csordogált ha jól olvasom.Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
veterán
válasz SkyS1gn #44353 üzenetére
A PTU-ba való meghívás hullámai (eredetileg és elvileg):
0. hullám: egy kb 800 fős Evocati csapat tesztel. Ide az kerül be, akik a legtöbb, legjobb issue council bejegyzéseket adják be a legaktívabban
1. hullám: kb 6000 fő, 1000 fő akik legalább egy Issue Council ás egy Contribution-t alkottak, és 5000 fő aki az előző 5+ PTU buildet is tolta az elmúlt 3 hónapban
2. hullám: 12 ezer ember, akik az előző 3-5 PTU-t tolták az elmúlt 3 hónapban
3. hullám: 16 ezer ember, akik az előző 2 PTU-t tolták az elmúlt 3 hónapban
4. hullám: 80 ezer ember, akik az előző PTU-t tolták az elmúlt 3 hónapban
5. hullám: mindenkiPersze a valóságban egyrészt nem jönnek olyan gyakran PTU-k hogy ez a 3 hónap jelentsen bármit is, másrészt a PTU állapotától függően nem feltétlen megy végig mindegyik hullámon, és kijön mindenkinek hamarabb. De alapvetően az PTU-zik, aki egyrészt az előző PTU-kban is részt vett (lehetőleg mindegyikben), másrészt aki issue council bejegyzéseket is alkot. Btw sosem hívtak meg ptu-ra, pedig volt már pár issue council bejegyzésem.
szerk: most látom pbrick is belinkelte ugyanezt. Korán van, idén már nem dolgozok szóval hosszú volt a tegnap este
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
PhilBrick
őstag
válasz SkyS1gn #44349 üzenetére
Az Issue Council használata számít inkább, nem a játékidő. Most ráadásul minden előfizető is kapott meghívót.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
Na ptu csorog lefelé nálam is.
Húha, sokan szedik vagy mi mert alig 2mb/s-el jön lefele.[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
SkyS1gn
félisten
válasz Malibutomi #44344 üzenetére
Ti ennyit toljátok simán a játékot hogy kaptok meghívót?
Bírom hogy beleöltem kb 200$ a projektbe de lassan kezdem fizikai cuccra váltani Digitálisan kopasztom magam.
Most rendeltem storecreditből egy polaris pólót, van dogtag is meg zöld SQ42 pólóm is már.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Elkeztem nézni felvételről a tegnapi adást, eddig elég jó, ha végeztem majd referálok.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Volfram42
senior tag
válasz Malibutomi #44344 üzenetére
Már szedem is le.
-
Malibutomi
nagyúr
2.6 PTU elso adag elindult.
-
PhilBrick
őstag
válasz Malibutomi #44342 üzenetére
Az újoncok Poe altjai voltak. Repültek a hozzászólásai és a válaszok is.
-
Malibutomi
nagyúr
Miert tunnek el a hozzaszolasok?
-
Szőrös
veterán
Ismét van occsó starter pack
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Malibutomi
nagyúr
Live matchre kivancsi vagyok azert, mennyiben mas az o verziojuk mint az offline 2.6-bol kinyert hekkelt animaciok
-
Volfram42
senior tag
válasz Malibutomi #44332 üzenetére
Én is azt olvasom közben. Elég érdekes lett. Nagyon tetszenek a felszínen készült képek.
-
Stilinski
aktív tag
-
Malibutomi
nagyúr
Kozben van monthly report, jobb mint a live stream
-
Volfram42
senior tag
válasz SkyS1gn #44330 üzenetére
Én meglesem és csinálok egy ivós játékot. Minden "you know " egy korty whisky.
Nem pohár, mert akkor beálnék 10 perc alatt.Hmm. Érdekes.
A 44331 írásom eltűnt. Pedig nem hogy off nem volt hanem infókat tartalmazott a streamről és a newsletterről.
Ja meg arról, hogy updatelték a schedule oldalt. Érdekes.[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Nézzétek meg az emailt... csak pofa lesz meg 2.6 gameplay max...
SQ42őt nem mutatnak, nem is foglalkoztak vele azóta, sőt a PTU 2.6 release is el lett tolva... GG guys!
-
veterán
Na jó, mentem a dolgomra, majd holnap megnézem az összefoglalót, de gyanítom semmi új infó nem lesz benne, ahogy már tippeltem előre.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Valaki ki lesz rugva
2.6 PTU 15-21 kozott, live 22-t mutat most a schedule.
-
SkyS1gn
félisten
Ez tényleg az eddigi legidétlenebb kameraváltogatós szenvedős stream... azt se tudom mi történik Megy a hate chaten is rendesen.
-
veterán
-
SkyS1gn
félisten
válasz Malibutomi #44320 üzenetére
Trailert azt összedobnak akármikor, aztán lehet utána 1-2évre jön livera, meg megtudják ugy rendezni hogy jólegyen ha akarják
-most mi ez a scriptelt előre felvett izé?
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Twitch nem megy, de a YT stream mar igen: [link]
Edit: mar megy a twitch is
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz SkyS1gn #44319 üzenetére
Vagy igen vagy nem.
De az tuti hogy SQ42-t csak akkor mutatnak ha mar tenyleg zsir tiptop, mert onnantol az alapjan lesz megitelve (nem csak altalunk, de gamer sajto, es mindenki altal) az erkezo SQ42 es SC is, szoval ha az elso "hivatalos" trailer nem jol sikerul az kihat a nagy egeszre.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
SQ42 gameplay szerintetek lesz ma?
Már amikor meg akarták mutatni akkor volt hogy Soon™!Vagy itt semmi uj nem lesz csak fitymapacsi?
-
Sokimm
senior tag
válasz Malibutomi #44309 üzenetére
A pislogás mintha drogos lenne, a fegyverhasználati precízió meg mintha super-soldier lenne. Összeférhetetlen. Most vagy alszunk, vagy profik vagyunk...
Miközben kúszik, kétkezes géppityuval tud célozni? (és lőni?) Energiafegyverrel még oké, de fizikai töltényekkel kizárt...
Oldalra való kúszás közben a csípőnk a térdünk miatt mozdulhat, a felsőtestünk meg a könyök támasz miatt. Itt a csávónak a könyöke soha nem támasztódik le, csak csúszik oldalra, miközben lő...
Valami brutális lehet a páncél gerincmerevítője, hogy a fejének (és a fegyvernek+kezeinek) súlyát megtartja, csupán a feneke+lába+cipő súlyából.A többi az szép, tetszik! (nehogy azt higgyétek, hogy csak fiákzni tudok, csak ami tetszik, azt minek írjam le? )
Persze szerencsére soha nem fogom ezeket figyelni játék alatt, mert pont nem érdekel a saját karakterem kinézete (amíg nem világít a fejem, mint valami céltábla), mert másokat szeretnék célba venni.
ui: köszönjük a linket!
-
vaakuum
addikt
válasz SkyS1gn #44312 üzenetére
Szerintem csak azért, hogy látszódjon a mimika. Mondjuk nekem kifejezetten nem tetszik a mimika sem, elég természetellenesen vicsorog. De a saját képébe világító lámpával is tutira jól lehet lopakodni/bújkálni a tereptárgyak között. Mondjuk egy világítós céltáblát is rakhattak volna a fejére ennyi erővel
Ha lesz lehetőség lámpa nélküli sötétített/aranyozott üveggel menni, nekem tutira az kell
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
SkyS1gn
félisten
Miért van egy reflektor a pofájában azt nem értem?!
-
veterán
jól néznek ki, de azért ott vannak a csúszós bugok, ami ilyen minőség esetén pláne szembetűnőek. Illetve ott ahol pl függőlegesen csúszott, az valószínűleg bug, de a kis földön összeszedett csúszások lehet hogy simán csak a technikai limitekből adódóak. De megint, ez egy átlagos játék animációjánál fel sem tűnne a legtöbbünknek, itt is csak azért látszik, mert a többi az nagyon részletes mocap.
-
Malibutomi
nagyúr
Star Marine animaciok: [link]
A foldon fekvo animaciok nagyon szuperek szvsz.
-
törölt tag
Mikor lesz a Holiday Stream ha lesz?
-
Stilinski
aktív tag
válasz Diopapa #44298 üzenetére
Nekem pont ez az egyik, ami nagyon tetszik a Star Citizen világában, hogy minden zenét beszippant magába, és mindennel jól "működik". Alapból én se hallgatnám ezt a zenét, de ez is ad egy hangulatot a világnak, ami reményeim szerint párhuzamosan lesz nagyon békés, kereskedős, termelős világ és akció dús, harcolós - főként a játékos választásától függően. Aztán persze lehet, hogy tévedek
[ Szerkesztve ]
star-citizen.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest