Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spuros
őstag
válasz
Viktor0610 #5037 üzenetére
Igen, azért írtam, hogy lehet félreértek vmit..
-
spuros
őstag
Eddig semmilyen megoldás nem sikerült. Tovább nem kisérletezek mert én sem akarok téglát. Elengedem, megvárom az OTA-t..
Régen boncolgattam én is a telefonokat, de azóta kicsit óvatosabb duhaj vagyok.. -
spuros
őstag
válasz
ggeleven #4856 üzenetére
Köszi #4855 ToBeY
Igen, olvastam, hogy elég nehezen mennek fel az ilyen telepítések. Nem is értem minek vannak egyáltalán.Talált is az alkalmazás frissítést. Recovery vagy Fastbootos. Én a recoveryset választottam.
Jólgondolom, hogy azt recoveryből fel lehet tenni?
Vaagy szintén tallózós?Nem, hibával elszáll tallózásnál ugyanúgy.
A recoverys kérdésem is javítom, mert nem lehet recoveryből telepíteni.[ Szerkesztve ]
-
spuros
őstag
válasz
Viktor0610 #4846 üzenetére
Köszönöm. Igen sikerült is előcsalni a kiterjesztett menüt. Abban tudnátok még segíteni, hogy melyik rom a megfelelő, amit a jelenlegi 1.0.17.0.UMFEUXM lecserélésére be tudok másolni? Jelenleg a aristotle_eea_global-ota_full-OS2.0.2.0.VMFEUXM-user-15.0-c59e651003.zip-et próbáltam, de az ellenőrzés után eldobja.
-
spuros
őstag
Én új vagyok még Xiaomi fronton, de érdekelne miképpen lehet ráhegeszteni a 2.0-ás HyperOS-t a 13T-re.
Telekomos vétel volt és 1.0.17.0.UMFEUXM romon rostokol egy ideje. Láttam, hogy vannak itt hivatalos megoldások, de én pl. a felmásolt romot nem tudom kitallózni, mert nincs ilyen lehetőség (mármint tallózási lehetőség).Mivel érdemes próbálkozni?
-
spuros
őstag
válasz
Viktor0610 #4819 üzenetére
Na ez az, itt a gond. Hiába állítom be az alap témára. Ilyen elcseszett szinben hozza be az alap ikonkészletet. De elengedtem a dolgot, töltöttem le egy másik témát.
-
spuros
őstag
Sziasztok, segítsetek!
Ma vettem észre, mikor beállítottam a gyári alap témát, hogy ilyen remek ikonszíneim lettek. Baromira zavar és nem jöttem rá hol állíthattam el véletelnül. Valami dinamikus színváltoztatás lehet (?), de köszönöm, nem kérem.Tudtok ebben segíteni?
Ha volt téma elnézést, én nem találtam itt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Path of Exile (ARPG)
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...