Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uran39
csendes tag
Sajnos a Rayman-nél ezt én is tapasztaltam, de akár még régi point&click játékok Androidos változatánál is (bár azok általában egy emberes projektek), így nem egy volt olyan, ami évek múlva nem működött az új Android verzión már.
Én ennek ellenére kiadtam azt a közel 10 eurot a játékért, mert szerintem ez PC-n is maxon mobilos grafikának néz ki szinén, ott játszhatnék 60 helyet 120 fps-en, de ennyi.
Azonban ott 40 euro az alap ára, most épp Steam-en csak 20 akciósan, de még 50%-os leárazással is durván kétszer annyiba kerül, amúgy sem hiszem, hogy olyan korszakalkotó játék lenne, mint pl egy Ori, amit évek múlva is szívesen előveszek.
Telóhoz van egy Gamesir kontrollerem, így az irányítás sem probléma.Én nagyon várnék már egy Rayman Legends folytatást, mai napig bármikor előveszem, mindenre is eladták ennyi év alatt elég nagy példányszámban, egyszerűen nem értem, miért nem hajlandóak foglalkozni vele.
-
válasz
Darth_Revan #8 üzenetére
Sajnos büntetlenül megtehetik, ez itt a probléma. Ha a Google ilyenkor ideiglenes letiltaná a kiadó többi játékát is akkor lehet jobban oda figyelnének mert gondolom az IAP-al megrakott játékaik több pénzt hoznak a konyhára mint az ilyen egyszer fizetősek, de szerintem a Google ezt teljesen elengedte úgy mint a Stadia-t.
Ja amúgy hasonló a Rayman Run-nál is, hogy le tudom tölteni az appot(talán, rég nem néztem rá) de in-game a data fájlokat nem tudja leszedni mert lekapcsolták a szervert. El nem tudom képzelni, hogy az a 2-300MB, hogy nem fér el valamelyik serverükön. Ugyanígy az nVidia esetén egy ekkora cégnek nem telik egy serverre ami ellenőrizné amit kell? Vagy akkor adtak volna ki frissítést ami kiszedi ezt a funkciót és akkor nem kell server. Itt már nem is a pénzről van szó hanem erről a bicskanyitogató hozzáállásról amit a nagy cégek megengednek maguknak. Ezért nem ajánlom senkinek, hogy pénzt adjon nekik főleg egy olyan platformon ahol vissza is élnek vele.
-
Darth_Revan
veterán
Na igen, ez eléggé gáz. NVidia is jól megszívatta azokat akik hülyék voltak és megvették az Android OS-re portolt prémium játékaikat (Doom 3 BFG Edition, Tomb Raider 2013, Contrast, Resident Evil 5, stb), mert vagy törölték úgy a Play Store-ból őket, hogy többet letölteni se lehet vagy ha valami kiskapuval az NVidia appon keresztül mégis sikerül letölteni, akkor se lehet játszani velük, mert annyira féltek a kalózoktól, hogy állandó netkapcsolat igényt építettek be, hogy folyamatosan elelnőrizze egy maguk által üzemeltetett szerveren keresztül a licenset, csak hát ahogy leszedték a játékokat Play Store-ból, úgy azzal a lendülettel lelőtték a license szervert is. Patchet egyikhez sem adtak, ki, hogy akinek megvan az tudjon továbbra is jtászani velük és játékonként 5000 Ft-os árcimke volt... talán a Half Life 2/EP1/EP2 maradt csak játszható, mert abba nem tették be a license ellenőrzést.
Refund természetesen nincs.
Modern digitális játékok kora. Lemezes játékkal akkor játszol amikor akarsz, digitálissal akkor játszol amikor a kiadó engedi és addig amíg ő akarja.
-
Mert így a Google leszedi Play Store-ból egy idő után, ez történt a korábbi androidra kiadott Prince of Persia és a Rayman játékokkal is. Ha legalább évi egy frissítést kaptak volna akkor maradhattak volna(csak technikai jellegű frissítés kell, hogy megfeleljen az új szabályoknak is az app) na de hát nyilván az sokba kerül. Ez egy cash grab, hogy még azt a vékony réteget is legombolják akinek nincsen konzolja, egy laptop meg nem elég mobil így megveheti ezt. Én switch-en játszottam ezzel, maga a játék jó de az android mint gaming platform szerintem halott és csak figyelmeztetni akartam, hogy akik jóhiszeműen kipengetik a pénzt számoljanak azzal, hogy nem tudnak vele játszani örökké.
-
Az ilyen egyszer fizetős játékok nem hosszú életűek Ubinál, szerintem 1-2 frissítést kap aztán csak idő kérdése és eltűnik a Play Store-ról.
-
GodGamer5
addikt
Jó game, elég jó a grafika és érintőn az irányítása is. Anno a Switch verziót is élveztem, végig is toltam, de most nekiugrottam mobilon mégegyszer, dlc-kel együtt.
-
És IAP
Új hozzászólás Aktív témák
gp Mostantól mobilokon és tableteken is játszhatunk a sorozat egyik legutóbbi részével.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby rádiós topik
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest