Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D013
aktív tag
válasz droti25 #4033 üzenetére
maga a processzor nagyjából egykutya lehet. A különbség a GPU-ban rejlik.
Mondom, ez csak akkor lényeges ha valaki új, nagyigényű játékokkal akar játszani ráadásul kb max beállításokon.
Én magam 13T Pro tulajként ritkán játszom, de meg szoktam nézni az új megjelenéseket, és tényleg, felhúzhatok kb minden csúszkát és menni fog (csak rohadtul fog melegedni ) -
-
D013
aktív tag
Kicsit kezdem azt érezni hogy soha nem kapunk több frissítést Telekom oldalról T Pro-ra. 1.0.4.0, januári biztonsági frissítés. De már megtörtem, nem is érdekel annyira, csak szomorú. Vajon hol megy ez el? Lehet a Telekom hibája?
-
D013
aktív tag
válasz Nuada herceg #2971 üzenetére
A hdmi-n keresztül képernyőre türközéshez MHL certifikáció kell. Ezek szerint ebben a modellben nincs.
-
D013
aktív tag
Mostanság nekem sem volt tuti az üzemidő 13T Pro-val. Mivel HO-ban dolgozom nem annyira érdekelt, akkor rakom töltőre amikor jónak làtom. Eljöttünk nyaralni, és àtraktam 60hz-re, semmi máshoz nem nyúltam. Hát ez volt a baj. Így kb egésznap bírja fotózással együtt. Épp kb 7.5 órája vettem le a töltőről reggel, 53% úgy, hogy automata fényerőn maxon pörög hogy lássam a napfényben. Nem is rossz. Mindezt kiegyensúlyozott módban.
-
D013
aktív tag
Amiben jobb a Redmi:
Gorilla Victus kijelzővédelem
Főkamera: Nagyobb kameraszenzor, de összességében valószínűleg gyengébb képek
100 mah-val nagyobb akksi, ami kb semmit sem jelent
Amiben jobb a 13T:
IP68-as por és vízállóság (a Redmint csak IP54 van)
Jobb fényerejű kijelző, Dolby Vision mellett HDR10+ támogatás, kicsit nagyobb képfrissítés (144hz vs 120hz ez kb nem jelent semmit)
Nagyságrendekkel erősebb processzor-gpu szett. A redmi az középkategória közepe jószándékkal, a Dimensity 8200 Ultra meg kb minden játékot visz high-on magas képfirssítéssel. Ez a napi applikációhasználatban is érződik
Gyorsabb UFS tárhely
Jobb kameraszett, Leica minősítéssel
WIFI 6
Gyanítom hogy jobb sztereó hangszóró - de ebben nem vagyok biztos. -
D013
aktív tag
Régebben bohóckodtam üvegfóliákkal, de őszintén nem látom értelmét. Rontja a kijelző és az érintés minőségét. Azén Pro-mon még rajta van a gyàri, de kb 2 hónap aztán leszedtem a fenébe. Ezek Xiaomi telefonok, ha 2 év múlva el akarod adni, teljesen mindegy hogy 65 vagy 60 ezret kérsz érte mert van rajta pár hajszálkarc. Sarokvédős tokot kell venni, és védve vagy az esésektől - ezt tapasztalatból mondom hogy alis 700-1000 forintos sarokvédős tokok védték meg a hasonló méretű s10 lite-omat, és a 11T-met is.
-
D013
aktív tag
Félelmetes ez a Dimensity 9200+, 11T-ről jövök, 1200 Ultra volt benne. Az sem volt rossz chip, de azért tudott melegedni 60 fps-n, megvoltak a hatàrai. Ugyanazokkal a jàtékokkal teszteltem ezt a 13T Pro-t, elképesztő. Stabilan ultra 60+ fps, Arena Breakout max + 120 fps mód. Láttam videót hogy a Warzone-al sem lesz gondja, gondolom az Division-el sem. Van persze langyosodás, de totálisan élhető (persze nyáron megint más lesz a helyzet). Eddig bejön a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest