Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
fauv
őstag
Az égatta világon semmi. Tökéletesen működik minden még a vezetéknélküli AA is, szóval nem azért akarom frissíteni mert baj van, hanem egyszerű kíváncsiságból. Mivel sokan írták, hogy a 13T pro már több mint 1 hónapja megkata az űj verziót, így gondoltam utána járok, hogy akkor a mi verzió számunk miért nem. Ennyi. Ha nem sikerül max várok
petipetya
Köszi, akkor csak pipálgatni kell, úgy egyszerübb. -
ggeleven
őstag
Szerintem nem csak a Wallett-tel lesz gondod, hanem eleve a rendszerbe integrált Google Pay-jel. Nekem úgy tűnik az aktiválja ilyenkor magát. Nincs SumUp-om, tesztelni sajnos nem tudom.
Lehet az Android alkalmazások-ban van valakinek ötlete, kérdezz rá (és ne hagyd magad visszazavarni a teló topicba, mert sokszor az az első reakció). Nekem nem típushibának tűnik, hanem valami szoftveres zavarnak. -
ztoldy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AI-buborékról beszél az Alibaba
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bezámítás! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest