Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiner2222
csendes tag
Akiket érdekel és erre vártak, most aug. 27-ig freefly event van. A játék ingyen letölthető és kipróbálható itt link
-
skiner2222
csendes tag
válasz
Drenadar #53583 üzenetére
nem követtem a sale-eket így nem tudtam hogy voltak ekkora vasak terítéken, de gyanús volt, hogy a havi funding / új játékos szám messze nem az átlagos 90-100$/fő átlagra jött ki a hónapban.
Egyébként elég régen láttam ezt a táblázatot belinkelve ide, én innen néztem a számokat:
[link] -
skiner2222
csendes tag
Most néztem, hogy rengetegen szálltak be a mostani free fly alatt a támogatásba + fél év alatt összejött a tavalyi (rekord) bevétel 75%-a, szóval lassan már tényleg be bukik a projekt.
-
skiner2222
csendes tag
Valószínűleg az utazás időtartama nagy vízválasztó lesz a játékosbázis szempontjából. Lehet ezt szerintem olyan szemmel is nézni, hogy ez azoknak készül akiknek tetszik a hosszú utazásokkal tűzdelt játékmenet és nem azoknak akiknek nem. Sosem lesz olyan játék, mi mindenkinek tetszik, lehet ennél a játéknál itt lesz egy ilyen határ és aki hosszú utak meg animációk nélkül szeretné játszani az ugyanakkora joggal panaszkodik mint aki egy körökre osztott stratégiai játék élményét várja tőle. (Ez már lehet csak az én tévképzetem, de szerintem ha csak a türelmesebb játékosok játszanak vele a játékosbázis minőségében is tetten érhető lesz.)
-
skiner2222
csendes tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy helyi (magyar) idő szerint mikor "váltanak napot"?
pl.: Ma mikor kezdődik a Consolidated Outland vásár? -
skiner2222
csendes tag
Köszi, meggyőztetek leszedem
-
skiner2222
csendes tag
Azt meg tudja valaki mondani mennyit szed most le a PTU-hoz?
Esetleg, hogy ez megmarad amikor live-ra kerül, vagy kuka és lehet újra szedni?
Azért kérdem mert mobil netem van és nagyon nem mindegy. -
skiner2222
csendes tag
Nekem is 12 dolcsis subscribe-om van és kaptam meghívót.
-
skiner2222
csendes tag
Tudja valaki hány Javelin volt most vásáron?
Köszi, eszembe sem jutott, hogy esetleg oda leírták
-
skiner2222
csendes tag
Úgy látszik már nem figyeli senki, de meglett a 110 millió is.
-
skiner2222
csendes tag
Szuper, ezzel el is érem a célom a játék indulásáig.
-
skiner2222
csendes tag
Most, hogy repülhető lett a Sabre van rá esély, hogy újra lehet vásárolni upgrade-et? Esetleg mikor live-ra kerül?
-
skiner2222
csendes tag
Hali!
-
skiner2222
csendes tag
A szóban forgó táblázat hol található?
(nem széttrollkodni akarom, csak bele írni magam) -
skiner2222
csendes tag
Ugye még mindig az a legfrissebb info, hogy a standalone shipekhez lehet majd külön csomagot venni?
(Gondolok itt konkrétan a concept sale-en vett reliantomra.) -
skiner2222
csendes tag
Meg tudja valaki mondani, hogy mikor giftelnék egy csomagot, akkor az email címen kívül megadandó név az RSI-s felhasználó nevet takarja, vagy bármit írhatok, mert csak a megszólításhoz kell? Szükséges egyáltalán, hogy regisztrált felhasználó legyen a megajándékozott?
-
skiner2222
csendes tag
válasz
Malibutomi #37286 üzenetére
Köszi!
-
skiner2222
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék jóváhagyást kérni az org felvételi kérelmemhez.
-
skiner2222
csendes tag
Jól értem, ha ezt a Referral kódot megosztom valakivel, az ingyen kipróbálhatja a játékot?
-
skiner2222
csendes tag
Nem túl nagy szentségtörés megkérdezni, hogy mi az a social module? És hogy ez egyszerre érkezik-e az FPS modullal?
-
skiner2222
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat.
-
skiner2222
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni:
1. Ugye most ingen ki lehet próbálni a játékot és ehhez le szedtem a 20 GB-os pakkot. ezután most meg is vettem a Aurora MR AC Starter csomagot és rögtön kaptam egy letöltési linket. A kérdésem az lenne, hogy ha már le van töltve a próba verzió, ez csak valami elhanyagolható kiegészítés, vagy megint le akar tölteni valami mamutot? Ez azért lényeges,mert korlátozott a mobilnetem adatkerete.2. A másik dolog, hogy ha megint le kell kapni egy nagyobb csomagot, azt el lehet-e halasztani vagy mindenképp most kell letöltsem. (egyelőre nem merem bezárni az ablakot, mert az URL alapján nem úgy tűnik)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Diablo IV
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- További aktív témák...
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest